Találatok a következő kifejezésre: A nőgyógyász megtudja (27 db)

A nogyogyasz megtudja mar mondani, hogy terhes vagyok-e?

Azt hiszem terhes vagyok, ezert holnap megyek nogyogysszhoz. Az a baj, hogy 3hete voltam egyutt a baratommal, meg tudja.mar allapitani, hogy terhes vagyok-e?

Legjobb válasz: ha mélyebbre tekint.

ha mélyebbre tekint.
Három hét után már igen, de azt egy teszt is meg tudja mondani, nem csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: biztosra akarok menni! egyebkent milyen vizsgalattal tudja kideriteni? huvelyi ultrahang?
Igen azzal. De èn azèrt tesztelnék egyet.
Csinál hüvelyi ultrahangot , viszont ha még nem látt semmit akkor ad egy beutalót a laborba , vízeletett leadsz és ott megmondják 100 % ra. Viszont szerintem is egyszerûbb venni egy tesztett patikába azok teljesen megbízhatóak :) . Nekem is kimutatta szépen a terheségem Karácsonykor :) . 39+3 hkm :) Sok sikert szurkolók !
az orvos csak az 5-6. héttõl lát bármit is, és akkor jelenti kia aterhességet ha már van szivhang ez a 6.héten kezdödik. A tezst elöbb kimutatja minthogy az orvos bármit is lásson. csinálj tezstet az már tuti kimutatja a 3 héttel ezelöttit ha babaás vagy.

A nogyogyász megtudja azt állapitani hogy mikor fekudt le valaki valakivel utoljára?

Legjobb válasz: Hát ha odatetkózza hogy "itt jártam 2013.08.01 21: 21-kor " akkor szerintem igen.

Hát ha odatetkózza hogy "itt jártam 2013.08.01 21: 21-kor " akkor szerintem igen.
Szép is lenne.
Igen, csak vidd magaddal a naplódat.
egy nõgyógyász nem azért van, hogy a szüzességet vizsgálja.... rengeteg más dologról tanultak õk, ez csak egy pici szelete, hogy látja ha ott vna a szûzhártya de amúgy semmi más.
Persze, névre pontosan megmondja, hogy kivel, mikor, hol és milyen pózban.
Spermamaradvanyokbol es a hamserulesekbol kovetkeztetni lehet, de ez olyan halottkemes sorozatos :P Ha eroszak tortent es azt szeretned tudni, hogy erdemes-e latleletet vetetni, akkor a valaszom igen, ha az eset utan azonnal orvoshoz fordulsz. Ha viszont csak valaki fenyeget, hogy elvisz a nogyogyaszhoz es akkor ott majd minden kiderul, akkor az orvos csak annyit fog tudni megallapitani, hogy mar nem vagy szuz, de, hogy mikor es hanyszor szoktad, az neki is kerdes marad.
Sok mindenbõl meg lehet látni, hogy ki és mikor volt együtt valakivel utoljára. Például abból, hogy mennyi sperma maradt a hüvelyben, hol sértette föl a hüvely falát, mennyire van kitágulva a száj stb.

A nőgyógyász megtudja állapítani egy lányrol, csak simán megnézésről, hogy szűz-e még vagy sem?

Úgy értem, csak 5 percet matat ott lennt, abból látja, hogy sz?z-e még a lány?

Legjobb válasz: Szia! Igen meg tudja, 3 másodperc alatt is. Nem fogja elmondani senkinek.

Szia! Igen meg tudja, 3 másodperc alatt is. Nem fogja elmondani senkinek.
végül is csak 6 évet tanult az orvosin legalább, dehogy hogy tudná? :)
Igen, kötelezõ De 10bõl 9 jó emberismerõ megmondja... :)
olyan dolgokat meg tud állapítani amiket életedben még csak nem is fogsz sose hallani, mivel ORVOS. de ez ilyen ciki? mennyi vagy?
ha ruhában vagy, nem tudja. de ha levetkõztél, és éppen vizsgál, akkor igen. de gondolod, hogy fegyveres erõk rátörnek, és megkérdezik tõle, hogy lucz gizi még szûz-e? a szüzességet nem írják rá a kartonra...
A kérdező hozzászólása: hallottam errõl a titok tartásról (am még szûz vagyok) De ez a titok tartás minden orvosnál kötelezõ?
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) de ránézésbõl tényleg meg tudja állapítani?
megtudja.. de miért baj az neked?
Látja, de miért érdekelné?

A nőgyógyász megtudja állapítani hogy ujjaztak-e már meg?

Szűz vagyok még, de a barátom volt már hogy 3 ujjal is ujjazott. Kétlem hogy átszakadt volna a szűzhártyám, mert kicsit sem éreztem fájdalmat soha, minden normális volt. Viszont nemsoká megyek anyuval nőgyógyászhoz fogamzásgátlót iratni, betegség miatt, és nem szeretném ha tudna ezekről a dolgokról.

Legjobb válasz: És hogyan képzeled? A nõgyógyász behajol és felkiált, hogy hopp, itten már ujjazás történt!

És hogyan képzeled? A nõgyógyász behajol és felkiált, hogy hopp, itten már ujjazás történt!
Én vagyok A nõgyógyász és máris tudom. Elmondom anyádnak is.
Mármint anyukád? A nõgyógyász azt hiszem nem mondhatja el ha azt mondod neki. Gondolom amikor megvizsgál, anyukád nem lesz bent.
Igen, belülrõl ujjlenyomatot vesz.
Ha az értelmi szintedet állapítaná meg és közölné az eredményt anyukáddal, akkor jobban elképedne, mint az ujjazáson...
Ha még aktuális a kérdésed: A nõgyógyász csak azt látja milyen állapotban van a szûzhártyád, ha van egyáltalán. A szûzhártya már korábban is átszakadhatott sportolás közben vagy akár játék közben is egy hirtelen spárgától... A nõgyógyász tudja, hogy a szûzhártya hiánya még nem jelent semmit, így azt nem is fogja firtatni, hogy miért van vagy miért nincs. Ez nem az õ feladata, és hidd el nem is érdekli, maximum azt kérdezi meg, hogy szûz vagy-e, de ez csak azért fontos, hogy ha oéyan vizsgálat szükséges azt mennyire óvatosan, vagy hogyan végezze. (amíg nem járt benned pénisz addig szûz vagy!) Egyébként egy tükörrel te is megnézheted a szûzhártyádat, ha szétnyitod a kisajtakidat. A hüvely bejárata elött kell lennie. Ha már 3 ujjal is ujjazott, akkor egyébként valószínû, hogy már korábban átszakadt.
ha benned marad a flakon kupakja, igen
nekem nem mondta meg h fütyülõs üveg volt a seggembe SP voltam Fluor ha olvasod gyere haza szeretlek <3
:D :D
Nem, nem tudja megmondani. Õ csak a tényeket tudja feltárni: a szûzhártya sértetlen-e, és kb. mikoriban szakadhatott el.
Jó vastag dolgot választottál elsõre....
Ha rögtön aktus után mész akkor valószínüleg meg tudja mondani az orvos, hogy "dugi" volt, mert akkor még ott van a cucc a pinádban!!!

Miért félnek a lányok attól, hogy a nőgyógyász megtudja, szűz-e, vagy sem?

főleg 20 alatti lányok paráznak ezen nagyon keményen. miért? ha kiderül, hogy nem vagytok szüzek, mitől féltek? anya-apa előtt lebuktok? azt hiszik rólatok, ribik vagytok? vagy mi?

Legjobb válasz: Pontosan ez a két ok. Egy 18 éves lány nem fog ezen izgulni, de egy 14 éves úgy vélem izguljon is.

Pontosan ez a két ok. Egy 18 éves lány nem fog ezen izgulni, de egy 14 éves úgy vélem izguljon is.
A kérdező hozzászólása: tényleg, 18 éven aluli lányok szülõkkel mehetnek csak? vagy egyedül?
a 18 alatti lányok mehetnek egyedül is... Miért kellene szülõ ehhez... Sõt, a 14-18 év közötti lányoknál is érvényes az orvosi titoktartás...
A kérdező hozzászólása: és volt már olyan, hogy beégette a lányt? hogy a 14 évesnek azt mondja, hogy "ííí, jó sok f*sz járt már benned, te kis ribanc"?
Mert idióták. 12-16 éves korban attól félnek, hogy anyuci megtudja. 20 felett meg attól, hogy az orvos kiröhögi õket (akár a szemükbe, akár a hátuk mögött).
Dehogyis. Egyrészt honnan tudná a nõgyógyász, hogy hány férfivel volt együtt, másrészrõl az orvosnak a beteg egy beteg, semmi több, semmi személyes. Nincs vélemény, nem számít ki vagy. Ha van is véleménye azt megtartja magának, de szerinted egy nõgyógyász hány ilyet lát? Egy pillanatig nem érdekli a dolog.
1.) +1!:DDD
Úgyis tudja, hogy megbasztak. látszik a sunyi fejeden.
Manapság már mindent meg lehet állapítani, de sokszor az ember nem is gondol rá, hogy hogyan. Nem attól függ, hogy kiégsz, hogy hány évesen kezded.
Jah. Bocsi.
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes válaszokat:D és nem akarok 14évesen baszni csak ezen rágódtam tegnap és muszáj volt megkérdeznem:D
1. xD XD nem tudja megkülönbözteti...
Szia! Ne aggódj, nem tudja megkülönböztetni. Csak azt látja, hogy át van szakadva szûzhártya, de hogy mitõl szakadt át, arra nem fog rájönni!!!
az elsõt nem tudom , de szerintem igen.. a kiégés nem attól függ mikortól hanem hogy kikkel, és hogyan
14 évesen szexelni akarsz és ha anyád megtudná hogy nem vagy szûz akkor arra fognád hogy sportolás vagy más módon kiszakadt?
22:33 jót nevettem:D:D
a doki azé doki nem? Mi lenne, ha nem tudná megmondani?! Szal ne izgulj, ha meghágnak, meg fogja állapítani. Ez biztos.
1.: sztem nem tujda meg különböztetni de nem értek hozzá 2.: igen
De, meg tudja különböztetni. Vagyis azt nem, hogy ami benned járt az pénisz vagy uborka, de azt látja, ha volt már benned valami. Az más kérdés, hogy csak annyit fog lejegyezni, hogy a szûzhártya átszakadt.

Ha a párom ma élvezett belém akkor hétfőn a nőgyógyász megtudja állapítani ha esetleg teherbe estem?

Legjobb válasz: Igen a beâgyazòdástòl számítva, ami 7-10 nap ès onnan jön még a +3 nap. doki ultrahanggal leghamarabb a várt menses utan 2 hétre làtja.

Igen a beâgyazòdástòl számítva, ami 7-10 nap ès onnan jön még a +3 nap. doki ultrahanggal leghamarabb a várt menses utan 2 hétre làtja.
Hát max a cigányasszony kártyából, de a doki biztos nem...
Ha 2 honapja nem jott meg akkor valami hormonalis problema lehet a hatterben. Ilyenkor amugy se nagy esely a teherbe esesre :(
Dehogy tudja, hogyan tudná ma van csütörtök hétfõn még ha épp ma is volt peteérésed még maximum a petevezetõben járhat egy megtermékenyített petesejt, semmiféle jele nincsen pláne nem szabadszemmel látható, hogy terhes lennél.
Még nem is lehetsz terhes hétfõn. 3 nap azt jelenti, hogy a beágyazódás után 3 nappal ami a peteérés után 7-10 nappal van. Máskor rendesek a ciklusaid?
Nem tudja.De ez ugye vicc?Hány éves vagy?
mosat=most Dolgokra=dologra
Javaslom az általános iskolai biológia tankönyvet lapozgatásra, minden alap dolog benne van. Nem szégyen nem tudni valamit, de hogy még te oktatsz ki mindenki mást akinek van némi fogalma a témáról az elég meredek....
Az orvost valószínûleg félreértetted. A teszt a HCG hormont mutatja ki, ami jó pár nappal a beágyazódás után kezd termelõdni. Ennyi idõ alatt még a beágyazódás sem nagyon történik meg! Egy okostojás
Szerintem elírtad a korod, nem 23, hanem 13. Mert ennyi ésszel rendelkezni 23 évesen, hát gratulálok! Ha azt sem tudod hogy a tesztelés hogyan mûködik, mit tudsz arról, hogy a terhesség hogy zajlik, hogyan mint fejlõdik, mennyi idõ a beágyazódás.. A 3-4 nap, valóban igaz, amint beágyazódott a baba, nem pedig az aktus után! És egyébként szerintem esélytelen a dolog amúgy is, hisz ha már 2 hónapja késik, nem gondolnám, hogy lenne normálisan peteérésed is, amit ugye tudunk, hogy nélkülözhetetlen ehhez az egészhez!! Nemártana egy picit utána olvasgatnod, mielõtt ekkora hülyeségeket kérdezel!!
Okos orvos :D Aranyos, hogy csak azzal tudtál visszavágni, hogy a hajánál fogva elõrántottál egy orvost, mintha õ mondta volna. Szar ügy, hogy az okostojásoknak tényleg van annyi eszük, hogy tisztában legyenek a megtermékenyülés menetével. De kérlek mondd már meg, ki az az orvos, aki 3-4 nappal aktus után látja a TERHESSÉGET, amikor még az is elképzelhetõ, hogy éppen a 3-4. napon zajlik a MEGTERMÉKENYÜLÉS a petevezetõben :D Ha tényleg lenne ilyen orvos, kb. 1 hónap alatt annyi pénzt keresne, hogy még a dédunokái dédunokáinak se kellene dolgoznia, mert forradalmasítaná a mûvi vetélést - hiszen csak azt kell megakadályozni hogy a megtermékenyült petesejt beágyazódjon. KÍváncsi lennék, milyen eljárással állapítja meg egy rutin nõgyógyászati vizsgálat során két SEJT egyesülését - hiszen ezt még mikroszkóppal is csak akkor lehet látni, ha célterületen belül figyelik. Õ hogy csinálná? Tapintással? [email protected] nagyon érzékeny keze lehet:) HA te, mint delikvens NEM ÉRZED, hogy odabent a TE szervezetedben épp két sejt találkozik, akkor tényleg profi az a doki, aki ezt a kezével érzi. Kérlek mondd meg, ki ez az orvos? Akarok vele társulni, mert ezekkel a képességekkel még engem is gazdaggá fog tenni.
Ez jobb mint a móricka! Már meg sem veszem az újságot inkább itt olvasgatok és jó nagyokat nevetek mint a jelen kérdezõn is aki gyereket szeretne de fogalma sincs róla mi hogyan mûködik.Szomorú, hogy a mai fiatalok csak dugni tudnak de semmi mást nem, hogy mi miért és hogy mûködik, csak a baszáson jár az eszük :D
Kiváncsi leszek mit fog mondani ez a természetfeletti képességekkel rendelkezõ doki...
Húúú, ti még ne akarjatok babát! Mosat nem bántásból mondom, de olvasgassatok sokat a témában, tájékozódjatok, te és a párod is, hogy a gyermeketeknek minél értelmesebb, tájékozottabb szülei lehessetek, hogy sok szép és hasznos dolgokra tudjátok õt megtanítani. Ha már ott megakadtok tudásban, hogy hogy lesz a gyerek, akkor úgy érzem, van mit pótolnotok. Hajrá! Sok sikert!
A beágyazódás után kezd termelõdni HCG hormon ami alapján a teszt is kimutatja.Ugyanis a teszt a HCG-re érzékeny, és ha van a vizeletben, akkor jelenik meg a második csík.tehát a beágyazódás 10 nap kb. addig nincs hcg a szervezetben!!!akkor hogy mutatná ki a teszt szerinted???
Félreérthettél valamit. Valósznû, hogy az orvos is a beágyazódás utáni 3 napot értette, vagy pedig a piacon vette a diplomáját! Megtermékenyülés után 3 nappal kizárt, hogy kimutassa a teszt, ha tetszik ha nem! Eleve 1 hétbe tellik mire a megtermékenyült petesejt leér a méhbe és elkezd beágyazódni, és csak a beágyazódás után termelõdik annyi hcg amire a teszt reagálni tud. Úgyhogy vedd tudomásul, hogy még ha teherbe is estél ma (aminek marha kevés esélye van), akkor sem fogja a teszt kimutatni hétfõn, a doki meg aztán pláne nem tudja megállapítani.
Nem mutatja ki a tesz 3-4 nap után akármilyen doki mondta az hülye volt. A beágyazódás a megtermékenyülés után leghamarabb 7 nappal kezdõdik el.
kizártnak tartom, hogy egy doki ezt mondta.Könyörgöm, a beágyazódás minimum 7 nap!!! Nekem egy hét késés után látott a doki petezsákot, nem az aktus után 3-4 nappal.
A kérdező hozzászólása: Most kérdeztem meg egy orvost az meg azt mondta h 3-4 nap után a teszt is kimutatja úgy h üdv az okostojasoknak!
A kérdező hozzászólása: Hát volt már h egy hónap kimaradás volt...de ez már több mint két hónap úgy h tuti nem terhesség miatt....mik miatt lehet ez ? Ugye nem daganat vagy valami komolyabb betegség miatt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Akkor mondom a következõt két honapja nem jött meg emiatt megyek orvoshoz ez idõ alatt két tesztet is csináltam negatív lett. Hétfõn megyrk emiatt orvoshoz de ma a páromnal szexeltunk és belém ment...ha butaság amit kérdeztem Elnézést. .23 éves vagyok ebben tapasztalatlan...de szeretnénk gyermeket amúgy.
A kérdező hozzászólása: De egy teszten az áll hogy három nap után kimutatja!
Mit mondott a doki?

En egy 14 eves lany vagyok es mar nem szuz. Szuleim elakanak vinni nogyogyashoz h kivizsgaltassanak mert mindig van valami bajom. A nogyogyasz megtudja mondani a szuleimnek h mar nem vagyok szuz?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ, például megvan e még a szûzhártyád (véreztél e), vagy hogy mennyire jó fej a nõgyógyász :) Szerintem ha õszintén beszélsz vele, nem fogja elmondani.

Ez sok mindentõl függ, például megvan e még a szûzhártyád (véreztél e), vagy hogy mennyire jó fej a nõgyógyász :) Szerintem ha õszintén beszélsz vele, nem fogja elmondani.
Ha elmúltál már 14 akkor nem is mondhatja el az engedélyed nélkül. Milyen az már, hogy anyukád ott áll bent, amíg téged vizsgálnak? Mondd meg, hogy csak te mész be egyedül, mert ez a te dolgod.
Menj el egyedül egy tinédzser ambulanciára. Vagy gyermek nõgyógyászatra. Miért kellene a mamádnak elcipelnie téged? Ha elég nagy vagy a szexhez, elég nagy vagy ahhoz is, hogy a dolgaidat elintézd és orvoshoz menj. A visszatérõ nõgyógyászati probléma pedig tényleg komoly! Tessék komolyan venni! Egyébként igen a nõgyógyász látja, hogy nem vagy szûz. De azt nem tudja megmondani, hogy mitõl vesztetted el a szüzességedet (ha mindenképpen hazudni akarsz anyádnak, mondhatod, hogy egy tampon volt – a nõgyógyász viszont valószínûleg gyanakvóan nem veszi be ezt a dumát. Én pl valóban tamponttól vesztettem el, nem amikor beraktam, hanem amikor ki akartam venni és már háromszor akkora volt. :DD)
Én barátnõmnek ott állt bent az anyja, pedig már 17 volt :) Igaz, azért rángatta el, mert tudta mit mûveltem a lányával :D
Ha tartassz attol, hogy mit szolnak a szuleid ha megtudjak, akkor gondolom te sem tartod helyesnek hogy mar nem vagy szuz. DE akkor miert kellett lefekudjel valakivel?
egy orvost kötelez a titoktartás. ha nem akarod hogy elmondja, akkor nem fogja. és gondolom ha az anyukád megy veled, akkor a nögyógyász szépen kitessékeli a vizsgálat elött...
"Kedves negyedik válaszadó! Szerintem nem kéne ítélkezni anélkül, hogy ismernéd a körülményeket." Nem ítélkeztem, ezen a fórumon a véleményünket mondjuk el, ezt tettem én is. Ha ítélkeznék is, nem a kislány fölött tenném, hiszen ebben a fordított világban nem csoda, hogy nem tudja, mit szabad és mit nem... A negatív véleményem inkább azoknak a válaszolóknak szól, akik felnõtt létükre (már ha van köztetek ilyen), azzal etetnek egy 14 éves kislányt, hogy ilyen meg olyan jogai vannak....!!! Egy gyereknek megmondom, mihez van joga: ahhoz, hogy a szülei biztosítsák számára a mindennapi ételt, évszakhoz illõ ruházatot, fedelet a feje fölé, a taníttatást és a HELYES ERKÖLCSI NEVELÉST!!! stb. Nincs joga: HAZUDOZNI és KEFÉLNI össze-vissza!!! Nehogy már a szülõ csússzon-másszon a gyereke elõtt, és elnézze, hogy k*va lesz belõle!!!! Abba nem gondoltok bele, hogy ha bármi történik a lánnyal, azonnal a szülõt vonják felelõsségre?? Az lenne a minimum, hogy elmondja az anyjának, hogy mi a helyzet - ha már így alakult! Egyébként meg remélem, kap olyan pofont a nõgyógyászati vizsgálat után, hogy a taknyán csúszik hazáig!!! Lehet lepontozni, csókolom!!
Én nem írtam, hogy joga van :D De igazából más az, hogy hazudik, meg más az, hogy nem mondja el (bár a javaslatok közt láttam hazugságra buzdítást is :) ) Viszont tényleg segítséget kért, nekünk nem feladatunk õt nevelni (fõleg, hogy nem is ismerjük!), hanem próbáljunk csak a legjobb tudásunk szerint segíteni, ha már õ úgy érzi, hogy a szülei nem tudnak (és most teljesen mindegy, mennyire jogosan érzi úgy). Némi respect, nemcsak a nagy erkölcsök, hanem a kérdezõ felé is. (Mellesleg ha nem beszéli meg a szuleivel, akkor ott komolyabb gondok vannak, amin nem hiszem, hogy egy pofon segítene.)
Kedves negyedik válaszadó! Szerintem nem kéne ítélkezni anélkül, hogy ismernéd a körülményeket.
Senkit nem akarok megbántani, de nehogy már a szüleinek ne legyen joga megtudni, hogy mi van a gyerekükkel!! Egy 14 éves KISLÁNYNAK vannak JOGAI, a szülõknek meg nincsenek??? El lehet menni dolgozni, eltartani magát, akkor majd lesznek jogai!! Szóval a kérdésre válaszolva: REMÉLEM, MEGMONDJA A DOKI HOGY MÁR NEM VAGY SZÛZ!!+
Hát már ujjabûl megsem lepõdök az ilyen kéréseken pl h 14 évesen vki nem szûz...az ilyeneken álltalába mindeg kiakadtam de rájöttem hogy ezt meg kel szokni...2008-ban már ott tartunk hogy hamarosan már az ovodás kisgyerekek is azon fogják törni a fejüket hogy mikor veszitsék el a szüzességüket...de ez attól is függ hogy egy lány mennyire van felkészülve arra hogy elveszitse a szüzességét, vagy hogy eléggé felvan-e világositva a dolgokról... na de hát most azt lehetne mondani rám hogy:"ne ki beszél..."én is még 16 éves vok és nem rég veszitettem el...de ugy érzem hogy nem annyira korai és én nem kaptam el semmilyen betegséget és tudtam hogy vigyázni kell és nem mentem volna bele pl egy egy éjszakás kaladba.fe nem itélkezhet senki senkirõl...a 14 éves lány is saját felelõsségére csionálta azt amit csinált és a szüleinek van joguk megtudni de ha õ ugy érzi hogy nem akarja elmondani akkor szerintem még várhat vele, abban az esetben viszont ha valamilyen nemi betegsége van jobb ötletnek tartom hogy összeszedje bátroságát és elmondja... és szerintem nincs olyan hogy korhatár hogy ki mikor veszitheti el a szüzességét...ugy beszél rola mindenki mint valamilyen tárgyról...nem évhez van kötve ez akkor vesziti el mindenki amikor ugy érzi hogy megttalálta azt a valakit akit szeret bizik benne és tudja hogy már készen áll arra hogy
Elötte beszélj a nõgyógyásszal kb 1 nappal hogy ne mondja el aszüleidnek hogy enm vagy szûz mert te avgy a páciens és ha emgkéred beszélsz vele nem fogja elmondani de amugy sem tudja megállípítani h nem vagy szûz a szûzhártya mélyen van és odáig nem nyúlhat beléd mert akár véletelen át is szakíthatná senki sem tudja megmondani h az vagy e.....(nõgyógyász a nagynéném ) sok szerencsét puszi
nemnem..bocsi ha így jött le!egyébként azért háborodtam fel, akik szerint nem gáz h 14éves, és minden nemi gondja van...
Akkor ne haragudj! Magamra vettem.
ki mondta h neked mondtam azt h de bakker???am meg arról beszélek én is h tök gáz h 14évesen annyi esze nincs h ne szedjen össze nemibetegséget!engem anyum rendesen felvilágosítot, és ha akartam volna 14évesen szexelni(amit nem akartam), akkor is tudtam volna h h ne szedjek össze szifiliszt, herpeszt, meg hivet...
"de bakker!" - így anyukáddal beszélj! Én nem ütöttem meg még hasonló hangnemet sem. Az, hogy neked "bejött" az élet (gondolom, kb. 40 éves vagy, és azóta tart a 16 évesen kötött kapcsolatod), az még nem jelenti azt, hogy normális, ha egy 14 éves lánynak nemi gondjai vannak. "Mindig van valami bajom" - ezt írja. Akkor szerinted mégis mi lehet az...? Továbbá: 14 és 16 éves kor között igen jelentõs fejlõdésen megy keresztül egy ember testi, lelki, szellemi szempontból. Ezért is nevezik az elõbbit gyermekkornak, a másodikat pedig fiatalkornak. A 14 éves tegnap még a Barbi babát fésülte (bár, ha ilyen a vérmérséklete, akkor nem is gondolkozom tovább, mit csinált még azzal babával... ) Ha 16 éves lenne, bele se szálltam volna ebbe a vitába.
Szerintem nem azzal van a baj hogy 14 éves ezt nem ugy értem hogy jó ha valaki 14 évesen csinál ilyent, szerintem is korai de inkább az a gond hogy meggondolatlan és elõvigyázatlan.habár nem tudhatjuk hogy mi történt pontosan az is lehet hogy egy olyan valakivel volt akiben bizik akit szeret stb és védekeztek is...nem kell minden embert elitélni egy cselekedete miatt... a kérdésre válaszolva pedig szerintem okosabb ötlet elmondani a szüleidnek, megértem hogy félsz hogy mit szolnak de akkor is jobb hogy tudjanak róla hogy mi történik veled.... sok sikert!és ne hazudj, inkább mondd el hogy mi történt!
Azért arra ne vegyünk mérget, hogy a "mindig van valami bajom" abból származik, hogy össze vissza mindenkivel. Én 21 éves vagyok és 14 éves korom óta évente kétszer tuti elkapok valami nyavalyát. Pedig 14 évesen még szûz voltam. Igaz, egy évvel késõbb már nem. Nade ez annyira magánügye mindenkinek, hogy nem tudom miért kell a kérdezõt csesztetni. Nem biztos, hogy azért kap el dolgokat, mert nem tudja, hogyan védekezzen. Van, aki fogékony rá. Én is az vagyok. Pedig lassan egy éve nincs pasim és nem voltam senkivel. Nem élek koszban, szokásom mosakodni, kezet mosni, mégis.
jujj, a szûzhártya olyan mélyen van h nem nyúlhat beléd olyan mélyre...:D hát amúgy a hüvelybemenetnél van, nem a méhedbe...XD ne zavarjon!
"a szûzhártya mélyen van és odáig nem nyúlhat beléd mert akár véletelen át is szakíthatná " Kivancsi lennek, hogy azok szerint, akik ezt allitjak, a huvelybemenetnel mi van, es ha azt meg meg is magyarazzak, akkor nem faj-e nekik, miutan nay lelkesen tofkodtek a mehszajukat..:p
Szerintem nem jó, hogy nem mondtad el nekik.mondd el nekik és utána menjetek el együtt:)
Érdekes dolgokta olvasok, metr a legtöbb helyen kifejezetten tilos a szülönek bemenni 14 év alatt a nõgyógyászatra..vagyis hogy a vizsgálóba konkrétan.
kellet neked 14 évesen lefeküdni.ennyi vagy.jó hamar oda adod a szüzeséged.
a nemi betegséget vedd nagyon komolyan, minél elöbb vizsgáltasd ki! ha megmondod a szüleidnek cakk-pakk ahogy áll a helyzet, sokkal megértõbben fognak kezelni, mint gondolnád!
Kissé már megkésett a válasz, a kérdezõ már talán a 18-at is betöltötte azóta :)
de bakker! 16évesen vesztettem el, azóta is abban a párkapcsolatban élek! és nem voltam nemibeteg!
Az a baj, hogy ez már lassan társadalmi probléma, ezért vagyunk többen kiakadva az ilyen sztorikon. Keféljen akivel akar, senkit nem érdekel, nem is ismerjük ezt a csajt, - de azért ha a mi gyerekünkrõl lenne szó, biztos nem így reagálnánk. Aki itt bólogat, hogy persze kislány, csináljad, az még vagy önmaga is gyerek, vagy legalábbis nem szülõ. Aki megbotránkozik, valószínûleg felelõsségteljesebben gondolkodik errõl a dologról. Különben meg mindenki úgy szarja el az életét, ahogy akarja! Ha elég érett ahhoz, hogy el tudta dönteni egyedül, hogy ágyba bújuk a pasijával, akkor megoldja a problémát is az anyjával. Hát ennyi. Én voltam hülye, hogy kiakadtam....
Nem értek egyet azzal, hogy nem a mi feladatunk nevelni! Inkább: nem elsõsorban a mi feladatunk. Sõt: nemcsak feladat, hanem kötelesség is a gyerekeket jó irányba terelni MINDEN felnõtt embernek! Sajnos, túlságosan szabadjára vannak engedve, ezért van az, hogy a gyerekek állandóan a jogaikat hangoztatják. Ezért van a "tanárverés", ezért van, hogy a 8 éves gyerek csak 25 ezer forintos cipõben hajlandó lemenni focizni, és ezért van - többek között - a fenti sztori is.... Nyilván nem tudhatjuk a családi hátteret, és hogy a szülõk mennyiben hibásak a dologban, de abból, hogy a lány fél attól, hogy kiderül az elvesztett szüzesség ténye, arra következtetek, hogy aggódnak érte a szülõk. Mielõtt azt hinné valaki, hogy öreg vagyok, közlöm, hogy NEM, csak félek, mi lesz, ha az én lányom lesz 14 éves.... Korábbi generáció vagyok, és elképedve nézem, mi történik a világban! Megbotránkozunk, ha pedofiliáról hallunk a tévében, de a szemünk se rebben, ha a 14 éves (és fiatalabb!!!) lány önszántából löki oda magát.....??? Bocsánat, hogy kicsit eltértem a témától!
Na az olyanok miatt, mint te, titkolnak el mindent a gyerekek... 14 éves gyereknek joga van szeretkezni. És egy szóval sem írta, hogy össze vissza kúr, meg hazudik, egyszerûen fél... Ha a Te kölköd lennék, én is félnék.
Na az olyanok miatt, mint te, titkolnak el mindent a gyerekek... 14 éves gyereknek joga van szeretkezni. És egy szóval sem írta, hogy össze vissza kúr, meg hazudik, egyszerûen fél... Ha a Te kölköd lennék, én is félnék. Persze, hogy joga van, hogyne lenne! Utána meg joga van megszülni a wc-ben a gyereket, mert "félt szegény" megmondani az anyjának, hogy terhes.... Tudod, nem vagyok dühös, csak szomorú, hogy itt tart a világ, és hogy ilyen "lényekkel" van tele, mint amilyen te is vagy például. Ha szerinted joga van egy 14 évesnek szeretkezni, azért kíváncsi lennék, hogy hova teszed az alsó korhatárt? Szerencsére nem vagy az én kölköm, ha az lennél, okosabbra neveltelek volna :) Add át üdvözletem Kedves Szüleidnek, Embert faragtak belõled!
nem értem miért nem 18év a szex korhatár..a pornó is 18év felettieknek szól, és lehet h ez hülyeség h 14évtõl lehet szexelni...nem véletlenül van nemi betegsége! hol érett a szexre ha azt se tudja mi az a gumi, meg olyan palija van, aki nemibeteg...
Az az ember nem normalis aki azt mondja hogy egy 14 eves KISLANY nyugodtan szexelhet. Lehet lepontozni!!
Figyelj! Én nem foglak lebaszni, amiért 14évesen nem vagy szûz. Én 15évesen veszítettem el. Tulajdonképpen 2 lehetõséged van: 1. Elmondod otthon, mert nem ismerem a szüleidet, nem írtad, hogy hogyan viselik a hirtelen dolgokat, de kicsit égõ lenne szerintem Neked is, ha a vizsgálóban tudatná Anyukáddal a doki, hogy a lánya már nem szûz. Szóval ha Anyukád bemegy Veled a vizsgálóba, mert mondjuk szereti tudni, hogy mi történik(az én Anyukám, még 18évesen is bejött velem mindenhová), akkor ne égesd le se magad, se õt.Szóval ez esetben jobb lenne elmondani! 2. Megértem, hogy parázol elmondani, én is féltem 15 évesen elmondani! :) Ha nem akarod, hát titkold nyugodtan. Mint leírtam, nem ítéllek el érte. :) Akkor pedig menj be egyedül, gyõzd meg Anyudat, hogy épp eléggé kellemetlen lesz a vizsgálat a doki, meg az asszisztens elõtt...stb. Akkor õszinte lehetsz a dokival, megkérheted, hogy ne mondja el a szüleidnek, az orvosi titoktartás úgyis köti õt! Így biztonságban marad a titkod! De azért egy jó tanács! Az anyák nem hülyék, lehet, hogy már tudja anélkül is, hogy elmondtad volna. Az én Anyukámnak csak 17 évesen vallottam be, hogy mi volt, 15évesen, és képzeld, azt mondta, hogy az elsõ perctõl kezdve tudta, csak várt arra, hogy mikor mondom el! :) Remélem minden rendbe jön és a nõgyógyászati problémád is megoldódik!
Ha anyukáddal mész és a vizsgálat után rákérdez anyud a dokinál, hogy szûz vagy e még az orvosnak kötelessége felvilágosítást adni! Tehát elmondhatja! 18 éves kor alatt nem köti a titoktartás, úgyhogy nagyon nagy tévedésben vannak itt egyesek!
Vagy mond el otthon vagy kerd meg a nogyogyaszt hogy ne mondja el anyudank
A pofonokat szívesen adó válaszolóhoz szólok. Te milyen jogon emelsz kezet egy emberre? Lehet az 14, 24, 34 stb. nincsjogod megütni. Ha mondjuk a 4 éves gyereked nem azt csinálja, amit mondasz neki (mert ugye neki csak ahhoz van joga, hogy rád hallgasson), kap egy nagy pofont? Vagy azért van alsó korhatára a pofonnak is? Szerintem az ilyen viselkedéssel csak elidegeníti az ember a gyerekét magától. Nem fog merni hozzád fordulni semmilyen problémájával (vagy esetleg, ha rossz fát tesz a tûzre), mert fél, hogy reagálsz. Azzal, hogy egy 14 éves szexel, én sem értek egyet. Nekem 14 évesen eszembe sem jutott volna a pasizás, a szex. Elsõsorban a szülõ feladata, hogy odafigyeljen a gyerekére. Ha ez mégsem sikerül, mert ugye a környezetbõl ezerféle hatás éri a gyereket, ami ellen a szülõ nem biztos, hogy fel tud lépni, akkor sem az erõszakos, én vagyok a fõnök fellépés a megoldás. A kérdezõnek: nem tudom, ez hogy megy mostanában, de ha a doki megengedi a mamádnak, hogy ott legyen, akkor biztos elmondja neki, hogy mi a helyzet. Szerintem inkább mond el a mamádnak, hogy mi történt. Biztos nem lesz túl kellemes, de ha halogatod, még rosszabb lesz. De az is lehet, hogy már tud is valamit.
Szerintem nevetseges, hogy egy embernek megszabjak, mikortol szexelhet. Mar ne haragudjatok, de mi a joisten kozotok van hozza, hogy o mikor fekszik le es kivel? En eltorolnem az also korhatart, aki csinalni akarja, az ugyis fogja, akkor is, ha "tiltva" van, ha nem akarja, akkor nem fogja. Es miert is lenne fiatal a szexhez? Honnan tudjatok, hogy mennyire erett, miota jarnak a baratjaval? Es honnan tudjatok, hogy azert lett beteg, mert nem vedekeztek? En is voltam beteg szuzen.. Siman lehet, hogy ket eve jar a baratjaval, a legnagyobb szerelemben, vigyaztak egymasra, meg minden nyalas ize, amit a kis szuzlanykak kitalalnak maguknak, nem is emiatt lett beteg. A szulei meg olyanok, mint ti, es ezt keptelenek lennenek elfogadni.
A Szüleid nagyon jól teszik, hogy el akarnak vinni nõgyógyászhoz! Elég korán, de amint a tényekbõl kiderül, mégsem annyira. Elég szánalmas, hogy a mai világ hová tart, hogy már lassan egy 8 éves gyerek fog kint állni a sarkon! Nem vagyok valami tapasztalt, nem tehetem meg, hogy lenézek akárkit is, vagy hogy ítélkezzek bárki felett, de jobban gondolkozhattál volna 14 éves fejjel, hogy mit csinálsz, vagy kérdeztél volna meg egy tapasztaltat. De ember..14 évesen...?!
nem is az, tõlem szexeljen, nem zavar, sõt nem érdekel...csak lehetne annyira érett h tudja h milyen lépéseket kell megtenni h ne legyen nemibeteg! én 16évesen vesztettem el, és nem lettem nemibeteg, mert ismerem a gumit!
Miért, ki mondta, hogy nem tudja?
nemi betegsége van állandóan...szted?
ja, az elsõ valaszadó voltam, én épp azt mondtam, h vkivel beszélje meg, ha nem a szuleivel, akkor a nodokijaval. az, hogy egy 14 eves lany olyat csinal, ami nem biztos, hogy helyes, az lehet, hogy a szulok felelossege is, legalabb minimális szinten.

A nőgyógyász a kenetvétel után biztosra megtudja mondani, hogy milyen betegségem van? Már 1 éve járogatok nőgyógyászokhoz, akinél most vagy Õ a 3.

Nála is már másodjára voltam, amikor kenetet vett(eddig még senki nem vett),1 hét múlva kell visszamennem. Most már tudni fogja biztosra, hogy mi a gond? 18/L

Legjobb válasz: Ha valami fertõzés miatt mentél és tenyésztést csináltak a hüvelykenetbõl, akkor a kenetvétel során ki fog derülni, hogy milyen kórokozó (gomba, baktérium és ezek fajtái) vannak jelen a hüvelyedben. Akkor célzottan tudnak kezelni, hisz tudják, hogy milyen kórokozóval van dolguk.

Ha valami fertõzés miatt mentél és tenyésztést csináltak a hüvelykenetbõl, akkor a kenetvétel során ki fog derülni, hogy milyen kórokozó (gomba, baktérium és ezek fajtái) vannak jelen a hüvelyedben. Akkor célzottan tudnak kezelni, hisz tudják, hogy milyen kórokozóval van dolguk.
A kérdező hozzászólása: Értem, de akkor eddig miért nem csinált? Csak hüvelykúpokat és krémeket kaptam, amik semmit nem használtak.
Minden normális nõgyógyásznak kéne kenetet vennie, hiszen csak így lehet megállapítani, hogy mi okozza a panaszaid, és annak megfelelõ kezelést kapsz.
Elsõ vagyok. Illetve ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor leírom, hogy én miken mentem keresztül az elmúlt néhány hónapban. Szóval nagyon sokszor volt hüvelygombám és mivel mellette kicsi gyerekem van, többször elkövettem azt a hibát, hogy magamat kezeltem itthon, mert egyszerûen nem jutottam el orvoshoz. Amikor meg eljutottam, akkor meg én is szaladtam bele olyanba, hogy nem csináltak tenyésztést, csak a tünetek alapján írtak gyógyszert. Aztán a háziorvosom megemlítette a hüvelyflóra helyreállító kapszulát, van hüvelytablettában is, krémben is, többféle gyártó csinál ilyen készítményeket és akkor utánaolvastam dolgoknak. Ami a lényeg, hogy vannak dolgok, amiktõl felborul a hüvelyflóra egyensúlya és ilyenkor túlszaporodnak olyan gombák, amik fertõzést okoznak. Ilyen dolog a gyakori tamponhasználat, antibiotikumos kezelés, gombaölõ szerek használata... Tehát ha bármelyiknek ki voltál ezek közül téve és kaptál kezelést, az felboríthatta a hüvelyflórád egyensúlyát és tulajdonképpen újra meg újra kiújult a gomba. Ha pl. antibiotikumot kapsz, ajánlatos védeni a hüvelyflórát is, illetve ha hüvelygombára kapsz kezelést, akkor ahogy abból kikezeltek, egybõl kezd a hüvelyflóra helyreállító kúrát és remélhetõleg nem fog újra kiújulni.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen a választ! Azt esetleg még megtudnád mondani, hogy mi a neve a kapszulának?
A háziorvosom a Protexin Gynophilus hüvelykapszulát ajánlotta, de egy Gynoflor nevezetû hüvelytablettát kaptam a nõgyógyászaton is egyszer, de egyébként mindkettõ ugyanazt a célt szolgálja.
Azért szégyeljék magukat ezek az "orvosok"... Biztosan ezért is tartják úgy az orvosok, hogy vannak az orvosok és vannak a nõgyógyászok.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!