Találatok a következő kifejezésre: A nődokim talált a (10 db)

A NOD 32-nél: Víruskeresés, ha talál, karantén a végén vírusírtás, vagy egyből vírusírtás és akkor ha talál vírust ki is írtja? Melyik a helyes?

Legjobb válasz: Ha legális, boltban vásárolt verziód van, akkor helyezd karanténba, küld el vizsgálatra, majd irtsd ki. Ellenben ha nem legális a virusírtód, akkor felesleges karanténba zárnod, hisz úgy sem tudsz vele semmit csinálni. Ilyen esetben az a legjobb, ha egybõl kiírtod.

Ha legális, boltban vásárolt verziód van, akkor helyezd karanténba, küld el vizsgálatra, majd irtsd ki. Ellenben ha nem legális a virusírtód, akkor felesleges karanténba zárnod, hisz úgy sem tudsz vele semmit csinálni. Ilyen esetben az a legjobb, ha egybõl kiírtod.

Ha talál a vírusírtom (Nod) valamit), karantéba helyezi és én elküldöm vizsgálatra, az mit jelent?

Elküldte a vírusos fájlt a gépem kivizsgálásra, hogyan tovább? Kapok majd valamilyen visszajelentést?

Legjobb válasz: Nem szokás.

Nem szokás.
Ezzel csak segíted a munkájukat, ha van egy új vírus akkor napokon belül tudjanak ellene védekezni és a legközelebbi adatbázis frissítésnél, már észrevegye!

Van már a NOD 32-nek HETES verziója? Mert nem találom sehol sem az interneten

Legjobb válasz: Nemrég jött ki a 6 os. Egy ideig nem kell rá számítani. + felesleges keresgélni:D

Nemrég jött ki a 6 os. Egy ideig nem kell rá számítani. + felesleges keresgélni:D
még csak nem rég jott ki magyar nyelven a hatos és már hetest akarsz?
A kérdező hozzászólása: Csak az egyik ismerõsöm azzal dicsekedett hogy neki a hetes verzió van.Köszönöm a válaszokat!! :)
1000%, hogy az "ismerõsöd" az ESET egyik fejlesztõmérnöke, így már érthetõ, hogy NEKI már az van! (ha, jó ismerõsöd és szépen megkéred vszínû neked is ír egyet...)
Mondd meg neki, hogy neked meg a 8-as van :)
A kérdező hozzászólása: :D


Milyen hatásai vannak a CNS kúpnak a teherbeesésre? Próbálkoznánk a babával, de valami gyulladást talált a nődoki, és ezt kaptam. Teherbe eshetek ebben a hónapban, ha használom? Vagy ne is reménykedjek?

Legjobb válasz: Szia! Ezt a dokitól kellett volna megkérdezni. Nekem az rémlik, mintha azt mondta volna, hogy a kezelés alatt nem ajánlott nemi életet élni.

Szia! Ezt a dokitól kellett volna megkérdezni. Nekem az rémlik, mintha azt mondta volna, hogy a kezelés alatt nem ajánlott nemi életet élni.
A kérdező hozzászólása: Azért nem kérdeztem, mert olyan bunko volt, hogy alig vártam, hogy szabaduljak. Nem közbe gondoltam én, hanem mondjuk utána ebbe a hónapba, vagy elõtte is voltunk együtt.

A nődokim méhszájsebet talált a méhemen. Gátolhatja a teherbeesésemet?

Legjobb válasz: Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok, nekem azt mondta, hogy ez nem jelet problémát! Csak annyit mondott, hogy a citológia eredménye határozza meg, hogy mi a további teendõ.

Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok, nekem azt mondta, hogy ez nem jelet problémát! Csak annyit mondott, hogy a citológia eredménye határozza meg, hogy mi a további teendõ.
Nem gátolja. Sok nõnek van méhszájsebe. Csak óvatosabbnak kell lenni úgy általában, és félévente járni rákszûrésre.
Nekem is volt évekkel ezelõtt, de egy egyszerû lézeres mûtét során "leégették" és szerencsére azóta semmi probléma. Tudom mindenkinek ajánlani!
Nekem évek óta van egy kis méhszájsebem. A doki azt mondta semmit ne csinálja, vagyis a szokásos hüvelyöblögetés és néha intimkúp (floragin) használata szükséges, mely visszaállítja a pH-t és a természetes baktériumokat. Néha leecseteli, de ennyi. 11 hós kisfiú anyukája.

A Mozilla Firefox fájl feltöltési és fájl csatolási kísérletnél már a "tallózásnál" összeomlik és kidob pl. iwiw-ből, internet explorer hibaüzenet nélkül dob ki. Mi okozhatja, hogy lehet orvosolni? Nod 32 nem talált vírust.

Legjobb válasz: Tölts le és telepits kémprogram irtót, pl. ezt: http://www.emsisoft.com/en/software/free/ Futtasd le, frissitsd, állitsd be a nyelvet (tud magyarul), aztán PC vizsgálata, Mélyvizsgálat. Amit talált, rakasd karanténba és küld el vizsgálatra. Állandó védelmet nem zavarja.

Tölts le és telepits kémprogram irtót, pl. ezt: http://www.emsisoft.com/en/software/free/ Futtasd le, frissitsd, állitsd be a nyelvet (tud magyarul), aztán PC vizsgálata, Mélyvizsgálat. Amit talált, rakasd karanténba és küld el vizsgálatra. Állandó védelmet nem zavarja.
Nekem nem mûködik a youtube felsõ része. vagyis nem tudok klikkelni ott semmire :S
ja, és ez nem vírus miatt van. szerintem
A kérdező hozzászólása: csak az a gond , hogy az egér nem hogy másabb , konkrét mûveletek hajt végre pontosan kattint kikeres paneleket és átállítja a szemem elõtt :S de csak ha youtub nyitrva van
Barátom neked nem vírusod van, hanem bemásztak a számítógépedre. Használj tûzfalat, (sunbelt personal vagy zone alarm)
A kérdező hozzászólása: ennek lehet köze youtube hez mert komolyan csak akkor csinéálja ha youtube nyitva , és olyan gyorrsan hogy eberi kz kizárt hogy tudná igy, ja és orosz a windows om ugyhogy rutinbol sem mehet neki valaki
nekem is ez a bajom

Egy olyan vírust kaptam, ami miatt állandóan megszakad PPPoE kapcsolat. Hol helyreáll - hol megszakad. Legújabb NOD és Spyware Terminátor nem találja. Mivel irtsak és hogyan? A csökkentett mód is kevésnek tűnik!

A NOD csökkentett üzemmódban sem fér hozzá a memóriához. S?t, parancssoros üzemmódban sem.

Legjobb válasz: újra kell húzni a gépet, más itt már nem segít. és ez még a gép hasznára is válik.

újra kell húzni a gépet, más itt már nem segít. és ez még a gép hasznára is válik.
A kérdező hozzászólása: Attól tartok, hogy ha újrahúzom, CSAK a vírus marad rajta! Nagyon úgy tûnik, hogy ez magába a rendszerbe épül be. Lehet, hogy bootvírus (illetve kombinált, mert bootvírusnak kicsit sokfélét csinál).
Nem aggódj, ha újrahúzod, nem marad meg a vírus, a hardverbe nem tud beépülni, hiszen ez csak egy szoftver.
A kérdező hozzászólása: Na... talán sikerült megoldani. 4 vírus- és kémprogramkeresõ ment végig rajta. Az egyik boot közben. Ebbõl 3 talált néhány vírust. Az a legszebb, hogy nem volt végigfertõzve a gép: 1-1 file volt fertõzve mindegyikkel. Most már fél napja "rendesen" mûködik. Azért idézõjelben, mert közben egy csomó más program tönkrement, és egy már biztosan van, amit nem lehet újratelepíteni (nem mûködik utána).
ha ezután is lesz ilyen, szerezz be Kaspersky I.S. 2010.-et, mindent kinyúvaszt MDragon 2010

A billentyűzetemen nem tudtam használni az alaptartáshoz szükséges betűket: asdfjklé Nodot futtattam vistán restart után, nem talált semmit. Kicseréltem a klaviatúrát, ez rendesen műxik, de érdekelne, hogy mi lehetett a másikkal a baj?

Legjobb válasz: Idõnként nálam sem megy minden betû,azért,mert ahol becsatlakozik a vezeték,ott ha megfeszül kissé a vezetékem,akkor nem érintkezik rendesen.Szerencsére,ha visszalazítom,még helyreáll,de ha nem tenné-én is kicserélném.

Idõnként nálam sem megy minden betû, azért, mert ahol becsatlakozik a vezeték, ott ha megfeszül kissé a vezetékem, akkor nem érintkezik rendesen.Szerencsére, ha visszalazítom, még helyreáll, de ha nem tenné-én is kicserélném.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

A vírusírtóm folyamatosan talál 2 vírust. ESET NOD 32 4.2.71.2 verziójú, sajnos nem eredeti. Azt írja, hogy megtisztítja a fájlokat, de ez a 2 vírus mindig jelen van és nem írja ki, hogy hol. Valami megoldást nem tudtok?

Legjobb válasz: > Valami megoldást nem tudtok? Másik vírusirtó. Avast Free http://www.avast.com/en-eu/index AVG Free 2013 http://free.avg.com/eu-en/free-antivirus-download ESET NOD32 legális próbaverzió http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_hun.msi (amikor a telepítés során kéri hogy regisztráld a próbaverziót, megadhatsz hamis email címet is, nem törõdik vele)

> Valami megoldást nem tudtok? Másik vírusirtó. Avast Free http://www.avast.com/en-eu/index AVG Free 2013 http://free.avg.com/eu-en/free-antivirus-download ESET NOD32 legális próbaverzió http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_hun.msi (amikor a telepítés során kéri hogy regisztráld a próbaverziót, megadhatsz hamis email címet is, nem törõdik vele)
A kérdező hozzászólása: C:\ProgramData\Tarma Installer\{361E80BE-388B-4270-BF54-A10C2B756504}\_Setupx.dll - módosult Win32/Adware.Yontoo.B alkalmazás - törléssel megtisztítva (a következõ újraindítás után) - karanténba helyezve Õ a kártevõm, de nem törli, mindig ott van az új ellenõrzésnél is:S Rákeresek, de nem találja a gépen.
Menj abba a mappába a Total Commander-el, és próbáld meg letörölni ezzel: http://download.chip.eu/hu/Unlocker-1.8.7_145537.html
A kérdező hozzászólása: Köszi, új nodot feltettem és a kódot használtam, amit a pc gurun találtam, az leírtotta egybõl. Köszi mindkettõtöknek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!