Találatok a következő kifejezésre: A nők a kutyapózt (2 db)

A nők élvezik a kutyapózt?

Azaz amikor fenékbe.

Legjobb válasz: A kutyapóz nem feltétlen s*ggbe du*ásról szól, sõt, abszolúte nem arról szól. Ilyenkor is hüvelyen keresztül közösülnek a párok, csak más szögben találkoznak a dolgok. Pasiként nagyon jó érzés, nõm sem panaszkodott. :) Az pl. külön szuper neki, hogy a pasi kezei közben szabadok, és közösülés közben korlátok nélkül végigjárathatja közben a nõ testén azt.

A kutyapóz nem feltétlen s*ggbe du*ásról szól, sõt, abszolúte nem arról szól. Ilyenkor is hüvelyen keresztül közösülnek a párok, csak más szögben találkoznak a dolgok. Pasiként nagyon jó érzés, nõm sem panaszkodott. :) Az pl. külön szuper neki, hogy a pasi kezei közben szabadok, és közösülés közben korlátok nélkül végigjárathatja közben a nõ testén azt.
A kutyapóz meg a s*ggbe d*gás egyáltalán nem ugyanaz. A kutyapózban is a hüvelybe kerül a pénisz, tehát semmi köze a fenékhez. Popószexnél már inkább. Van, akinek jó és van, akinek nem. Nem lehet általánosítani.
Hát ha a hüvelybe megy akkor fantasztikus! Õ is tud mozogni, én is és jó mélyre mehet:) Másik véglethez nem tudok szólni :$
Én csak magamról tudok nyilatkozni, nekem nem jó érzés hüvelybe, fenékbe viszont abban a pózban a legjobb. De ez mindenkinél változó.
Én csatlakozom az elöttem szólohoz nekem se jó hüvelybe mondjuk lehet azért mert a párom túl durva.
Én szeretem, de csakis a hüvelyemben!
én mindkettõ formában megvagyok vele elégedve, hüvelynél pedig az egyik nagy kedvencem:)
Nekem mindenhogy jó.
Ja... Hátulról nem lehet rosszabb, mert 2 centivel hosszabb...Ésd ha elb...od lehet elõlrõl kezdeni! Amugy meg: a kutya póz, mág véletlenül sem anális sexxx.Attól undorodom... Igaz pasi vagyok, de egy szaros végbélbe nem tenném semmi pénzért a farkamat! Dehát kinek a pap, kinek a papné, én maradok a lányánál...

Nők! Másnak is szokott fájni a puncija amikor kutyapózban dugják?

Egyik pózban sem fáj a szex, de amikor a férjem kutyapózban dug akkor előfordul, hogy fáj. Másnak is van ilyen problémája? Szerintetek mitől van ez?

Legjobb válasz: Csak ha túl mélyre dugja be, akkor azért kellemetlen. De az sem olyan, hogy uramisten, éles fájdalom, kész vége, csak valahogy rossz.

Csak ha túl mélyre dugja be, akkor azért kellemetlen. De az sem olyan, hogy uramisten, éles fájdalom, kész vége, csak valahogy rossz.
Igen, a méhszájat bökdösi. Lazulj el és jó lesz az! :)
Igen, nálam is van ilyen gond. Van amikor csak az elején , behatoláskor, és van olyan is hogy már megy a szex egy ideje, és utána kezd el fájni. Nekem az szokott segíteni, ha fájdalmat érzek, egy kis extra síkosítást alkalmaz a férjem vazelinnel ( jó az állaga, és árban is sokkal jobb mint a síkosító). Ettõl el szokott múlni általában. Az okát sajnos én sem tudom:( 27/N
Volt ilyen csajom. Kicsi volt a "luka". Egyébként mi lenne ha nem dugnátok, hanem finoman csinálná, ha már fáj?!
Jól ki kell nyalni elõtte a csaj p.nciját, az segít
Ha okosan csinálja odafigyelve a párod akkor kellemes enyhe fájdalom és gyönyör mix, legalábbis az én párom így fogalmazott. Pláne a méretesebb eszköznél a használónak meg kell tenni mindent, hogy annyira tág és nedves legyél, hogy ne legyen olyan kellemetlen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!