Találatok a következő kifejezésre: A nőgyógyász megtudja mondani, hogy (8 db)

ha benned marad a flakon kupakja, igen
nekem nem mondta meg h fütyülõs üveg volt a seggembe SP voltam Fluor ha olvasod gyere haza szeretlek <3
:D :D
Nem, nem tudja megmondani. Õ csak a tényeket tudja feltárni: a szûzhártya sértetlen-e, és kb. mikoriban szakadhatott el.
Jó vastag dolgot választottál elsõre....
Ha rögtön aktus után mész akkor valószínüleg meg tudja mondani az orvos, hogy "dugi" volt, mert akkor még ott van a cucc a pinádban!!!

A nőgyógyász vizsgálatkor, vagy uh-on megtudja mondani hogy a cilusom melyik szakaszában vagyok?

Késik a bajom,már 10 napja,és hétfőn tervezek dokihoz menni,megtudná mondani,hogy megjön e a napokban vagy most hogyan áll a ciklusom?

Legjobb válasz: Hüvelyi UH-val megtudja mérni milyen vastag a méhnyálkahártyád, ebbõl lehet következtetni, hogy hol tartasz a menstruációs ciklusban. Ha esetleg nem volt peteérésed / ezt nem tudja már megmondani, de ha vékony a méhnyálkahártya erre lehet következtetni/ akkor simán kimaradhat egy vérzés. Vagy ha petefészek cisztád van az is tud ilyet csinálni, esetleg terhesség az nem lehet? Sima nõgyógyászati vizsgálat során tapintással nem tudja megmondani, hogy a ciklus melyik szakaszában tartasz csak UH-val.

Hüvelyi UH-val megtudja mérni milyen vastag a méhnyálkahártyád, ebbõl lehet következtetni, hogy hol tartasz a menstruációs ciklusban. Ha esetleg nem volt peteérésed / ezt nem tudja már megmondani, de ha vékony a méhnyálkahártya erre lehet következtetni/ akkor simán kimaradhat egy vérzés. Vagy ha petefészek cisztád van az is tud ilyet csinálni, esetleg terhesség az nem lehet? Sima nõgyógyászati vizsgálat során tapintással nem tudja megmondani, hogy a ciklus melyik szakaszában tartasz csak UH-val.
Ha éppen az UH idõpontjában van peteérésed azt is lehet látni. Ilyenkor az érõ pete olyan mint egy cysta, csak kisebb.
A kérdező hozzászólása: pár évvel ezelõtt volt petefészek cystám, de akkor 2szer is megjött egy hónapban, és fájdalmaim voltak, peteérésem szerintem volt, mert voltak tünetek, és olyan folyás.lehetséges hogyha most cystám lenne azért nem jön meg?semmi tünetem nincs már, amikorra vártam akkor voltak kisebb hasgörcsök, de elmúltak, és mostmár a mellem fáj, és vizes folyásom van.
A kérdező hozzászólása: és akkor vizsgálatnál mit tudna megállapítani?remélem utána azért elküld uh-ra.
Vizsgálattal, hogy nincs-e megnagyobbodva a méhed illetve van-e valami elváltozás a hüvelyben vagy a méhszájon.
Valamint azt, h nincs-e a kismedencében fájdalom, ami gyulladásra utalhat.

A nőgyógyász a kenetvétel után biztosra megtudja mondani, hogy milyen betegségem van? Már 1 éve járogatok nőgyógyászokhoz, akinél most vagy Õ a 3.

Nála is már másodjára voltam, amikor kenetet vett(eddig még senki nem vett),1 hét múlva kell visszamennem. Most már tudni fogja biztosra, hogy mi a gond? 18/L

Legjobb válasz: Ha valami fertõzés miatt mentél és tenyésztést csináltak a hüvelykenetbõl, akkor a kenetvétel során ki fog derülni, hogy milyen kórokozó (gomba, baktérium és ezek fajtái) vannak jelen a hüvelyedben. Akkor célzottan tudnak kezelni, hisz tudják, hogy milyen kórokozóval van dolguk.

Ha valami fertõzés miatt mentél és tenyésztést csináltak a hüvelykenetbõl, akkor a kenetvétel során ki fog derülni, hogy milyen kórokozó (gomba, baktérium és ezek fajtái) vannak jelen a hüvelyedben. Akkor célzottan tudnak kezelni, hisz tudják, hogy milyen kórokozóval van dolguk.
A kérdező hozzászólása: Értem, de akkor eddig miért nem csinált? Csak hüvelykúpokat és krémeket kaptam, amik semmit nem használtak.
Minden normális nõgyógyásznak kéne kenetet vennie, hiszen csak így lehet megállapítani, hogy mi okozza a panaszaid, és annak megfelelõ kezelést kapsz.
Elsõ vagyok. Illetve ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor leírom, hogy én miken mentem keresztül az elmúlt néhány hónapban. Szóval nagyon sokszor volt hüvelygombám és mivel mellette kicsi gyerekem van, többször elkövettem azt a hibát, hogy magamat kezeltem itthon, mert egyszerûen nem jutottam el orvoshoz. Amikor meg eljutottam, akkor meg én is szaladtam bele olyanba, hogy nem csináltak tenyésztést, csak a tünetek alapján írtak gyógyszert. Aztán a háziorvosom megemlítette a hüvelyflóra helyreállító kapszulát, van hüvelytablettában is, krémben is, többféle gyártó csinál ilyen készítményeket és akkor utánaolvastam dolgoknak. Ami a lényeg, hogy vannak dolgok, amiktõl felborul a hüvelyflóra egyensúlya és ilyenkor túlszaporodnak olyan gombák, amik fertõzést okoznak. Ilyen dolog a gyakori tamponhasználat, antibiotikumos kezelés, gombaölõ szerek használata... Tehát ha bármelyiknek ki voltál ezek közül téve és kaptál kezelést, az felboríthatta a hüvelyflórád egyensúlyát és tulajdonképpen újra meg újra kiújult a gomba. Ha pl. antibiotikumot kapsz, ajánlatos védeni a hüvelyflórát is, illetve ha hüvelygombára kapsz kezelést, akkor ahogy abból kikezeltek, egybõl kezd a hüvelyflóra helyreállító kúrát és remélhetõleg nem fog újra kiújulni.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen a választ! Azt esetleg még megtudnád mondani, hogy mi a neve a kapszulának?
A háziorvosom a Protexin Gynophilus hüvelykapszulát ajánlotta, de egy Gynoflor nevezetû hüvelytablettát kaptam a nõgyógyászaton is egyszer, de egyébként mindkettõ ugyanazt a célt szolgálja.
Azért szégyeljék magukat ezek az "orvosok"... Biztosan ezért is tartják úgy az orvosok, hogy vannak az orvosok és vannak a nõgyógyászok.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!

A nogyogyasz megtudja mar mondani, hogy terhes vagyok-e?

Azt hiszem terhes vagyok, ezert holnap megyek nogyogysszhoz. Az a baj, hogy 3hete voltam egyutt a baratommal, meg tudja.mar allapitani, hogy terhes vagyok-e?

Legjobb válasz: ha mélyebbre tekint.

ha mélyebbre tekint.
Három hét után már igen, de azt egy teszt is meg tudja mondani, nem csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: biztosra akarok menni! egyebkent milyen vizsgalattal tudja kideriteni? huvelyi ultrahang?
Igen azzal. De èn azèrt tesztelnék egyet.
Csinál hüvelyi ultrahangot , viszont ha még nem látt semmit akkor ad egy beutalót a laborba , vízeletett leadsz és ott megmondják 100 % ra. Viszont szerintem is egyszerûbb venni egy tesztett patikába azok teljesen megbízhatóak :) . Nekem is kimutatta szépen a terheségem Karácsonykor :) . 39+3 hkm :) Sok sikert szurkolók !
az orvos csak az 5-6. héttõl lát bármit is, és akkor jelenti kia aterhességet ha már van szivhang ez a 6.héten kezdödik. A tezst elöbb kimutatja minthogy az orvos bármit is lásson. csinálj tezstet az már tuti kimutatja a 3 héttel ezelöttit ha babaás vagy.

A nőgyógyász pontosan megtudja mondani, hogy hány éve élek nemi életet?

Mert már 4 éve élek nemi életet, de még nem voltam orvosnál és ha elmondanám, hogy 4 éve ,akkor biztos kiakad....Ezért azt gondoltam, hogy azt mondom, csak 1,5-2 éve....:)

Legjobb válasz: Dehogyis. Egyébként sincs köze hozzá

Dehogyis. Egyébként sincs köze hozzá
Dehogy fogja tudni, és nem is akad ki. Te dolgod, nem az övé, hogy mióta van nemi életed. Füllenteni is felesleges. Nyugi! ;)
Szerintem ne idegeskedj emiatt! A dokit nem érdekli, hogy mióta élsz nemi életet, a jelennel foglalkozik úgyis. Ha meg rákérdez, ne mondj pontos számot, csak körülbelülit, pl. pár éve, vagy néhány hónapja, stb. De valószínûleg ilyet sem fog kérdezni. Ha meg megmondanád neki az igazat, akkor sem "akadna ki". Egyrészt magánügy, másrészt meg ha eddig nem volt semmi gond, akkor mi probléma lehetne belõle?
Teljesen megnyugodhatsz, azt egyáltalán nem kérdezi, hogy mióta, csak azt, hogy volt-e már partnerkapcsolat. Semmi többet nem fog érdeklõdni a nemi életeddel kapcsolatban, maximum még annyit, hogy a védekezés milyen formában történik. Ennyi. :)
Jah, annyit kérdez, hogy volt-e partnered meg hogy van-e jelenleg. :) Ennyi. Füllenteni meg nem érdemes akkor sem, ha esetleg megkérdezné, mióta. Még akár számíthat is, és szerintem hallott õ már elég szörnyûséget ahhoz, hogy ne akadjon ki ilyenen.

A nőgyógyász 100%-ra megtudja mondani hogy szeretkezés miatt szakadt át egy lány szűzhártyűja?

A kérdés adott.Hamar válasz kellene.Köszönöm !

Legjobb válasz: Azt nem, de anyukádéknál a gumi szakadt ki, ez tuti.

Azt nem, de anyukádéknál a gumi szakadt ki, ez tuti.
13:40: Sajnos!
Meg de nem mondja el senkinek köti az orvosieskü
nem!egyáltalán nem biztos h-.amiatt szaladt át azt meg tudja nyilván mondani h-szûz-e vagy-e még, de azt nem h.mi miatt szakadt át..
*szakadt
hát azt nem hogy a miatt szakadt e át a szûzhártyád de megtudja mondani , hogy szeretkeztél e már mivel minden alkalommal hogy beteszi valaki egy apró heg keletkezik. sõt azt is megtudja állapítani az orvos hogy megerõszakoltak e vagy csak szeretkeztél, mivel más helyen keletkezik a heg a hüvelyedben mint normál esetben.
Nem.
Általában 3 nap, míg a sperma e.talán eljut a petesejtig, ezért 3 napos a sürgõsségi. De a sürgõsségi tabletta miért is nem választható?
Hogy lehet valaki annyira nyomorék, hogy kiszakadjon a gumi?
2-es: Gondolom nem akarja fölöslegesen bevenni, elég nagy hormonbomba. Mindazonáltal sajnos nem hinném, hogy meg lehet mondani pár nap alatt.
Ezt én is megmondom neked... Nem vagy terhes. MÉG. Ugyanis több nap, míg a megtermékenyített petesejt eljut a méhbe és elkezd beágyazódni. Kb. egy hét. Utána kezd csak termelõdni a hormon, amit a teszt kimutat. Az orvos se lát még semmit, és vérvételbõl sem derül még ki, mivel még nem vgy terhes, csak leszel, ha nincs szerencséd. 1. Menj el esemény utáni tablettáért. Mondjuk ezt nem ártott volna rögtön szex után megtenni, és nem 2 napig ülni a seggeden. 2. Tanuld meg használni az óvszert.
2 nap után???? Könyörgöm miért nem figyeltél biológiaórán???

A nőgyógyász a 2d-s uh megtudja mondani, hogy fiú-e vagy lány? Most 21+5napos vagyok. Egyébként mostanság esedékes lesz egy uh vizsgálat? Vagy csak 28 hét tájékán?

Legjobb válasz: Én havonta voltam uh- on az orvosomnál. 16 hetesen már úgy nézte, hogy lány. Majd egy másik orvos 18 hetesen, a 4dimenziós géppel szintén azt mondta. És csajszi is lett. Viszont nagyban attól függ látszik-e a neme, hogy a baba mutatja-e.

Én havonta voltam uh- on az orvosomnál. 16 hetesen már úgy nézte, hogy lány. Majd egy másik orvos 18 hetesen, a 4dimenziós géppel szintén azt mondta. És csajszi is lett. Viszont nagyban attól függ látszik-e a neme, hogy a baba mutatja-e.
Szia. Nekem a 18 heti uh-on már biztosra mondta a doki, hogy lány lesz. És igaza volt:) Üdv
A 16 hetes uh-n lattk eloszor h fiu, azota minden alkalommal ezt igazolja, es a 4d-en is jol latszott.
Nekem már 19 hetesen és 1 naposan 2D-sen meg tudta mondani a doki, hogy kisfiú. 24 hetesen és 1 naposan pedig még jobban látszott a fütyi. Ma már voltál az AFP eredményeddel UH-n, akkor a következõ UH a 24. hét tájékán esedékes. Legalábbis én 4 hetente járok, múltkor akkor voltam, legközelebb pedig a 28. héten megyek.
Szia! Attól függ, a baba meg akarja-e mutatni magát. Én 38 hetes vagyok, de nem tudom, kinek a popsiját cipelem a hasamban:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Nekem már 17 hetesen meg tudták mondani, hogy kislány. Azóta még kétszer annak mondták, ugyhogy csak attól függ, hogy a pici megmutatja-e magát:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!