Találatok a következő kifejezésre: A nőgyógyász azt, hogy (372 db)

Ha nőgyógyászhoz megyek, az asszisztens végig ott ül és nézi hogy mit csinál velem a nőgyógyász? Látja, hogy félpucéran kimegyek az asztalhoz?

Legjobb válasz: Sajnos igen. Nekem SZTK-s rendelesrol borzalmas emlekeim vannak, azota inkabb fizetek 5000-t de magan doki vizsgaljon meg emberhez meltoan.

Sajnos igen. Nekem SZTK-s rendelesrol borzalmas emlekeim vannak, azota inkabb fizetek 5000-t de magan doki vizsgaljon meg emberhez meltoan.
Nálunk egy függöny elválasztja a vizsgáló és az asszisztensi asztalt. A doki onnan diktál.Öltözõben vetkõzés alulról, de hosszú felsõben semmi sem látszik.
Vagy menj szoknyában, én úgy szoktam. Vizsgálatnál felhúzod, aztán mikor már csak dumáltok, akkor letûröd.
Igen, és nagyokat kacag a különbözõ bozótírtási formákon.....

Hetfon megyek vissza a nogyogyaszhoz, en vagyok az akinek a nogyogyasza azt mondta hogy 4 hetes terhes vagyok, es hogy latszik Uh a kialakuoban levo petezsak, szerintetek minden rendben lessz?

hetfon lessz 2 hete hogy a doki kialakuloban levo petezsakot lattot Uh keresztul,es azt mondta hogy 2 het mulva mennyek vissza,nekem masnap a tesztm negativ volt,ezert voltam ugy elkeseredve,hogy talan a doki tevedett,azota sem jott meg,es tesztet sem csinaltam hogy ne idegeskedjek,szerintetek minden rendben lessz,es ott lessz a kis babam?

Legjobb válasz: Én is tesztelnék: Ha negatív, inkább otthon bõgném ki magam, mint az orvosnál. Ha meg pozitív, akkor lehet örülni.

Én is tesztelnék: Ha negatív, inkább otthon bõgném ki magam, mint az orvosnál. Ha meg pozitív, akkor lehet örülni.
Én azért elõtte mégiscak csinálnék egy tesztet... Sok sikert!
Sok sikert, írd majd meg, hogy mi lett!
Nos, megvan az a babó??? :-)
A kérdező hozzászólása: ma megyek 4 orakor, addig is drukkoljatok, mert mar nagyon izgulok!!!!
Én drukkolok! :) Aztán gyere ám a hírekkel! :)
NA??????Megöl az ideg....!MIZU??
Mi volt?
A kérdező hozzászólása: sajnos nicsen baba, megalt a fejlodesben, es mar a petezsak se latszodott! nagyon ki vagyok borulva
Én emlékszem rád...én is csinálnék egy tesztet, de te tudod!Remélem minden rendben lesz és csak jó híreket írsz majd nekünk!
Én azonnal csinálnék egy tesztet! Hogy minden rendben lesz-e azt holnap úgyis kiderül, de fõ a pozitív hozzáállás! :)
Szerintem is csinálj egy tesztet, aztán nagy eséllyel megnyugszol.
A valóság attól még nem fog változni, hogy nem nézünk szembe vele. Én részemrõl mindig azt gondoltam, hogy a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalanság. Attól, hogy nem nézed meg, milyen lenne a teszt, az eredmény nem változik. Csak a stressz szinted nõ, mert mi van ha baj van, mi van, ha mégsem? ... Én nem bírnám ki.
A kérdező hozzászólása: mert nem merek....felek!!!!!!mindenkeppen megirom hetfon hogy mi lett, es koszonom a valaszokat
Azt mi természetesen nem tudhatjuk, hogy minden rendben lesz-e, de ha ~2 hete ott volt a petezsák és azóta nem volt menstruációd, nagy valószínûség szerint hétfõn már szívhang is lesz. (ha nem üres a petezsák) Tesztet miért nem csinálsz, hogy megnyugtasson?
Szerintem is tesztelj egyet, de...! Az orvos már biztos sok petezsákot látott, úgyh ha azt mondta, h ott van valami, akkor van! :) és ha azóta sem jött meg, akkor biztosan van baba! De majd azért hnap írd meg! Én azért csendben gratulálok! :) 30 hkm
Persze, az a biztos. (Csak ha rólam lenne szó, akkor lelkileg tudnám magam készíteni arra, amit az orvos mond.) De te érzed, neked hogy jobb...
A kérdező hozzászólása: de nem merek, inkabb jobban bizom a dokiban nem?
ÓÓÓ nagyon sajnálom és megértem, hogy ki vagy!!Pedig bíztam benne, hogy jó hírekkel jössz..:(

Hogy lehet, hogy a nőgyógyászom azt mondta, hogy miután bevettem az első szem fogamzásgátlómat a menstruációm 1. napján, több mint egy hónapig nincs védelem, az online válaszoló nőgyógyászok, illetve a betegtájékoztató mást írnak?

Az online válaszoló n?gyógyászok szerint már két hét után se kell védekezni, vagy az els? naptól hat, valamit a betegtájékoztatóban is az van, hogy 1. naptól való szedést?l védettséget ad. Mirabelláról van szó.

Legjobb válasz: Minden fogamzásgátló azonnali vagy 1 hetes védelmet ír, de minden nõgyógyász 1 hónapot javasol mert unja a "lehetek terhes?" illetve "belém élvezett a barátom, de szedek 1 hete fogamzásgátlót, mennyi az esélye?" kérdéseket..

Minden fogamzásgátló azonnali vagy 1 hetes védelmet ír, de minden nõgyógyász 1 hónapot javasol mert unja a "lehetek terhes?" illetve "belém élvezett a barátom, de szedek 1 hete fogamzásgátlót, mennyi az esélye?" kérdéseket..
Szerintem a doki, ugy volt vele, inkabb mond 1 honapot, addigra mar minden fele-fajta tabletta vedettseget ad. Igy kizarta a sajat hibalehetoseget.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor gyakorlatilag véd már? 21 napja szedem.
elsõ levél végezetével véd
A kérdező hozzászólása: Ma vettem be az utolsó szemet a levélbõl :)
de holnap meg ne lássuk a lehetek terhes? kérdést stimt?
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam ilyesmit kiírni. Egyedûl az bosszant, hogy mindenhonnan mást hallok, és már nem tudom, hogy mikortól lehetek nyugodt..
Van olyan orvos, aki inkább azt javasolja, hogy a második levél megkezdéséig használjunk kieg.védekezést, ez csak a biztonság kedvéért van, mivel vannak olyan nõk, akiknek többet kell várni, hogy hasson, és van olyan, akinek az elsõ szemtõl kezdve hat. Minden ember más. Barátnõm szed mirabellát, õ 2 hetet várt, és már hatott.

Mennyi idő után mennyek el nőgyógyászhoz, ha lehet hogy terhes vagyok? Mert vettem 2 db tesztet az egyik azt mutatta hogy terhes vagyok, a másik azt hogy nem.

Legjobb válasz: Minél elõbb, mert olyan van, hogy az vagy, de negatív, de olyan nincs, hogy nem vagy terhes, de pozitív. Ha pozitív, akkor az vagy és kész!

Minél elõbb, mert olyan van, hogy az vagy, de negatív, de olyan nincs, hogy nem vagy terhes, de pozitív. Ha pozitív, akkor az vagy és kész!
A kérdező hozzászólása: de mennyi idõ után menjek el orvoshoz?
Már most mehetsz, mivel az egyik teszted pozitív lett, tehát kimutatható a terhesség.
A holnap reggel problémát okoz? És a dél? Délután? Bár szerintem várd meg a 9 hónapot, hátha elmúlik, vagy esetleg kipottyan csak úgy magától! Hülye kérdésre hülye válasz, tessék!
Szia! Alapvetõen irány az orvos. De ha mé nem tudsz elmenni, mert kitudja a mai egészségügyi ellátásban mikor kerülsz sorra, vegyél többféle tesztet, mondjuk 3-at, és akkor arányra tudhatod hogy ha mondjuk ezzel a kettõvel együtt 5bõl 3 + lesz, akkor hát gyereked van! De mindenképp orvos!
Ha már a teszt kimutatta, azonnal menj. Nálunk idõpontot kell kérni, ha nálatok is azt kell akkor meg azt kérj, holnap hétfõ, a saját érdekedben ez legyen az elsõ!
Milyen saját érdekedben?!Ha kis esélye is megvan arra hogy terhes a kérdezõ, akkor a születendõ gyermeke érdekében irány az orvos. Amúgy a kérdésedre válaszolva, az elsõ két és fél hétben nem számít, hogy orvoshoz mész, mert nem mutatható ki 100%-osan a terhesség.Szerintem tisztelt kérdezõ, várj még egy hetet, ami a kérdést leszámítva már le is telt, csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitív akkor boldog kisbabavárást kívánok, és keresd fel a nõgyógyászodat.

Ha a nőgyógyászom, azt mondja hogy "nőgyógyászatilag nincs problémám" és ultrahangon se mondtak igazán semmi konkrét bajt, akkor ugye terhes sem vagyok?

hülyén hangzik a kérdés tudom,de a n?gyógyászoknál,emmnyi az esély,hogy tévednek ?

Legjobb válasz: Az, hogy nõgyógyászatilag nincs semmi problémád, nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes.

Az, hogy nõgyógyászatilag nincs semmi problémád, nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: de az ultrahangon csak ki kéne derülnie , nem ? vagy látszódnia kéne.
Attól függ hány hetes a terhesség. Ultrahangon is csak egy bizonyos idõ múlva látszik. De talán vegyél egy tesztet. Vagy ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz. Esetleg megkérhetted volna az orvost is, hogy utaljon be laborba...
A kérdező hozzászólása: körülbelül 5 hete voltak a "lenti" szúrásaim, azért mentem el is. Védekeztünk. Ez természetes .
Az uh csak a majd 4 hetes terhességet mutatja ki biztosra, de még olyankor is elõfordul, hogy üresnek tûnik a petezsák tehát nem látszik egyértelmûen, hogy van-e benne baba. Javaslom 1-2 hét múlva csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Holnap is mindenféleképpen visszamegyek. Nem hagyom annyiba. A nõgyógyász amúgy azt mondta, hogy esélyes , hogy vese bajaim hozták elõ , a szúrásokat is, ami húgyvezetékben volt. Ezért kérdeztem rá itt is :)

A nőgyógyász az éves rákszűrés után azt mondta h menjek vissza 3 hét múlva az eredményért. Ez azt jelenti hogy valami baj lehet?

Nem mondott semmit, hogy lát-e valalmit, vagy sem. Általában csak akkor hívják vissza az embert eredmény után, ha gond van, de ez egy új doki, és akkor elfelejtettem megkérdezni hogy miért hív vissza.

Legjobb válasz: Ne aggódjál, az égvilágon semmi baj nincs, hogy visszahívott. Én 9 hónapig jártam egy nõgyógyászhoz, akinél most szültem nemrég, kapott tõlem 80 ezer forintot is és mégis nekem kell visszamennem az eredményért. Nekem 1 hónapot mondott, hogy akkor ugorjak be az eredményért, vele már nem is kell találkoznom, elég az asszisztensével.

Ne aggódjál, az égvilágon semmi baj nincs, hogy visszahívott. Én 9 hónapig jártam egy nõgyógyászhoz, akinél most szültem nemrég, kapott tõlem 80 ezer forintot is és mégis nekem kell visszamennem az eredményért. Nekem 1 hónapot mondott, hogy akkor ugorjak be az eredményért, vele már nem is kell találkoznom, elég az asszisztensével.
Ha még nem volt meg az eredmény, úgy mondta, akkor nem tudhatja, van-e valami. Valószínûleg semmi extra, csak õ nem telefonon ad tájékoztatást, hanem személyesen. Senkit nem "hívnak vissza", mindenkinek magának kell érdeklõdni. A te érdeked, hogy megtudd az eredményt, nem az övék.
Nekem tüdõszûrõnél mondták hogy menjek vissza 2 hét múlva az eredményért. És nem volt semmi bajom. Szóval szerintem csak annyi ez egész hogy addig megírják a papírokat, stb.
Nem azt jelenti. Amíg megvizsgálják a mintádat, hogy van-e vmi elváltozás, az bizonyos ideig eltart. Nyilván addig, míg nincs eredmény, nem tud semmit mondani. Tehát: Ha lesz eredménye a vizsgálatnak, vissza kell érte menned. Most nem tud semmit mondani nyilván, mert majd egy másik orvos fogja szépen megvizsgálni a kenetedet.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. pl anyám orvosánál úgy van, hogy csak akkor adnak értesítést, ha valami gond van, de nem kell visszamenni. csak arra gondoltam, hogy esetleg nálam a doki látott valamit, ami aggodalomra adhat okot.
miért kell 2 hetente menned? csak tudja az orvosod mit csinál, de ez azért fura.
Hát azért 2 hetente ultrahang. Az nem hangzik túl jól. Túl sok. Miért kéne ennyiszer menned? Mit mondott?
Szia!Nem lesz baj nyugi!Én 6 hetesen voltam, talált egy vérömlenyt, 8 hetesen megnézte újra, 9 hetesen véreztem újra nézték, akkor tünt el a vérömleny, 11 hetesen kontroll uh, 12 hetesen nagy genetikai uh.Ez ha összeszámolod 5 uh, most vagyok 31 hetes, nagyon szépen fejlõdik a kislányom, semmi baja sincs hál istennek.
az elsõ 12 hétben nekem is volt egy csomó uh, mert barnáztam és az orvos így látta jónak.aztán már csak a protokoll szerinti uh-kat csinálta.elég fura, hogy 2 hetente akarja nézni.
szerintem is megindokolhatta volna, mert baja ugyan nem lesz a babádnak, de ok nélkül nem szoktak ennyi UH-ot csinálni. legközelebb kérdezz rá...

Hogyan vizsgál meg a nőgyógyász az első vizsgálaton?

Azt is hallottam , hogy el?ször a végbélnyíláson keresztül, én még ilyet nem is hallotam . Lehetséges ez ?

Legjobb válasz: Igen lehetséges, ha még szûz vagy akkor végbélen keresztül vizsgál. nem túl kellemes de túl lehet élni.

Igen lehetséges, ha még szûz vagy akkor végbélen keresztül vizsgál. nem túl kellemes de túl lehet élni.
ÉN mindig bekattanok ilyen vizsgálat után :P Szét szedem a pasim >:)
Kacsával kitágít, kenetet vesz, majd ujjaival felnyúl, megtapogat. Nekem hüvelyi ultrahangot is csinált (felírta a méh...méreteit). Ha szûz vagy, feltétlenül szólj elõre.
csak egy tipp: édesanyádtól kérdezd meg hogy a környéketeken melyik dokihoz menj, néhányan (fõleg a nõk) elég durvák tudnak lenni, úgyhogy érdemes megkérdezni a "tapasztaltabb" nõket az ismeretségi körben. Vagy akár itt az oldalon is.
hát végbélen keresztül is valahogy kitapintja ott a dolgokat én nem tom én csak tûrtem hogy csinálja:D amúgy én akkor 14 voltam. Persze azóta másképp vizsgál(20 vagyok) jah és az elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Jé... De ez hogy lehetséges ? mármint hogy a végbélen keresztul ?
Lehetséges, én is hallottam róla. De engem szûzen is hüvelyen keresztül vizsgált meg a doki, csak kisebb kacsával, és csak egy ujjal. Megkérdezte, hogy használok-e tampont, és mivel igent válaszoltam, azt mondta, hogy egy próbát megér a hüvelyi vizsgálat.
hát én biztos nem engedném senkinek hogy végbélen keresztül vizsgáljon, brrrrrr
A kérdező hozzászólása: Hjééé akko nem is nõdoki hanem inkább vadállatt. Köszi a válaszokat
nekem is csináltak már ilyet. A lényeg az, hogy csak lazán.Ne feszengj, mert így mindkettõtöknek nehezebb. Nekem nem fájt egyáltalán, csak kicsit kellemetlen, valóban:)

Ha a nogyogyasz azt mondja, hogy kezelni kell valami fertozest, akkor az hany napos lehet? 1 het? Par nap? Valakinek mar volt-e ilyesmi?

Legjobb válasz: plussz még attól is, hogy hányszor akar látni a nõgyógyász! magán, vagy SzTK? Fizetsz neki?

plussz még attól is, hogy hányszor akar látni a nõgyógyász! magán, vagy SzTK? Fizetsz neki?
Hát igen, ez is benne van a pakliban.
a 2. ra gondoltam
Azt is megkérdezheted a nõgyógyásztól, hogy kb meddig tart. Ez változ. Függ attól, hogy milyen fertõzésed van, milyen gyógyszerrel kezelnek stb.
3-tól 10 napig, attól függ, mit ír fel.
Mer még nem irt fel semmit? Ez furi, ha gond van akk egybõl felirja amit kell, s elmondja mi a teendõ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!