Találatok a következő kifejezésre: A nőgyógyász csinál az első vizsgálaton (3 db)

A nőgyógyász mit csinál az első vizsgálaton?

Legjobb válasz: nálam az elso vizsgálaton eloszor kérdezgetett,utána feldugta az ujját,megnyomogatta a hasamat és ennyi volt.nem volt gáz,szerintem nem kell tole félni...bár konnyu mondani,persze.tul kell rajta esni és kész.

nálam az elso vizsgálaton eloszor kérdezgetett, utána feldugta az ujját, megnyomogatta a hasamat és ennyi volt.nem volt gáz, szerintem nem kell tole félni...bár konnyu mondani, persze.tul kell rajta esni és kész.
nekem az elsõ vizsgálaton semmit nem csinált csak kérdezgetett
azért attól függ, hogy mikor mész elsõ vizsgálatra? ha még szûz vagy, akkor végbélen keresztül vizsgálnak meg, ha meg már nem, akkor hüvelyen keresztül. a végbeles egy kicsit kellemetlen, el kell lazulni, de túlélhetõ. a másikról már írtak.
igen csak ennyit fog kérdezzni meg csinálni!!
nekem 12 évesen muszáj volt elmennem, de azt az élményt... nem elriasztani akarlak, de eltelt 4 év és én nem bírom azóta sem rászánni magam, hogy elmenjek!
Matat a punidban. Izgatja a mellbimbóidat.
18 éves lány vagyok, ma voltam életemben elõször nõgyógyásznál... Életem legrosszabb emlékei közé fogom sorolni a látogatást, a biztos... Az orvos és a két asszisztens úgy bántak velem, "mint egy húsdarabbal, amit felcsaptak a fekpadra", jól belém mártotta az egész kezét, megforgatta és kihúzta. Két másodperc volt az egész, de olyan mély dolgokat hagyott bennem, hogy nem igaz... Az asszisztensnõ úgy beszélt velem, mint a kutyájával, az orvos meg még rángatott is. Este 21:28, és délután 14:00-kor voltam: még mindig fáj a méhem, és azóta rosszul érzem magam. Sírdogáltam is rajta egy kicsit, totál megszégyenítve érzem magam... Természetesen ezek után is azt mondom, hogy fogok járni nõgyógyászhoz, mert muszáj vagyok, de nem oda, és nem ilyen nagy lelkesedéssel...
Szûz vagyok, többször voltam már nõgyógyászaton, mikor miért, de sosem matattak a végbelemmel semmit.
Nálam is ilyen vizsgálatok voltak mint ahogy az elsõ válaszoló írta. Én nem voltam már szûz de nekem azért kellemetlen volt kissé... :/
egy rutin vizsgálatkor: beszél veled pár szót, érdeklõdik a sexuális életedrõl stb, felveszi az adataidat. majd megvizsgál, ami nem fáj. segít majd, elmondja mikor mit csinál, valószínûleg csinál rákszûrést is, az sem fáj pár pillanat. mintát vesz a hüvelyedbõl. megvizsgálja a melleidet, nincs e bennük valami csomó. ha jobban érdekel a téma írd be a keresõbe, ott mindent megtalálsz.
és ilyenkor van kenetvétel is? az miért kell? mit szûrnek ki vele?
Felb*sz az asztalra és kegyetlenül meghág.

Mit csinal a nogyogyasz az elso vizsgalaton?

ugy erzem h elakarnak menni a nogyoszaszhoz egy vizsgalatra,nem mintha szukseges volna......mit csinal ?

Legjobb válasz: Legelõször is ki fog kérdezni. Tartsd észben hogy mióta menstruálsz és mikor volt az utolsó menstruációd. Meg fogja kérdezni hogy van-e valamilyen problémád. Attól függõen hogy szûz vagy-e, csinál egy rákszûrést, bimanuális vizsgálattal ellenõrzi a belsõ nemi szerveidet és esetleg csinál egy ultrahangot, megnézi a melleidet. Ha szûz vagy még és nincs semmilyen problémád akkor nem feltétlenül szükséges nõgyógyászhoz menned egyenlõre.

Legelõször is ki fog kérdezni. Tartsd észben hogy mióta menstruálsz és mikor volt az utolsó menstruációd. Meg fogja kérdezni hogy van-e valamilyen problémád. Attól függõen hogy szûz vagy-e, csinál egy rákszûrést, bimanuális vizsgálattal ellenõrzi a belsõ nemi szerveidet és esetleg csinál egy ultrahangot, megnézi a melleidet. Ha szûz vagy még és nincs semmilyen problémád akkor nem feltétlenül szükséges nõgyógyászhoz menned egyenlõre.

Nemrég pozitív lett a tesztem, 2 hét múlva megyek először a nőgyógyászhoz. Az első vizsgálaton mit csinál az orvos? Mire kell számítanom?

Legjobb válasz: 2-3 hét múlva tényleg ráérsz elmenni, csinál lehet egy rákszûrést ha elõtte nem volt. cainál ultrahangot hogy megnézze hol fekszik a baba mekkora stb, de ha nem volna még szívhang se ijedj meg mert ilyenkor még nem minden babának van még, azért is írtam hogy ráérsz elmenni nehogy csalódj és idegeskedj. esetleg ír fel terhesvitamint és 2 hét múlva is visszahív újabb ultrahangra hogy megnézzétek jól fejlõdik-e a baba. gratulálok :) 14 hetes kismama

2-3 hét múlva tényleg ráérsz elmenni, csinál lehet egy rákszûrést ha elõtte nem volt. cainál ultrahangot hogy megnézze hol fekszik a baba mekkora stb, de ha nem volna még szívhang se ijedj meg mert ilyenkor még nem minden babának van még, azért is írtam hogy ráérsz elmenni nehogy csalódj és idegeskedj. esetleg ír fel terhesvitamint és 2 hét múlva is visszahív újabb ultrahangra hogy megnézzétek jól fejlõdik-e a baba. gratulálok :) 14 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm :) ezelõtt még sosem voltam nõgyógyásznál, így nem tudtam mi hogy megy! 2 hetet késett amikor megcsináltam a tesztet :)
Szia! Ultrahangot fog csinálni, hogy megbizonyosodjon, hogy nem méhen kívüli-e a terhességed, és hogy ha méhen belüli, akkor melyik oldalon. Általában a 8. héten lehet szívhangot hallani, van akinél korábban, van akinél késõbb. Az én dokim alaposan kikérdezett, hogy van-e valamire allergiám, van-e vmi fertõzõ betegségem, milyen állatokat tartok otthon (pl a cicát csak óvatosan). Megméri a testúlyodat is valószínûleg, és lehet, hogy kenetet is vesz, bár azt inkább terhesség elõtt szokták. Bármilyen kérdésed van, én azt ajánlom, hogy írd fel magadnak, és ha mész a dokihoz, akkor megkérdezheted (pl. lehet-e néha napján vörösbort inni, mikortól lehet mozogni, milyen étrendet tanácsol, kell-e valamilyen ételtõl vagy italtól tartózkodni, stb). Boldog és problémamentes babavárástt kívánok! 12 h km
Én csak simán gratulálok. :)
Szia! Elõször is gratula! :-) Nekem 1 hetet késett, akkor csináltam a tesztet. Következõ nap mentem dokihoz, megvizsgált, de csak kézzel, mondta, hogy igen, bizonyítottan lesz baba. Aztán mentem másnap a védõnõhöz (nekem nincs fogadott orvosom), kikérdezett alaposan, majd adott beutalót az elsõ ultrahangra, ami hüvelyi volt, 5-6 hét között voltam akkor, és már hallhattam a picim szívhangját, petezsákot is láttak! :-) További boldog babavárást! :-) 37 hkm
A kérdező hozzászólása: hüvelyi uh az milyen??? miben más a rendes uh-hoz képest?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!