Találatok a következő kifejezésre: A nők a férfiak (1170 db)

Miért ilyen bunkók a nők a férfiakkal?

Legjobb válasz: És a férfiak a nõkkel?

És a férfiak a nõkkel?
nem tudom h milyen közegben mozogsz de az én ismerõseim között nincsnek ilyen nõk...
Épp most csalt meg a pasim. Kiabáltam vele, nem túl szépen. Bunkó voltam? Igen, remélem nagyon is. De megérdemelte... Szerintem egy csaj csak akkor bunkó a pasikkal, ha oka van rá. Ha megbántja, szemétkedik vagy ahogy az elõttem lévõ írta, tolakodó. Egy rendes, jófej pasival rendesek a nõk.
Mert megérdemlik... Ma a buszon egy faszi belemarkolt a seggembe. Abszolút semmi bûntudatom nem volt, amiért az agyáig felrúgtam a golyóit. Egyébként te is csak általánosítasz. Én normális vagyok a pasikkal...
Nekem nincs kint a seggem, és nem dobom ki semmimet. Sõt egy idõben próbáltam kifejezetten szürkén öltözködni és még úgy is megtaláltak a bunkó beszólongatók, akik belemásztak az arcomba és azt hitték nekik mindent szabad. És ez kortól, és hovatartozástól függetlenül. Ritka az értelmes pasi, és a nõk egy része (tudod, a tinipics.k, elkényeztetett bulip.csák )tényleg bunkók de ha nem ilyen körben mozognál akkor nem érnének meglepetések.
Mert idióta kérdéseket tesznek fel.
A kérdező hozzászólása: Inkább a nõkkel felesleges vitatkozni, csak egy síkú gondolkodásra képesek, azt hiszik hogy a férfiak állatok és csak AZT akarják. Szóval érdektelen bármilyen nemû válasz, nem fogok leállni senkivel se vitázni.
Még annyit, h a fiúkkal felesleges vitatkozni, fõleg itt, nem fognak elgondolkodni vagy érvelni, inkább hisztiznek egy sort és félrebeszélnek. Lásd: fiú válaszok :)
A kérdező hozzászólása: Száánaalmas :) Errõl dalt is írhatnék. De mondtam nem vitázok veled.
"Még annyit, h a fiúkkal felesleges vitatkozni, fõleg itt, nem fognak elgondolkodni vagy érvelni, inkább hisztiznek egy sort és félrebeszélnek. Lásd: fiú válaszok :) " Igen, pont az ilyenekrõl beszéltem, mint te, rögtön támadsz , de megint semmi érv, Drágám, köszönöm, hogy bemutatkoztál :)
16-os voltam, és ott kellõen kifejtettem a véleményem. Számomra az se derült ki, mit értetek bunkó alatt, lekezelõ de hogy? Mit mondotok neki, ismeritek vagy se, hogy reagál? Pontos példákat mondjatok! Hány nõ volt bunkó? Kizártnak tartom, hogy az összes nõt ismeritek. Én se voltam bunkó a párommal mikor megismertem, szerintem más se, mert akkor nem lennének párok, na bumm! Legyetek szívesek válaszoljatok a feltett kérdésekre, mert ennek így semmi értelme.
, , azt hiszik hogy a férfiak állatok és csak AZT akarják" Nem hiszem, hogy a párom állat, nagyon szeretem, és tisztelem õt.
Gondoltam, hogy erre már nem tudtok válaszolni. Csak a mellébeszélés és az álszenteskedés megy nektek.
A kérdező hozzászólása: Mondtam nem vitatkozom.
Persze, mert nem tudsz egy példát se mondani. Nem számít vitatkozásnak válaszolni egy kérdésre, szóval gyenge kifogás. Egyfolytában kiírogattok ilyen kérdéseket, de eddig még senki sem tudott mondani konkrét példát, csak mellébeszélt, mint te.
A kérdező hozzászólása: Semmi kedvem, mert csak veszekedés lenne belõle. A nõk ilyenek: La donna e mobile Az asszony ingatag, úgy hajlik mint az ág, és hálót vet ki rád, könnyelmû szívvel. Mindegy ha víg kacaj, csendül az ajkán, vagy könnyez csalfán csábít és színlel. Ne higgy a nõnek, ne hallgass rája, hazug a szája, bármit is mond, bármit is mond. Báááááár..bármit is mond.
Megint mellébeszélés. Ugyanannyi hazug nõ van, mint hazug pasi. A férfiak se szentek, szeretik ágyba csalni akár hazugsággal is a nõket, DE csak azt lehet átverni, aki hagyja magát. A kérdés viszont a bunkósságról szólt, amire még mindig nem kaptunk választ, hogy teszik ezt a nõk? Tényleg érdekelne.
A kérdező hozzászólása: Nem beszélek mellé! Te nem veszed figyelembe, írhatok neked akármit, úgy sem fogsz egyet érteni. Én sosem tagadtam hgoy a férfiak is csak félrekefélnek, de a nõk se különbek, igazából õk tehetnek róla, mert a tökéletes csávókra hajtanak. A cicafiúcskákra, meg a kockahasú majmokra, meg amelyik neveletlen hülye.
Úristen, [email protected], némely hozzászóló aztán rohadt értelmes. Leírja, hogy megfogták egyszer a fenekét, ezért bunkó minden férfival, te jó ég :) . Igen drágám, bunkózz egy eset miatt az összes férfival. A nõket nem az eszükért szeretjük, de ez már tényleg túlzás. Egyébként azért bunkók, mert megtehetik. Manapság már egy átlagos vagy csúnyácska nõ is 1 kg sminket felrak magára, és szépnek hiszi magát, és szépnek kell tekinteni, mert olyan nincs, h egy nõ nem szép. Mivel sok férfi próbálkozik nála, beképzelt lesz, és többnek hiszi magát, mint ami. ez nem vicc, a legtöbb fiatal nõnek ma Magyarországon olyan szinten nincs önkritikája, hogy az hihetetlen, még egy 160 cm-es kövér nõ is azt hiszi, h neki Brad Pitt jár.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nagyon jól beszélsz! Mintha csak én mondtam volna. Nekem is ugyanez a véleményem. A magyar nõk 99%a bunkó és beképzelt. Rettenetesen felszínesek. Egy másik kérdésemnél azt tanácsolták néhányan hogy keressek külföldön csajt. És meg is fogadom! Ezek meg fulladjanak bele a sminkjükbe.
érdekes egy téma ez, szerintem is vannak nõi és férfi "bunkók" is. Jómagam pasi vagyok így ebbõl a szemszögbõl tudok nyilatkozni:) sok lányt leszólítok itt ott, hol lazábban megy, szebbeknél hol kicsit "félénkebben". És igen, szimplán beszélgetést kezdeményezek, mindenféle seggfogós téma nélkül. Azt hozzáteszem, buliba nem járok, szóval egyéb helyeken zajlanak a történetek. 1 kezemen meg tudnám számolni hánnyal tudtam értelmesen, kölcsönösen komonikálni. Tartom magam egy olyan pasinak mint bárki más. Látom némely lány milyen pasassal futkározik..... A bunkóság sztem több féle képpen is jelen lehet. Tényleg nem tudom mások hogy teszik amit...de bízom benne nekem is lesz valakim hamarosan:)
38-adik válaszolónak: csodálkozol? Ez emberi vonás, ha valakt nagyon "keresnek" akaratán kívül is "elszalad vele a ló". és egy szép ívelõ pálya következik. Mert valjuk be, jó érzés ha az ember "sikeres". Ez az élet minden területén így van. Baj akkor van ha nem keresik, illetõleg ezen témára nézve, az olyan lányok akikért kevesebben szaladnak, pl nem járnak dizsibe..stb, , jó eséllyel szerényebbek, "normálisabbak". Kivételek pedig mindíg is voltvanlesznek
Én nõ vagyok és elmondanám, hogy 1 csaj kivételével, aki a legjobb barátnõm, nem volt olyan eset, hogy az illetõ nem kavart volna a hátam mögött és tudta volna, hogy hol a helye...mindegyik csak a saját hasznát nézte, valamint undorító módon viselkednek azzal, akire irigyek.Felszínesek, kétszínûek, nagyon jól tudják játszani a kedveset, aranyosat csak, hogy népszerûek lehessenek és minél több fiúra tehessenek szert, persze ha a fiú nem úgy ugrik, ahogy õk azt szeretnék akkor lehordják mindennek a háta mögött, kibeszélik a csajokkal a suliban, amirõl a kedves srác mit sem sejt...egyszerûen ezek a nagyp*fájú r*bik, akik semmitõl sem félnek.:)
nõi*
Kérdezõ, még annyit, h nõkkel felesleges vitatkozni, fõleg itt, nem fognak elgondolkodni vagy érvelni, inkább hisztiznek egy sort és félrebeszélnek. Lásd: nõ válaszok :)
kifejtenéd bõvebben mire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Már elment tõle a kedvem hogy kifejtsem, egyszerûen szabad szemmel ahogy látod õket, bunkók. ERlutasítóak, nem is figyelnek rád stb.
igen fejtsd ki bõvebben h mi történt..
Volt barátnõm tavaly novemberben kidobott, ahogy meglett az érettségije lett munkája és pénze kutyaként kezelt, bunkó volt, lenézett miközben éveken keresztül nem számithatott másra csak rám, a vége felé már engem hibáztatott mindenért.Pasi vagyok.Folyamatosan engem ugatott le azért is amit mások követtek el, és csodálkozott h a végén úgy viselkedtem vele ahogy õ velem.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ismerõs helyzet, mikor nekem volt barátnõm, elég szemét volt, volt hgoy mások elõtt járatott le, bunkó volt tényleg, mikor meg elmondtam a véleményem az egészrõl amit mûvelt mert már nem bírtam tovább még õ volt felháborodva és elkezdett sírni....-.- Valahogy már unom, semmi kedvem udvarolni senkinek, semmibe vesznek, értelmetlen párkapcsolat, úgyis vége. Ha adódik egy jó alkalom arra hogy legyen valakim kihasználom, de nem leszek olyan idióta hogy futkossak a nagy seggek után.
Uoltsó vagyok, én is untam már az egészet, ami a legidegesítõbb volt h mikor sétáltunk az utcán jött egy kirohanása és persze h tömegben mindenki elõtt engem oltott világnak, ha szóvá tettem h kicsit vegye már észre magát akkor még jobban elkezdte.Próbáltam távol tartani az olyan dolgoktól h pia, fû meg a hasonlóktól és amióta kidobott ezeket elõszeretettel fogyasztja, szte jobb az élete mert van egy csomó haverja, hozzá teszem az összes pasi és csak azért vannak vele mert mind meg akarja húzni.Ja és szakítás napján már vele aludt az egyik volt osztálytársa, akivel össze is jött, és vissza akart közben járni a szex miatt mert h azt hiányolja, de felõlem bele is pusztulhat mert egy ilyen ribanchoz bottal sem érnék.
Nem gyanús neked, hogy veled minden nõ bunkó, másokkal meg nem? Sok fiú barátom van és érdekes módon egyikük se tapasztalt ilyen jelenséget(talán mert õk rendes, intelligens emberek). Sírj csak tovább, megérdemled, hogy bunkók legyen veled, mert te is egy hatalmas tuskó vagy! 26N
*legyenek
A kérdező hozzászólása: Nem érdemlem meg hogy bunkók legyenek velem, talán ti vagytok a bunkók, úgyhogy nyugodtan lenézhetsz nem érdekelsz:)
Itt nem én vagyok az akinek nincs párja. A helyedben magamba szállnék és elgondolkoznék azon miért is olyan elutasítóak veled a nõk, mert ok nélkül senki sem bunkó! Látatlanba megmondom, hogy egy idegesítõ, nyafogós, hímsoviniszta alak vagy, aki csak a gyakori kérdések segítségével (se) tudja megoldani a problémáit. Szánalmas!
A kérdező hozzászólása: Igen biztos, nem is ismersz te szerencsétlen :)
A kérdés kiírója a szerencsétlen, egyértelmû. :D
Ahelyett, hogy ezt fejtegetitek, hogy ki mennyire bunkó, vagy nem bunkó, inkább nekem segítenétek valami megoldást találni hogy psp-vel normálisan nézhessem a youtube-ot:) Bocs az offért, de ez valójában nem az, mivel, ha segítettek nekem ebben, nekem egy rendes, barátságos embernek, aki minden emberben elõször a jót próbálja meglátni, nem pedig a rosszat, akkor ezáltal nektke is jobb kedvetek lesz, hogy segítettetek egy embertársatokon:)
A kérdező hozzászólása: Jaj utolsó, kemény vagy :D Hát nem tudom ki szánna meg téged kedves és barátságos embertársam :) remélem az egyik nagyképû bunkó csaj segít neked.
A kérdező hozzászólása: Én segítenék rajtad de nem tudok, ne haragudj testvér :(
Egy-két válasz nagyon nevetséges. Érdekes, itt megint senkinek nincsenek olyan ismerõsei, akik rib*ncosan öltözködnek, és megint rossz körökben mozog a kérdezõ:D A kérdésre válaszolva: egy csúnyább nõnél is sok férfi próbálkozik, mert szexet akar, ezért megnõ az egójuk, és szépnek hiszik magukat. Nézz körül az utcán, még egy csúnya nõ is rohadt szépnek hiszi magát, és lekezelõen beszél a férfiakkal. És akkor ugye ott van még a feminizmus is, rengeteg beszólogató, beképzelt, férfias nõ van. Az igazi nõ ritka, mint a fehér holló sajnos.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló, ha neked ugyanolyan problémáid vanak a férfiakkal mint nekem a nõkkel és normális vagy akkor ismerkedhetünk. Mit szólsz?

Hallottatok már arról, hogy miért vált hagyománnyá, hogy a nők a férfiak jobb oldalán sétálnak?

Legjobb válasz: Régen a férfiak bal oldalt a kardot hordták, és jobb kézzel húzták elõ, és hogy közben ne kaszabolják le a hölgyet(ha hirtelen kell elõrántani) így a nõk a jobbjukon közlekedtek.

Régen a férfiak bal oldalt a kardot hordták, és jobb kézzel húzták elõ, és hogy közben ne kaszabolják le a hölgyet(ha hirtelen kell elõrántani) így a nõk a jobbjukon közlekedtek.
javítok, jobb oldalon IS xD amúgy igen, pont azért is amit megírt az elõttem szóló :)
utolsó válaszolónak: akkor rosszul van nevelve a kutya. :D Amúgy ez a kardos doloög mellett én valami olyasmit is hallottam, hogy ha úttesten sétálnak akkor is kötelezõ mindig a férfinak lenni bal oldalt, hogy nehogy felcsapja a nõt az õket kikerülõ kocsi.
és mi van, ha valaki a kutyáját jobb oldalon sétáltatja? :)
Ez a megfogalmazás a K betûs dolgokkal nagyon tetszik :D
Az eredete a kardból jött és utána, hogy megjegyezze mindenki jött a kur.vás, kutyás, kardos dolog. Nekem például fontos, ha valaki jön mellettem akkor az a jobb oldalamon jöjjön. Mondjuk én szeretem betartani a protokollt.
Ez fura, én is vmi olyan verziót ismerek, hogy "bal oldalt csak a k*rvák és a kutyák sétálnak"... szóval lehet van benne valami hogy ez egy közhiedelem :D De én pl nem foglalkozom vele...
egyrészt, másrészt akkoriban a nõi ruhák jóval terebélyesebbek voltak, mint manapság, ha a bal oldalon jön a nõ, akkor kb két percenként akadt volna össze a ruhája a karddal. Ráadásul az sem vette volna jól ki magát, ha egy fegyvert tartanak maguk között... szóval alapvetõen a kardviselésbõl származik a dolog, sok-sok érv alapján.
nekem a pasim sosem engedte, hogy a bal oldalán legyek, mert ott az emberek a k*rvájukat hordták. hiába mondtam, hogy hülyeség, meg nem érdekel. azt mondta, hogy igazából õt se érdekli, de ha mégis van valaki aki igen, ne gondoljon rosszra... :D engem személy szerint nagyon idegesített, de egy idõ után megszoktam.
De van ennek olyan verziója is, hogy a bal oldalon voltak a k betûs dolgok.. Kard, kulacs, k*rva :P Ezért mentek a nõk a jobb oldalon. Én személy szerint nem szoktam figyelni, hogy a barátom melyik oldalán megyek.. sztem baromság (:
jajj mármint nem azért hogy a kutyát csapják el xD jaj ez már kezd hülyén kijönni xDDDD

Mikor fogják megérteni a nőket a férfiak?

Legjobb válasz: Elõször is azt mondanám, hogy a nõ és a férfi nem két külön állatfaj. Emberek vagyunk, ilyenek vagy olyanok és kész. De ha már azt sokan nem fogadják el akkor azt tudom mondani, hogy igenis vannak férfiak, akik megértik a nõket. Nem kell más, minthogy a férfi leküzdje magában azt az õsi ösztönszerû kényszert, hogy minden pillanatban a férfiasságát kell bizonygatnia, hajlandó legyen végre elismerni, hogy benne is, mint mindenkiben (biológiailag) ott van a nõiség is. És persze azt is fel kell ismernie, hogy nem nõ és férfi között, hanem ember és ember között van különbség. Ez igaz fordítva a nõkre is. Más kérdés, hogy a nõk hajlamosabbak felvenni, olyan szokásokat, melyekrõl a társadalom azt sugallja, hogy nõi dolgok, (affekta beszéd barbie effektus, stb stb) és ezt a legtöbb mindig a földön járó férfi nehezen viseli. bocs hogy hosszú lett! egy nõ :)

Varga Feri & Balássy Betty . Egy férfi meg egy nõ. Hallgassátok meg, benne van a válasz :)
Utálom az ilyen költõi kérdéseket, bár tény, h kellene egy filozófiai rovat, vagy valami, ott örömmel folytatnék errõl párbeszédet. :)
Elõször is azt mondanám, hogy a nõ és a férfi nem két külön állatfaj. Emberek vagyunk, ilyenek vagy olyanok és kész. De ha már azt sokan nem fogadják el akkor azt tudom mondani, hogy igenis vannak férfiak, akik megértik a nõket. Nem kell más, minthogy a férfi leküzdje magában azt az õsi ösztönszerû kényszert, hogy minden pillanatban a férfiasságát kell bizonygatnia, hajlandó legyen végre elismerni, hogy benne is, mint mindenkiben (biológiailag) ott van a nõiség is. És persze azt is fel kell ismernie, hogy nem nõ és férfi között, hanem ember és ember között van különbség. Ez igaz fordítva a nõkre is. Más kérdés, hogy a nõk hajlamosabbak felvenni, olyan szokásokat, melyekrõl a társadalom azt sugallja, hogy nõi dolgok, (affekta beszéd barbie effektus, stb stb) és ezt a legtöbb mindig a földön járó férfi nehezen viseli. bocs hogy hosszú lett! egy nõ :)
"azt tudom mondani, hogy igenis vannak férfiak, akik megértik a nõket" Szerintem meg vannak olyan férfiak, akik el tudják hitetni egy nõvel, hogy megértik, de valójában õksem értik. Gondolkodj csak el rajta hosszabban! egy férfi
Soha, vagy amikor mar tul keson van (mert a no mas vizeken evez)
Énazt mondom, hogy attól függ, hogy miben kell megérteni a nõket. Mert biztos van amiben megérik õket, meg tuti olyan is amiben nem. De ez is 100%, hogy fordítva is így mûködik, kisebb nagyobb mértékben. Olyna NINCS, hogy az egyik teljesen egyetért mindig mindenben a másikkal. Lehetetlen. Ilyen a természet. És ez így van rendjén, mert ez segít nagyon sok dolgon elgondolkodni...
Ha odáig fejlõdünk, h az agyunk 100% át kitudjuk használni, egyébként soha :D
szerintem a válaszomon érzõdik, hogy azért elég jól átgondoltam amit írtam. És nem gondoltam meg magam. Persze azt tényleg nem fogja megérteni egy férfi, hogy egyes nõk miért nem bírnak idõben elkészülni, és felöltözni hiszti nélkül. De ezt mondjuk én se értem, én is gyorsan, katonásan öltözködöm és sminkelek. Én itt most inkább lelki megértésre gondoltam. Ezek szerint Te nem érted a nõket. 5. válaszoló ( szívesen nyitok errõl ennél mélyebb filozófiai és pszichológiai vitát is :)
Erre egyszerû a válasz: soha! A férfi teljesen más beállítottságú élõlény már a kezdetek kezdetétõl.A nõi gyengédséget és igényeket soha nem fogják megérteni. És az a helyzet hogy teljesen mi se fogjuk õket megérteni.
Gyönyörû kérdés, akkor megragadnám az alkalmat és visszakérdeznék: mikor fogják a nõk végre megérteni a férfiakat?
Jaj anyám, ezek a bölcs emberek az általánosításaikkal... Egyébként meg megjegyezném, hogy a közhiedelemmel ellentétben az agyunk 100%át kihasználjuk.
Ha nem, hát nem gondolod meg magad. Nem szándékozok vitát nyitni errõl, sem filózófiait, sem pszichológiait, mert egyik tudományban sem vagyok jártas. Azért arra kíváncsi lennék, hogy mivel magyarázod, hogy van olyan férfi, aki teljesen megérti a nõket, nemcsak részben, mint én.

Mit szeretnek a nők a férfiakban?

Legjobb válasz: Humor,kedvesség, figyelmesség

Humor, kedvesség, figyelmesség
akit szeretnek abban mindent. Legalábis én a páromban mindent szeretek. És nem, nem gazdag
A biztonságot, a szerelmet, a férfiasságot.
Bennem semmit.
Nem szeretik a nõk a férfiakat, és ez fordítva is igaz. Az egész egy kitaláció, ne dõlj be másoknak. Az egész csak azért van, hogy téged megtévesszenek, összezavarjanak.
A férfiasságot = Ha nem úgy néz ki, mint manapság a fiatal srácok, meg pasik kb. 90%-ka (színes póló, ajakbalzsam, feszülõs farmer stb...).
a pénzt
A gec.it
a BMW-t
biztonságot, nemiszervet, pénzt
Mindent: a szúrós borostájukat, a borzos hajukat, az izmos lábukat, a csípõjük ívét, az ajkukat, a hátukat, a szemüket, mert úgy tudnak ám nézni...
Azt hogy nõk :) ))
Átlagos férfiban semmit. Jóképû férfiben mindent. (Röviden és tömören, lényegretörõen.)

Bejönnek azok a nők a férfiaknak akik közepesen erős testalkatúak, de nem izmosak?

Legjobb válasz: Bizonyos részüknek igen. Mindenki mást szeret.

Bizonyos részüknek igen. Mindenki mást szeret.
Ha kedves a hölgy, mosolygós, imádnivaló, akkor mindegy mennyire erõs a testalkata.
Változó, de azt kell mondjam sokan szeretik ezt a testalkatot is!:) ÉS a legfõbb hogy a kisugárzása jó legyen a hölgynek, onnantól kezdve a testalkata nem számít:)
nekem nem...:\ nekem a vékony magas lányok jönnek be :) megõrülök értük ;)
ez elõzõ voltam, 20/F

Miért mindig akkor értékelik a nőket a férfiak, amikor a nő már túl lépne a kapcsolaton?

Nem csak velem történik ez, hanem több ismerősömmel. Adott egy kapcsolat ahol udvarol a férfi, megszerzi a nőt, a nő utána szerelmes, mindent megtesz a kapcsolatért, a férfi kezd kényelmes lenni, a nő hisztizik amikor több kérés után sem hajlandó a férfi normális lenni, utána jön a lapát, amikor szépen kidobják őket, vagy csak vissza lép a nő és semmibe veszi a férfit. Utána a férfi elkezd kapálózni, többet keresi még x év alatt összesen, elkezd kedveskedni stb... Miért jó ez? Most komolyan egy életen át tartó küzdelem kell nekik? Nem lehet egy kiegyensúlyozott kapcsolatot fenntartani,mert egyből kényelembe dobják magukat, hogy ők bármit megtehetnek?

Legjobb válasz: Sajnos túl sok az ösztönlény. Intelligens embereket kell keresni.

Sajnos túl sok az ösztönlény. Intelligens embereket kell keresni.
Erre fordított esetben is sok-sok példa van. :-) Szerintem itt arról van szó, hogy akit lapátra tesznek, az úgy érzi, hogy kevesebb a másiknál (hiszen õt tették lapátra, nem pedig õ tett lapátra valakit) és ilyenkor vissza szeretne kepesztetni a pozíciójába. Vissza a megbecsült kis helyébe. Az ilyen kapcsolatoknál amúgy az lehet a probléma, hogy nem egyenlõek a felek. Az egyik fél mindig sokkal jobban rajong a másikért, mint az õérte, és így nincs harmónia. Csak egy érzelmi síkon vívott párharc az egész.
A kérdező hozzászólása: Oké, lehet az is ok, hogy alul maradt, de mi van akkor amikor amellett, hogy lusta is, de még õ is szakít, mégis utána még õ pitizik, õ keresi a nõt, amikor látja, hogy a nõ jól megvan nélküle is, nem keresi, nem sír, hogy na de jöjjön vissza. Ilyenkor is azt érzik, hogy mi az hogy érte nem sírnak hát akkor visszahódítom?
Igen, elõfordulhat. És természetesen az is, hogy rájön arra, hogy neki szüksége van az illetõre. Klisé, de gyakran csak azután értékelünk valakit, miután elment.

Miért nézik le a nőket a férfiak? Miért hiszik azt, hogy ők sokkal okosabbak, a nőnek csak szépnek kell lennie stb?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy minden férfi így gondolja. Elég primitív dolognak tartom, hogy valakirõl csupán a neme alapján mondjuk azt, hogy okos vagy sem.

Nem hinném, hogy minden férfi így gondolja. Elég primitív dolognak tartom, hogy valakirõl csupán a neme alapján mondjuk azt, hogy okos vagy sem.
Nekem pl egy ilyen párom sem volt, sõt a baráti társaságomban sincs ilyen, az ilyet kerülném is. Szerintem amúgy nincs olyan sok belõlük szerencsére, azzal a pár szerencsétlennel aki így gondolkodik meg nem kell foglalkozni.
szerintem egyiknemse hülye kb egyforma kétnem kiegésziti egymást! De azt bekell valani hogy a nõ mindig rosszul választ szeretõt
Régen elnyomták a nõket, csak háztartásra és gyerekszülésre voltak jók. Sajnos még most is vannak országok, ahol a nõ alacsonyabb rangú mint a férfi. Gondolom ebbõl a szellemiségbõl maradt vissza valamicske. Én spec. nem foglalkozom az ilyen férfiakkal.
Mert ez a tradicionalis gondolkodas, neveles. Meg mindig sok lany is ugy van nevelve, hogy O a gyengebb nem, babazzon, szolgalja ki az "urat".
Talán azért, mert a nõk a szebbik nem és irigykednek rájuk :) A szõke nõk se hülyék csak a többi nõ irigykedik rájuk, ezért találták ki a vicceket.
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:05 Minek írtál ide, mikor semmi értelmes értékelhetõ nincs benne ami a témához kapcsolódna.
Errõl tudnák mesélni elég sokat, hogy miért is gondolom ezt így. De úgy is csak a sértõdés lesz belõle, az megy a nõknek a legjobban. Aztán meg majd megint kapom a figyelmeztetést kapom, hogy trágár voltam:D Holott csak õszinte voltam. UI:Ne felejtsetek el lepontozni, mert ugye tudjuk, hogy nekem ettõl kevesebb lesz a fizetésem meg a többi;) Nektek meg lesz jó fajta orgazmusotok!
"Minek írtál ide, mikor semmi értelmes értékelhetõ nincs benne ami a témához kapcsolódna." Miért?te talán adtál értékelhetõ választ? Errõl beszéltem, h fölösleges leírni, mert csak a sértõdés lesz meg a hiszti.
Mert ez így van, 1000 éve is így volt, 10000 éve is így volt. A férfi volt az úr a háznál, õ mondta meg hogy mit kell csinálni. Egy kapcsolatban mindig van egy alárendelt, az sosem lehetséges hogy a két fél egyenlõ. de manapság nem mindig így van. Ha olyan okosak a nõk mint a férfiak, akkor miért nincsenek nõi nobel díjasok? egy darab van csak..
Úgy gondolom férfiként is, hogy gyermeteg dolog ilyen "témáról" - pláne "vérre menõ" stílusban - veszekedni. A viták érveken alapulnak, - ami itt folyik, az pedig civakodás, kétségbeesett "önigazolási" kísérletek sorozata. A férfiak TÖBBSÉGE szélsõségek között mozog - véleményem szerint - a gondolkodás tekintetében: Vagy olyan ék-egyszerûen, nyersen gondolkodnak, hogy annál egyszerûbben már képtelenség gondolkodni, vagy olyan összetetten, hogy azt lehetetlen már túlkombinálni. A nõk TÚLNYOMÓ HÁNYADÁNAK ESETÉBEN az a képesség az uralkodó, hogy egy idõben többfelé képesek koncentrálni, - például elképesztõ, ahogy be tudják osztani a rendelkezésükre álló idõt. Szélsõségeket mindig lehet találni, - értelmetlennek tartom a "rivalizálásnak" azt a "szintjét", ami itt is folyik - jelenleg. A férfi és a nõ kölcsönösen kiegészíti egymást, - még ha ez "fizikai fájdalmat" is okoz valakinek.
A tanulatlan pasiknak: Miért nincs annyi Nobel - díjas nõ? Mert anyukád inkább téged szült meg és nevelt fel minthogy kutatónak-tudósnak állt volna. Esetleg az ükdédinek nem is engedték hogy tanuljon, inkább férjhez adták: "szüljél lányom az a nõk dógga"
Csak a sérült, komplexusos emberek néznek le másokat, õket meg kerülni kell és kész.
Régen a fizikai erõfölény miatt teljesen el tudták nyomni a nõket, akár meg is ölhették, ennek a hozzáállásnak még vannak nyomai. Minél élhetõbb és fejlettebb egy ország annál inkább nincs jelentõsége a nemeknek. Sok fiút úgy nevelnek, hogy neki több joga van, akár bánthatja is a lányt és ezekbõl férfiak lesznek, na és egy kifejlett példánynak magyarázd el, hogy nem szabad, jogfosztottnak fogja érezni magát, ha már annyira buta, hogy magától nem jött rá, hogy lenézi másokat ostoba dolog. Nem csak egy Nobel díjas nõ van, régebben meg nem is engedték a nõket tanulni se kutatni és a díjak kiadásánál is lehetnek csúsztatások, nincs jelentõsége az olyannak, de a sok ikúbetyár szeret evvel elõjönni.
17:54 akkor szerinted egy nõ miben jó? Mert a leírásod szerint semmiben:/ Amúgy egypár intelligens nõ hozzászóló nagyon okosan megválaszolta a kérdést. Ezért nem is fûznék hozzá semmit. A pasikban megvan az a mánia, hogy k mindenkinél okosabbak, tökéletesebbek--fõleg a nõknél. Sõt egyenesen hülyének, alacsonyabb rendûnek nézik a nõket...nos az ilyen pasik megérdemlik hogy csakis búzák jussanak nekik! Én azt mondom, ha valaki nem szereti nem tiszteli a nõket, az legyen bu*zi! :D
Én nõ vagyok és az, hogy valaki mennyire eszes nem a nemétõl függ. De vitathatatlan, hogy a legtöbb férfinak jó humorérzéke van, amiben mi nõk nem nagyon jeleskedünk(tisztelet a kivételnek). A nõk viszont erõsebbek, no nem fizikailag, hanem lelkileg több mindent kibírnak. Amúgy nõ létemre a férfi gondolkodásmód jobban tetszik, de tény, hogy vannak nagyon okos nõk is:) De ha választhatnék akkor férfi agyat választanék:) Pedig diplomáim vannak, vezetõ beosztásban dolgozom, a férjem fele annyit nem dolgozik mint én, sokkal kisebb a felelõssége is, mégis imádom azt a jó humorát!!!!!Ezt azért irigylem a férfiaktól.
"a nõk vagy csúnyák/vagy szépek és buták./Vagy ha szépek és okosak is egyben, /NEM ÁLLNAK SZÓBA VELEM." Na ilyen pasik írnak ide.
Én nem a nõt vagy a férfit tisztelem, hanem az EMBERT.
22:52. Mennyi idõs vagy és milyen színvonalas versenyeken vettél részt?
-Bereznai Gyula matematikaverseny 1. hely -Curie matekverseny 1. hely -Ambrózy matekverseny 2. hely És színvonalas versenyeken is indulsz?
Ugyan már csajok! Hát nem vagytok ti hülyék! XD Vegyük példaképpen doktor szöszit! Õ olyan értelemben okos, hogy jól tanul. Más értelemben pedig sík hülye.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszoló nagyon megfogott! Ez az a válasz, amit hallani akartam!
mert mindenen megsértdõnek és tényleg hlyébbek ha az átlagot nézzük.
Én tudományos pályán dolgozok. Vannak itt is szép számmal nõk (bár tény, hogy túlnyomórészt férfiak), de a nõi kollégáimon látom azt is, hogy nem egyszerû tudományos pályán egy nõnek, úgymond ezt nem nekik találták ki. És nem azért, mert butábbak lennének! De tegyük fel szül egy tudós nõ, van egy kicsi gyereke, hogy repül el egy tudományos konferenciára Koppenhágába? Illetve szoptatás, gyermeknevelés, és vasalás közben hogyan írja meg a publikációit? Mert az a tudós, aki nem ír publikációkat, semmit nem ér, és nem marad benn a dolgok sûrûjében. Szóval nehezebb nekik, meg a neveltetésük is más, ezért alapvetõen kevesebben jönnek ilyen pályára. Szóval szerintem vannak okos nõk, nem igaz, hogy nincsenek, én néha élvezek is velük együtt dolgozni, mert kicsit más szemszögbõl láttatják a dolgokat. Viszont a másik szempont, amiért NEM szeretek nõvel együtt dolgozni: egy laborban, vagy kinn a terepen, amikor ez ember épp arra figyel, hogy minden mérést a szabványok szerint végezzen, nem arra koncentrál, hogy túláradó kedvességgel szóljon a kollégáihoz. Ettõl pedig egy nõ megsértõdik. Ha kíméljük, nem adunk neki annyi munkát, az a baj, hogy kiszoríjuk a kutatásból, ha hagyjuk, hagy tegye azt, amit akar, akkor õ lesz a mártír, aki az egész kutatást viszi a hátán (és most nem egy konkrét nõrõl beszélek, ezek tipikus jelenségek). Sosem tudhatod, hogy épp mikor mondasz olyat, ami egy nõi kollegádnak rosszul esik, és amíg a férfiak el tudják különíteni a kettõt, és a nézeteltéréseiket munka után megbeszélik egy sör mellett, egy nõ beleviszi a munkába, és képes egy laborban elkezdeni hisztizni (meg képes kiönteni a mintákat a lefolyóba, volt ilyen...). Na arról meg nem is beszélek, mi van, ha ne adj Isten egy kutatócsoportba KÉT nõ kerül össze, mert az maga a katasztrófa...
Azért nincsenek nagyon nõk a tudományos pályán, mert még mindig benne van a káros nevelési elv a családokban, miszerint ez a pálya nõnek nem való! Egyszerûen így szocializálják a nõket. Ez a múlt káros öröksége. Ez nem szellemi képességek kérdése, hanem inkább társadalmi jelenség. És ami a kérdést illeti, sajnos tényleg vannak nõket lenézõ férfiak, nekem is volt szerencsém egyhez. Azt mondta, szerinte a férfiak okosabbak, mint a nõk (!). Kértem, indokolja meg. Válasz: "Hát mert a természettudományi meg mérnöki karokon több a férfi!" Inkább nem kommentálom.
Szerintem kiegyezhetünk abban, hogy a normális ember nem nem szerint nézi le társait. Ez ilyen egyszerû.
Azért, amiért a férfiakat meg a nõk nézik le.
21:34 Fekete Pákó? Gyõzike? :)
A kérdező hozzászólása: Azt sem értem, hogy miért nincs esélyegyenlõség, miért kellene egy nõt kinevetni? Miért ne tudna egy nõ érvényesülni? Fõleg a mai világban, ahol kimutatták, hogy sokkal több a nõi diplomás és valószínûleg ez a nõk évszázada lesz, ahol a NÕK fognak vezetõ pozíciókat betölteni...és ezzel hiába vitatkoztok, ez így van :)
Kedves 62 %-os nagyon intelligens válaszoló! Ismered a kivétel fogalmát? Vagy azt, hogy nem minden fekete és fehér? Nos Marie Curie esetében még nagyobb érdem, hogy nõ létére érvényesülni tudott, de valószínû ebben segítségére volt a férje is, hogy nõként ne röhögjék ki, amiért a sztereotípiákkal ellentétben õ mert gondolkodni és nem nyomták el otthon.
mondj egy férfit aki ismert és hlyébb mint kiszel tünde?
aztmondjátok nem engedték tanulni a nõket na és marie curie vagy õ nem számít?
"Esetleg az ükdédinek nem is engedték hogy tanuljon, inkább férjhez adták: "szüljél lányom az a nõk dógga"" igen nincs esélyegyenlõség most is a nõ dolga a szlés.
Ez a válasz 85%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 06-07 16:15 Én úgy gondolom hogy ez a válasz 100%-os.
elõkeresném a mentett kérdéseimet a hlye kérdéseket is túlnyomó többségben nõk tették fel.
ma 21:20 Igen, valami tényleg sántít. Nálad a rosszindulat. Na, az sántít. :D
A kérdező hozzászólása: Órára nem tanulok, az rámragad :D De van szorgalmam, amit a versenyen elért eredményeimmel mutatom meg. És köszönöm a dícséretet :)
csak az osotoba pasik gondolkodnak így. szerencsére nem mind az :)
Két féle nõ van: 1. Csúnya de okos. 2. Szép, de hülye. Ugyanakkor ott van az aranyközépút: Nem olyan szép, de nem is csúnya és agyilag is ok.
Ez ugyanúgy igaz lehet a nõkre is. Sokan lenézik a másik nemet. Valószínûleg vagy azért, mert nem értik meg, vagy azért, mert a legtöbbször rosszul választottak, nem biztos, hogy rossz embert, csak nem hozzájuk illõ embert. Esetleg azért, mert rossz tapasztalataik vannak. De olyan is van, aki csak a másik nem egy-egy típusát nézi le. Pl. az üresfejû, pénzéhes ribiket, akik csak a külsejükkel foglalkoznak, vagy a bunkó, soviniszta pasikat, akik a nõket csak tárgyként kezelik. Végül is ezzel az állásponttal nem is nagyon tudok vitatkozni.
Nyugi, ahogy ismerem a nõket már hisztiznek ezerrel a moderátoroknál, hogy töröljék az összes választ, ami nem arról szól, hogy a nõk okosak szépek:) De látom ismét azt hiszik, hogy attól, hogy lepontoznak valakit akkor nekik lesz igazuk:D
Kedves lepontozók. Mi a hasznos válasz? Ha azt írom: "dehogy is okosabbak a férfiak. Inkább hülyébbek és rohadt elnyomók..." akkor felpontoztok? Mert úgy látom itt a nagyon okos pontozóbrigád (gondolom többnyire nõk) nem a válasz hasznosságát, vagy esetleg igazságtartalmát pontozzák, hanem azt, hogy mennyire egyezik azzal, amit õk hallani akarnak
Ez a vita kihagyhatatlan, mindjárt hozok popcornt. :D
nem minden férfi hiszi ezt, csak hát a legtöbb ember már csak magával bír foglalkozni, rossz irányba fejlõdik a társadalom...
Olvass el pár társadalom és személyiségpszichológiai könyvet, jót fog tenni, és a választ is megtalálod benne.
"Egyébként hogy miért van kevesebb elismert nõnemû tudós, megvan a magyarázata" na és miért?
Egyébként hogy miért van kevesebb elismert nõnemû tudós, megvan a magyarázata, és nem az értelmi képesség és az ész miatt. De kedves férfi válaszoló, ha okosabb vagy mint én, nem is írom le, te is biztos ismered ezt a tanulmányt.
Arra még mindig nem kaptam választ ( a nagy lepontozások közepette) hogy akkor miért csak egy nõi nobel díjas van?
"Amíg a férfiak képesek voltak eltartani a családot, a nõk otthon voltak....." Igen valóban ez az egyezményesen elfogadott akármi. Hiszen, mint tudjuk, a nõk 2011.06.01-tõl járhatnak hivatalosan iskolába, eddig nem volt lehetõségük, hogy egyetemre jussanak majd maradandót alkossanak. Mindannyian otthon ültek és vezették a háztartást, a gyereket nevelték meg a postást kezelték. Nem is értem, hogy várhatjuk el tõlük, hogy valamit alkossanak? Légyszi engem is pontozzatok le! Abból fogom tudni, hogy nem nekem van igazam!
egyébként minden korlátol pasi, aki lenézi a nõket, elgondolkodhana 2 dolgon: 1. "nõk" alatt az õ édesanyját, hugát, nagymamáját, kislányát is értjük. 2. azért nem halt ki az emberiség, mert nem vagyunk sem buták, sem szerencsétlenek
Én férfi létemre simán ki merem jelenteni, hogy okosabb vagyok a nõvéremnél, édesanyámnál, nagymamámnál na most mi?
Azta! Te aztán tényleg egy zseni lehetsz! És sokat tanulsz? Biztos nem lehet könnyû :O
"Én ráadásul rengeteg országos versenyt nyertem bológiából, kémiából és matematikából is, ez utóbbiból pedig inkább a férfiak szoktak jobban teljesíteni." Lány vagyok, de itt valami azért sántít, gondolom versenyneveket nem akarsz mondani.
Az igazi férfiak nem nézik le a nõket. Mert nem érzik veszélyeztetve az egojukat, az önbecsülésüket, a férfiasságukat attól, ha egy nõ okos, vagy okosabb náluk. Ebbõl következik, hogy aki lenézi a nõket, az nem igazi férfi. És egy nem férfiatlan pasira pedig egy igazi nõ nem fog tudni felnézni. Ez van.
Persze ez nem jelent lenézést.
Van benne valami, ugyebár a nõk a humoros férfiakat szeretik mert a humor az intelligencia jele. A nõknek erre nincs szükségük, ezért is ritka a humorista nõ, és azok is "férfiasabbak" az átlagnõhöz képest.
Nincs nõ és férfi, egy ember vagy okos vagy nem, vagy szép vagy nem. Mondhatnám ennyi erõvel, a nõk szebbek mint a férfiak, vagy a férfiak szebbek, mint a nõk, jó nagy hülyeség lenne. Valóban számos tanulmány van arra, hogy a nõk miért nem töltenek be magasabb pozíciókat, erre igen egyszerû a válasz, nem azért, mert hülyék, hanem egy nõ a munkakeresésnél bizonyos helyeken, pont az ilyen ostoba megítélés miatt hátránnyal indul, arról nem is beszélve, ha családja, gyermeke van még inkább nem szimpatizálnak a felvételével, mert sokat kieshet a munkából. A legtöbb országban már számos törvény van arra, hogy a nõket sújtó diszkriminációt csökkentsék. Másik meg szintén kimutatták a nõi agy és a férfi agy eltérõ felépítését, míg a férfiak elsõsorban reál beállítottságúak, addig a nõk a humán jellegû, kreativitást igénylõ feladatokra fogékonyabbak, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne olyan akár férfi, akár nõ, akire pont az ellenkezõje igaz, sõt azt sem jelenti, hogy csak azt lehetne okosnak tekinteni, aki az egyikben jó. Ráadásul az én személyes véleményem az, hogy a média nõket lejárató hadjáratának is köszönhetõ, hogy a nõket a címlapon pózoló, agya nincs, cicababákkal azonosítják, innentõl kezdve nekik eszük nem lehet...
te magad mondtad: "általában férfiak nyerik" akkor mi a kérdés? Hisz te is tudod a választ
A kérdező hozzászólása: Jómagam sem értek egyet azzal, hogy a férfiak okosabbak lennének. Én ráadásul rengeteg országos versenyt nyertem bológiából, kémiából és matematikából is, ez utóbbiból pedig inkább a férfiak szoktak jobban teljesíteni. Na látjátok, pasik? Nem csak ti lehettek okosak, és én be is bizonyítottam és bizonyítani fogom életem hátralévõ részében!
Egy okos nõben mindig lesz kétség, míg egy buta férfi elhiszi magáról, hogy Õ a "tudás atyja.
nem nézem le a nemük alapján, hanem tudván tudom, hogy náluk okosabb vagyok. ez gondolom baj
nem vagy okos, mert lenézel embereket pusztán a nemük alapján. ez nem sok észre vall. sõt, igen kevésre...
Azért, mert általában a férfiak okosabbak, talpraesettebbek. ezért. Meg ugye erõsebbek is testi adottságaik miatt. Meg ez így alakult ki az évszázadokon át.

Mikor kaptak a nők a férfiakéval egyenlő választójogot Magyarországon?

Úgy tudom,1918-tól szavazhattak a n?k, azonban nagyobb megszorításokkal.

Legjobb válasz: Lemaradt a vége: Az általános, egyenlõ, közvetlen és titkos választójog Magyarországon 1945-ben lett bevezetve. Nem alkalmaztak semmiféle cenzust. Mindössze az állampolgársági feltételt hagyta meg a törvény, illetve az országon belül lakáshoz kötötte a választójogot. Forrás: http://www.baratikor.sote.hu/eloadasok/weszelovszky/weszelov..

Lemaradt a vége: Az általános, egyenlõ, közvetlen és titkos választójog Magyarországon 1945-ben lett bevezetve. Nem alkalmaztak semmiféle cenzust. Mindössze az állampolgársági feltételt hagyta meg a törvény, illetve az országon belül lakáshoz kötötte a választójogot. Forrás: http://www.baratikor.sote.hu/eloadasok/weszelovszky/weszelov..

Mit szerettek a nők a férfiakban a pénz feltalálása előtt?

Legjobb válasz: Hülye vagy. Egyrész, mert a pénz kialakulása elõtt is volt vagyon, csak nem pénzben mérték, tehát ugyanolyan volt, mintha pénze lett volna. Másrészt meg azért, mert komolyan elhiszed, hogy a nõknek csak a pénz kell. Nem fogom bizonygatni, hogy nem így van, már megtanultam, hogy a hozzád hasonlók úgyis csak a maguk igazát szajkózzák.

Hülye vagy. Egyrész, mert a pénz kialakulása elõtt is volt vagyon, csak nem pénzben mérték, tehát ugyanolyan volt, mintha pénze lett volna. Másrészt meg azért, mert komolyan elhiszed, hogy a nõknek csak a pénz kell. Nem fogom bizonygatni, hogy nem így van, már megtanultam, hogy a hozzád hasonlók úgyis csak a maguk igazát szajkózzák.
Erõforrásokat, mint most. Az a férfi volt a legvonzóbb, aki a legerõsebb, legéletrevalóbb volt, az alfahím, aki levadászta a mamutot, hozott enni-inni a családnak, és le tudta ölni a vadállatokat, hogy biztonságban legyenek. Az, hogy most ezek az erõforrások elsõsorban pénzként érvényesülnek, a szerepek hasonlóak maradtak. De gondolom te most csak rinyálsz, mert h.ülye vagy, és pénzsóher kváknál kezdtél, és meglepõdtél, hogy pénzt akarnak.
Idióta -.-'
A hatalmat, erõt. A pénz ezeket testesíti meg.
:DDDD Az aranyat. Gondolom.
Nem ez a lényeg. Te egy élõlény, genetikai kóddal, ösztönnel, létezésed egyetlen értelme a szaporodásod. Ehhez meg nem kell pénz, csak kiválasztod magadnak a megfelelõ himet, (ezt ösztönösen csinálod) és szaporodsz vele, aztán megpróbálod a kölyködet életben tartani ivarérett koráig. Ez az evolúció.
Biztonságot. Akkora ölelõ karokat, mint egy grizzlyé.
Egyáltalán nem a pénz számít. Ezt csak az olyan pasik terjesztik, akik csak a pénzük révén jutnak nõhöz. Na meg persze köszönhetõ ez a tévhit a pénzéhez k..nak, akik pénzért mindenre hajlandók, tök mindegy hogy kivel, és hol. 34/L
16 Na ilyen már pasiból is van elég, úgyhogy errõl ennyit.
hát ha vót egy tucat libája, 2-3 disznaja, 2 tehene meg egy lova õ vót a falu bikája, azér má' lehetett rajta mit szeretni.
Engem nem érdekel a pénz. Nem az alapján választok partnert, hogy mennyi pénze van. Majd odamegyek és megkérdezem, hogy figyi, te pénzes vagy?:D Nem. Ha szeretem akkor szeretem. 21/L
Hozzáteszem: sok pénzes fószert láttam egyedül. De egy helyes hapit se. :)
Azt amit valójában most is: az egészséges, elõnyös külsõt. :) A pénzes fószereket is megcsalják még az anyagias nõk is, egy olyannal akire beindulnak "úgy".
Engem nem érdekel a pénz... Hiszitek hiszitek nem nem.:)
Mint amit most: a farkukat? :O
ugyanúgy az elért eredményekbõl szûrték le hogy megfelelõ lesz e a férfi az utódnemzésre és felnevelésére.
#2: a lába! :D
Ami hoszabb volt 15 cm-nél XD
Ha egy lánynak csak a pénz kell akkor nem is s!zeret

Szerinted a női egyenjogúság, egyforma munkavállalás és úgy alapból az, hogy a nők a férfiakkal azonos vezetői, stratégiai pozíciókat tölthetnek be a munkaerőpiacon, háztartásokban hasznos vagy hátráltató egy adott társadalomra nézve?

Van nem egy férfi ismerősöm akik azon a véleményen vannak hogy azóta hanyatlik a nyugati civilizáció és az összes olyan kultúra ahol női-férfi egyenjogúság van mióta a nők a férfiakkal egyenlő jogokat kaptak. Nektek mi erről a véleményetek? Kérlek hogy a nemet és életkort is írj!

Legjobb válasz: Szerintem nincs semmi baj a nõi emancipációval, támogatom is, nem valószínûsítem, hogy a nõk miatt indult hanyatlásnak a nyugati társadalom. Válság volt már egy pár, amikor a nõknek gyakorlatilag semmi beleszólásuk nem volt a nyugati civilizáció ügyeibe. 22/F

Szerintem nincs semmi baj a nõi emancipációval, támogatom is, nem valószínûsítem, hogy a nõk miatt indult hanyatlásnak a nyugati társadalom. Válság volt már egy pár, amikor a nõknek gyakorlatilag semmi beleszólásuk nem volt a nyugati civilizáció ügyeibe. 22/F
A nyugati civilizáció nem azért hanyatlik, mert néhány nõ hasonló bánásmódot harcolt ki magának, mint férfiak.(mert hozzá kell tenni, hogy még így is 80-20%-ban férfiak a felsõvezetõk, tehát eleve hülyeség az egész.) Aki ilyet mond, annak sajnálom a feleségét, lányát, de még az anyját is. Évára meg arra a leszakajtott almára hivatkozva okolják a nõket minden bajért hosszú évzsázadok óta. Amúgy meg aki ilyet állít, hozzon fel példaként konkrét országot arra, ahol a nõket még kutyaszámba sem veszik - netán megkövezik a férjeik bûne miatt - és jobban mûködik mint mondjuk egy olyan ország, ahol orvosnõk, nõi jogászok, tanárnõk és nõi kutatók, feltalálók, írók is munkálkodnak? Nem vagyok feminista, de nem szeretem, ha valaki ész nélkül mond hülyeségeket. 19/L
Azok a férfi ismerõseid macsók, keresztények, vagy jobbikosok lehetnek. Nincs igazuk. A hanyatlás oka a kíméletlen verseny, a fogyasztói társadalom, és a kapitalizmus kimerülése. 50/F
hat nem mindenhol egyenlo a joguk a vilagban meg most sem sajnos. egy no ugyanugy el tudja vegezni a vezetoi feladatokat mint egy ferfi. azok a ferfik akik ezt vitatjak nem tudnak elfogadni parancsot notol, ok magukkal van gond. elmaradott gondolkodasmoduak stb... miert ne tudna egy ferfi egyenlo felle elfogadni a not? talan mert nem tudja tultenni magat azon ha jo segge van vagy melle? es emelett agya is van? sajnalom az ilyen ferfiak felesegeit...
amugy meg ez a 4-es mar valaqszolt az egyik kerdesemre nekem is... minden mondatba belekot es total hulyenek nezi a kerdezot... Megismerem a szojarasat... Hey oreg mondtam mar. Csakis neked van igazad es folyamatosan ezt hajtogasd magadnak... Mert mindenki csak hulye lehet ha elter a velemenye a tiedtol [email protected]!
A nõi egyenjogúság egy természetes dolog, normális ember ezen nem fog vitatkozni. A nemek közti egyenlõség, na az egy eszement baromság. Nem vagyunk egyformák, szerencsére. Vannak dolgok, amiben a nõk jobbak, vannak, amiben a férfiak. Sõt, van, amire csak nõ képes, és van, amire meg csak férfi. Ez egyik értékébõl sem von le semmit, a kettõ így lesz együtt teljes egész, akár egy családban gondolkodunk, akár a társadalomban. Ezt szeretik egyesek egy jó ideje összemosni, és ezt nem tartom én túl szerencsésnek (meg valószínûleg a kérdezõ barátai is erre gondolhattak). De majd az idõ eldönti, hogy kinek volt igaza.
Igazat adok az ismerõsödnek, ez káros hatással van a gyermekvállalásra, a nevelésre az otthon megteremtésére. Ugyanakkor nincs visszataszítóbb egy harcias feministánál.
Súlyos szerelmi csalódásra tippelek. :) ))
A kérdező hozzászólása: szerintem is kifejthetnéd!
"Van nem egy férfi ismerõsöm akik azon a véleményen vannak hogy azóta hanyatlik a nyugati civilizáció és az összes olyan kultúra ahol nõi-férfi egyenjogúság van mióta a nõk a férfiakkal egyenlõ jogokat kaptak. " Ó persze, még a dinoszauruszok is ezért haltak ki! Egyszerû féltékenység, valakire rá kell kenni a kudarcukat.
Engem is érdekelne!
15. Engem nagyon kíváncsivá tettél. :) ))
Személyes véleményem az, hogy minden a férfiak hibája, pontosabban az empátia hiánya a férfiakban. Ezt nem csak úgy dühbõl vagy sértõdöttségbõl megalapozatlanul mondom, az élet rengeteg folyamatát végiggondolva ugyanerre a konklúzióra jutottam. Most nem fejteném ki, mert a gyk. nem ilyen jellegû oldal, de ha bárki kíváncsi szívesen elmagyarázom.
Nekem olyan ismerõsöm van, aki szerint a összes nõnek otthon a helye. Akkor viszont a hasonló gondolkodású kedves férfiak menjenek el óvóbácsinak, takarítónak, szakácsnak, mûkörmösnek, fodrásznak stb. Semmi baj nincs azzal, hogy a nõk is lehetnek ilyen pozícióban, sokan csak beleképzelik, mert féltékenyek, irigyek, vagy egyszerûen nõgyûlölõk. Ha a nõk nem dolgoznának felsõbb pozíciókban, akkor is biztos lenne hanyatlás, le merném fogadni. 22/L
Az ismerõseid véleménye úgy csökött ostobaság, ahogy van. Keress konstruktívabb és bölcsebb társaságot.
ja, és 41 ffi.
Az 5-os valaszolo voltam 33 evs no. 6-os valaszolonak: ertem mit mondasz es egyetertek veled, valamint jo agyad van 19 eves letedre! Csak igy tovabb!
A kérdező hozzászólása: köszi, bár jó lenne ha tényleg írnátok min. a nemeteket, bár tippem szerint 21:01 túrórudi és 21:08 F 21:18 pedig N
Biológiai beállítódásunknál fogva megvan, hogy mely munkák valók férfiaknak és nõknek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!