Találatok a következő kifejezésre: A nőgyógyász megtudja mondani, hogy hány (1 db)

A nőgyógyász pontosan megtudja mondani, hogy hány éve élek nemi életet?

Mert már 4 éve élek nemi életet, de még nem voltam orvosnál és ha elmondanám, hogy 4 éve ,akkor biztos kiakad....Ezért azt gondoltam, hogy azt mondom, csak 1,5-2 éve....:)

Legjobb válasz: Dehogyis. Egyébként sincs köze hozzá

Dehogyis. Egyébként sincs köze hozzá
Dehogy fogja tudni, és nem is akad ki. Te dolgod, nem az övé, hogy mióta van nemi életed. Füllenteni is felesleges. Nyugi! ;)
Szerintem ne idegeskedj emiatt! A dokit nem érdekli, hogy mióta élsz nemi életet, a jelennel foglalkozik úgyis. Ha meg rákérdez, ne mondj pontos számot, csak körülbelülit, pl. pár éve, vagy néhány hónapja, stb. De valószínûleg ilyet sem fog kérdezni. Ha meg megmondanád neki az igazat, akkor sem "akadna ki". Egyrészt magánügy, másrészt meg ha eddig nem volt semmi gond, akkor mi probléma lehetne belõle?
Teljesen megnyugodhatsz, azt egyáltalán nem kérdezi, hogy mióta, csak azt, hogy volt-e már partnerkapcsolat. Semmi többet nem fog érdeklõdni a nemi életeddel kapcsolatban, maximum még annyit, hogy a védekezés milyen formában történik. Ennyi. :)
Jah, annyit kérdez, hogy volt-e partnered meg hogy van-e jelenleg. :) Ennyi. Füllenteni meg nem érdemes akkor sem, ha esetleg megkérdezné, mióta. Még akár számíthat is, és szerintem hallott õ már elég szörnyûséget ahhoz, hogy ne akadjon ki ilyenen.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet a baj? ! Nagyon viszket :Ss

Nagyon viszket a hüvelyem körül!! viszont semmi szúró égető érzest nem érzek csak annyi hogy a hüvelyem körül nagyon viszket (kint)!!

6

Miért duzzad meg a méhem menstruáció alatt?

14 éves vagyok, 12 évesen jött meg először. Eddig soha nem duzzadt meg a méhem ezeken a napokon, csak most. Jobban is fáj a hasam, mint szokott, és sűrűbben kell pisilnem. Mitől lehet ez?

3

Ha a nőgyógyász azt mondta, hogy menjek vissza rákszűrésre, akkor látott valami rákos elváltozást, vagy csak úgy a biztonság kedvéért mondta?

Szóval folyással küszködök már hónapok óta, nyáron kiírta nekem a Kliont, semmit nem használt, most visszamentem, és megint gyulladás van a papírra írva, kenetet vett. Mondta, hogy ennek az eredményéért menjek vissza, kis idő múlva pedig azt, hogy rákszűrésen is részt veszek egy hónap múlva. Akkor most olyan súlyos, hogy plusz rákszűrés, vagy akik járnak, azoknak mindig szoktak ilyet ajánlani? Azért is kétségbe estem kicsit, mert véres volt a folyásom az utóbbi időben, és régebben a Klion sem használt semmit. Vagy ha tegyük fel most látott volna valami nagyon rosszat, akkor azt már mondta volna, és nem csak a szűrést említette volna?

2

Ez mi megijedtem?

Fekete és barna folyás az egész bugyim olyan nogyon sok folyt!! Mi lehet ez??? 12/l nem kaka nem olyan a szaga!

10

Már 6. napja barna folyásom van, ez normális?

3hete voltam utoljára barátommal egyutt,védekezunk,nem nyult hozzám spermás kézzel,terhességet kizárhatom ugye?:(( nagyon aggodom..kerlek titeket normalis valaszokat..egyebkent jovo heten kellen e megjonnie..

3

SOS! Mekkora melltartóra van szükségem?

Mell alatti körméret: 74-75 cm

3

Van itt olyan, aki genitális, nemi herpeszen szenved, akinek már volt genitalis herpesze? SOS!

4

Fogamzásgátló szedése eredményezheti a máj túlterheltségét? Ha igen, ugye nem kell feltétlenül abbahagyni a szedését? (lehet átállni másra, stb)

5

Ca 125 vizsgálattal kapcsolatban érdeklődöm?

Januárra kaptam időpontot, de addig nem birom ki, hogy meg ne tudjam ebből az eredményből mit fognak látni. 21 lett az eredménye, endometriozis gyanúval küldet ilyen vizsgálatra.

1

Mitől lehet (SÜRGÕS, többi lent! )?

Volt egy időszakom amikor folyamatosan szorulásom volt, akkor kezdődött ez az egész. Ahogy nyomtam, erőlködtem és egyszer azt vettem észre hogy egy kevés vért is törlök ki..mindig mikor elmentem töröltem ki egy kicsit.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!