Találatok a következő kifejezésre: A női első (154 db)

Szerintetek akar tölem valamit a nö? Elsö találkozás után bejelölt a facen! Ha találkozunk közvetlen. Chatelünk a vágyairól ir, szinte begerjedek. Nem akar tartós kapcsolatot, fél. A mának él, mondja.

Egyszer kértem randit,de azt mondta ne reméljek semmit.De mindenröl öszintén tudunk beszélni.

Legjobb válasz: ha õszintén tudtok beszélni, akkor csak szégyelli hogy a "mának él" és ez lehetne barátság extrákkal

ha õszintén tudtok beszélni, akkor csak szégyelli hogy a "mának él" és ez lehetne barátság extrákkal
Ez a nõ nem tudja, mit akar. Azért próbáld meg párszor megfarkalni.
A kérdező hozzászólása: Ugy véled?Lehetne közöttünk szex?Vágyom rá, .Pár napja elmesélte mit szeret az ágyban csinálni.De valaki jár hozzá valami nös pasi akiért odavan.Attol félek, csak hülyit.Vagy csak beszélgetni kellek neki, hogy kerek legyen az élete?Nök, lányok segitsetek, légyszives!
ha férfi vagy a sarkadra állsz és azt a nõs csávót kiteszed a csaj életébõl XD
szerintem ja. Vagy még most meggyõzöd valahogy hogy te vagy a jobb, vagy semmi. Bár ez azért rajta is múlik, lehet alapból nem érdekeled, csak hülyít meg stb., ahogy mondtad
én igy csinálom ha elmegyek h másik gumi és folytatjuk..
Gyakorlat kérdése és nagy önfegyelem, így akár 30-50 perc is lehet a csúcsig! De fiatalon kezdetekben ez nem így mûködik , ott a gerjedelem és egyébb okok miatt jóval elõbb bekövetkezik.
"Van aki már berakja és egybõl elélvez mert annyira izgató" Ez csak azért van, mert régen volt nõvel..
A kérdező hozzászólása: érdekes én sûrûn szexelek és mégis mindig hamar elmegy az elsõ... onnantól már nincs gond
Fogd vissza magad! Olyankor gondolj anyádra! Ill. másra! Most nehogy megsértõdj! Bocs.

Szerintetek letezik olyan ferfi, aki annyira jo szereto, hogy akarmilyen novel van egyutt, egybol, mar az elso egyuttletkor raerez a no vagyaira es megadja neki, amire annak szuksege van?

Fuggetlenul attol, hogy az adott no milyen vermersekletu, milyen a szemelyisege, milyen ferfiak tetszenek neki. Mint mondjuk a Johnny Depp-fele Don Juan De Marco c. filmben... Ha igen, mitol fugg ez? Peniszmerettol? Szexualis kulturatol? Intelligenciaszinttol? Esetleg mastol?

Legjobb válasz: Szerintem léteznek... De nem Európában kell keresgélni, hanem keletebbre. Ott nagyobb hagyománya van a dolognak.

Szerintem léteznek... De nem Európában kell keresgélni, hanem keletebbre. Ott nagyobb hagyománya van a dolognak.
A kérdező hozzászólása: Jok a valaszok, de gondoltam, hogy a lanyok foleg az aktualis partneruket fogjak emliteni. En nem egeszen ilyen szempontbol voltam kivancsi erre a dologra. En tenyleg arra gondoltam, mint ami a Don Juan De Marco filmben is van, hogy tobb szaz novel lefekszik es mindegyiknek megadja, amire szuksege van. Letezik ez? Hogy valaki ennyire megerzi, hogy az adott no mire vagyik? Az ilyen ferfiaknak vajon mi lehet a titka?
15:12-esnek: És gondolom "vállalkozó", sok lóvéval. ;)
igen léteznek :o)) en 10 évig voltam együtt az exemel , nem mondom nagyon jo pasi ... élsportolo , izmos , jóképü es nagyon sok mindent kiprobaltunk az ágyban .... utana meg volt egy barátom aki kézilabdás , magas aranyos srac vele nem éreztem jol magam az ágyba ... nem tudom miert , egyszerüen nem paszoltunk össze !!! azonban ugy érzem most megtalaltam az igazit !! idösebb tölem 8 ével , macko tipus es elsö perctöl éreztem hogy mi össze paszolunk .... hallotam az elött is hogy jo az ágyba .... de nem gondoltam hogy enyire :o))) oljan érzésem van sokszor hogy jobban ismeri a testem mint én saját magam ... :o)) remélem sokaig együtt maradunk !!!
Énis azt hittem vannak még ribancok... de már azok is foglaltak!!! Nekem is kéne egy:P Írjatok :)
Hölgyeim, várom diszkrét jelentkezésüket e-mailben. :)
Létezik, mert ha egy hapsi nem önzõ egoista szaaarházi, az már több mint félsiker.
Igen létezik!Nekem olyan a "mostani pasim"!Csak az ágyban vagyunk egymáséi, amúgy tagadunk mindenki elõtt mindent... Õ tudja konkrétan h mikor, mire van szükségem... És ez így volt már a legelején is! Amúgy szerintem nem függ a mérettõl!Bár...konkrétan nem tudom!Hiszen lehet valakinek hatalmas szerszáma, ha nem tud vele mit kezdeni!És van a másik véglet, amikor egy pasinak kicsi vagy kisebb, és gyönyörökre képes... 20/L
Én jártam egy ilyen férfivel.Õ sokat tanuulmányozta a nõket mind szexuálisan, mind lelkileg stb.Még tanfolyamra is járt(elvileg ha nem kamu), Nálam elég hamar kitapasztalta h. milyen ember vagyok és az összes nõi "hülyeséget" vágta, h. mire hogyan fogok reagálni.Szexuális téren is olyan volt h. se elõtte se utána nem éreztem olyat.(sajnos elfelejtettem megkérdezni h. mit hogyan csinált :-( már nem vagyunk együtt, de tény h. az ágyban 100%-os, bár hüvely orgazmusom ritkán volt, de akkor is nagyon élveztem.
sztem ez tanulható is, ha csak erre áll rá az agyad, és csak ezzel foglalkozol, mint egy mester.
Persze, vannak ilyenek. Intelligencia, hogy felfogd a jeleket, szexuális kultúra, hogy tudd a mozdulatokat, farokméret, hát azért az sem árt :D Szal pontosan amiket felsoroltál.
Mi lehet a titka, vagyis hogyan tudnál ehhez hasonlóvá válni. Hát, egyrészt nem árt, ha nagyon jó a megfigyelõ és intuíciós képességed. Igazából ez az alapja mindennek. A nagytöbbségben már ez sincs meg olyannyira. Ezt lehet fejleszteni, rakás pénzéhes ember várja, hogy megvedd a könyvét, vagy elmenj a tanfolyamára. Kezdésnek megtanulsz figyelni az emberek non-verbális jeleire. Testbeszéd, mimika, szintaxis. Najó, a szintaxis verbális, bocs :D DE az egész csupán pszichológia., ha megtanulsz belelátni mások fejébe, nyert ügyed van.

Az a nő aki még leszbikus téren szűz, annak érzelmileg hasonlóan fontos, meghatározó az első alkalom mint a nő-férfi együttlétkor elvesztett szüzesség?

Legjobb válasz: Szerintem igen. Hiszen ha valaki szerelmes, akkor tök mind1, hogy fiú vagy lány a párja :)

Szerintem igen. Hiszen ha valaki szerelmes, akkor tök mind1, hogy fiú vagy lány a párja :)

Baj, ha a lány kezdeményez? Sok helyen hallom, hogy a nő legyen nő, és a férfi tegye meg az első lépést. Na de, ha nem teszi?

Egyik legjobb barátom jöv? héten költözik kollégiumba, másik városba. Régóta érzem, hogy több van köztünk, mint barátság, és most már tudni szeretném, hogy konkrétan mi is ez a dolog, ? mit gondol róla. Ismerem, tudom, hogy félénk és nem kezdeményez? típus és azt gondoltam, hogy beszélek vele, elmondom én mit érzek, és megkérdezem ? mit érez. Jól teszem?

Legjobb válasz: sztem nembaj..csak azért ne add magad könnyen..ne legyél mindenre kapható..:)

sztem nembaj..csak azért ne add magad könnyen..ne legyél mindenre kapható..:)
Szerintem nem baj, ha egy lány kezdeményez. Nálunk pl. úgy kezdõdött a párommal (egy ideje már barátok voltunk), hogy egyszer csak odamentem hozzá, és szájon csókoltam. Valahogy nem sértõdött meg... ;) N31
Az átlagos taktika: NE kezdeményezz, de alakítsd úgy a helyzetet, hogy legyen belõle valami. Ezért szeretem az õszt és a hideget pl. Ha fázol, hozzábújhatsz ártatlanul, beülhettek valami kedves helyre, ahol észrevétlenül elcsábítod, a vizes utcán csúszik a cipõ, és kénytelen vagy belekarolni, ha fázik a keze, a kabátod, dzsekid alá húzhatod, stb. Ha koleszba megy másik városba, akkor sok veszítenivalód nincs. És ha nem azt adod elõ, hogy te mindenképp meg akarod kapni és örökké szeretni fogod blablabla, a vadászösztön is marad.
Azok a kapcsolatok amiket a nõ kezdeményez mindig rosszul végzõdnek. A férfi nem udvarolhatot, csak az ölébe hullott, kevésbé fogja becsülni, mint egy olyan nõt akiért meg kellett küzdenie.
Szerintem próbáld meg nyugodtan, a félénkebb férfiak jobban értékelik a kezdeményezõ nõket, legalábbis nekem ez a véleményem. Rosszat semmiképp nem tehetsz azzal, hogy tisztázod vele a dolgokat. Ha õ is érez valamit irántad, akkor kizárt, hogy amiatt utasítana el, hogy te kezdeményeztél.
Hát akkor erre keresztet vethetsz. A legjobb ha megpróbáltok ugyanúgy barátok maradni mint eddig. Persze lehet, hogy egy végigivott éjszaka után az ágyban köttök ki, de ez a legtöbb mi kapható. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: hát kezdeményeztem:) de nem jött be, azt mondta õ nagyon jó barátként tekint rám. ez van, majd talán egyszer, késõbb...
nálunk is én kezdeményeztem egy buliba:) sztem ez abszolút nem gáz úgyhogy hajrá!:)
A páromnál is én kezdeményeztem nõként..félévig "udvaroltam" neki és megadta magát:) És már elég régóta együtt vagyunk évben számolva:) SZóval nembaj ha a nõ kezdeményez, ha a férfi nem tezsi meg az elsõ lépést muszaj neked:)
Szia! Te jól teszed, de én biztos nem tenném. A férfiak tõlem mindig is elvárták, hogy nõként viselkedjek, akkor én is elvárom, hogy õ is viselkedjen férfiasan, legyen kemény és legyen bátorsága rákérdezni, hogy legyen-e több. Nálad viszont jobb lenne tisztázni, így te jól teszed, de én továbbra sem tenném :)
A kérdező hozzászólása: voltak jelek, amiket észrevettem, de eddig semmi konkrét nem történt. úgy vagyok vele, hogy veszíteni nagyon már nincs mit, szóval csak egy kezdõlöketet adok a "kapcsolatunknak". legalábbis remélem...
A kérdező hozzászólása: de jó! én is gondoltam erre, de ennyire nem vagyok bátor, mint te:)
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam, hogy elmondom neki, hogy többet érzek már régebb óta, mint barátság és kíváncsi vagyok a véleményére. ettõl is félek, hogy a "vadászösztönt" így megölöm, hisz tudja, hogy nem kell harcolnia értem, nem?
"Baj, ha a lány kezdeményez?" Nem. "Sok helyen hallom, hogy a nõ legyen nõ, és a férfi tegye meg az elsõ lépést." Ez egy baromság. Ugyanis sokszor, megkockáztatom, hogy a legtöbbször a nõ kezdeményez, csak nem is tud róla. Egy pillantással, mosollyal stb. Ezt érzékeli a férfi és "kezdeményez", mármint azt hiszi, hogy kezdeményez, de csak azért, mert erre már megkapta a kedvezõ jelet. A nõkkel bánni tudó férfiakkal ez a helyzet. A nõkkel sikeres férfiak látják, hogy van-e kezdetben esélyük a nõnél és csak akkor vágnak bele az ismerkedésbe, ha "zöld" jelzést kaptak. Formálisan õk kezdeményeznek, valójában nem. "tudni szeretném, hogy konkrétan mi is ez a dolog, õ mit gondol róla." Tévedés. Te nem "tudni akarod, hogy mit gondol" valamirõl, hanem járni akarsz vele. "azt gondoltam, hogy beszélek vele, elmondom én mit érzek" Ezzel lehet, hogy csak feszélyeznéd, kínos helyzetbe hoznád. A körülményeket úgy kell alakítanod, hogy bátorítsd. Ha erre nem reagál, akkor felmerül a kérdés, hogy férfi-e. 09-01 19:51 Hagyjuk meg ezt a vadászösztönös dumát az idióta nõi magazinoknak. Vadászösztöne a nõknek van, õk szeretnek vadászni, a férfiakat jobban érdekli a végeredmény. 09-02 22:11 Na, eljutottam eddig a fejleményig :) )) Szóval a fentiek tükrében már látod, hogy hibát követtél el. Lehet kezdeményezni, kell is, igazából egy kapcsolat sosem úgy kezdõdik normális esetben, hogy valaki "kezdeményez", a másik meg "elfogadja", hanem az történik, hogy a két fél felváltva apró lépéseket tesz és talán nem is lehet megmondani, melyik volt az a pont, amin túl már "jártak". Nincs veszve semmi, lehet, hogy beindítottad a fiú fantáziáját, ezentúl bölcsebben csináld.

A női ciklus első napjának a menstruáció utáni első nap számít? És akkor kell elkezdeni szedni a fogamzásgátló tabit?

Legjobb válasz: Szia! Nem!!!!!Az elsõ nap az a nap, mikor megjön a menstruációd!

Szia! Nem!!!!!Az elsõ nap az a nap, mikor megjön a menstruációd!
A kérdező hozzászólása: Akkor mikor már rendszeresen szedem kell kihagynom a menstruáció alatt a gyógyszer szedést? (még nem szedek, csak érdeklõdöm...)
A mensid elsõ napja!mindenképp! vagy 5.-en veheted be ha már megjött(de ezt nézd meg a tájékozttón mert mindegyik más!)
elkezded a legelsõt a mensid elsõ napján 21 vagy 22 tabit beszedsz (változó gyógyszerenként!) elfogy 1 levél és 7 nap szünet az alatt az idõ alatt megjön a mensid és 7 nap után kezdheted szedni a második levelet
A kérdező hozzászólása: Akkor 2 havonta kell kb látogatni a nõgyógyászt, hogy újat felírjon?
Nem az én tabimat 3 hónapra írták fel!és kb 50000Ft volt
jajj bocs dehogy is 5000
A ciklus elsõ napja az a nap, amikor megjön a mensid! Ált. ezen a napon kell elkezdeni szedni a fog. gátló tabit, és gyógyszertõl függõen vagy az elsõ naptól vagy 7 nap után védettséget ad. Tehát 21 vagy 22 napon keresztül kell szedni és ha elfogy, akkor 7 (21 szemes)vagy 6 nap (22 szemes) szünetet kell tartani, ez idõ alatt megjön a mensid. Majd a köv. levelet a 8. napon (21 szemes) vagy a 7. napon (22 szemes) kell elkezdeni szedni és így tovább! Nem kell mindig a nõgyógyászhoz menni felíratni, elég ha a háziorvoshoz elmégy, õ is felírhatja!Persze ha van valami panaszod, akkor a nõdokihoz menj! Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok!
Bizony komolyan gondolja - és ilyen a férfiak többsége, amíg 20-as éveik második felére meg nem tanulják, hogy nem ez kell a nõknek :DDDDD
igen, akkor szerencsés vagy
Igen.. szerintem komolyan gondolja, csak nem akarja elkapkodni.
Igen, komolyan gondolja. Én is ilyen vagyok.:) 20/F
Na es mi kell a noknek?:P
A kérdező hozzászólása: 20as évek? inkább 40körül jár már
A kérdező hozzászólása: am köszi mindenkinek :)

Létezhet, hogy 10 hetes (első) terhességet nem vesz észre magán a nő? Vagy a hasa méretén ilyenkor már látnia, éreznie kellene?

A menstruáció csak minimálisan volt meg, 2-3 napos és nagyon gyenge.

Legjobb válasz: a hasa méretén semmiképpen, éreznie végképp nem. fõleg, hogy írod, végülis menstruáció az volt, csak gyengébb és kevesebb ideig tartott. mondjuk én nagyon rosszul voltam az elejétõl kezdve, hányinger, hányás stb, de sok kismama van, aki megússza. fõleg, hogy elsõ terhesség, semmi tapasztalata nincs még az anyukának. miért kérdezed?

a hasa méretén semmiképpen, éreznie végképp nem. fõleg, hogy írod, végülis menstruáció az volt, csak gyengébb és kevesebb ideig tartott. mondjuk én nagyon rosszul voltam az elejétõl kezdve, hányinger, hányás stb, de sok kismama van, aki megússza. fõleg, hogy elsõ terhesség, semmi tapasztalata nincs még az anyukának. miért kérdezed?
vettél tesztet kérdezõ? az tiszta vizet öntene a pohárba!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Még csupán annyi jutott eszembe, hogy egy ideje (kb. 3 hete lehet) nem bírom meginni a kávét, egyik reggel nagyon rosszul lettem tõle, hányingerem volt plusz elöntött a forróság és úgy éreztem menten elájulok, azóta egysze ittam meg és az sem esett jól. :S
Nekem 10 hetesen nem látszott semmi, vékony vagyok én is. Ekkor derült ki a terhességem, mert mikor nem jött meg teszteltem és negatív lett.Mire idõpontot kaptam 10+3 hetes voltam.
10 hetesen még nem látszik a hasad. Igaza van a többieknek. Ha kicsi is az esélye, de lehetsz terhes. Mindenképpen vegyél tesztet, mert az már bõven kimutatja. A tünetekkel az a gond, hogy nem csak terhességre utalhatnak. Bármi lehet. A terhességet a teszttel tudod kizárni. :)
Ha van hasad ha nincs az nem lényeg. Én 14 hetes vagyok és még nem látszik.Mondjuk volt egy kis uszogumim de csak én érzem még a változást. Alul nem birom begombolni a nacit mert szorit ennyi. Nem látszik hogy nagyobb lenne.A legfontosabb tünet a menzesz késés/elmaradás, rosszullét, és mellfájdalom. ezek gyanujelek.
10 hetesen semmi de semmi nem látszik az ég világon, kivéve, ha esetleg ikreket vár valaki. 10 hetesen kizárólag felpuffadás miatt lehet nagy a hasad.
A kérdező hozzászólása: Veszek egy tesztet a jövõ héten. Most ettem de nagyon émelygek, én nem tudom mi lehet, komolyan. Köszönöm a válaszokat! Amúgy elég vékony vagyok, de ha beszívom a hasam, annyira nem esik nehezemre és nem dudorodik ki..így is lehetséges a 10 hetes terhesség??
Igen, lehetsz terhes, egy alkalomtól is. A tablettát meg összevissza szedted. Amit eleve nem lett volna szabad. 10 hetesen a has méretén még semmi nem látszik. Az összes többi tüneted pedig terhességre utalhat. SZóval nem kizárt.
A kérdező hozzászólása: Nekem is úgy 1-2 hete van, hogy néha muszáj ennem, mert annyira rossz ez az érzés a gyomromban és szinte egész nap kitart. Evés után kicsit jobb, de aztán kezdõdik elölrõl. Na nem tudom..
bocsi megvan hülyülve a telom már máshova is kétszer küldte el. Szoval a méhed ha 10hetes vagy kb akkora mint egy barac vagy citrom. ha nagyon vékony vagy esetleg lehet valami de az is csak felfujodas. az émelygés meg változo. van akinek egész napos nekem nem voltak tüneteim de ha nem ettem akkor elkezdett fájni a gyomrom és átment émelygésbe mintha valamiböl becsömörtem volna.de sose hánytam. nekem csak ilyen volt de nagyon ritkán. kb a 10héten kezdödött.
A kérdező hozzászólása: Az a pár napos vérzés is késve jelentkezett legutoljára..veszek egy tesztet amint gyógyszertár közelébe érek, biztos ami biztos. Esetleg nem tudjátok, hogy folyamatos émelygést mi okozhat még? Vagy a terhességi émelygés milyen?
Hát figyelj én tudtam mikor volt peteérésem mert fát a hasam már jocskán félidön tul voltunk mikor szeretkeztünk és csak egyszer abban a honapban. meglepödtem mikor 2hét mulva pozitiv lett a teszt. Valoszinü volt mégegy peteérésem. Barátnõm is egy petefészekkel igy járt. szoval nem lehetetlen. Viszont a pár napig tarto vérzést okozhatta a rendszertelen gyogyszerszedés ha van baba ha nincs. csinalj egy tesztet tuti kimutatja
Vegyél tesztet! 400ft-ért már kapsz.
Hát figyelj én tudtam mikor volt peteérésem mert fát a hasam már jocskán félidön tul voltunk mikor szeretkeztünk és csak egyszer abban a honapban. meglepödtem mikor 2hét mulva pozitiv lett a teszt. Valoszinü volt mégegy peteérésem. Barátnõm is egy petefészekkel igy járt. szoval nem lehetetlen. Viszont a pár napig tarto vérzést okozhatta a rendszertelen gyogyszerszedés ha van baba ha nincs. csinalj egy tesztet tuti kimutatja
A kérdező hozzászólása: És a has méretén tényleg nem látszódik egyáltalán, akkor sem ha beszívom? Most is hányingerem van, lehet nem ez az oka, de kellemetlen, mert nem olyan erõs hányinger, hogy kelljen hánynom, de majdnem állandó émelygés. Köszi a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Végülis minimális az esélye mert csak egyetlen egyszer feküdtem le a fiúval (volt barátom és igazi nagy szerelem, július közepén találkoztunk, egyszer történt meg a dolog és rajta kívül senki nincs a képben, szóval...), középidõben történt pont, csak fogamzásgátlót szedek az egyik petefészkem miatt de össze-vissza szedtem mert nem volt ugyebár szexuális kapcsolatom senkivel. Komolyan az utóbbi pár hétben folyamatosan émelygek, nem hányok, de émelygek, most is megvan ez a kellemetlen érzés a gyomromban pedig direkt ettem 2 órája, hogy hátha elmúlik. A mellem 2 hete nagyon fáj és az éjszaka négyszer keltem fel pisilni..de kb. ennyi. Ha nem émelyegnék állandóan, talán nem gondolnék ilyesmire, a gyakori vizelés és mellfájdalom végülis nem nagy ügy, de a gyomrom kikészít. Van rá bármi esély, szerintetek?
nem feltétlen. ha nem késett volna a menzeszem nem tudtam volna h terhes vagyok. nem voltak terhes tüneteim. a hasam a 13ik héttöl éreztem picit nõni. A melleim viszont megnöttek de mensi elött is megszoktak csak nem ennyire. a sötétebb bimboudvar a 14ik héten kezdödött. Vegyél tesztet annak ki kell mutatnia
A kérdező hozzászólása: Csak holnapután lesz rá alkalmam sajnos, de akkor rögtön elmegyek egy nyilvános wc-be és megcsinálom (de úgy érzem negatív lesz, ma szinten egyáltalán nem éreztem semmit, kivéve a mindjárt megjön érzést 2-3 alkalommal a nap folyamán, ami az elmúlt 1-2 ciklusomban végig jelen volt. Mi okozhatja?:S).

Tényleg egyre több az olyan lány, aki odaadja magát már az első randin? Hol marad a női büszkeség vagy én lennék a maradi?

Tegnap megnéztem egy rész az éjjel nappal Budapest című sorozatból, elég elszomorító volt a dolog. Abban volt egy szőke lány, aki randizott valami pasival és első randi után mindjárt a lány hívta fel a lakásába, teljesen rosszul éreztem magam, hogy ilyen lány létezhet, még ha színészkedés is volt, maga a tudat a rossz. Nem tudom, de szerintem egy nő tartsa magát, szerintem ez gusztustalan, én annak a híve vagyok, hogy hosszú idő után, sok randit követően, mikor a pár úgy érzi, teljesen bizalom megvan stb, akkor menjenek ágyba. Amúgy a filmben ki is derült, hogy szeretőnek akarta csak a lányt (ezért beszélek a bizalomról) Ti hogy látjátok ezt? Maradi lennék, hogy így gondolkodok?

Legjobb válasz: Akkor én is maradi vagyok. az elsõ randin ki lenne zárva a dolog, hogy lefeküdjek pasival, mivel személyesen még szinte egy full idegen, s nekem ehhez egy kis bizalom is kell.

Akkor én is maradi vagyok. az elsõ randin ki lenne zárva a dolog, hogy lefeküdjek pasival, mivel személyesen még szinte egy full idegen, s nekem ehhez egy kis bizalom is kell.
Én valahogy nemértem mi a gond ezzel...
Én is maradi vagyok, de már megszoktam :D Bár én szerelem nélkül sem lennék képes lefeküdni senkivel sem.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy attól nõ a nõ, hogy nem adja oda magát, annak adja oda magát aki megérdemli.
Nézd egy bizonyos kor után már nem vár hónapokat az ember, 15-20 évesen még természetes h várnak többet. De van aki nem is törõdik ezzel, hogy mi lesz majd, mert elég neki elõször az h vonzó számára a pasi. Olyan nõk is vannak akiknek fontos a szex és szeretik tudni h mire számíthatnak a késõbbiekben. Van aki nem is akar komoly kapcsolatot sem. Azt a hülye mûsort meg ne nézd.
Ez nem ilyen egyszerû. Ha komoly kapcsolatot akar az ember, akkor egyértelmû hogy vár, de ha csak egyéjszakás kell, vagy szexkapcsolat, akkor elfogadható. Ezeket a dolgokat tudni kell elkülöníteni.
én 24 vagyok de elsõ randin még csak le se smárolom a csajt. Ha akar valamit küzdjön õ is értem, ne csak 1 oldalú legyen a dolog, ha meg nem akar akkor kocc.
"Tegnap megnéztem egy rész az éjjel nappal Budapest címû sorozatból" Húú, hallod, én meg a Star Treket! Hol lehet jelentkezni a Csillagflottába?

Ha első randin látom, hogy a nő jól érzi magát velem, és kedveljük egymást, akkor nem ciki, ha csak a második randin térek rá a csókra?

Az a baj, hogy én hajlamos vagyok baráti közeledéseknek is jelent?séget tulajdonítani. Érdekes, mert vannak akik els?n már ágyba mennek, van aki meg azt mondja, hogy bármilyen jó a hangulat, els?n még csak ismerkedjünk, persze a végén mondom, ha jól éreztük egymást, és szeretnék még találkozni, de csók az csak másodikon érdemes valami romantikusabb helyen

Legjobb válasz: én azért elvárnám za elsõn 22l

én azért elvárnám za elsõn 22l
Érdemes az elsõ randin belógatni a lompost mert kitudja lesz e második.
Nem ciki, de igazából mindig helyzettõl függ. Volt már olyanban részem, amikor a többedik randin jutottunk el a csókig, mert egyszerûen úgy jött ki, de például a párommal az elsõ randin lefeküdtünk :D Erre nincs szabály.
ha a másodikon, vagy harmadikon csókolod meg, akkor komolyabb szándékúnak tûnsz, ha a csaj is ezt szeretné, akkor jobb, ha nem az elsõn csókolod meg szerintem.
ez a blöfföskocka nem valami hasznos... :) :)
*koca
de vigyél óvszert és gyûrût is az elsõ randira így dugás után egybõl megkérheted a kezét, és ha van nálatok egy pap akkor össze is ad vele, + ha elõre lefoglalod a nászutat akkor haza se kell mennetek. Végül is minek megvárni míg megismeritek egymást. 2011es felmérés szerint 61%ny esélyetek van hogy 3 éven belül elváltok. Így nem kell, és értelme sincs sok idõt elpazarolni, és normális alapokra helyzeni a kapcsolatotokat. Elsõ meg egy kis k*va, zavarj is el, nem is érdemelsz olyat aki kitart melletted és többször is találkozni akarna veled. Remélem soha nem fog az ilyen szemét r*bancok génjei öröklõdni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!