Találatok a következő kifejezésre: A nőgyógyász megtudja mondani, (11 db)

ha benned marad a flakon kupakja, igen
nekem nem mondta meg h fütyülõs üveg volt a seggembe SP voltam Fluor ha olvasod gyere haza szeretlek <3
:D :D
Nem, nem tudja megmondani. Õ csak a tényeket tudja feltárni: a szûzhártya sértetlen-e, és kb. mikoriban szakadhatott el.
Jó vastag dolgot választottál elsõre....
Ha rögtön aktus után mész akkor valószínüleg meg tudja mondani az orvos, hogy "dugi" volt, mert akkor még ott van a cucc a pinádban!!!

En egy 14 eves lany vagyok es mar nem szuz. Szuleim elakanak vinni nogyogyashoz h kivizsgaltassanak mert mindig van valami bajom. A nogyogyasz megtudja mondani a szuleimnek h mar nem vagyok szuz?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ, például megvan e még a szûzhártyád (véreztél e), vagy hogy mennyire jó fej a nõgyógyász :) Szerintem ha õszintén beszélsz vele, nem fogja elmondani.

Ez sok mindentõl függ, például megvan e még a szûzhártyád (véreztél e), vagy hogy mennyire jó fej a nõgyógyász :) Szerintem ha õszintén beszélsz vele, nem fogja elmondani.
Ha elmúltál már 14 akkor nem is mondhatja el az engedélyed nélkül. Milyen az már, hogy anyukád ott áll bent, amíg téged vizsgálnak? Mondd meg, hogy csak te mész be egyedül, mert ez a te dolgod.
Menj el egyedül egy tinédzser ambulanciára. Vagy gyermek nõgyógyászatra. Miért kellene a mamádnak elcipelnie téged? Ha elég nagy vagy a szexhez, elég nagy vagy ahhoz is, hogy a dolgaidat elintézd és orvoshoz menj. A visszatérõ nõgyógyászati probléma pedig tényleg komoly! Tessék komolyan venni! Egyébként igen a nõgyógyász látja, hogy nem vagy szûz. De azt nem tudja megmondani, hogy mitõl vesztetted el a szüzességedet (ha mindenképpen hazudni akarsz anyádnak, mondhatod, hogy egy tampon volt – a nõgyógyász viszont valószínûleg gyanakvóan nem veszi be ezt a dumát. Én pl valóban tamponttól vesztettem el, nem amikor beraktam, hanem amikor ki akartam venni és már háromszor akkora volt. :DD)
Én barátnõmnek ott állt bent az anyja, pedig már 17 volt :) Igaz, azért rángatta el, mert tudta mit mûveltem a lányával :D
Ha tartassz attol, hogy mit szolnak a szuleid ha megtudjak, akkor gondolom te sem tartod helyesnek hogy mar nem vagy szuz. DE akkor miert kellett lefekudjel valakivel?
egy orvost kötelez a titoktartás. ha nem akarod hogy elmondja, akkor nem fogja. és gondolom ha az anyukád megy veled, akkor a nögyógyász szépen kitessékeli a vizsgálat elött...
"Kedves negyedik válaszadó! Szerintem nem kéne ítélkezni anélkül, hogy ismernéd a körülményeket." Nem ítélkeztem, ezen a fórumon a véleményünket mondjuk el, ezt tettem én is. Ha ítélkeznék is, nem a kislány fölött tenném, hiszen ebben a fordított világban nem csoda, hogy nem tudja, mit szabad és mit nem... A negatív véleményem inkább azoknak a válaszolóknak szól, akik felnõtt létükre (már ha van köztetek ilyen), azzal etetnek egy 14 éves kislányt, hogy ilyen meg olyan jogai vannak....!!! Egy gyereknek megmondom, mihez van joga: ahhoz, hogy a szülei biztosítsák számára a mindennapi ételt, évszakhoz illõ ruházatot, fedelet a feje fölé, a taníttatást és a HELYES ERKÖLCSI NEVELÉST!!! stb. Nincs joga: HAZUDOZNI és KEFÉLNI össze-vissza!!! Nehogy már a szülõ csússzon-másszon a gyereke elõtt, és elnézze, hogy k*va lesz belõle!!!! Abba nem gondoltok bele, hogy ha bármi történik a lánnyal, azonnal a szülõt vonják felelõsségre?? Az lenne a minimum, hogy elmondja az anyjának, hogy mi a helyzet - ha már így alakult! Egyébként meg remélem, kap olyan pofont a nõgyógyászati vizsgálat után, hogy a taknyán csúszik hazáig!!! Lehet lepontozni, csókolom!!
Én nem írtam, hogy joga van :D De igazából más az, hogy hazudik, meg más az, hogy nem mondja el (bár a javaslatok közt láttam hazugságra buzdítást is :) ) Viszont tényleg segítséget kért, nekünk nem feladatunk õt nevelni (fõleg, hogy nem is ismerjük!), hanem próbáljunk csak a legjobb tudásunk szerint segíteni, ha már õ úgy érzi, hogy a szülei nem tudnak (és most teljesen mindegy, mennyire jogosan érzi úgy). Némi respect, nemcsak a nagy erkölcsök, hanem a kérdezõ felé is. (Mellesleg ha nem beszéli meg a szuleivel, akkor ott komolyabb gondok vannak, amin nem hiszem, hogy egy pofon segítene.)
Kedves negyedik válaszadó! Szerintem nem kéne ítélkezni anélkül, hogy ismernéd a körülményeket.
Senkit nem akarok megbántani, de nehogy már a szüleinek ne legyen joga megtudni, hogy mi van a gyerekükkel!! Egy 14 éves KISLÁNYNAK vannak JOGAI, a szülõknek meg nincsenek??? El lehet menni dolgozni, eltartani magát, akkor majd lesznek jogai!! Szóval a kérdésre válaszolva: REMÉLEM, MEGMONDJA A DOKI HOGY MÁR NEM VAGY SZÛZ!!+
Hát már ujjabûl megsem lepõdök az ilyen kéréseken pl h 14 évesen vki nem szûz...az ilyeneken álltalába mindeg kiakadtam de rájöttem hogy ezt meg kel szokni...2008-ban már ott tartunk hogy hamarosan már az ovodás kisgyerekek is azon fogják törni a fejüket hogy mikor veszitsék el a szüzességüket...de ez attól is függ hogy egy lány mennyire van felkészülve arra hogy elveszitse a szüzességét, vagy hogy eléggé felvan-e világositva a dolgokról... na de hát most azt lehetne mondani rám hogy:"ne ki beszél..."én is még 16 éves vok és nem rég veszitettem el...de ugy érzem hogy nem annyira korai és én nem kaptam el semmilyen betegséget és tudtam hogy vigyázni kell és nem mentem volna bele pl egy egy éjszakás kaladba.fe nem itélkezhet senki senkirõl...a 14 éves lány is saját felelõsségére csionálta azt amit csinált és a szüleinek van joguk megtudni de ha õ ugy érzi hogy nem akarja elmondani akkor szerintem még várhat vele, abban az esetben viszont ha valamilyen nemi betegsége van jobb ötletnek tartom hogy összeszedje bátroságát és elmondja... és szerintem nincs olyan hogy korhatár hogy ki mikor veszitheti el a szüzességét...ugy beszél rola mindenki mint valamilyen tárgyról...nem évhez van kötve ez akkor vesziti el mindenki amikor ugy érzi hogy megttalálta azt a valakit akit szeret bizik benne és tudja hogy már készen áll arra hogy
Elötte beszélj a nõgyógyásszal kb 1 nappal hogy ne mondja el aszüleidnek hogy enm vagy szûz mert te avgy a páciens és ha emgkéred beszélsz vele nem fogja elmondani de amugy sem tudja megállípítani h nem vagy szûz a szûzhártya mélyen van és odáig nem nyúlhat beléd mert akár véletelen át is szakíthatná senki sem tudja megmondani h az vagy e.....(nõgyógyász a nagynéném ) sok szerencsét puszi
nemnem..bocsi ha így jött le!egyébként azért háborodtam fel, akik szerint nem gáz h 14éves, és minden nemi gondja van...
Akkor ne haragudj! Magamra vettem.
ki mondta h neked mondtam azt h de bakker???am meg arról beszélek én is h tök gáz h 14évesen annyi esze nincs h ne szedjen össze nemibetegséget!engem anyum rendesen felvilágosítot, és ha akartam volna 14évesen szexelni(amit nem akartam), akkor is tudtam volna h h ne szedjek össze szifiliszt, herpeszt, meg hivet...
"de bakker!" - így anyukáddal beszélj! Én nem ütöttem meg még hasonló hangnemet sem. Az, hogy neked "bejött" az élet (gondolom, kb. 40 éves vagy, és azóta tart a 16 évesen kötött kapcsolatod), az még nem jelenti azt, hogy normális, ha egy 14 éves lánynak nemi gondjai vannak. "Mindig van valami bajom" - ezt írja. Akkor szerinted mégis mi lehet az...? Továbbá: 14 és 16 éves kor között igen jelentõs fejlõdésen megy keresztül egy ember testi, lelki, szellemi szempontból. Ezért is nevezik az elõbbit gyermekkornak, a másodikat pedig fiatalkornak. A 14 éves tegnap még a Barbi babát fésülte (bár, ha ilyen a vérmérséklete, akkor nem is gondolkozom tovább, mit csinált még azzal babával... ) Ha 16 éves lenne, bele se szálltam volna ebbe a vitába.
Szerintem nem azzal van a baj hogy 14 éves ezt nem ugy értem hogy jó ha valaki 14 évesen csinál ilyent, szerintem is korai de inkább az a gond hogy meggondolatlan és elõvigyázatlan.habár nem tudhatjuk hogy mi történt pontosan az is lehet hogy egy olyan valakivel volt akiben bizik akit szeret stb és védekeztek is...nem kell minden embert elitélni egy cselekedete miatt... a kérdésre válaszolva pedig szerintem okosabb ötlet elmondani a szüleidnek, megértem hogy félsz hogy mit szolnak de akkor is jobb hogy tudjanak róla hogy mi történik veled.... sok sikert!és ne hazudj, inkább mondd el hogy mi történt!
Azért arra ne vegyünk mérget, hogy a "mindig van valami bajom" abból származik, hogy össze vissza mindenkivel. Én 21 éves vagyok és 14 éves korom óta évente kétszer tuti elkapok valami nyavalyát. Pedig 14 évesen még szûz voltam. Igaz, egy évvel késõbb már nem. Nade ez annyira magánügye mindenkinek, hogy nem tudom miért kell a kérdezõt csesztetni. Nem biztos, hogy azért kap el dolgokat, mert nem tudja, hogyan védekezzen. Van, aki fogékony rá. Én is az vagyok. Pedig lassan egy éve nincs pasim és nem voltam senkivel. Nem élek koszban, szokásom mosakodni, kezet mosni, mégis.
jujj, a szûzhártya olyan mélyen van h nem nyúlhat beléd olyan mélyre...:D hát amúgy a hüvelybemenetnél van, nem a méhedbe...XD ne zavarjon!
"a szûzhártya mélyen van és odáig nem nyúlhat beléd mert akár véletelen át is szakíthatná " Kivancsi lennek, hogy azok szerint, akik ezt allitjak, a huvelybemenetnel mi van, es ha azt meg meg is magyarazzak, akkor nem faj-e nekik, miutan nay lelkesen tofkodtek a mehszajukat..:p
Szerintem nem jó, hogy nem mondtad el nekik.mondd el nekik és utána menjetek el együtt:)
Érdekes dolgokta olvasok, metr a legtöbb helyen kifejezetten tilos a szülönek bemenni 14 év alatt a nõgyógyászatra..vagyis hogy a vizsgálóba konkrétan.
kellet neked 14 évesen lefeküdni.ennyi vagy.jó hamar oda adod a szüzeséged.
a nemi betegséget vedd nagyon komolyan, minél elöbb vizsgáltasd ki! ha megmondod a szüleidnek cakk-pakk ahogy áll a helyzet, sokkal megértõbben fognak kezelni, mint gondolnád!
Kissé már megkésett a válasz, a kérdezõ már talán a 18-at is betöltötte azóta :)
de bakker! 16évesen vesztettem el, azóta is abban a párkapcsolatban élek! és nem voltam nemibeteg!
Az a baj, hogy ez már lassan társadalmi probléma, ezért vagyunk többen kiakadva az ilyen sztorikon. Keféljen akivel akar, senkit nem érdekel, nem is ismerjük ezt a csajt, - de azért ha a mi gyerekünkrõl lenne szó, biztos nem így reagálnánk. Aki itt bólogat, hogy persze kislány, csináljad, az még vagy önmaga is gyerek, vagy legalábbis nem szülõ. Aki megbotránkozik, valószínûleg felelõsségteljesebben gondolkodik errõl a dologról. Különben meg mindenki úgy szarja el az életét, ahogy akarja! Ha elég érett ahhoz, hogy el tudta dönteni egyedül, hogy ágyba bújuk a pasijával, akkor megoldja a problémát is az anyjával. Hát ennyi. Én voltam hülye, hogy kiakadtam....
Nem értek egyet azzal, hogy nem a mi feladatunk nevelni! Inkább: nem elsõsorban a mi feladatunk. Sõt: nemcsak feladat, hanem kötelesség is a gyerekeket jó irányba terelni MINDEN felnõtt embernek! Sajnos, túlságosan szabadjára vannak engedve, ezért van az, hogy a gyerekek állandóan a jogaikat hangoztatják. Ezért van a "tanárverés", ezért van, hogy a 8 éves gyerek csak 25 ezer forintos cipõben hajlandó lemenni focizni, és ezért van - többek között - a fenti sztori is.... Nyilván nem tudhatjuk a családi hátteret, és hogy a szülõk mennyiben hibásak a dologban, de abból, hogy a lány fél attól, hogy kiderül az elvesztett szüzesség ténye, arra következtetek, hogy aggódnak érte a szülõk. Mielõtt azt hinné valaki, hogy öreg vagyok, közlöm, hogy NEM, csak félek, mi lesz, ha az én lányom lesz 14 éves.... Korábbi generáció vagyok, és elképedve nézem, mi történik a világban! Megbotránkozunk, ha pedofiliáról hallunk a tévében, de a szemünk se rebben, ha a 14 éves (és fiatalabb!!!) lány önszántából löki oda magát.....??? Bocsánat, hogy kicsit eltértem a témától!
Na az olyanok miatt, mint te, titkolnak el mindent a gyerekek... 14 éves gyereknek joga van szeretkezni. És egy szóval sem írta, hogy össze vissza kúr, meg hazudik, egyszerûen fél... Ha a Te kölköd lennék, én is félnék.
Na az olyanok miatt, mint te, titkolnak el mindent a gyerekek... 14 éves gyereknek joga van szeretkezni. És egy szóval sem írta, hogy össze vissza kúr, meg hazudik, egyszerûen fél... Ha a Te kölköd lennék, én is félnék. Persze, hogy joga van, hogyne lenne! Utána meg joga van megszülni a wc-ben a gyereket, mert "félt szegény" megmondani az anyjának, hogy terhes.... Tudod, nem vagyok dühös, csak szomorú, hogy itt tart a világ, és hogy ilyen "lényekkel" van tele, mint amilyen te is vagy például. Ha szerinted joga van egy 14 évesnek szeretkezni, azért kíváncsi lennék, hogy hova teszed az alsó korhatárt? Szerencsére nem vagy az én kölköm, ha az lennél, okosabbra neveltelek volna :) Add át üdvözletem Kedves Szüleidnek, Embert faragtak belõled!
nem értem miért nem 18év a szex korhatár..a pornó is 18év felettieknek szól, és lehet h ez hülyeség h 14évtõl lehet szexelni...nem véletlenül van nemi betegsége! hol érett a szexre ha azt se tudja mi az a gumi, meg olyan palija van, aki nemibeteg...
Az az ember nem normalis aki azt mondja hogy egy 14 eves KISLANY nyugodtan szexelhet. Lehet lepontozni!!
Figyelj! Én nem foglak lebaszni, amiért 14évesen nem vagy szûz. Én 15évesen veszítettem el. Tulajdonképpen 2 lehetõséged van: 1. Elmondod otthon, mert nem ismerem a szüleidet, nem írtad, hogy hogyan viselik a hirtelen dolgokat, de kicsit égõ lenne szerintem Neked is, ha a vizsgálóban tudatná Anyukáddal a doki, hogy a lánya már nem szûz. Szóval ha Anyukád bemegy Veled a vizsgálóba, mert mondjuk szereti tudni, hogy mi történik(az én Anyukám, még 18évesen is bejött velem mindenhová), akkor ne égesd le se magad, se õt.Szóval ez esetben jobb lenne elmondani! 2. Megértem, hogy parázol elmondani, én is féltem 15 évesen elmondani! :) Ha nem akarod, hát titkold nyugodtan. Mint leírtam, nem ítéllek el érte. :) Akkor pedig menj be egyedül, gyõzd meg Anyudat, hogy épp eléggé kellemetlen lesz a vizsgálat a doki, meg az asszisztens elõtt...stb. Akkor õszinte lehetsz a dokival, megkérheted, hogy ne mondja el a szüleidnek, az orvosi titoktartás úgyis köti õt! Így biztonságban marad a titkod! De azért egy jó tanács! Az anyák nem hülyék, lehet, hogy már tudja anélkül is, hogy elmondtad volna. Az én Anyukámnak csak 17 évesen vallottam be, hogy mi volt, 15évesen, és képzeld, azt mondta, hogy az elsõ perctõl kezdve tudta, csak várt arra, hogy mikor mondom el! :) Remélem minden rendbe jön és a nõgyógyászati problémád is megoldódik!
Ha anyukáddal mész és a vizsgálat után rákérdez anyud a dokinál, hogy szûz vagy e még az orvosnak kötelessége felvilágosítást adni! Tehát elmondhatja! 18 éves kor alatt nem köti a titoktartás, úgyhogy nagyon nagy tévedésben vannak itt egyesek!
Vagy mond el otthon vagy kerd meg a nogyogyaszt hogy ne mondja el anyudank
A pofonokat szívesen adó válaszolóhoz szólok. Te milyen jogon emelsz kezet egy emberre? Lehet az 14, 24, 34 stb. nincsjogod megütni. Ha mondjuk a 4 éves gyereked nem azt csinálja, amit mondasz neki (mert ugye neki csak ahhoz van joga, hogy rád hallgasson), kap egy nagy pofont? Vagy azért van alsó korhatára a pofonnak is? Szerintem az ilyen viselkedéssel csak elidegeníti az ember a gyerekét magától. Nem fog merni hozzád fordulni semmilyen problémájával (vagy esetleg, ha rossz fát tesz a tûzre), mert fél, hogy reagálsz. Azzal, hogy egy 14 éves szexel, én sem értek egyet. Nekem 14 évesen eszembe sem jutott volna a pasizás, a szex. Elsõsorban a szülõ feladata, hogy odafigyeljen a gyerekére. Ha ez mégsem sikerül, mert ugye a környezetbõl ezerféle hatás éri a gyereket, ami ellen a szülõ nem biztos, hogy fel tud lépni, akkor sem az erõszakos, én vagyok a fõnök fellépés a megoldás. A kérdezõnek: nem tudom, ez hogy megy mostanában, de ha a doki megengedi a mamádnak, hogy ott legyen, akkor biztos elmondja neki, hogy mi a helyzet. Szerintem inkább mond el a mamádnak, hogy mi történt. Biztos nem lesz túl kellemes, de ha halogatod, még rosszabb lesz. De az is lehet, hogy már tud is valamit.
Szerintem nevetseges, hogy egy embernek megszabjak, mikortol szexelhet. Mar ne haragudjatok, de mi a joisten kozotok van hozza, hogy o mikor fekszik le es kivel? En eltorolnem az also korhatart, aki csinalni akarja, az ugyis fogja, akkor is, ha "tiltva" van, ha nem akarja, akkor nem fogja. Es miert is lenne fiatal a szexhez? Honnan tudjatok, hogy mennyire erett, miota jarnak a baratjaval? Es honnan tudjatok, hogy azert lett beteg, mert nem vedekeztek? En is voltam beteg szuzen.. Siman lehet, hogy ket eve jar a baratjaval, a legnagyobb szerelemben, vigyaztak egymasra, meg minden nyalas ize, amit a kis szuzlanykak kitalalnak maguknak, nem is emiatt lett beteg. A szulei meg olyanok, mint ti, es ezt keptelenek lennenek elfogadni.
A Szüleid nagyon jól teszik, hogy el akarnak vinni nõgyógyászhoz! Elég korán, de amint a tényekbõl kiderül, mégsem annyira. Elég szánalmas, hogy a mai világ hová tart, hogy már lassan egy 8 éves gyerek fog kint állni a sarkon! Nem vagyok valami tapasztalt, nem tehetem meg, hogy lenézek akárkit is, vagy hogy ítélkezzek bárki felett, de jobban gondolkozhattál volna 14 éves fejjel, hogy mit csinálsz, vagy kérdeztél volna meg egy tapasztaltat. De ember..14 évesen...?!
nem is az, tõlem szexeljen, nem zavar, sõt nem érdekel...csak lehetne annyira érett h tudja h milyen lépéseket kell megtenni h ne legyen nemibeteg! én 16évesen vesztettem el, és nem lettem nemibeteg, mert ismerem a gumit!
Miért, ki mondta, hogy nem tudja?
nemi betegsége van állandóan...szted?
ja, az elsõ valaszadó voltam, én épp azt mondtam, h vkivel beszélje meg, ha nem a szuleivel, akkor a nodokijaval. az, hogy egy 14 eves lany olyat csinal, ami nem biztos, hogy helyes, az lehet, hogy a szulok felelossege is, legalabb minimális szinten.

A nogyogyasz megtudja mar mondani, hogy terhes vagyok-e?

Azt hiszem terhes vagyok, ezert holnap megyek nogyogysszhoz. Az a baj, hogy 3hete voltam egyutt a baratommal, meg tudja.mar allapitani, hogy terhes vagyok-e?

Legjobb válasz: ha mélyebbre tekint.

ha mélyebbre tekint.
Három hét után már igen, de azt egy teszt is meg tudja mondani, nem csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: biztosra akarok menni! egyebkent milyen vizsgalattal tudja kideriteni? huvelyi ultrahang?
Igen azzal. De èn azèrt tesztelnék egyet.
Csinál hüvelyi ultrahangot , viszont ha még nem látt semmit akkor ad egy beutalót a laborba , vízeletett leadsz és ott megmondják 100 % ra. Viszont szerintem is egyszerûbb venni egy tesztett patikába azok teljesen megbízhatóak :) . Nekem is kimutatta szépen a terheségem Karácsonykor :) . 39+3 hkm :) Sok sikert szurkolók !
az orvos csak az 5-6. héttõl lát bármit is, és akkor jelenti kia aterhességet ha már van szivhang ez a 6.héten kezdödik. A tezst elöbb kimutatja minthogy az orvos bármit is lásson. csinálj tezstet az már tuti kimutatja a 3 héttel ezelöttit ha babaás vagy.

A nőgyógyász vizsgálatkor, vagy uh-on megtudja mondani hogy a cilusom melyik szakaszában vagyok?

Késik a bajom,már 10 napja,és hétfőn tervezek dokihoz menni,megtudná mondani,hogy megjön e a napokban vagy most hogyan áll a ciklusom?

Legjobb válasz: Hüvelyi UH-val megtudja mérni milyen vastag a méhnyálkahártyád, ebbõl lehet következtetni, hogy hol tartasz a menstruációs ciklusban. Ha esetleg nem volt peteérésed / ezt nem tudja már megmondani, de ha vékony a méhnyálkahártya erre lehet következtetni/ akkor simán kimaradhat egy vérzés. Vagy ha petefészek cisztád van az is tud ilyet csinálni, esetleg terhesség az nem lehet? Sima nõgyógyászati vizsgálat során tapintással nem tudja megmondani, hogy a ciklus melyik szakaszában tartasz csak UH-val.

Hüvelyi UH-val megtudja mérni milyen vastag a méhnyálkahártyád, ebbõl lehet következtetni, hogy hol tartasz a menstruációs ciklusban. Ha esetleg nem volt peteérésed / ezt nem tudja már megmondani, de ha vékony a méhnyálkahártya erre lehet következtetni/ akkor simán kimaradhat egy vérzés. Vagy ha petefészek cisztád van az is tud ilyet csinálni, esetleg terhesség az nem lehet? Sima nõgyógyászati vizsgálat során tapintással nem tudja megmondani, hogy a ciklus melyik szakaszában tartasz csak UH-val.
Ha éppen az UH idõpontjában van peteérésed azt is lehet látni. Ilyenkor az érõ pete olyan mint egy cysta, csak kisebb.
A kérdező hozzászólása: pár évvel ezelõtt volt petefészek cystám, de akkor 2szer is megjött egy hónapban, és fájdalmaim voltak, peteérésem szerintem volt, mert voltak tünetek, és olyan folyás.lehetséges hogyha most cystám lenne azért nem jön meg?semmi tünetem nincs már, amikorra vártam akkor voltak kisebb hasgörcsök, de elmúltak, és mostmár a mellem fáj, és vizes folyásom van.
A kérdező hozzászólása: és akkor vizsgálatnál mit tudna megállapítani?remélem utána azért elküld uh-ra.
Vizsgálattal, hogy nincs-e megnagyobbodva a méhed illetve van-e valami elváltozás a hüvelyben vagy a méhszájon.
Valamint azt, h nincs-e a kismedencében fájdalom, ami gyulladásra utalhat.

A nőgyógyász a kenetvétel után biztosra megtudja mondani, hogy milyen betegségem van? Már 1 éve járogatok nőgyógyászokhoz, akinél most vagy Õ a 3.

Nála is már másodjára voltam, amikor kenetet vett(eddig még senki nem vett),1 hét múlva kell visszamennem. Most már tudni fogja biztosra, hogy mi a gond? 18/L

Legjobb válasz: Ha valami fertõzés miatt mentél és tenyésztést csináltak a hüvelykenetbõl, akkor a kenetvétel során ki fog derülni, hogy milyen kórokozó (gomba, baktérium és ezek fajtái) vannak jelen a hüvelyedben. Akkor célzottan tudnak kezelni, hisz tudják, hogy milyen kórokozóval van dolguk.

Ha valami fertõzés miatt mentél és tenyésztést csináltak a hüvelykenetbõl, akkor a kenetvétel során ki fog derülni, hogy milyen kórokozó (gomba, baktérium és ezek fajtái) vannak jelen a hüvelyedben. Akkor célzottan tudnak kezelni, hisz tudják, hogy milyen kórokozóval van dolguk.
A kérdező hozzászólása: Értem, de akkor eddig miért nem csinált? Csak hüvelykúpokat és krémeket kaptam, amik semmit nem használtak.
Minden normális nõgyógyásznak kéne kenetet vennie, hiszen csak így lehet megállapítani, hogy mi okozza a panaszaid, és annak megfelelõ kezelést kapsz.
Elsõ vagyok. Illetve ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor leírom, hogy én miken mentem keresztül az elmúlt néhány hónapban. Szóval nagyon sokszor volt hüvelygombám és mivel mellette kicsi gyerekem van, többször elkövettem azt a hibát, hogy magamat kezeltem itthon, mert egyszerûen nem jutottam el orvoshoz. Amikor meg eljutottam, akkor meg én is szaladtam bele olyanba, hogy nem csináltak tenyésztést, csak a tünetek alapján írtak gyógyszert. Aztán a háziorvosom megemlítette a hüvelyflóra helyreállító kapszulát, van hüvelytablettában is, krémben is, többféle gyártó csinál ilyen készítményeket és akkor utánaolvastam dolgoknak. Ami a lényeg, hogy vannak dolgok, amiktõl felborul a hüvelyflóra egyensúlya és ilyenkor túlszaporodnak olyan gombák, amik fertõzést okoznak. Ilyen dolog a gyakori tamponhasználat, antibiotikumos kezelés, gombaölõ szerek használata... Tehát ha bármelyiknek ki voltál ezek közül téve és kaptál kezelést, az felboríthatta a hüvelyflórád egyensúlyát és tulajdonképpen újra meg újra kiújult a gomba. Ha pl. antibiotikumot kapsz, ajánlatos védeni a hüvelyflórát is, illetve ha hüvelygombára kapsz kezelést, akkor ahogy abból kikezeltek, egybõl kezd a hüvelyflóra helyreállító kúrát és remélhetõleg nem fog újra kiújulni.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen a választ! Azt esetleg még megtudnád mondani, hogy mi a neve a kapszulának?
A háziorvosom a Protexin Gynophilus hüvelykapszulát ajánlotta, de egy Gynoflor nevezetû hüvelytablettát kaptam a nõgyógyászaton is egyszer, de egyébként mindkettõ ugyanazt a célt szolgálja.
Azért szégyeljék magukat ezek az "orvosok"... Biztosan ezért is tartják úgy az orvosok, hogy vannak az orvosok és vannak a nõgyógyászok.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!

Megtudja mondani a nőgyógyász, ha terhes vagyok?

4.napja késik és csak görcseim vannak és tegnap előtt hánytam. 2hete és 4napja volt peteérésem! Párommal nem védekezünk,mert babát szeretnénk.Terhesvitamint is szedek! Segítsetek a válaszaitokkal!Köszi!

Legjobb válasz: Meg tudja.

Meg tudja.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam! :S Akkor viszont a tesztnek mutatnia kellene?! és negatív!akkor a dokinak látnia kell már valamit ha 5hetes vagyok* ugye? tudom, h tudatlannak tûnök de elsõ baba lenne. :/ alig várom, h menjek délután az orvoshoz!
Ha félidõben, vagy korábban fogant akkor már látnia kell 5 hetesen már nekem is látta a petezsákot, meg érzi a méhen a változást, de ha késõbb fogant mint a félidõ akkor még lehet hogy a teszt is azért lett negatív.De persze bármi más oka lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Ne aggódj ha terhes vagy akkor már biztos látszik a petezsák.
Én 5 hetes voltam, amikor dokihoz mentem, mert kimaradt a menszim csináltam tesztet, de az egyik nap negatív volt rá 4 napra már pozitív, Szóval amikor elmentem a dokihoz, azt mondta, hogy 9 mm-es a petezsák és abban van az embrió és van szívhang. Szóval ha 5 hetes vagy akkor tutira látja. Írd meg, hogy mi lett
? mit mondott orvos?
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam dokinál! Duzzad a petefészkem és ma vinnem kell a laborba vizeletet(reggeli pisim)! nem ultrahangozott meg, csak kézzel nézett meg.
Ez így sajnos nem tûnik terhességnek, sokkal inkább petefészekcisztának. A méhednek kellett volna változnia egy rendben levõ terhességnél. Igazából nem értem, hogy miért nem csinált ultrahangot, abból rögtön kiderült volna, hogy mi a helyzet- akár terhességrõl, akár cisztáról van szó. Ezt a dokit biztos nem választanám a nõgyógyászomnak.
A kérdező hozzászólása: nem õ a dokim, de s.o.s megoldás volt.. 1 órára megyek a leletért.ha nem mutat semmit megyek megnézetem magam másnál.mert ez a komment elég ilyesztõ :/ idõbe derüljön ki a baj :(
"ha terhes is vagyok én 5hetes biztosan nem lehetek, mert párommal 1, 5 hetet nem voltunk együtt" A terhesség idejét az utolsó mensi elsõ napjától számítják. Tehát ha terhes vagy, akkor 5 hetes a terhességed.
A kérdező hozzászólása: júl.7-11-12-13-20 meg a napokban
Vegyél egy tesztet.
Meg biztosan nem, várj meg vagy 2-3 hetet és utána menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: teszten már túl vagyok és negatív ma megyek orvoshoz, de ideges vagyok... :/ nem lát semmit?még egy kis elváltozást sem? vagy valami vizsgálat által?
Ha terhes vagy akkor lát petezsákot :) De lehet hogy már embriót is attól függ hogy hány hetes vagy mikor volt az utolsó menstruációd?
A kérdező hozzászólása: június 26.-án jött meg utoljára és 3napig tartott
5 hetes terhességet már a teszt kimutat. Szerintem nem vagy terhes.
Nekem látott valami változást, de csak úgy mondták biztosra hogy leküldött ultrahangra.Ott mondták meg hogy már 8 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: észrevettél magadon valami változást? azon túl, hogy a menzeszed késett. ha terhes is vagyok én 5hetes biztosan nem lehetek, mert párommal 1, 5 hetet nem voltunk együtt
mikor voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: negativ lett a labor :(

A nőgyógyász pontosan megtudja mondani?

Pontosan megtudja mondani hogy lefeküdtem-e valakivel avgy "csak" megujjaztak? Ha megkérem a dokit nemmondja meg h nemvagyok már sz?z ugye?

Legjobb válasz: Orvosi titoktartás..

Orvosi titoktartás..
Istenem, fogjátok már fel, hogy a nõgyógyász - csak annyit lát, hogy meg van e a szûzhártyád, ha nincs LESZARJA csak máshogyan vizsgál meg mintha meglenne -ha megvan akkor mintmár emlitettem más a vizsgálat menete de LESZARJA -nem hagy nyomokat bennetek egy méteres néger [email protected] sem, és ha hagyna azt is LESZARNÁ -nem érdekli, hogy anyátok megengedte e, olvas e nektek estimesét, ad e pénzt ipodra, beszéltek e egymással LESZARJA ANYÁTOKAT IS Az orvosnak nem ez a feladata, hogy kideritse több [email protected] fogtatok e mint kilincset, KÚRVÁRA LESZARJA És nem utolsó sorban aki elég nagy lány ahhoz, hogy széttegye a lábát, az ne titkolozzón.ha olyan felnõttnek érzed magad, akkor vállald is a felelõsséget, mert ez szánalmas egyszerûen, hogy minden nap 250szer megkérdezitek hogy anyátok honnan fog rájönni, hogy ki csinált meg titeket tegnap este
Esze ágában sincs ilyet elmondani. Nem ez a feladata...
Mondjuk ha nem vagy még 14 meg fogja mondani a rendõröknek.
A barátnõm nõgyógyász, az elõbb megkérdeztem: ha nem szeretnéd, nem mond el senkinek semmit, sem rendõrnek, sem szülõnek, sem tûzoltóknak... :) szóval ne aggódj!
olyan ez mint a fákon az évgyûrû... kiolvassa belõle!
Ha 14 alatt vagy akkor a Hipokratészi eskü (orvosi titoktaráts) ellenére is jelenteni fogja a rendõröknek, ha gyanít ilyesmi. Ellenkeõ esetben a szüleidnek sem nagyon mondhatná el addig amíg nem kerül abortuszra a sor (ahhoz pedig szülõi engedély kell)
A kérdező hozzászólása: 15 múltam már . köszönöm a válaszokat :D

A nőgyógyász pontosan megtudja mondani, hogy hány éve élek nemi életet?

Mert már 4 éve élek nemi életet, de még nem voltam orvosnál és ha elmondanám, hogy 4 éve ,akkor biztos kiakad....Ezért azt gondoltam, hogy azt mondom, csak 1,5-2 éve....:)

Legjobb válasz: Dehogyis. Egyébként sincs köze hozzá

Dehogyis. Egyébként sincs köze hozzá
Dehogy fogja tudni, és nem is akad ki. Te dolgod, nem az övé, hogy mióta van nemi életed. Füllenteni is felesleges. Nyugi! ;)
Szerintem ne idegeskedj emiatt! A dokit nem érdekli, hogy mióta élsz nemi életet, a jelennel foglalkozik úgyis. Ha meg rákérdez, ne mondj pontos számot, csak körülbelülit, pl. pár éve, vagy néhány hónapja, stb. De valószínûleg ilyet sem fog kérdezni. Ha meg megmondanád neki az igazat, akkor sem "akadna ki". Egyrészt magánügy, másrészt meg ha eddig nem volt semmi gond, akkor mi probléma lehetne belõle?
Teljesen megnyugodhatsz, azt egyáltalán nem kérdezi, hogy mióta, csak azt, hogy volt-e már partnerkapcsolat. Semmi többet nem fog érdeklõdni a nemi életeddel kapcsolatban, maximum még annyit, hogy a védekezés milyen formában történik. Ennyi. :)
Jah, annyit kérdez, hogy volt-e partnered meg hogy van-e jelenleg. :) Ennyi. Füllenteni meg nem érdemes akkor sem, ha esetleg megkérdezné, mióta. Még akár számíthat is, és szerintem hallott õ már elég szörnyûséget ahhoz, hogy ne akadjon ki ilyenen.

A nőgyógyász 100%-ra megtudja mondani hogy szeretkezés miatt szakadt át egy lány szűzhártyűja?

A kérdés adott.Hamar válasz kellene.Köszönöm !

Legjobb válasz: Azt nem, de anyukádéknál a gumi szakadt ki, ez tuti.

Azt nem, de anyukádéknál a gumi szakadt ki, ez tuti.
13:40: Sajnos!
Meg de nem mondja el senkinek köti az orvosieskü
nem!egyáltalán nem biztos h-.amiatt szaladt át azt meg tudja nyilván mondani h-szûz-e vagy-e még, de azt nem h.mi miatt szakadt át..
*szakadt
hát azt nem hogy a miatt szakadt e át a szûzhártyád de megtudja mondani , hogy szeretkeztél e már mivel minden alkalommal hogy beteszi valaki egy apró heg keletkezik. sõt azt is megtudja állapítani az orvos hogy megerõszakoltak e vagy csak szeretkeztél, mivel más helyen keletkezik a heg a hüvelyedben mint normál esetben.
Nem.
Általában 3 nap, míg a sperma e.talán eljut a petesejtig, ezért 3 napos a sürgõsségi. De a sürgõsségi tabletta miért is nem választható?
Hogy lehet valaki annyira nyomorék, hogy kiszakadjon a gumi?
2-es: Gondolom nem akarja fölöslegesen bevenni, elég nagy hormonbomba. Mindazonáltal sajnos nem hinném, hogy meg lehet mondani pár nap alatt.
Ezt én is megmondom neked... Nem vagy terhes. MÉG. Ugyanis több nap, míg a megtermékenyített petesejt eljut a méhbe és elkezd beágyazódni. Kb. egy hét. Utána kezd csak termelõdni a hormon, amit a teszt kimutat. Az orvos se lát még semmit, és vérvételbõl sem derül még ki, mivel még nem vgy terhes, csak leszel, ha nincs szerencséd. 1. Menj el esemény utáni tablettáért. Mondjuk ezt nem ártott volna rögtön szex után megtenni, és nem 2 napig ülni a seggeden. 2. Tanuld meg használni az óvszert.
2 nap után???? Könyörgöm miért nem figyeltél biológiaórán???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!