Találatok a következő kifejezésre: A nőgyógyászom mondta, hogy picit (3 db)

A nőgyógyászom azt mondta, hogy picit kevesebb a magzatvíz az átlagnál. Ez okozhat a későbbiekben gondot? Hogy lehet változtatni rajta?

14 hetes vagyok

Legjobb válasz: Oka kétféle lehet. Vagy kevesebb magzatvíz termelõdik, vagy fokozott a felszívódása.Terminustúllépés állhat hátterében (akkor a leggyakoribb), de ez nálad nem áll fenn. A többi okot is le tudnám írni, de ez az orvosod dolga lenn. Azt tanácsolom állj elé, és mond meg neki, hogy szeretnéd tudni mi lehet ennek a szövõdménye... De egyébként az is lehet, hogy csak elmérte...Õszintén kívánom, hogy ne legyen semmi gond.

Oka kétféle lehet. Vagy kevesebb magzatvíz termelõdik, vagy fokozott a felszívódása.Terminustúllépés állhat hátterében (akkor a leggyakoribb), de ez nálad nem áll fenn. A többi okot is le tudnám írni, de ez az orvosod dolga lenn. Azt tanácsolom állj elé, és mond meg neki, hogy szeretnéd tudni mi lehet ennek a szövõdménye... De egyébként az is lehet, hogy csak elmérte...Õszintén kívánom, hogy ne legyen semmi gond.
Ha a nõgyógyász azt mondta, higy kerüld, akkor nem vadul is kerüld.
Bocsi az offért, de nem igazán értem ezt a kérdést. A nõgyógyász figyelmeztet valamire, te pedig feljössz ide és kiírod ezt az óriási fontos problémát... nagyon intelligens lehetsz nem mondom... vaduljál csak, hátha még nem tapadt meg rendesen a baba és elmegy... be..ás komolyan mondom!
Nálunk is ez volt 7 hétig, aztán orvost váltottam és kiderült, hogy semmi bajom, és lehetett volna házasélet. De az kemény 7 hét volt.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi :-)
Én egy valamire gondoltam: a babára. S máris elhessegettem a szex körüli gondolataimat. Sokkal fontosabb volt a baba egészsége, mint egy kis hancúrozás, mint hogy kiderüljön miattam lesz valami baja, mert nem tudom megállni...
szerintem a babádra gondolj nehogy valami baja legyen.most õ az elsõ...
12:52 es vagyok én is folyton a babára gondoltam, hogy inkább megállom, minthogy baja legyen.
ha a dokid azt mondta h kerüld a szexet, akkor min denféle szexet kerülni kell, nem csak a vad szexet.mi nem érthetõ ezen????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a NORNÁLUS komenteket aki negatív kommentet írt azt is köszönöm de valahogy nem érdekel nem erre voltam kiváncsi!!!!!!

7 hetes terhes vagyok gombát mutatott a kenetem de viszketek is egy picit. De azt mondta a nőgyógyász hogy csak 12 hét után kezelhetik. Mi lesz igy velem és a magzattal. Milyen baj lehet ebből?

Legjobb válasz: Nekem kezelték a gombámat a 12. hét elõtt mégpedig kúppal. Hát nem vagyok orvos, de tudom, hogy vannak kúpok, amelyeket az elsõ trimeszterben is lehet használni. Én pimafucint kaptam és rendbetett.

Nekem kezelték a gombámat a 12. hét elõtt mégpedig kúppal. Hát nem vagyok orvos, de tudom, hogy vannak kúpok, amelyeket az elsõ trimeszterben is lehet használni. Én pimafucint kaptam és rendbetett.
Én megkérdeznék másik orvost is, tuti, hogy van olyan szer, amit lehet használni. Azért 5 hét elég sok idõ a kellemetlen tünetekkel. De az is lehet, hogy addig magától elmúlik...
A babának nem lesz baja. A méhszájad zárt. Nem jut fel semmi gomba.
A gombás fertõzés nem fog elmúlni magától. Ha nem kezelik durvább lesz. Én többször használtam a Canesten kúp+krémet terhesen. Beszélj másik nõdokival, mert még 5 hétig viszketni...párodat is megfertõzheted pl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!