Találatok a következő kifejezésre: A nők a (12134 db)

Jó a Nokiába a Sony M2 2G-s memóriakártya?

Nokia 7373-at akarok, de el?tte Sony Ericssonom volt. Mindenem a memóriakártyán volt, emlékek, zenék képek. Nem szeretném, hogy ezek elvesszenek. Esetleg betehetem a Nokiába ezt a memóriakártyát?

Legjobb válasz: Nem tudod beletenni mert a nokiába micro SD kell, uyghogy szerintem vegyél egy kártyaolvasót ( Tescoba 2000ft) és abba beleteszed felviszed a gépre és rááteszed USB- vel a nokiára

Nem tudod beletenni mert a nokiába micro SD kell, uyghogy szerintem vegyél egy kártyaolvasót ( Tescoba 2000ft) és abba beleteszed felviszed a gépre és rááteszed USB- vel a nokiára

A samsung vagy a nokia a jobb?

mobiltelefon gyártásban.

Legjobb válasz: Nokia mindenképp jobb kamerában és az anyagasználat, összeszerelés terén, Samsung igazából semmiben sem olyan kiemelkedõ, csak eladások terén.

Nokia mindenképp jobb kamerában és az anyagasználat, összeszerelés terén, Samsung igazából semmiben sem olyan kiemelkedõ, csak eladások terén.
a Samsung csúcsmodelljei nem rosszak, csak a külsejük elég gyatra
Egyértelmûen jobb a Samsung szerintem. Csak ne az olcsókat vedd..
Nokia, alap.
A kérdező hozzászólása: én szerintem a nokia

Miért féltékenyek a nők a nagymellű nőkre?

Kedves nagymell? n?társaim! Észrevettétek-e,hogy a legtöbb n? ellenszenvvel,bizalmatlansággal kezel,vagy inkább még helyesebben fogalmazva elkerül benneteket?

Legjobb válasz: Lehet hogy kisebbségi komplexusuk van egy nagymellû nõ társaságában. De nincs miért aggódniuk a kis mellû nõknek, sokaknak bejön a kis mell. (Köztük nekem is) 24\F

Lehet hogy kisebbségi komplexusuk van egy nagymellû nõ társaságában. De nincs miért aggódniuk a kis mellû nõknek, sokaknak bejön a kis mell. (Köztük nekem is) 24\F
Hmmm... Én nagy általánosságban meg vagyok elégedve a külsõmmel, de néha, ha épp olyan a kedvem, eszembe jut, hogy jaj, lehetne nagyobb egy kicsit a mellem. Viszont sosem voltam még féltékeny nagymellû nõre, nem nézek rájuk csúnyán az utcán. A mell semmit nem ér, ha unalmas, buta, sótlan a nõ, aki hozzá tartozik, vagy nem szép az arca. Nem hiszem, hogy egy nagymellû nõ jobb lenne nálam, és hogy tovább meg tudna tartani egy pasit, mint én kis mellekkel. :) Kinek mi jön be. Szerintem a kérdésed kábé olyan szintû, mint a , , miért van az, hogy a kövér lányok nem kellenek senkinek?" De ez csak egy vélemény. Biztos tudat alatt én is irigy vagyok a mellméretedre. :)
Én is a nagymellûek közé tartozom. Tényleg minden kismellû féltékeny, meg is kapom sokszor, hogy "persze neked könnyû elég ha csak ránéznek a melledre". Van, és mégsem teszem ki, mint a legtöbb csaj :) Én is átlagos testalkatú vagyok. Ezért is élvezem. Én irigylem a karcsúságukat, mert soha nem sikerül bomba alakúnak legyek (nem mondom hogy ronda a testem, de nem is pláza cicás), õk meg irigylik a mellem :) Nekik meg max akkor lesz nagy ha megcsináltatják :) Tisztelet a kivételnek! :) Könnyebben is tudtam bepasizni mint pl a barátnõim. Szerintem több az olyan férfi aki a nagyokat szereti.
Mindenki irigy mindenkire. A b*zik a b*zikra, a [email protected]úak a [email protected]úakra stbstb. Nem tudtad?
Ezt a linket kissé túlzásnak tartom, bocsi, hirtelen nem beteg emberekben gondolkodtam. Nyilván a megjelenés is számít, legyen csinos az ember, legyen ápolt, gondoltam, ez egyértelmû. Nem értem, mi a vita tárgya amúgy, mert én nem támadtam rátok. A kérdezõ kiírt egy kérdést, amire általában válaszok érkeznek a kommentelõk személyes véleményével és tapasztalataival. De oké, akkor írom azt, amit olvasni szeretnél: igen, a nagy melleid miatt féltékeny rád MINDEN nõtársad, szegények elbújhatnak mögötted, hiába szépek és okosak, hátrányban fogják érezni magukat melletted. :( BÁRCSAK NEKEM IS BAZI NAGY MELLEIM LENNÉNEK!
Kedves kérdezõ Engem nem zavar. Inkább büszke vagyok rá. Nem mindenki lehet egyforma. Amint mondtam én is tudok mit irigyelni másokban, hát örülök, hogy azért van rajtam is mit irigyelni :) Légy te is inkább büszke erre! :)
, , Tõlem menekülnek a nõk, mintha leprás lennék.Szinte nincs is barátnõm." Biztos pont a melleid miatt nincsenek. , , Bár tény, hogy elég erõs egyéniség vagyok, határozott.De akkor sem esik jól az irigység." Ezek szerint nem annak van kisebbségi komplexusa, akinek kicsi a melle, hanem neked, mert a melleid mellett nem tudsz érvényesülni. (találgatás)
ma 00:48 Mi sem támadtunk rád. Ne legyél ezért ideges :) Amúgy én sem beteg emberekben gondolkodtam, de nem találtam jobb képet neten példának. Szerintem az a kép is megfelelõ ahhoz a válaszhoz. Én azt sem mondtam, hogy irigy vagy, nem konkrétan rólad volt szó, hanem a legtöbb nõrõl írt a kérdezõ. De a válaszaidban azért volt 1-2 furcsa írás. Leírtad a véleményed, ezért nem ítél el senki ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: 20, nem. A melleim miatt nincs.Sõt. Meg van az oka, amiért felvetettem a kérdést.Lehet késõbb kifejtem. Az erõs egyéniséget meg azért írtam, mert lehet, hogy ez a riasztó.
21-es: a kérdezõ egybõl megállapította, hogy irigy típus vagyok (az õ szavaival élve csak úgy sárgulnak a betûim). Én nem igazán szeretem ezt a jelzõt, mert én csírájában el tudom folytatni az ilyen típusú érzéseimet, mivel tudom, hogy nem visznek elõrébb. Szóval inkább a jelzõ/megítélés miatt lettem undok, nem azért, mert nagy a melle. :)
Nekem kis melleim vannak, ám ennek ellenére egy nõ nem lesz ellenszenves számomra csupán a mellei miatt... sõt, elég abszurdnak hangzik már maga a gondolat is, hogy valakit a melle alapján ítéljek meg. A két legjobb barátnõm is igencsak meg van áldva kebelügyben, és még átlagos testalkatúak is hozzá. Mégis tökéletesen kiegészítjük egymást már hosszú évek óta :) Kicsit (nagyon?) túlmisztifikálja a mai társadalom a melleket... az nem minõsít senkit, hogy mekkora melltartót hord. Ez egy testrész, ami kinek ilyen, kinek olyan. A lényeg, hogy egészséges legyen.
én 22éves vagyok alacsony vékony és elég nagyok a mellem. Én nem szeretem, pedig vonzom a pasikat de ha lesz rá módom kisebbítetek majd. Sokkal nehezebb ruhát is venni és sajnos sokszor tapasztalom a nõk elitélését és már egybõl rossznak könyvelnek el, pedig nagyon nyitott lennék mindenkére és pl én meg sok csajnak a seggére mondom hogy basszus neki dejó és mégsem ítélem el érte... Nem értem miért kell egybõl elitélni az embert. A nagy melleket nem kértem, csupán genetika.
a 22éves vagyok még mindig. Az lemaradt h szerintem a legtöbb nõ nem irigységbõl ítéli el a nagy melleket hanem valamiért egybõl az jut eszükbe h ez a csak biztos krva. Én pl nem igazán pakolom ki amim van de mindenhogy látszik h nagy. Nekem csak hosszú kapcsolataim voltak és mindegyik pasim azt mondta hogy nem a melleimért szeretnek de jó hogy vannak. Sajnos engem zavarnak, itt kezdõdik a legnagyobb baj.
Most látom, hogy több 00:25-ös hozzászóló van. A 8. válaszólónak szántam a válaszaim aki a 2. is volt itt.
A kérdező hozzászólása: Tõlem menekülnek a nõk, mintha leprás lennék.Szinte nincs is barátnõm. Egyszer egy nagymellû barátnõm-aki barátnõ, de sajna nagyon távol van-felvetette, hogy ez azért van, mert irigylik a mellméretemet. Bár tény, hogy elég erõs egyéniség vagyok, határozott.De akkor sem esik jól az irigység.
Nem azt mondtam, hogy elég a humor, hanem az is legalább olyan nyerû tud lenni, mint a nagy mell. :) Szerintem nem vagyok irigy, Te viszont mintha odáig lennél magadért - bár úgy érzem, bármit is írok, arra azt mondod, hogy irigységbõl mondom. 10-es, ez nekem is ismerõs: fura, de ha meglátok egy nõt, akinek szép mellei vannak és ki is pakolja, én se tudok sokáig máshova nézni, holott nem igazán vonzódom a nõkhöz. :D Nem izgulok persze fel, de azért ritkán látok olyat.
mert akikkel te találkoztál eddig, azoknak nem volt helyén az önrétékelése, és a feléd irányuló irigységgel mutatta ezt ki
A kérdező hozzászólása: 2-es az vagy, válaszodból egyértelmû. Kíváncsi vagyok, mások is érezték-e már ezt.Szó szerint, ha pasi van a környezetben, mintha leprás lennék úgy viselkednek. Fura, hogy a nõk ebben egybõl rivalizálási kérdést csinálnak, pedig, ha tudnák, hogy a férfiak max. megnézik, és ennyi.Akik meg udvarolnak, azok között lehet van aki erre bukik, de van aki meg hosszú combra stb. és így van, sem könnyebben megszerezni, sem megtartani férfit így nem lehet. Azért kíváncsi vagyok, hasonló cipõben jár-e még valaki.
Még a 4-es vagyok. Hozzáteszem, hogy az arcom is szép és a stílusom is jó, mielõtt kommentelné valaki az írásomat :)
Jó kérdés. Irígység, kisebbségi komplexus? Én ezekre tudnék tippelni. Pedig én a magam részérõl ezt sosem értettem. Ha választani kéne, számomra a kicsi de formás a nyerõ :) Ráadásul amikor randizom egy lánnyal, sosem kritérium, hogy mekkora a mellmérete. 22/f
Második vagyok. Kérdezõ: nem komolyan kérdeztem, hogy talán irigy vagyok, csak ironizáltam... Hehe. Ha szép az arcod és jó a stílusod is, miért gondolod, hogy pont a melledért irigyek rád? Szerintem humorral lehet a legjobban pasizni, aki valakire a mellei miatt kattan rá, az... Hát nem tudom, nem ítélkeznék, hogy komolytalan, mert lehet, hogy pont kivétel, de hát... Nyilván egybõl a dugás jut eszébe, és akkor igen, egy nagymellû elõnyben van, ha õ is csak dugni szeretne, de ha párkapcsolatot keres, ugyanannyi eséllyel indul. Én 21 vagyok, de sok nagymellû barátnõmnek már nagyon eres, striás a melle, szóval szerintem ha kívánhatnék természetes, nagy melleket, akkor se kívánnék. Na mindegy, nem az a lényeg, hogy versengjük, melyik a jobb testalkat, nyilván a pasi dönti el úgy is, mi jön be neki, véleményem szerint nagyon sok szép és különbözõ testalkat van, de nem kell a hangsúlyt egyetlen pontra helyezni, valaki a feneket szereti, valaki a lábakra indul be, valaki a dús hajra. Volt egy Dove reklám, ami a nõk sokszínûségét helyezi elõtérbe, egész megdöbbentõ, meztelenül mennyire szép tud lenni még az is, aki ruhában szürke egér. Persze elismerem, hogy egyes pasik össze tudják fosni magukat két nagy melltõl, de hát...:) Értitek.
ÉN SZERETEM A NAGYMELLEKET
Én vékony vagyok és szerintem a mellem sem nagy(80B-C), de nem is kicsi mondjuk úgy, hogy olyan közép, és feszesek nagyon, többen mondták már, hogy olyan, mintha szilikon lenne.. nagyon sokan megbámulják, többször is észrevettem már, hogy a csaj a barátja tekintetét próbálta inkább magára vonni és hasonlók, engem személy szerint annyira nem zavar, de azért kellemetlen. Én nem vagyok féltékeny a nálam nagyobb mellû nõkre meg vagyok az enyémekkel is elégedve, viszont szívesen nézegetem attól a nagyobb mellû lányok melleit mert tetszenek, én így vagyok ezzel. :D Legjobb barátnõmnek elvileg nem kéne rám féltékenynek lennie, de nagyon sokszor úgy érzem, mert õ kicsit nagyobb darab hozzám képest minden irányba, de nincs melle.. csak ilyen husis.. mindig mondja, hogy leakar fogyni meg, hogy meg akarja csináltatni a melleit.. de ezeket leszámítva is érzem kicsit néha benne azt az ellenszenvet e téren.. :/
A kérdező hozzászólása: 2-es, süt az irigység.Mindjárt besárgulnak a betûid. De miért vagy féltékeny?Ez a kérdés itt.
ma 00:25 Szerintem a humor nem elég! Nagyon fontos a férfiak számára a jó megjelenés. Én pl. tudom hogy féltékenyek, lehet látni az arcukon, a nézésükön + a megjegyzésükön. Van sok nagyon csinos lány ismerõsöm, formás alakkal, jó humorral és laposak. Míg én nem vagyok az aki teli van önbizalommal és megnyílik 1 pasi elõtt, nem vagyok az aki kipakolja mindenét, nem vagyok a legformásabb csaj, mégis minden pasi akiket ismertünk engem akart és nem õt. Attól meg, hogy udvarol nekem 1 férfi és mert tetszik neki a mellméretem, az nem függ össze azzal, hogy kapható is vagyok. Szóval nem vagyok semmilyen kalandra nyitott. Mindig is hosszú távú kapcsolataim voltak...
ma 00:25 Ezt kérlek nézd meg. + 1 kérdés hozzá. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lo6l61Fzrs1qfclrmo1_500.jpg Szerinted ehhez a nõhöz is odamennek a pasik udvarolni, csak mert jó a humora? Kicsit gondold át amit írtál.
Igen, mert mi is olyanok akarunk lenni. :( Tudjuk, látjuk, hogy a pasik/pasijaink is nagyon megnézik ezt, és minden figyelmüket kizárólag magunkra akarjuk fordítani. Rosszul esik ám, ha valamiben bénák vagyunk. :) De nekem legalább a se**em jó és úgy általában az alakom, nekem azt dicsérik. Nézd, én nem K-zok le egy nõt azért, mert nagyobb (sokkal nagyobb) cicije van mint nekem. Egyszerûen csak én is olyan szeretnék lenni és úgy érzem, összezsugorodom, amikor mellettem áll egy ilyen nõ. :( Tudod ezt, kedves kérdezõ, hogy milyen megalázó érzés? Hozzátenném, ha meghízok, természetesen popsira megy és combokra, sosem cicire. Szóval zsír kizárva. :) N23

A pasik jobban szeretik a kövér nőket, mint a nők a kövér pasikat?

Ha duci nő vagy akkor találsz kapcsolatot könnyen, mert sok pasi szereti a duci nőket, de ha kövér pasi vagy akkor alig fogsz kelleni, mert a nők nem akarnak ilyen pasit

Legjobb válasz: Hahahahahah, rablóbadarság. Kövér pasik oldalán is láttam olyan csajokat, hogy akarmikor akarhol döngetném:P Tudom, hogy te egy kövér srác vagy és nincs baratnõd, de az azért van, mert nincs önbizalmad és nem mersz ismerkedni. Butaságokat, meg ne találj ki. A dagadt tehenek sokkal nehezebben találnak maguknak valakit, mint pasik...

Hahahahahah, rablóbadarság. Kövér pasik oldalán is láttam olyan csajokat, hogy akarmikor akarhol döngetném:P Tudom, hogy te egy kövér srác vagy és nincs baratnõd, de az azért van, mert nincs önbizalmad és nem mersz ismerkedni. Butaságokat, meg ne találj ki. A dagadt tehenek sokkal nehezebben találnak maguknak valakit, mint pasik...
Ezt is csak olyan állíthatja, aki nem ért az emberekhez, és nem is ismer sok embert. Aki kövér, az olyannal jön össze, aki a kövéreket szereti. Ennyi. Mindkét nemben vannak olyanok, akik a kövéreket szeretik.ÉS a kövér nõnek is nehéz pont azért, mert kevesebben keresik a husikat.
Nem, csak rossz a személyiséged.
Hát ez talán azért lehet, mert a dagi nõnek vannak vonzó részei - a melle, meg valaki a nagy feneket szereti. Ellenben ha egy fiú dagadt abban semmi vonzó rész nincs szerintem.
Ez teljesen így van. Én rettenetesen hájas vagyok, és hiába próbálok ismerkedni lányokkal, eddig még egy randi sem jött össze :(
Én meg alig vagyok 50 kiló és még a 170centit sem érem el, de nem igazán kellek a lányoknak, inkább a kövér csajok tapadnak rám, nekem meg a vékony lányok jobban bejönnek. Nem jobb vékonynak sem lenni. Én inkább lennék kövér pasi. Olyan jó nõi vannak a dagadt haveroméknak hát enm igaz. Csak nézek.

Miért nincs Nokia 4 -es széria? Mondjuk 4570? Mindenhol mellőzik a gyártók nem csak a Nokia a négyes-t, bár ott volt a 3410, 6234, miért?

Legjobb válasz: mert a négyes szám álítólag szerencsétlenséget hoz... valami angolszász vagy nemtudom milyen eredetû babona, én így hallottam még anno...

mert a négyes szám álítólag szerencsétlenséget hoz... valami angolszász vagy nemtudom milyen eredetû babona, én így hallottam még anno...

Miért költik a nők a pénzt? Mire költik a nők a pénzt? Elsősorban férjek (házasok) válaszait várom!

Miért és mire költik a n?k a pénzt? Els?sorban férjek (házasok) válaszait várom!

Legjobb válasz: Nagyjából arra, amire én. Élelmiszer, rezsi és bármi egyéb, amire szükségünk van. Kifejezetten magára csak a szükséges piperére költ (értelemszerûen én nem veszek magamnak tampont vagy rózsaillatú tusfürdõt), illetve a munkahelyi étkezésére, ahogy én is a sajátomra.

Nagyjából arra, amire én. Élelmiszer, rezsi és bármi egyéb, amire szükségünk van. Kifejezetten magára csak a szükséges piperére költ (értelemszerûen én nem veszek magamnak tampont vagy rózsaillatú tusfürdõt), illetve a munkahelyi étkezésére, ahogy én is a sajátomra.
Miért kérdezed? Úgy gondolod a feleséged sokat költ? Anyukád mennyit költött?
Nálunk a feleségem "költi" a pénzt. Beosztja, hogy mindig legyen elegendö, laktató és finom kaja, tisztán tudja tartani a lakást, ruhákat és mi is tudjunk tisztálkodni. Odafigyel, hogy rendes és szép ruháink legyenek, de igyekszik lehetöleg kedvez áron vásárolni. Ö intézi az összes fizetnivalókat: rezsi, számlák, és odafigyel, hogy ne legyünk késésben. Hülyeségekre nem költ, viszont sokkal több érzéke és türelme van a pénzügyek rendezésére. A nagyobb kiadásokat vagy nem feltétlen szükséges dolgokat (hobbira) megbeszéljük.
Élelmiszer- legyen mit enni, legyen mibõl fõzni. Tisztálkodási szerek- nyilván nem kell magyarázni. Bár tény, egy nõ sokkal több kozmetikumot használ, de én még nem láttam férjet aki azért panaszkodott volna, hogy a neje bõre sima és jó az illata. Tisztító szerek- valahogy tisztán kell tartani az életteret. Esetleg hobbi- kinek mi. Ruházkodás- szükséges. A nõk ugyanarra költenek, mint a férfiak, hiszen a szükségleteik nagyjából azonosak. Aztán már a pénztárca szab határt, hogy mennyire elégítik ki a szükségleteiket.
Nagyjából arra költünk, amire a férfiak. Ami nálunk a különbség: én nem költök autó és motoralkatrészekre, õ pedig nem költ fél évente egyszer fodrászra. Nem sminkelek, úgyhogy még az alapvetõ pipere és tisztálkodási szerek is hasonlóan oszlanak el. Ja meg talán pár darabbal több ruhát veszek.
Pfff...kb arra, amire a férfiak. A szükségleteik fenntartására.
Igencsak általánosítás hangzása van a kérdésednek :) Én pl még fodrászra sem költök nõ létemre mert magamnak vágom a hajam. Ruhát is jó ha 1 évben veszek vagy 5 darabot. Mondjuk nem is tudnánk megengedni magunknak a többet, de nem is nagyon érdekel. Egy házas nõ.
Amit tudok, hogy kaján, háztartáson kívüli kiadás és magának megy az egyedül a konditerem, de már nagyon ráfér szóval örülök neki.
Az én feleségem élelmiszerre, tisztálkodási szerekre költi. Ha nagyon muszáj néha ruhára. Kb ennyi. Õ pont az a fajta nõ, aki utál vásárolgatni, így nem is teszi. Még boltba is én járok többnyire.
Bocsánat, hogy nõ létemre válaszolok, de én jobban tudom, mire költök, mint a férjem. :) Szóval kajára és a férjemre. Néha még a gyerekekre és a férjem anyukájára is. Néha elgondolkozok, hogy milyen lenne, ha azt a pénzt, amiért annyit dolgozok, magamra költhetném, de sajnos nem így van. És én hülye, 18 éves korom óta férjnél vagyok, már az elsõ fizumból a gázt köttetük be, így nem is tudom, milyen az, amikor az ember magára költ. A férjem jóval többet eszik, mint én, több áramot használ (tv, számítógép, ilyenek), és kevesebbet keres. Olyan igazságtalannak érzem az életet! :(
Úúúú nagyon csúnya az általánosítás. Hogy mire költöm? Kajára. Ha én elmegyek a boltba, veszek kenyeret, lisztet, tejet, tojást stb. Ha elküldöm a páromat, akkor ezek felét megveszi, plusz chipset, csokit, kólát :) Mirõl is beszélünk?
Létfenntartásra költöm. De ha megtehetném, akkor utaznék, sokkal többet járnék moziba, színházba, szórakozni, kikapcsolódni. Elhívnám magammal a szeretteimet, hogy õk is élvezzék az élet napos oldalát. Talán egyszer majd így lesz.:)
Valami baj van?
Na meg annyi hímsoviniszta, nõgyûlölõ férfit láttunk már ezen az oldalon megnyilvánulni, hogy azt hiszem, egy picit mindenki paranoiás egy ilyen kérdés láttán.
Talán azért gondolja hogy férfi vagy, mert egy nõ nem kérdezi meg hogy mire költ egy nõ...
A kérdező hozzászólása: A 9. vàlaszadonak: miböl gondolod, hogy férfi vagyok?
Én is nõ vagyok, de megcáfolnám az elõttem írót. Nekem nincs sok kencém, összesen egy szemhéjtusom, egy szempillaspirálom meg egy majdnem 100színû szemhéjfestékem van, azt is ajándékba kaptam. Télen kézkrém, mert iszonyatosan kireped a bõröm, de ennyi. Az arcomra semmi nem kell, mert szerencsém van a bõrtípusommal, de szerintem akkor se használnék alapozót, ha kéne, mert sokkal rondábbnak tartom, ha valakinek látszik, hogy meddig keni be a fejét, mintha inkább a rendes bõrét látnám. Egyébként: Leginkább kajára, és a rezsire költünk, mivel én lisztérzékeny vagyok, így drágább a kaja (egy rendes liszt ára, amibõl lehet is valamit csinálni 1000ft/kg-nál kezdõdik), amire pluszban költünk, az a 3 kutya, és idõnként egy kis nasi. Régebben vettünk egy csomó fölösleges innivalót, meg rágcsálnivalót, de összeírtuk mennyit költünk egy hónapban 1-1dologra, és kiszórtuk a fölösleget. Mivel dohányzunk azt is figyelembe vettük, hogy jobban megéri tölteni a cigit, mint mindig megvenni dobozonként. Ezen kívül félévente egy-egy ruha, idõnként fodrász, mert festeni magamnak is tudom, vágni meg bárkit meg tudok kérni, hogy vágja le, nekem a menstruáció miatt a tampon, betét, de túl nagy különbség kettõnk költekezésében nincs. Szerintem ez is megegyezés alapján megy, meg ha most tényleg férfi vagy és olyan nõd van, aki költ, mint a hülye le kell vele ülni beszélni. Bár én ha férfi lennék, biztos olyan barátnõt/párt keresnék, aki nem költ fölösleges dolgokra, ha nincs mibõl. Ha van, az más.De akkor is ésszel tegye.

A Nokia a Symbian S60-al eléggé lyukra futott, nem?

Igazából a régi Nokia oprendszerekhez képest nagyon kevés, igazából csak látványi fejl?dések voltak benne. Pl. erre a fajta régi Nokiákra gondolok:

Legjobb válasz: az S60 2001-ben jött ki a Nokia 7650-el. Nagyon jó kis rendszer a mai napig gombos és üzleti telókon. Érintõsökre nem való az tény. A fejlesztése megállt kb 2007-ben a 9.2-es verziónál. Az ennél újjabbaknál szinte csak az ikonok változtak, semmi más (meg még elhanyagolható dolgok). Az Anna se hozzott szinte semmi fejlõdést, csak rondábbak lettek az ikonok.

az S60 2001-ben jött ki a Nokia 7650-el. Nagyon jó kis rendszer a mai napig gombos és üzleti telókon. Érintõsökre nem való az tény. A fejlesztése megállt kb 2007-ben a 9.2-es verziónál. Az ennél újjabbaknál szinte csak az ikonok változtak, semmi más (meg még elhanyagolható dolgok). Az Anna se hozzott szinte semmi fejlõdést, csak rondábbak lettek az ikonok.
ha valamit nem fejlesztenek, és csak immel-ámmal írják meg érintõsre, akkor persze hogy lyukra futnak vele, mert más gyártó ilyenkor kihoz nála sokkal jobbat.

Miért írja elő a mohamedán vallás, hogy a nőknek a nyilvánosság előtt fátylat kell hordaniuk, és nem mutathatják pl. úgy szabadon a hajukat, mint a nem mohamedán vallású nők?

Legjobb válasz: konkrétan a vallás nem írja elõ, ez egy szokás, amit aztán törvényerõre emeltek néhol. Abból jön, hogy a nõk nem öltözködhetnek kihívóan, és ebbõl aztán ez lett.

konkrétan a vallás nem írja elõ, ez egy szokás, amit aztán törvényerõre emeltek néhol. Abból jön, hogy a nõk nem öltözködhetnek kihívóan, és ebbõl aztán ez lett.
Ha egy vallás(most olyan vallásra gondolok amit erõsen követnek a hívei) azt mondaná a híveinek hogy alsógatyába járjanak, vagy hogy csak tyúkhúst egyenek, akkor simán megtennék gondolkodás nélkül. Ezért van ez a fátylas dolog is a mohamedánoknál, ahogy minden vallásnál vannak más dolgok.
Na én akkor költöznék el innen, ha itt is elkezdenének kendõben meg talpig érõ szoknyában mászkálni a nõk... Így is sz*r az élet, legalább ennyi élvezet maradjon benne. Szegény gyárimunkásnak más úgy sem jut...
"pl. valakire rászólok, hogy ezt, vagy ezt nem így kéne csinálni, mert a Bibliában is írva van, hogy ezt, vagy azt nem szabad, vagy éppen szólok a kiscsajnak, hogy öltözzön már fel rendesen, ne mutogassa a melleit, meg a hasát akkor elküld a pi..ába." Anna, valószínûleg a rettenetesen lekezelõ stílusod miatt. Az egy dolog, hogy hogyan öltözködik valaki, de a külsõnél fontosabb a belsõ, és hiába öltözködsz szépen, ha belül ilyen lenézõ vagy.
"Anna, valószínûleg a rettenetesen lekezelõ stílusod miatt." Nézd már, õ tényleg Anna lehet... Csodálkoztam is, hogy eltûnt, de a százaléka meg a stílusa tényleg rá vall. Csak ez nekem nem jutott eszembe. Most ilyen megvilágosodás-feeling van. Egyébként nem kellene beleszólni más öltözködésébe, még ha családtag, akkor se nagyon, mert lehet, hogy hozzám hasonlóan elég neki a PTK és a BTK, nem kell neki még Biblia is.
a haj eltakarása mostanra leginkább hagyomány és vallástisztelet (meg néhol törvény is, ha jól tudom) és én úgy tudom onnan ered, hogy az iszlám szerint ha egy hívõ férfi meglátja egy mohamedán, nem-rokon nõ haját, akkor nem juthat a mennybe...
"...ezt ugyanis nagyon nem szeretik" kik nem szeretik? ki találta ki, hogy hogy kell hívni õket? ezt is a könyv írja? vagy Allah mondta hogy idegeskedjenek, ha így hívják õket?
"kicsit több fogalmam van az egyes vallásokról, mint az átlagemberek többségének: ugyanis elvégeztem jópár buddhizmussal, és iszlámmal kapcsolatos kurzust tanulmányaim során" gratulálok ennek az információnak a birtoklása tényleg csak arra jó, hogy kötözködhess. más emberek által kitalált történetek "Látszik, hogy csak felületesen tanultatok történelmet, és az iszlámról sincs halvány fogalmatok sem" így van, most lebuktunk :( nekem ez a véleményem róla: http://weaselzippers.us/wp-content/uploads/2011/02/islam-a-r.. "remélem, értitek a lényeget" nemigazán
Mert egy süket megírta a Koránt amibe ezt is beleírták ;) :D
Sziasztok! Látszik, hogy sok emberben még a minimális tisztelet sincs meg más emberek iránt. Az egy dolog, hogy valakinek van egy véleménye mondjuk az iszlámról, vagy más vallásokról. Én nem m ondtam, hogy pl. az iszlámról jó, vagy rossz véleményem lenne, mert itt nem az a kérdés, hogy nekem mi a véleményem akármely vallásról. A Ptk, meg a Btk úgy szar, ahogy van, nekem ez a véleményem róla, ezért más normákat/elõírásokat is követni kellene. Más hitû embereket meg tisztelni kellene, és nem kéne ilyen bunkó beírásokat írni, hogy egy süket megírta a Koránt, stb. Azt meg sajnálom, hogy egyes emberek nem értik, amit írok/fejtegetek. Üdv: 29/L Nem lenne rossz, ha a Biblia alapján alakítanák át a Ptk-t, meg a Btk-t, én nagyon boldog tudnék lenni akkor.
1., a muzulmánok azért nem szeretik a mohamedán kifejezést, mert az Mohamed nevébõl jön, és így azt a képet adja, hogy Mohamed próféta lenne a legfontosabb a vallásban, pedig nem. A muszlim szó jelentése ezzel szemben olyasmi, hogy Istennek engedelmeskedõ, Isten akaratának magát alávetõ. 2., létezik kendõ, ami a hajat takarja el, de létezik arcfátyol is, ami meg az egész arcot, és gyakran ilyet is hordanak. A Koránban amúgy pedig nincsen ilyen elõírás, az utóbbira meg fõleg nincs. Azt írja elõ, hogy a nõk hosszú ruhát viseljenek, ami elfedi az alakjukat és az ékszereiket, hogy süssék le a szemüket. A fej letakarása ugyanúgy egy hagyomány, mint az például a zsidóknál (kipa, vagy házas asszonyoknál fejkendõ, ami a keresztényeknél is megvolt szokásként anno), ami szintén nem egy vallási elõírás, hanem egy több évezredes szokás. Na most hogy ezt helyreraktuk, egy picit vissza kéne venni a fellengzõs dumából, és a "Látszik, hogy csak felületesen tanultatok történelmet, és az iszlámról sincs halvány fogalmatok sem" típusú megnyilvánulásokból.
"mert itt nem az a kérdés, hogy nekem mi a véleményem akármely vallásról" --->>> "A Ptk, meg a Btk úgy szar, ahogy van" az sem volt kérdés, hogy mi a véleményed a Ptk vagy a Btk-ról "nem kéne ilyen bunkó beírásokat írni, hogy egy süket megírta a Koránt, stb." így van, akkor még valószínûleg jó ötletnek tûnt nekik, nem gondolta volna, hogy ezért fognak háborúzni késõbb... (vagy mégis....?! szent háború?) keresztes hadjáratok meg inkvizíció más kérdés, nem tudom azokat kik és honnan olvasták...
A kérdező hozzászólása: Látom, elég sok válasz érkezett, csak sajnos azóta nem voltam "netközelben". A 29 éves lánynak: Köszi a válaszaidat. Én korábban gyakorló katolikus voltam, de már szakítottam az Egyházzal és a vallással is, többek között azért, mert több dologban nem értek egyet a katekizmussal. Ezek közül néhány: 1. Nem tartom bûnnek a házasság elõtti szexet. 2. Nem fogadom el, hogy a házasságtörés nagyon súlyos bûn lenne, viszont természetesen én sem helyeslem. 3. A Katolikus Egyház kizárja azokat, akik elválnak és újraházasodnak. Én is azt mondom, hogy egy házasságot, hacsak lehet, fenn kell tartani, viszont sajnos vannak olyan esetek, amikor már ez képtelenség. Habár ilyenkor az Egyház is engedélyezi a különélést, az újraházasodást tiltja. Ugyanakkor számtalan példa van rá, hogy egy embernek az elsõ házassága tönkrement, a második viszont teljesen jól mûködik. A fentiek következtében egyáltalán nem helyeselném, ha a Btk.-t teljesen a Biblia alapján szerkesztenék meg. Írországban még néhány évtizeddel ezelõtt is ez volt gyakorlatban, meg is lett az eredménye, lásd: Magdolna nõvérek. A muszlim vallásgyakorlattal és törvénykezéssel meg pláne nem értek egyet, így ezzel a kendõviseléssel sem, pedig férfiként nem vagyok kimondottan feminsta.
sziasztok, én egy 14 éves albán muszlima vagyok. -A Szent Korán nem azt írja elõ, hogy sértõdjetek be, ha aztmondják nektek hogy mohamedán, hanem azt írja elõ hogy NINCS MÁS ISTEN ALLAH-on KÍVÜL, ÉS MOHAMED AZ Õ PRÓFÉTÁJA. és elõirja hogy Allah az egyetlen akit imádni szabad. szóval ha mohamedánnak hívnának minket, az olyan lenne, mintha mi mohamedet imádnánk. ami ugye nem így van.. te aztírtad hogy fátyol. hát ebbõl is több féle fajta van: 1. burqa 2. niqab 3. chador 4. hijab http://www.google.hu/imgres?q=hijab+chador+burka+niqab&hl=hu.. mindenkinek szive joga edönteni, melyiket hordja. mennél inkább tiszteli valaki a vallását, annál jobban rejti el a testét. A Korán ugyanis nem írja elõ, ezeknek a ruháknak a viselését. Ez csak egy elterjedt dolog. a Korán azt írja elõ, hogy nem szabad mutogatni a bájaid, ha nem a családod elõtt vagy. Ami anyit jelent, hogy csak a lábfejed, kézfejed, és a fejed látszódhat.. viszont ezek a muszlim hölgyek otthon leveszik ezeket a ruhákat, és ugyvannak otthon, ahogy lenni szeretnnek, csak az utcára veszik fel, hogy más ne lássa a testi adottságaikat a családjukon kivül. én hijaab -ot hordok. sima haj eltakaró kendõ, ami nagyon divatos is tud lenni, ha ugy akarom. hosszunadrág, és dekoltázs nélküli póló. enyi. és szabad akaratomból! egybként mielõtt azt gondolná bárki, hogy a nõk bujjanak zsákba, a férfiak meg mutogassák magukat. tévednek. az igazi vallásos muszlim férfiak földig érõ arab köntösben vannak. amibõl nekik is csak a lábfejük és a kézfejük látszik ki. és arab kendõt is hordanak.
hát az igazat megvallva, ha nem lennék az iszlám vallás hû követõje, akkorsem ötözködnék olyan szabadon, mint az európai nõk általában. én sem születésem óta hordom a hijab-ot, szóval tudom milyen az, mikor kicsit kisüt a nap, és nem farmergatyába és pulcsiba megyek ki az utcára. az emberek megbámulnak, van hogy megszólogatnak, kocsiból dudálnak és ordibálnak. nekem ez nagyon megalázó.mégha mások aztis mondják hogy örüljek neki, mert ez "hízelgõ" meg hogy ez felér egy dicsérettel. ahogy a férfiak kiéhezett szemmel végigpásztáznak egy kiskorút a szemükkel..kegyetlen! és lányokat, ártatlan lányokat rabolnak el, visznek más országba, és prostitúcióra kényszerítenek. de ezt nem hiszik el...
16:11 vagyok igen, elég sok nõ szereti ha úgy néznek rá mint egy prostituáltra, de amikor úgy is bánnak vele, ahogy viselkedik, akkor felháborodik. igazán õket "sosem" érdekli egy adott férfi, csak az hogy az egójukat hízlalják. és a legtöbb európai nõ ezt nem veszi észre, aki ezt ki meri mondani, hímsoviniszta. vagy mocskos muszlim terrorista. te csak az elnyomott nõ kategória lehetsz, kényszerbõl mondasz mindent. írtam privátot, ott folytassuk, ez már kevésbé kapcsolódik a témához

Manapság miért a nőké a döntő szerep a társkeresésben?

Legjobb válasz: Rossz a kerdes. Az okosabb dont, amelyik nemtol fuggetlen. A gondd csak azzal van, hogy a lanyok kiskoruktol fogva sokkal szocialisabbak mint a fiuk, ezert azokon a teruleteken ahol emberi kapcsolatokrol van szo altalaban jobbak, mig mi fiuk egyeb teruleteken, mint a kulonfele tudomanyok, stb. Ezert hiszitek azt, hogy a nok dontenek, mert tapasztaltabbak es kormonfontabbak, de kis esszel es erobedobassal, siman ki lehet oket cselezni.

Rossz a kerdes. Az okosabb dont, amelyik nemtol fuggetlen. A gondd csak azzal van, hogy a lanyok kiskoruktol fogva sokkal szocialisabbak mint a fiuk, ezert azokon a teruleteken ahol emberi kapcsolatokrol van szo altalaban jobbak, mig mi fiuk egyeb teruleteken, mint a kulonfele tudomanyok, stb. Ezert hiszitek azt, hogy a nok dontenek, mert tapasztaltabbak es kormonfontabbak, de kis esszel es erobedobassal, siman ki lehet oket cselezni.
Miért lenne az övék a döntõ szerep? Te eldöntheted, hogy kezdeményezel, vagy nem. Talán õk is eldönthetik, hogy ezt elfogadják, vagy nem. (Persze a szerepek felcserélhetõk, de ez az általánosabb.) De mindig kettõn áll a vásár.
Ez nem igaz kérdezõ. Az én esetemben mindig én döntöttem eddig. Hiába akart tõlem nem kevés nõ akár csak szexet vagy kapcsolatot én voltam az akin múlott, hogy lesz-e valami vagy nem.
Mert mikor volt máshogy?
mert már nem lehet õket adni venni és mert a pasik itt rinyálnak gyiken ahelyett h csajoznának :)
Tudnál sûrûn látott példát is mondani? Én úgy vettem észre, hogy mindig két emberen múlik a döntés. Mindkettõnek akarnia kell. Általában a férfiak kezdeményeznek, de ezzel is hoznak egy döntést. A nõk meg reagálnak, ki így, ki úgy, ez pedig az õ döntésük. Mindkét döntés egyforma súllyal nyom a latba. Ha nem tetszel valakinek, akkor a szempilládon is pöröghetsz, akár férfi, akár nõ az illetõ.
Big_Gunnál a pont!!
Mert nõi egyenjogúság van, ahol a nõuralom van és nem egyenjogúság.Úgyis a nõ dönt mindenrõl, pasiknak kuss, ennyi.
Mert a mai pasik elvárják, h a nõk kezdeményezzenek, félnek stb.
mindig a nõ választ, csak a férfi van abban a hitben, hogy õ volt az ász
Az utóbbi évtizedek emancipációja okozza ezt, már a nõk egyedül is jól eltudják magukat tartani, jó állásba tudnak kerülni, így anyagilag függetlenebbek mint korábban bármikor. Egyszerûen ezért megválasztják kivel, és hogyan akarnak együtt lenni, élni. Ez a szocializmusban nálunk egy pár évtizeddel ezelõtt nem így volt, akkor minden nõnek életcélja volt hogy mielõbb valakivel együtt éljen, mert ketten jobban tudtak boldogulni/lakás, kocsi csak közösen ment/. Most mindent elérhet egy nõ, teljesen egyedül is, férfi soknak ezért nem is nagyon kell.
És? Nálunk meg az összes fütykös, ami nem csak egy punciba jó.:PPPP
mert náluk van az összes punci
boy power:)
Sosem a nõké volt a döntõ szerep. És nem is lesz. Ugyanis nem a nõ fogja eldöntei, hogy én odamegyek-e hozzá és leszólítom, vagy sem. Az már másik kérdés, hogy visszautasíthat. Akkor viszlát, van még rajta kívül rengeteg nõ a világon. Szebbnél szebbek. A nõk csak azt hiszik, hogy õk választottak, meg õk döntenek mindenrõl. Az ilyen nõvel nem szabad foglalkozni, mert csak pincsi kutyát nevel belõled. A sarkadra kell állni, mivel nem a nõ a fontosabb, hanem te saját magad. Az meg, hogy a csaj erre mit pampog, le kell sz*rni.:P
Ezt a kérdést szerintem a nõk felé kellene célozni hiszen olyan szinte el vannak kurvulva hogy a pasik manapság a kis újukat sem mozdítják a nõkért és õszinte leszek meg is értem õket. Mert amit látok én is nap mint nap el bujdosnék ha egy nyilvános helyen így viselkednék nõ létemre.
Na én ezt akkor nem nagyon értem:) Mi a helyzet azokkal a nõkkel akik akarnak tõlem valamit, bevallják, hogy többet éreznek , de hát nem kölcsönös a dolog részemrõl. Ebben az évben ez öt lánnyal fordult elõ, mindig õk jöttek hozzám és nem tinikrõl van szó, hanem huszonéves lányokról és el kellett utasítanom õket. Akivel pedig most randizok õ semmilyen jelet nem adott, nem is gondolt arra, hogy valami lesz és valami már pedig lesz:D Szóval ez az elmélet nem állja meg a helyét. 24F
OFF: "egy igazi férfi megnyakalja a nõt , ha nagyon pofázik, éss ráadásul úgy vágja ki mint a kotlóst szarni. Nemm indenki tûri el a nõterrort." Egy igazi férfi és helyesíró mintaképet olvashatunk hölgyeim és uraim :D Az ilyen pasiknak nem lesz soha normális barátnõjük csak egy lelki nyomorult... ON: A kérdésre válaszolva szerintem mindkét félen múlik a nõ adja a jeleket a férfi pedig választ a kínálatból.
nem, a 17-es tudja jól ... de ezt nem úgy kell érteni, hogy a nõ megy oda hozzád, és õ kéri meg a kezed ... barátaim, ti arra a nõre mozdultok rá, aki bármilyen módon tudatja veletek, hogy van esélyetek ... és ez mindig is így volt ... persze a kivétel erõsíti a szabályt
17es válaszoló a papucsok mintaképe:D:D:D
manapsag?:) mindig is a nok dontottek, ez eg az allatoknal is igy van:p ezt ferfikent el kell fogadnunk es arra torekednunk hogy minket valasszanak.
Egyáltalán nincs több döntõ szerepük. Mer ha a fickó eleve oda se megy, rá se szarik a fejetetejére a nõnek, akkor eleve nem tud mit csinálni magával. Ott eszi meg a fene magányában. Tehát ez van. Ha meg le van szólítva, akkor max nyeregben érzi magát, neki van a könyebb helyzete, a semmi vesztenivalója. Egyébként nem igaz, hogy a férfinak nincs beleszólása, ez csak a papucs jószágokra igaz. Egy igazi férfi megnyakalja a nõt , ha nagyon pofázik, éss ráadásul úgy vágja ki mint a kotlóst szarni. Nemm indenki tûri el a nõterrort.
Ma születtél?
Nõké a döntõ szó? Pl. ha nem a férfi teszi meg az elsõ lépést a nõ felé, hanem a nõ kezd ki a férfival, akkor a férfinak kötelezõ vele lenni? :D
Szerintem ez nem így van csak a félénk pasiknál. Az én párom mondta is, hogy õ választ és kész nem is szereti a nyomulós csajokat :)
"Mert mikor volt máshogy?" Amikor a családok elõre lezsírozták a házasságokat.
Már hogy választana a nõ, ha pl megmondja nekem, hogy szeret én meg azt mondtam neki, hogy nem akarok tõle semmit?
De a régi idõkben hiába hajtották a fejöket igába, ha valami visszataszító zsarnok patkány volt a férjük, sejtem én , hogy mennyire lehettek boldogok azok a pinák. Szerintem semennyire. Csak ugye akkor kuss volt, azt csinálták amit apjukfasza leparancsolt, aztán nem volt feleselés. A fickók meg nagyon sokra mehettek, ha még egy jó gusztussal se tudott a nõjük hozzájuk nyulni, annyira nem szerették õket. AZ ilyen az kb. annyit érõ viszony , mint ma a pénzemberek nõnemû piócái. Semmivel sem jobb, csak akkor a csóreszoknak is termett még babér muffok terén. Ennyirõl van szó. A szar akkor is szarnak számított, nem kell itt mellébeszéni kérnémszépen. Van egy szint ami felett kell valaki, meg van ami alatt a kutyát nem érdekelsz. Ezt el kell tudni fogadni. Gondolom neked sem tetszene ha egy vasórú bába torzomborz banyát vetetnének el veled, akitõl lavorba rókázol, annyira imádod, de legalább a jó családos megélhetés érdekében csak együtt vagy vele, mert közösen aztán állati jól boldogultok. /több hányás termelõdik/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!