Találatok a következő kifejezésre: A nőgyógyászom fel gyógyszert (47 db)

Szerintem fel fog írni egy másik gyógyszert, ha elmondod neki a panaszaidat!
Lényegtelen hogy milyen márkájú gyógyszerrõl beszélünk! Engem annak idején azzal riogattak hogy hízni fogok tõle! Hála istennek nem híztam mert jó bogyót írt fel a doki! De a hízásod több mint valószínû attól van! A gyakori fejfájás szintén! Nyugodtan menj el a dokihoz és mond el neki minden panaszodat! Szó nélkül fel fog írni egy másik gyógyszert, valószínüleg egy olyat amibe kevesebb a hormon és attól majd talán nem fogsz tovább hízni!

Tisztelt Doktor úr! 48 éves vagyok egy fél éve jöttek rám a változó kori tünetek a nőgyógyász hormon gyógyszert írt föl trisequens tablettát. De rosszulléteim nem csökkennek. Szédülés, idegesség, remeg az egész testem fáradok, hőhullámok, fejfájás, alvász

Tisztelt Doktor úr! 48 éves vagyok egy fél éve jöttek rám a változó kori tünetek a nőgyógyász hormon gyógyszert írt föl trisequens tablettát. De rosszulléteim nem csökkennek. Szédülés, idegesség, remeg az egész testem fáradok, hőhullámok, fejfájás, alvászavar, sőt éjjel is van, hogy rám jön a rosszullét. Várom válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben panaszai nem szűntek meg, mindenképpen jelentkezzék a gyógyszert felíró kollégánál. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben panaszai nem szűntek meg, mindenképpen jelentkezzék a gyógyszert felíró kollégánál. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kb 1éve voltam nőgyógyásznál, akkor írt fel gyógyszert, de nem vizsgált meg. Azóta mindig a háziorvosommal írattam fel. Ha most visszamegyek a nőgyógyászhoz, nagyon le fog szúrni?

Vagy inkább másikhoz menjek?

Legjobb válasz: Figyu úgy is évente egyszer legalább el kell menni dokihoz tehát mostanában akkor aktuális szóval szerintem ha simpi volt akkor menj csak vissza. Bár furi hogy nem mondta hogy jelezz vissza neki hogy jó e gyógyszer nem e vettél észre bármilyen változást esetleg mellékhatást stb. Nem hinném hogy bármit is szólna ha mindent rendben éreztél. De lényeg valamilyen nõ dokit mindenképpen keress fel. Én ugyan így jártam csak az én dokim fél év múlva meghalt :S

Figyu úgy is évente egyszer legalább el kell menni dokihoz tehát mostanában akkor aktuális szóval szerintem ha simpi volt akkor menj csak vissza. Bár furi hogy nem mondta hogy jelezz vissza neki hogy jó e gyógyszer nem e vettél észre bármilyen változást esetleg mellékhatást stb. Nem hinném hogy bármit is szólna ha mindent rendben éreztél. De lényeg valamilyen nõ dokit mindenképpen keress fel. Én ugyan így jártam csak az én dokim fél év múlva meghalt :S
Szia! Nagyon felelõtlen az olyan doki, aki csak úgy, vizsgálat, labor nélkül felír gyógyszert! Én biztos, hogy egy másik orvoshoz mennék és elmondanám neki, hogy úgy szedsz fogamzásgátlót, hogy nem történtek meg a kötelezõ vizsgálatok.
Felelõtlen dokihoz vissza ne menj, vizsgálat nélkül nem írhat fel gyógyszert, még bajod is lehet. Inkább keress egy másik dokit, nem azért, mert õ leszúrna, nem is foglalkozik veled, a te érdeked, ha rendesen kivizsgálnak, és úgy kapsz gyógyszert.
Nálunk a kórházban ilyenek a nõgyógyászok. Elsõ alkalommal épphogy elkérte a TAJ kártyámat, és megkérdezte hány éves vagyok. Felírta a gyógyszert és ennyi. Mindenképp keress egy jó magán dokit.

Ha a nőgyógyász vérzéscsökkentőt vagy hormonzavar elleni gyógyszert ír fel, akkor az mindenképp vmilyen fog. Gátló, vagy vannak kimondottan a fentiekre való gyógyszerek, fog. Gátló hatás nélkül is?

Legjobb válasz: A fogamzásgátlóknak nincs vérzéscsökkentõ hatása és a hormonrendszernek csak egy kis részére vannak közvetlenül hatással. Tehát ha a nõgyógyász felír egy ilyen gyógyszert akkor nagyobb a valószínûsége, hogy az nem fogamzásgátló lesz. Mivel az egyszerre szedett gyógyszerek befolyásolhatják egymás mûködését, ha felír valamit úgyis meg kell beszélnie veled, hogy milyen gyógyszereket szedsz, és mi az amit felír neked.

A fogamzásgátlóknak nincs vérzéscsökkentõ hatása és a hormonrendszernek csak egy kis részére vannak közvetlenül hatással. Tehát ha a nõgyógyász felír egy ilyen gyógyszert akkor nagyobb a valószínûsége, hogy az nem fogamzásgátló lesz. Mivel az egyszerre szedett gyógyszerek befolyásolhatják egymás mûködését, ha felír valamit úgyis meg kell beszélnie veled, hogy milyen gyógyszereket szedsz, és mi az amit felír neked.

A nőgyógyászom is írhat fel nekem gyógyszert felfázásra? 8 km

Megyek hozzá egyébként is duphastont íratni, megemlítsem neki, hogy azt hiszem felfáztam? Fog felírni gyógyszert?

Legjobb válasz: Én mikor terhes voltam akármilyen problémám volt, csak a nõgyógyászom írt fel gyógyszert. Szerintem mond neki nyugodtan.

Én mikor terhes voltam akármilyen problémám volt, csak a nõgyógyászom írt fel gyógyszert. Szerintem mond neki nyugodtan.
Nekem is õ írt.

Sajnos 1 éve próbálkozunk, hogy kisbabánk legyen, de még semmi eredmény. A nőgyógyászom bromocriptin-t írt fel, magas prolaktinszintemre. Bízzak ebben a gyógyszerben? Van arra esély, hogy babánk legyen a gyógyszer szedése után?

Legjobb válasz: Nekem is hasonló promlémám volt, magas prolaktin szint, elmaradt a menstruációm, folyt a mellembõl a tej. Egy évig szedtem a bromocriptint, s miután abba hagytam most márciusban, májsuban már teherbe is estem. Semmi mellékhatása nem volt a gyógyszernek, fél évig napi 2db-ot szedtem, utánna pedig átáltam napi 1-re.Teljesen rendbe jöttem tõle. Miután elkezdtem szedni, rá két hétre abba is maradt a tej folyásom, s a következõ hónaptól már a ciklusom is beállt, de szedni kellett egy évig, hogy ez így is maradjon.

Nekem is hasonló promlémám volt, magas prolaktin szint, elmaradt a menstruációm, folyt a mellembõl a tej. Egy évig szedtem a bromocriptint, s miután abba hagytam most márciusban, májsuban már teherbe is estem. Semmi mellékhatása nem volt a gyógyszernek, fél évig napi 2db-ot szedtem, utánna pedig átáltam napi 1-re.Teljesen rendbe jöttem tõle. Miután elkezdtem szedni, rá két hétre abba is maradt a tej folyásom, s a következõ hónaptól már a ciklusom is beállt, de szedni kellett egy évig, hogy ez így is maradjon.
szió! nem irtad, hogy mit probaltal eddig! szerintem erdemes a legenyhebb modszerrel kezdeni (cickafarkfu tea, homeopatias keszitmenyek (mastodynon)), aztan ha nem segit, akkor a closty. sajnos ezutan nem tudom mi jon a lepcson, mert a closty nekunk segitett. a nodokid mit javasolt?
az elozo valaszado vagyok! egy ev sikertelen terhesseg utan allitolag lehet menni ilyen kivizsgalasra, azon voltatok?
NEKEM A PROLAKTIN SZINTEM 10 SZERESE VOLT A MEGENGEDETTNEK!!!NEM IS MARADTAM TERHES..3 HONAPIG ITTAM, MAR AZ ELSO HONAP UTAN NEM FAJTAK A MELLEIM ES AMINT ABBAHAGYTAM ROGTON TERHES MARADTAM.

A nőgyógyász szándékosan nem ír fel támogatott gyógyszert, vagy nincs ilyen?

Természetesen olyan kúpot ajánlott ami 2700 ft, nekem elég sok, mondhatni egy heti kajapénz. Persze ezt az orvos nem tudja... de szerintem mindenképp nagyon drága. F?leg ha még egyet kell vennem mert nem sz?nik meg a gond... Nektek is ilyen drága cuccokat ír fel? Hüvely heveny gyulladásom van egyébként.

Legjobb válasz: Receptiráskor honnan tudja a kérdezõ,mibe kerül a gyógyszer? Azt irják fel,ahonnan kapnak kis "ajándékokat"

Receptiráskor honnan tudja a kérdezõ, mibe kerül a gyógyszer? Azt irják fel, ahonnan kapnak kis "ajándékokat"
Olyan cuccot ír fel, amit jónak talál, és úgy gondolja, hogy használni fog. De ha nincs rá pénzed, nem értem miért nem nyitod ki a szádat. Simán meg lehet kérdezni, hogy nincs-e vmi olcsóbb készímény, mert erre nem igen van keret. Nem itt kellene háborogni, hanem kinyitni a szádat. Tudod: néma gyereknek az anyja se...
A gyógyszertárban a recept kiváltásakor meg lehet kérdezni, hogy van-e olcsóbb, azonos hatóanyagú szer, és azt kérni, ha van.
A gyógyszer lobbi csodája, azt írja fel, amiért kap plusz pénzt :) De lehet szólni, hogy neked ez drága.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sem volt hogy ilyen drága lesz, meg nem is volt egy kedves megértõ orvos... de legközelebb ha megyek azért szólok neki hogy olcsóbbat keressen már.
Akkor meg a patikustól kell megkérdezni, hogy van-e olcsóbb. Ugyanis ha nincsen beikszelve a "nem helyettesíthetõ" rubrika, akkor adhat ugyanolyan hatóanyagú, másfajta készítményt.

A nőgyógyászom Tri-Regolt írt fel nekem! Ez 2500 ft-ba kerül. Az egyik ismerősöm azt állítja h az ára miatt kevésbé jó ez a gyógyszer! Ez ugye nem egészen így van?

Eddig semmi bajom a gyógyszerrel és elvileg ez is 99%-ban véd.

Legjobb válasz: Szia...én is szedtem azt,de az már nagyon lefutott gyógyszer...nincs azzal semmi baj,csak szerintem van egy pár gyógyszer,ami újabb és kevesebb a hormon tartalma...én igen sokat hívtam tõle...szerintem egy újabb fajta jobb lenne,de azok sokkal drágábbak. A hátrányait leírtam...és tényleg véd... .-)

Szia...én is szedtem azt, de az már nagyon lefutott gyógyszer...nincs azzal semmi baj, csak szerintem van egy pár gyógyszer, ami újabb és kevesebb a hormon tartalma...én igen sokat hívtam tõle...szerintem egy újabb fajta jobb lenne, de azok sokkal drágábbak. A hátrányait leírtam...és tényleg véd... .-)
Több benne a hormon mint a mostaniakban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek a választ!Ha hízni kezdek azonnal váltani fogok:) Csak abban akartam biztos lenni h ugyanannyira véd mint a többi!mégegyszer köszi!
Szia!én is tri-regolt szedek 10 hónapja..és semmi bajom nicns tõle..ha a Tri-regol rossz lenne, akkor nem írja fel a orvosod. 17 éves vagyok és sztem a nõgyógyász nem ir fel nekem olyan gyogyszert, amibe sok a hormon. Nekem teljesen bevált. :)
Én ezt szedtem 10 éve. Azóta sokkal jobb gyógyszerek vannak. Érdemes lenne mást is megnézetni.
Vírusra nincs orvosság.
Az elsõ jól írta. Max. immunerõsítõ.

Lefeküdtem a barátommal, és anyum azt mondta, hogy el kellene mennem nőgyógyászhoz, hogy írjon fel gyógyszert. Milyen vizsgálatokra kell számítanom?

Így is úgy is, használnánk gumit, hogy még véletlen se kapjunk el semmit, de azért jó, ha ott van a hancúrbogyó. Mit néznek ilyenkor? Vérvétel gondolom van.. Vizelet? Légyszi írjatok le mindent, hogy hogy zajlik vagy valami. Kicsit tartok tőle.

Legjobb válasz: Hancúrbogyó -.-' Ennyi ésszel inkább ne írass fel, ahhoz érettség kell.

Hancúrbogyó -.-' Ennyi ésszel inkább ne írass fel, ahhoz érettség kell.
Vérvétel nincs, vizelet valószínûleg. Simán a gyógyszerfelíráshoz nem kell semmi, viszont gonolom lesz egy szûrõvizsgálat is, akkor vesznek kis kenetet. Elsõre fura lesz, de amúgy nem fáj.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ.. Fogamzásgátló tabletta.* Csak a te kedvedért. 2.Köszönöm:)
Igen, én tudom hogy hívják. Te meg lehetsz nagyon max 16, ha így hívod. Ennyi idõsen hormonnal tömni a szervezetet, gratulálok...
2. nem jól írta. Vizelet nincs, vérvételt sok helyen csinálnak már, hogy ellenõrizzék a májfunkciókat ( ha nem jó a májfunkciód, akkor nem szedhetsz gyógyszert) Általában ilyenkor szoktak csinálni citológiai vizsgálatot is. Nagyon sok helyen viszont simán felírják vizsgálatok nélkül ( ez függ az orvos túlterheltségétõl és lelkiismeretességétõl)
Bele ne menj semmilyen gyógyszerbe vérvétel nélkül. Lelkiismeretes doki kivizsgál elõtte normálisan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!