Találatok a következő kifejezésre: A nőgyógyász nélkül (44 db)

Lehet valami baj abból, ha a nőgyógyász nélkül kezdek el szedni egy fogamzásgátlót?

Tudtommal a legalacsonyabb tartalmú a yasminelle, kifejezetten fiatal lányoknak való..és ha elmennék a n?gyógyászhoz, akkor úgyis a yadinet, vagy ezt írná fel, aki hozzá jár az ismer?seim közül, mind ezeket szedik.

Legjobb válasz: Mi az, hogy azért mert anyád is hozzá jár? Teljesen normális dolog a fogamzásgátlás! Kérdezd meg anyádtól örülne-e egy unokának?! Tutira nemet fog mondani, na ekkor mond el neki, hogy akkor menjen el veled, vagy fizesse ki a dokit, mert te sem akarsz és inkább örüljön, hogy védekezni akarsz! Mástól, idegentõl/ismerõstõl SOHA NE kérj, vegyél fog.tabit, mert csak árthatsz magadnak! Nem hiába vizsgál meg a nõdoki!

Mi az, hogy azért mert anyád is hozzá jár? Teljesen normális dolog a fogamzásgátlás! Kérdezd meg anyádtól örülne-e egy unokának?! Tutira nemet fog mondani, na ekkor mond el neki, hogy akkor menjen el veled, vagy fizesse ki a dokit, mert te sem akarsz és inkább örüljön, hogy védekezni akarsz! Mástól, idegentõl/ismerõstõl SOHA NE kérj, vegyél fog.tabit, mert csak árthatsz magadnak! Nem hiába vizsgál meg a nõdoki!
Nem írhat fel neked olyan gyógyszert, amilyet te nem akarsz. Mellesleg azért lett nõgyógyász, mert pár évet leült az orvosin, és csak megragadt benne ez-az. Valószínûleg többet tud a gyógyszerekrõl, mint te, meg hát az akárhány barátnõd nem te vagy - ezért is írják fel egyénileg, és nem lehet bemondásra kapni a patikában. Ráadásul ha valami bajod lesz, el kell neki mondanod, ami meg elég szar, merthogy lehetnek csúnya mellékhatások, amik félrediagnosztizálása komoly gondokhoz vezethet. Mindenki felíratja, mert ez így jó. Tedd te is azt. Biztosabb és biztonságosabb forrás.
Megsúgom neked, hogy a Yasminelle a legdrágább fogamzásgátló (7000 ft körül van 3 havi adag). és a többi sem 2 fillér (amit én szedek, 5500 ft) még ha meg is próbálnád anyád tudta nélkül beszerezni, bajos lesz õt teljességgel kizárnod a dologból. minden bizonnyal õ tart el téged. vagy hogy fogod neki kimagyarázni, hogy idõnként pluszban meg kell fejned a pénztárcáját? elõadod, hogy új ruha kell? és ha kéri, mutasd, mit teszel? ilyenekre is gondolj. nagy butaság lenne neki hazudozni. ha azonban anyukád számolatlanul töm zsebpénzzel, tekintsd a válaszom tárgytalannak.
A vizsgálat fontos!!!A doki nem biztos, hogy azt a gyógyszert írja fel neked, mint a barátnõidnek!Nagyon sok mindentõl függ, ezért kell, hogy megvizsgáljon.Például vérvétel is kell, mert az se biztos, hogy szedhetsz fogamzásgátlót, Van olyan akinek súlyos tüneteket okoz (trombózis), és ez nem játék.
Még orvos nélkül is könnyen szar gyógyszert kaphatsz...Akkor inkább vegyél gumit, vagy azt sem mersz, hátha megtudja anyukád? Egyébként miért lenne baj, ha anyád megtudná, hogy Te is voltál nõgyógyásznál?
Akkor meg legyél terhes, és utána pedig hallgasd...? Most komolyan...szerintem egyszerûen cikinek érzed elmenni a nõdokihoz! Pedig hidd el, utána nevetni fogsz, hogy ennyitõl paráztál?! (1. voltam)
Csak az élményemet akarom leirni, nem akarok sem az egyik, sem a másik oldalra állni, bár én picit más helyzetben vagyok, mint önök, mivel Vajdaságban élek, itt azért másképp mennek a dolgok. Négy éve voltam nõgyógyásznál, és felirt fogamzásgátlót, pont ugyanolyat, mint másik két barátnõmnek(megjegyzem a kérdezõ is mondja, hogy az orvos barátnõinek ugyanazt a tablettát irta fel, biztos, mert mindenkinek egyénre szabottan határozza meg, mi is a jó neki), vérvizsgálatról ez miatt most hallok elõször, mármint, hogy elõtte elküldene vérvizsgálatra, mielõtt kiválasztaná az egyénre szabott gyógyszert. Annyit mondott, ha melléktünetek jelentkeznének, akkor ismét keressem fel. Ennyi. Csak akkor adott receptet, de azóta is csak megyek a gyógyszertárba, és recept nélkül kapom.
Szia!ismerõs, én se vagyok jó viszonyba anyámmal, meg tudlak érteni, mikor nálunk is erre a témára került sor, csak a véletlen hozta úgy hogy gyógyit kezdtem szedni, mert musz volt elmenni orvoshoz felfázás miatt, egyébként ismerõsöm már több mint egy éve szed gyógyszert, úgy hogy még nem járt nõgyógyásznál, nem lehet nagy bajod belõle..szerintem..meert sok orvos se tesz többet, megkérdi párszor hogy volt e a családba trombózis, a legtöbb pedig nem sürgeti a vérvételt se...nekem is anélkül írta fel, majd késõbb mentem vérvételre..és még élek:) sok sikert!
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a tippet. sajnos ma már csak arról szól a legtöbb vizsgálat, hogy fizess, nem arról, hogy megnézzenek/segítsenek.tisztelet a kivételnek.
Nézd, én annyit tudok, hogy barátnõm is magándokihoz ment és mivel szûz volt még, így meg sem vizsgálta, annyit mondott, hogy majd legközelebb, egy olyan félév múlva menjen és akkor megteszi. Mondta a csaj, hogy oké, viszont szeretne fogamzásgátló tablettát szedni. A doki felírt egyet, aminek alacsony hormontartalma van. Asszem pont a Yasminelle volt. Tehát semmi vérvétel, se semmi. És ez a "vizsgálat" és gyógyszeriratás a dokinál valami 3-5 ezer volt. Nem tudom pontosan. Szóval ott sem olyan körültekintõek, mint ahogy itt írják. Bár szerintem a válaszadók kis százalékánál vettek vért és néztek meg min den szempontot, hogy egyénreszabottan döntsenek. Szóval ennyit akartam. Én is akartam szedni és barátnõmnek valami jó ismerõse a doki és mondta, hogy szívesen írat fel az õ nevével, csak én mégis féltem. Így írtam egy levelet egy online oldalon egy nõgyógyász szakértõnek, hogy lehet-e ebbõl baj. Ekkor írta, hogy csak ajánlani tudja a gyógyszert. Errõl írt pár sort, de nem mondta egy szóval sem, hogy ne írassam fel a barátnõm által. Na d emondjuk én nem merném így szedni. Csak ennyit akartam. Egyébként most lesz vasárnap a tv2-n a Naplóban épp errõl egy riport! Ha teheted, nézd meg! Akkor talán okosabbak leszünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. ..azért nem kell rögtön elõvenni a 'kioktató hangnemet', utánaolvastam már annyit a témának, hogy tudjam, mirõl van szó.mivel [mint azt már említettem] az ismerõseimnek, akik ehhez járnak, mind ezt írta fel, illetve láttam már itt is sokszor, hogy meg sem vizsgál sok esetben, csak felír valamit, eszembe jutott, hogy ezt ennyi erõvel így is meg lehetne oldani. És igen, van eszem ahhoz, hogy lefeküdjek a barátommal, sõt, még ahhoz is van, hogy gumit használjunk, sõt, még ahhoz is jutott némi, hogy ezt olykor kiegészítsem valamilyen spermicid anyaggal [tabletta, kúp, stb.] egyszerûen csak körülményes, ennyi az egész..szóval ha valaki ezentúl szeretne válaszolni, akkor az legyen szíves mellõzni ezt a fajta lenézõ, 'nafigyeljidekislány' magatartást.
Az igaz, hogy sokszor a doki sem találja el, melyik bogyó jó neked és váltanod kell késõbb, de akkor sem szokás bekapkodni mindenfélét, amirõl azt sem tudod micsoda. Beszeded, aztán sorba jönnek esetleg a mellékhatások. Akkor mit tervezel tenni? Naponta írsz ide, hogy most ez a bajom, most az, mit tegyek??? A fogamzásgátló egyáltalán nem olcsó mulatság. 3 havi adag kb. 2500-8000-ig bezárólag. Mibõl akarod fizetni? Vállalni fogod a kisbabát, ha a neten rossz gyógyszert választottál? Vagy elmész abortuszra és esetleg meddõ leszel? Minden orvost titoktartás kötelez. Nem fecseghet rólad az anyádnak. Ha arra van eszed, hogy szexelj, arra is legyen, hogy felelõsségteljesen védekezz! Márpedig amire készülsz, az nem az! Ha már ilyen nyuszi vagy, menj másik városba dokihoz. Ne mondd nekem, hogy 50 km-es körzetben nincs több nõgyógyász!!! A doki azt írja fel, amelyik céggel szerzõdése van. Engem pl. elküldött vérvételre, de tudom, hogy majdnem mindenkinek a Lindynette 20-at írja...Nem feltétlen azért mert mindenkinek az jó, hanem, mert azzal a céggel van szerzõdése. Neked viszont jogod van hozzá, hogy kiválaszd milyen árkategóriában szeretnél gyógyszert. Sõt én pl. azt is megmondtam, hogy ne írja fel a Diane 35-öt (pattanások miatt), mert nem akarom szedni, annyi rosszat hallottam róla. Végül csak maradt a Lindynette. Szal szerintem, ha azt mondod, hogy olcsót akarsz és ezt, meg ezt a bogyót, esetleg elgondolkozik rajta, hogy azt adja-e. Egy normális lelkiismeretes orvos azonban a véreredmények alapján dönt és nem az alapján, hogy melyik céggel van szerzõdése és ki mit kíván szedni, mert ez nem kívánságmûsor. Komoly mellékhatásai is lehetnek a bogyónak. Amúgy meg ha annyira felelõtlen vagy, hogy csak így beszednél vmit ismeretlenül, akkor azt is kinézem belõled, hogy nem fogod rendesen szedni a gyógyszert és összehoztok egy babucit. Ebben az esetben meg tök felesleges ezzel terhelned a szervezeted. De a te döntésed, hogy teszed tönkre a szervezeted... Remélem azért megfogadod azt a sok hasznos tanácsot, amit ennyi segítõkész embertõl kaptál!Helyes döntést kívánok!
Nem akarok senki oldalára állni, de mikor én akartam gyógyszert szedni, elmentem a nõgyógyászhoz, vártam rá fél napot, mikor behívott megkérdezte mit szeretnék, és az orrom alá lökött egy listát, válasszak. Soha egyik nõdoki sem vett tõlem vért, rákszûrésen részt vettem de ennyi. De az internetrõl tényleg nem jó ilyesmiket rendelni.
Ne kísérletezz! Ez nem játék!Egyébként a Dianne35 a leggyengébb, de amikor 18 voltam és felírta a doki nem tudtam szedni, mert nagyon labilis volt a hormonháztartásom és folyamatosan véreztem és szédültem tõle! csak 2 év után stabilizálódott annyira a helyzet, hogy ismét megpróbálhattam!Nálatok csak egy nõgyogyó van? Akkor irány valamelyik szomszéd város!
Szia! Én nem akarlak megdorgálni, de tényleg nem a legjobb ötlet a neten fogamzásgátlót rendelni, soha nem lehet tudni az illetõ miért adja el. Megértem az anyukáddal kapcsolatos helyzetedet, én is vidéki vagyok, és nagymamám pont ilyen. De miért nem használtok kúpot, nekem két éven keresztül bevált. Nem alkalmaztunk soha semmi kiegészítõ védekezést. Hidd el manapság olyan sok minden van amivel védekezni lehet, nem kell egy problémán megragadni. Sok sikert.
Szia! Olyan gyógyszert nem szabad mástól bevenni, amit orvosnak kell kiírni. Osztálytársnõm csak úgy bevette az anyukája gyógyszerét, két hétig volt nagyon erõs vérzéssel kórházban, pedig az anyu is valami nagyon gyengét szedett.... Igenis menj el nõgyógyhoz, és mond el neki, mit szeretnél szedni. Amúgy a gyógyszer sem egy olcsósági hullám.... Azt mibõl fizetnéd... Ne haragudj, de azzal, hogy csak úgy szednél valami hormontartalmú gyógyszert magadat teszed tönkre, senki sem fog tudni segíteni, ha baj van....
Csak úgy megjegyezném, hogy a Yadine is olyan fogamzásgátló, amelyiknek nagyon alacsony a hormontartalma, ugyanolya, mint a Yasminelle-nek!
Orvos nélkül NE SZEDJ tablettát, amugy sem tudnád a köv. hol beszerezni, mert neten nem vehetsz mindig! Jó a doki a másik tablettát irja az ismerõseidnek, de van szád és megmondod neki hogy te egy másikat szeretnél szedni és majd õ eldönti hogy az jó lesz e neked.Ha meg nem tetszi ka doki, akkor tessék váltani! Én sem ahhoz a dokimhoz járok akinél elsõnek voltam, hanem másik városba, de ha az a jó akkor oda kell menni!
az anyukádnak mondd meg hogy már a 21. században vagyunk. és amit az ö korosztálya szedett akkor, azóta nagyon sok minden változott! én is fogamzásgátlót szedek és nincs vele semmi gondom. a dokim azt monta ha szeretnék még egy gyereket, akkor álljak le a gyógyszerszedéssel pár hónappal azelött. Az orvost meg kötelezi a titoktartás! és ezt mondd meg neki! ha elfecsegi mindenkinek hogy látta a nemi szerved vagy ilyesmi, hát akkor nyugodtan feljelentheted! ugy hogy ne félj és menj el dokihoz mert ez a helyénvaló! ha felnött vagy, akkor ne foglalkozzál azzal hogy mit mond az anyukád.
Privat mentem, es nem volt vervetel, semmi. En a legolcsobb gyogyszert kertem, es mar irta is fel. Utana amikor mentem a gyogyszetarba kivaltani, a gyogyszertaros holgy visszaadta a kezembe a receptet, azt mondta, hogy 3 honap mulva majd hozzam ujbol a receptet, ujra adni fog gyogyszert. Nem kell am most lepontozni, csak tenyleg lathatjatok, hogy ilyenek is vannak. A kerdezonek azt tanacsolom, hogy beszeljen igenis anyukajaval, es egyutt menjetek el dokihoz, anyukad is jar, vagy nem? O minek jar? Ha o jar, akkor te is jarhatsz, mert ez az elet rendje, nyisd ki anyukad szemet!!!!!!
Egyébként csak úgy megjegyzem, hogy nem minden doki "egyénre szabottan" írja fel a gyógyszert. sok doki azt a gyógyszert írja, amivel szponzori viszonyban áll. ilyenkor a gyógyszergyártó cégre tessék gondolni. teszem azt, a dokiék rendelõje mondjuk a Richterrel áll ilyen kapcsolatban, akkor tutira nem mondjuk Yadine-t fog felírni, hanem Milligestet, mert ez utóbbi a Richter terméke. ilyen csak meg a mesében van, hogy a doki méricskéli, oszt szoroz, hogy kinek melyik gyógyszer a tökéletes személyre szabva. ennek tükrében a vérvizsgálatról meg annyit, hogy a doki számára nem az az elsõdleges szempont amit ilyenkor néz, hogy kihez melyik cucc passzol, hanem azt nézi ilyenkor, hogy van-e valamilyen súlyos kizáró ok az adott nõnél, ami miatt EGYÁLTALÁN NEM szedhet fogamzásgátló tablettát. mivel ez elég ritka eset, sokszor ezért nem csináltat vérvételt. ez a nagy magyar valóság.
Igen, lehet baj. Rámehet a májad - arra aztán nem nagyon van gyógyszer. Menjél csak el az orvoshoz - aki majd VÉRVIZSGÁLAT után ír neked gyógyszert. De használhatsz pesszáriumot is, zselével.
A kérdező hozzászólása: képzeld el, 2, 5 éve vagyok együtt a barátommal, és gumival csináljuk, nem vagyunk hülyegyerekek..csak már eléggé unjuk, mert hangulatromboló, és ez is feljött, mint lehetõség. egyszerûen csak nem szeretném, ha a nõgyógyászom az anyámmal beszélné meg a vizsgálattal kapcsolatos élményeit, szerintem ez még nem olyan nagy gond.
A kérdező hozzászólása: normális dolog, de nem tartja jó ötletnek, mert a munkatársainak [az õ korosztálya] problémái vannak, és kitalálták, hogy biztosan azért, mert anno tablettát szedtek [meglehet, mert akkor még akkora lehetett a hormontartalma, hogy egy lónak is elég lett volna..], és azóta folyton ezt kell hallgatnom. a másik pedig az, hogy sosem szerettem vele ezeket megbeszélni, valahogy nem így alakultak ki köztünk a dolgok.
Pontosan, ahogy mondod! Remélem, nem tûntem kioktatónak, csak a személyes gondolataimat mondtam el. Sok sikert, bárhogy is döntesz!

Tisztelt Doktor úr! Már pár hónapja nőgyógyászhoz járkálok, mert fehér folyásom van (nem viszket, szaga sincs) 2x kaptam hüvelykúpot, ami nem használt. A vény nélkül kapható canesten combit is kipróbáltam, ami szintén nem használt és most betadine hüvelyk

Tisztelt Doktor úr! Már pár hónapja nőgyógyászhoz járkálok, mert fehér folyásom van (nem viszket, szaga sincs) 2x kaptam hüvelykúpot, ami nem használt. A vény nélkül kapható canesten combit is kipróbáltam, ami szintén nem használt és most betadine hüvelykúpot kaptam. Lehet, hogy természetes nálam ez a folyás? Nagyon zavar. Köszönöm Válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy ez természetes jelenség, de vizsgálat nélkül sajnos semmi pontosabbat nem tudok mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy ez természetes jelenség, de vizsgálat nélkül sajnos semmi pontosabbat nem tudok mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Már pár hónapja nőgyógyászhoz járkálok, mert fehér folyásom van (nem viszket, szaga sincs) 2x kaptam hüvelykúpot, ami nem használt. A vény nélkül kapható canesten combit is kipróbáltam, ami szintén nem használt és most betadine hüvelyk

Tisztelt Doktor úr! Már pár hónapja nőgyógyászhoz járkálok, mert fehér folyásom van (nem viszket, szaga sincs) 2x kaptam hüvelykúpot, ami nem használt. A vény nélkül kapható canesten combit is kipróbáltam, ami szintén nem használt és most betadine hüvelykúpot kaptam. Lehet, hogy természetes nálam ez a folyás? Nagyon zavar. Köszönöm Válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy ez természetes jelenség, de vizsgálat nélkül sajnos semmi pontosabbat nem tudok mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy ez természetes jelenség, de vizsgálat nélkül sajnos semmi pontosabbat nem tudok mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

18 ev alatt szuloi engedely nelkul a nogyogyasz megvizsgal?

Legjobb válasz: persze megvizsgál:) én most leszek 17 és fogamzásgátlót mentem el anyum nélkül feliratni

persze megvizsgál:) én most leszek 17 és fogamzásgátlót mentem el anyum nélkül feliratni
A kérdező hozzászólása: Most lattam, hogy alattam van egy ehez hasonlo kerdes, ha valaki megis ugy gondolja valaszoljon.
A kérdező hozzászólása: Huu nem mondod...te vagy aztan egy okos, inkabb halgattal volna
persze hogy megvizsgál.. mértne vizsgálna meg? ha jól tudom 14 évtõl megvizsgálnak és 72órás tabit is irhat szülõi engedély nélkül
Miért ne vizsgálnának meg?

Tisztelt Doktor úr! Érdeklődnék, ha alkalmaznám a Vitagyn C-t, jó-e a kellemetlen szagú folyásra? Mert a nőgyógyászom szerint teljesen rendben vagyok. Vény nélkül kapható a Vitagyn C? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben egyéb kezelést igénylő kóros állapot nincsen, akkor mindenképpen javaslom a Vitagyn C rendszeres használatát. A Vitagyn C krém vény nélkül beszerezhető a patikákban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben egyéb kezelést igénylő kóros állapot nincsen, akkor mindenképpen javaslom a Vitagyn C rendszeres használatát. A Vitagyn C krém vény nélkül beszerezhető a patikákban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Érdeklődnék, ha alkalmaznám a Vitagyn C-t, jó-e a kellemetlen szagú folyásra? Mert a nőgyógyászom szerint teljesen rendben vagyok. Vény nélkül kapható a Vitagyn C? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben egyéb kezelést igénylő kóros állapot nincsen, akkor mindenképpen javaslom a Vitagyn C rendszeres használatát. A Vitagyn C krém vény nélkül beszerezhető a patikákban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben egyéb kezelést igénylő kóros állapot nincsen, akkor mindenképpen javaslom a Vitagyn C rendszeres használatát. A Vitagyn C krém vény nélkül beszerezhető a patikákban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mit csináljak, ha "baleset" történt, és a nőgyógyászom szabadságon van? Más orvoshoz nem szeretnék elmenni. Van olyan esemény utáni tabletta amit vény nélkül megkaphatok? Vagy fordulhatok a körzeti orvosomhoz is?

Legjobb válasz: Az elvetemült összvissza szedegetést elkerülendõ nem lehet vény nélkül kapni esemény utánit. A körzeti pedig elvileg nem írja fel, csak a nõgyógyász. Ne parázz egy másik orvostól, nekem anno simán felírta, pedig még nem is a saját városomban voltam. Nem vizsgál, csak elmondod mi a szitu és szerintem rendben lesz a dolog. Ha kellemetlennek is érzed, gondolj arra, hogy a nem kívánt terhesség még kellemetlenebb :(

Az elvetemült összvissza szedegetést elkerülendõ nem lehet vény nélkül kapni esemény utánit. A körzeti pedig elvileg nem írja fel, csak a nõgyógyász. Ne parázz egy másik orvostól, nekem anno simán felírta, pedig még nem is a saját városomban voltam. Nem vizsgál, csak elmondod mi a szitu és szerintem rendben lesz a dolog. Ha kellemetlennek is érzed, gondolj arra, hogy a nem kívánt terhesség még kellemetlenebb :(
Szia! Nem feltétlen nõgyógyász irja fel.Bemész bármelyik ügyeletre és felírják. Én is az esti ügyeleten intéztem, ráadásul nem is a saját városomban. Nem kérdeznek semmit és nem vizsgálnak. Van olyan gyógyszertár ahol adnak recept nélkül is, de az nem szabályos csak a gyógyszerész jóindulatától függ(ha látja, hogy sürgõs és nincs idõ meg lehetõség feliratni).
Ha az neked megéri, h terhes lehetsz, és ezért inkább nem mész másik nõgyógyászhoz, akkor így jártál.
A kérdező hozzászólása: Úgy olvastam a Rigesoft tabletta vény nélkül is kapható.. tényleg így van? És ez a gyógyszer biztos hatásos?
Szia! Nekem is csak egy körzeti orvos írta fel, igaz 2000 ft-ba került csak az h felírta... De persze megérte. Hatásos volt, ha volt vmi:D (Rigesoft) Ezután az eset után felírattam állandó fogamzásgátlót. Ha rendszeres nemi életet élsz, ajánlom neked is:)

A nőgyógyász szó nélkül köteles elküldeni beksibe, ha azt mondom, hogy elég volt a napi 10 óra ülőmunkából meg az aktaemelgetésekből 26 hetesen?

Legjobb válasz: Szia! Csodálom, hogy egyáltalán kérdés, sõt, én elvárnék a nõgyógyászomtól néhány támogató, helyeslõ, bíztató gondolatot a táppénzt illetõen. Ha mégsem volna ilyen megértõ a nõgyógyász (gondolom férfi, aki még soha nem volt 26 hetes terhes és nem dolgozott mellette 10 órát aktaemelgetõsen, ülve!!!!!), akkor nyugodtan játsz rá egy kicsit az esetre. Némi drámázással a stresszrõl biztos ki fog íratni. És kívánom, hogy élvezd ki teljesen ezt a munka nélkül valóban csodás idõszakot!

Szia! Csodálom, hogy egyáltalán kérdés, sõt, én elvárnék a nõgyógyászomtól néhány támogató, helyeslõ, bíztató gondolatot a táppénzt illetõen. Ha mégsem volna ilyen megértõ a nõgyógyász (gondolom férfi, aki még soha nem volt 26 hetes terhes és nem dolgozott mellette 10 órát aktaemelgetõsen, ülve!!!!!), akkor nyugodtan játsz rá egy kicsit az esetre. Némi drámázással a stresszrõl biztos ki fog íratni. És kívánom, hogy élvezd ki teljesen ezt a munka nélkül valóban csodás idõszakot!
mondd hogy sokat keményedsz, ki kell írnia.valószínû javasolni fog a keményedésre magnéziumot is, azt nem kell akkor beszedned. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató szavakat. Attól nem félek, hogy nem fogok tudni visszajönni dolgozni, mert állami cégnél dolgozom. Az egyetlen baj, hogy a fõnököm egy munkamániás vadállat, és azt hiszi, hogy én még augusztusban is itt bent fogok csücsülni.
Szia. Mondd el a dokinak, hogy olyan fõnököd van, mint egy rabszolgahajcsár. Gyakran túlóráztat annak ellenére, hogy tudja az állapotodat, stresszes a munkahelyed, stb. Egy pár jótékony füllentés, és tuti kiír:) Üdv, 36 hetes kismama
Vény NÉLKÜLI fogamzásgátló NINCS!!!!
Ha ezalatt óvszert értesz akkor jó. Ha valami vény nélkuli tablettát akkor felejtõs.
A kérdező hozzászólása: Olvastam ilyen hormon nélküli fogamzásgátlókról is, amiket vény nélkül lehet kapni, csak nem tudom, mennyire megbízhatóak, de szerintem inkább megyek a nõgyógyászhoz, valahogy biztonságosabbnak érzem.
Hát nézd, szerintem felejtõs. Sokkal alacsonyabb eséllyel véd, meg ellenõrizetlenebb. Elmégy a dokihoz, elküld vérvételre, felír egy bogyót és ezt évente eljátszod. Semmi komoly, de ellenõriz és szinte 100%.
akkor már inkább hüvelygyûrût irass fel!!! sokkal kényelmesebb, nem kell mindennap beszedni, felrakod, fent van 3 hétig, leszeded egy hétre, egy hét múlva újra felrakod és ent van 3 hétig. könnyebb felrakni mint egy mini méretû tampont, napi 3 órára kiszedheted, és az ára is kb annyi mint tablettának. és itt nincs olyan kockázat hogyha hánysz vagy hasmenésed van akkor nem véd, mert ez rögtön a méh falán szívõdik fel, mármint a hormonok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!