Találatok a következő kifejezésre: A nőgyógyász ha valakinek volt (2 db)

A nőgyógyász észreveszi, ha valakinek volt már abortusza?

Legjobb válasz: Jó kérdés. Hát ugye van amikor szülés közben is kicsit sérül a méhszáj. És az késõbb is látszik, ha megnézi a doki. De hogy az abortusz hagyhat e ilyen jelet rajta? Végülis elképzelhetõ. Viszont ez csak akkor látszik, ha a vizsgálat során nem csak kézzel vizsgál, hanem szó szerint beléd is néz, vagyis megnézi a méhszájat a doki. Amúgy pedig miért éppen a nõgyógyászod elõtt akarod titkolni az abortuszt??? Hiszen a jelenlegi egészségügyi állapotodra lehet hatással a régebbi mûtét.

Jó kérdés. Hát ugye van amikor szülés közben is kicsit sérül a méhszáj. És az késõbb is látszik, ha megnézi a doki. De hogy az abortusz hagyhat e ilyen jelet rajta? Végülis elképzelhetõ. Viszont ez csak akkor látszik, ha a vizsgálat során nem csak kézzel vizsgál, hanem szó szerint beléd is néz, vagyis megnézi a méhszájat a doki. Amúgy pedig miért éppen a nõgyógyászod elõtt akarod titkolni az abortuszt??? Hiszen a jelenlegi egészségügyi állapotodra lehet hatással a régebbi mûtét.
Nem, ha nem mondod el.

Ha a nogyogyasz azt mondja, hogy kezelni kell valami fertozest, akkor az hany napos lehet? 1 het? Par nap? Valakinek mar volt-e ilyesmi?

Legjobb válasz: plussz még attól is, hogy hányszor akar látni a nõgyógyász! magán, vagy SzTK? Fizetsz neki?

plussz még attól is, hogy hányszor akar látni a nõgyógyász! magán, vagy SzTK? Fizetsz neki?
Hát igen, ez is benne van a pakliban.
a 2. ra gondoltam
Azt is megkérdezheted a nõgyógyásztól, hogy kb meddig tart. Ez változ. Függ attól, hogy milyen fertõzésed van, milyen gyógyszerrel kezelnek stb.
3-tól 10 napig, attól függ, mit ír fel.
Mer még nem irt fel semmit? Ez furi, ha gond van akk egybõl felirja amit kell, s elmondja mi a teendõ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!