Találatok a következő kifejezésre: A nődokim mondta (15 db)

Volt egy abortuszom 3 éve, és most 7 hónapja nem védekezem a barátommal. Lehetek még terhes egyáltalán? A nődokim azt mondta, h nincs semmi baj. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: próbálkozz többet. Ha a doki azt mondta nincs baj, akkor nincs. Meg kell szenvedned a másodikért, ha az elsõ így ment el.De vigyázz magadra és sikerülhet.

próbálkozz többet. Ha a doki azt mondta nincs baj, akkor nincs. Meg kell szenvedned a másodikért, ha az elsõ így ment el.De vigyázz magadra és sikerülhet.
Simán lehetsz terhes. Nekem egészségügyi kaparásom volt, és utána 1 év múlva elterveztük, hogy szeretnénk második babát, és azonnal terhes lettem. Sok sikert a próbálkozásokhoz.
lehetsz terhes. ha minden igaz. de vannak akiknek abortusz után soha nemlehet babájujk és még sincs semmi baj. csak aztnemértem hogyha 3 éve volt akkor miért vettetted el ha rá 2 évre már akartál gyereket?
Szia! Lehet, hogy nem fizikai ok miatt nem esel teherbe. Egy abortusz lelkileg is megviseli az embert. Ne akard görcsösen /nekem is mindig ezt tanácsolták/ és akkor sikerülni fog.
használj intim tusfürdõt az sokat segít, helyreállít teljesen, nekem bejött
Ha az orvos azt mondta hogy semmi akkor semmi csak ez a te természetes én - ed . Mindenkinek máshogy van hát neked így. Ha esetleg mégis úgy gondolod hogy baj van keress egy másik nõdokit õ majd megmondja .
A nõdokinak kell csinálnia egy vizsgálatot, kenetet kell vennie és elküldeni laborba.kb.1 hét az eredmény, és csak az alapján mondhatja biztosra, hogy nincs baci.Ja, meg szerintem érdemes irrigálni (patikában, dm-ben tudsz venni pl. Lactacyd Feminából is van)
A helyedben elmennék egy másik orvoshoz. Ez gyakran varázslatos módon megváltoztatja a diagnózist és korábban fel nem ismert betegségek gyógyításához vezet. Tapasztalatból beszélek.
Nekem normális volt (szerintem még mindig az) és a legutóbbi vizsgálatomnál (kb. egy hónapja volt) az orvos említette nekem hogy bõvebb lett a váladékom, mondtam neki hogy én nem veszem észre, de õ írt fel nekem Gynazol krémet, hogy azt használjam.Bár ha neked 6 éve így van akkor semmi gond nincsen szerintem mert a szervezeted így látja jónak.De ha zavar akkor szerintem vesd fel a dokinak, hogy írjon valamit mert téged zavar.

A Nődoki azt mondta tegnap, hogy nagyon mirigyesek a melleim. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Ezt tõle kellett volna megkérdezned, nem? Ki tudja, ha õ nem?

Ezt tõle kellett volna megkérdezned, nem? Ki tudja, ha õ nem?
Nekem is ilyen, ez alkati adottság. Pontosabban elõször ugyanezt mondták nekem is, késõbb megállípították hogy kis cisztákkal van tele a mellem. Kezelésre nincs szükség, csak évenkénti mammográfiás és ultrahangos vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Tényleg ott kellett volna megkérdezni, csak nem akartam hülyének tünni. mammográfiára megyek, bár nem az orvos küldött el hanem magamtól.
szia! ha nem szültél még, vagy fiatal vagy (30 éven aluli), akkor elég egy uh-ra menni. Ez a mastopathia pedig teljesen normális, ne ijedj meg tõle. Esetleg jobban fájnak melleid, mint az átlag, de legalább tejmirigy van benne, és nem zsír!

Kis babámnak nagy a húgyhólyagja azt mondta a nődoki az Uh-? Gond lehet ebből?

Legjobb válasz: Ezt is az orvostól kellett volna megkérdezni.

Ezt is az orvostól kellett volna megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: Nme mondod inkább te válaszolj a kérdéseimre . Mert erre kiváncsi nem vagyok

Mikortol ved a Diane 35, ha a ciklusom 5. ik napjan kezdtem szedni? Nodoki mondta, hogy akkor is kezdhetem.

Legjobb válasz: Elkezheted akkor is, de jobb ha a mesid elsõ napján kezded el. Ha jól belegondolsz akkor késõbb fog védeni. Igyis úgyis jó megvárni az elsõ hónapot. Közben más védekezési módszer is kell.

Elkezheted akkor is, de jobb ha a mesid elsõ napján kezded el. Ha jól belegondolsz akkor késõbb fog védeni. Igyis úgyis jó megvárni az elsõ hónapot. Közben más védekezési módszer is kell.
ha a 2-5. nap közt kezded szedni, akkor egy hétig kell alkalmazni más módszert.

Ha a nődoki a 9. hétben mondta azt, h nincs terhesség akkor megnyugodhatok?

már akkor vmit látott vna nem???köszi a válaszokat el?re is

Legjobb válasz: mitõl számított 9. hétben?:) hetekkel a terhességet jelölik. De ha úgy érted, hogy kb. 2 hónapja nem jött meg, és a doki nem látott petezsákot, embriót; akkor valószínû nem vagy terhes.

mitõl számított 9. hétben?:) hetekkel a terhességet jelölik. De ha úgy érted, hogy kb. 2 hónapja nem jött meg, és a doki nem látott petezsákot, embriót; akkor valószínû nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: de megjött csak naon kevés volt, és amiota együtt vtam a baratommal eltelt 9hét
A kérdező hozzászólása: és azutan mentem a nödokihoz
Persze, nem vagy terhes! Nyugi már! :)
A 9-ik heten mar látna, ha lenne baba.Nincs baba!
Ha terhes vagy akkor 9.ik hétben már simán ki lehet tapimtani, sõt UH- már a szíve is látszana. Nyugi, nem vagy terhes!!!

Lányok? Ha a nődoki azt mondta pénteken, hogy "ma, holnap, holnapután" tehát a múlt hétvégén meg fog jönni, mert ez a tapasz hatása, de azóta sem jött meg, s nem is érzem, hogy készülődne valami, akkor mi van?

Miért nem akar megjönni? Már olyan türelmetlen vagyok ... most jönne a clostys hónap, s én annyira bízom benne, hogy ez majd segít ... dehát amíg nincs menszi ...

Legjobb válasz: Szia, Szerintem hívd fel az orvost és beszélj vele.Érthetõ az aggodalmad.Majd Õ tudni fogja,hogy mi legyen a továbbiakban. Egy telefont megér.. Kitartás! Üdv.

Szia, Szerintem hívd fel az orvost és beszélj vele.Érthetõ az aggodalmad.Majd Õ tudni fogja, hogy mi legyen a továbbiakban. Egy telefont megér.. Kitartás! Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ... én is gondoltam már rá ... csak nem tudom, hogy helybõl tudni fogja-e, hogy ki vagyok, s mi a helyzet velem ... mert persze a lényeget elmondom, de nem tudom az egész kórtörténetemet vázolni Neki! De talán igazad van ... megpróbálom majd délután, asszem ma akkor rendel! :)
Szia! Nem is volt egyáltalán menzid vagy lehet, hogy terhes vagy?Miért nincs menzid?
egy ismerõsöm most fogja megszülni a lányát, aki a vérzés helyett jött egy hasonló tapasz után. szerintem tesztelj!
Tesztelj! A dokinak pedig elég, ha annyit mondasz, amennyit nekünk leírtál, meg a tapasz nevét- fog tudni reagálni így is.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok! Terhes nem lehetek, mert nem volt megfelelõ méretû tüszõm. Volt menszi, csak mikor visszamentem, azt mondta, amit már fent írtam ... nem értem el, majd holnap újra próbálom. Még egyszer köszönöm Nektek, s további szép napot/estét!
Szia! Az, hogy nincs megfelelõ méretû tüszõd, nem zárja ki egy teherbeesés lehetõségét.Szerintem nem mindenki tüszõje könyvszerinti és mégis sokan teherbe esnek!

3 hónapja szedek fogamzásgátlót és bizonyos időnként fáj a mellem tőle. Elmentem a nődokihoz azt mondta ez természetes és vannak akik emiatt nem is szedik. Ráadásul a legalacsonyabb hormontartalmút szedem. Mi tévő legyek?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ 3 hónapban folyamatosan hányingerem volt! Nem hagytam abba, aztán szépen lassan elmúlt. Mostmár egy éve szedem, és amit eleinte felszedtem pár kilót, sikerült lefogynom (gyógyszer mellett), a hányinger elmúlt, semmilyen mellékhatása nincs már. Én azt javaslom, hogy nyilván mivel nem véletlenül kezdted el szedni, még egy-két hónapig ne hagyd abba, aztán ha olyan kellemetlen marad számodra ez mint eddig, akkor hagyd a francba.

Nekem az elsõ 3 hónapban folyamatosan hányingerem volt! Nem hagytam abba, aztán szépen lassan elmúlt. Mostmár egy éve szedem, és amit eleinte felszedtem pár kilót, sikerült lefogynom (gyógyszer mellett), a hányinger elmúlt, semmilyen mellékhatása nincs már. Én azt javaslom, hogy nyilván mivel nem véletlenül kezdted el szedni, még egy-két hónapig ne hagyd abba, aztán ha olyan kellemetlen marad számodra ez mint eddig, akkor hagyd a francba.
A kérdező hozzászólása: hát igen csak szeretném szedni mivel élek nemi életet és a baba még nem jönne jól!
Ahogy mondta ez természetes.. Gondolom nem egyfolytában fáj! Viseld el, aztán lehet, hogy elmúlik ha megszokja a szervezeted a gyógyszert... Nem olyan elviselhetetlen, szerintem, nekem is érzékeny, és fáj mióta szedem, de nõtt is!:)
Hát szerintem ez egyáltalán nem természetes! Figyelni kell a tested jelzéseire! Egyébként meg egy nõ szervezete sem bírja a fogi gátlót...max nem tud róla, hogy nem...rengeteg mellékhatása van... 2 cikket ajánlok, a kommentekkel együtt: http://antalvali.com/hirek/fogamzasgatlas-termeszetesen.html http://antalvali.com/ti_fogamzasgatlas_mellekhatasai
De igen természetes ez a mellékhatás! Könyörgöm, ezek hormonok, örülj inkább, hogy "csak" a melled fáj tõle, és nem trombózist kapsz tõle!
A mellékhatások között szerepel a mellfeszülés/fájás igen, így normális határokon belül természetes. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a menstruáció megjövetele elõtt jóval érzékenyebbé válik a mell, nekem legalábbis ilyen volt, illetve hányinger (ez elég gyakori mellékhatás volt másnál is, más gyógyszerekkel), no meg hogy felszedtem 1-2 kilót. Mivel mind szerepelt a mellékhatások között ne is csináltam belõle gondot, bár úgy voltam vele, hogy ha 3. hónap után sem múlik el a hányinger, akkor abbahagyom! Elmúlt, a felszedett kilók láthatók voltak, de szinte semmi mozgással le is ment úgy hogy nem hagytam abba a bogyót. Nekem bejött, helyretette a ciklusomat. Nyilván ha nem lenne párom, nem szedném tovább, de egyelõre csak pozitívumokat tudok mondani. Ha a tünetek nem múlnak el, az már természetes, illetve lehet hogy az, de nem muszáj eltûrni, ki lehet próbálni más tablettát, vagy elhagyni.
A trombózis kialakulhat késõbb is....

Menstruációm első napján kezdtem el szedni a Yasminelle tablettát, és mondta a nődokim, hogy az első pár hónapban pecsételős vérzés jelentkezhet a menstruáción kívül is. Nálam jelentkezett is, meddig tart ez általában? Tényleg 2-3 hónap?

Általában 5-6 nap alatt elmúlik a vérzésem, de már a 9. napnál járok... mondjuk 3 napja csak pecsétel?s a vérzés. Nektek is volt ilyen? Tapasztalatok, hogy meddig fog tartani.. vagy nektek meddig tartott?

Legjobb válasz: nekem a 4. levél után múlt el teljesen, tehát az 5. levéltõl nem véreztem egyáltalán a 3 gyógyszeres hét alatt, csak a szünetben.

nekem a 4. levél után múlt el teljesen, tehát az 5. levéltõl nem véreztem egyáltalán a 3 gyógyszeres hét alatt, csak a szünetben.
pont akkor nem volt már párom mikor elkezdtem szedni, az elsõ hónap volt csak igazán húzós akkor szinte végig pecsételtem, aztán egyre kevésbé, elvétve fordult csak elõ heti 1-2 nap de elõfordult. 5. hónaptól volt teljesen oké minden.
jah és az lemaradt hogy ha lett volna pasim akkor az elsõ problémásabb hónap után már biztosan szeretkeztünk volna.
nekem max egy hétig volt pecsételõ vérzésem
nekem egy hónapig volt pecsételõs vérzés a yasminelle-el, utána rendesen beállt a menstruációm.
A kérdező hozzászólása: és így mi lett a szexuális életeddel? mert nekünk már elég régóta tolódik emiatt az újabb együttlét... de 3-4 hónapot nem akarok kihagyni (szex nélkül), gondolom senki se.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! egyéb tapasztalat??
A kérdező hozzászólása: jó neked... én már túlnyúltam pár nappal az 1 héten
Yasminellenél nálam pont nem volt. De másik 2 gyogyinál igen. Pár nap és elmúlik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!