Találatok a következő kifejezésre: A nő milyen férfire vágyik És (12 db)

A nő általában milyen férfire vágyik? És van olyan, hogy létezik is, nem csak megjátsza magát? És miből lehet tudni, hogy ő olyan amilyennek mutatja magát?

Mert az én párom megbízhatónak t?nik, édesanyjával is találkoztam már többször is, barátai nem nagyon vannak, legalábbis nem találkoztam még egyikkel sem, nincs közös baráti társaságunk sem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

Milyen egy jó aromás parfüm? Férfi vagyok és fel szeretném kelteni egy nőnek a figyelmét

ha nem tudsz márkát mondani akkor illatot mondj az alapján tudok nézni válaszodat előre is kösz

Legjobb válasz: Hát nekem már az felkelti a figyelmemet, ha egy férfinak amolyan hagyományos, nem hivalkodó, divatos illata van, hanem visszafogott, fanyar, sportos, ami manapság ritkább, és inkább a negyvenes korosztály, abból is az elegánsabba használja. Szerintem ez a férfias. De hát kinek mi tetszik... 35/nõ

Hát nekem már az felkelti a figyelmemet, ha egy férfinak amolyan hagyományos, nem hivalkodó, divatos illata van, hanem visszafogott, fanyar, sportos, ami manapság ritkább, és inkább a negyvenes korosztály, abból is az elegánsabba használja. Szerintem ez a férfias. De hát kinek mi tetszik... 35/nõ
igaz még fiatal vagyok, de néha én is megszoktam fordulni egy fiú után ha egy vonzó illatot érzek rajta...mint pl.a playboy parfümök, vagy nagyon kis mennyiségben csokis AXE ... a sok mennyiséget azért nem ajánlom mert attól a nõk megfulladak :D ... 15/L
Szerintem ez függ a stílusodtól, már vannak szakértõk, akik kiértékelik, hogy mi illik hozzád. Javaslom, h keress rá a legnépszerûbb közösségi oldalon, mint személyes illattanácsadás. S tudnak neked javasolni olyat, ami feromonnal dúsított, ami a vágykeltést fokozza :)
Szerintem ezt ne parfümmel tedd. Valami maradandóbbat keressél.
JPG Le Male (nagyon hasonló, de jóval olcsóbb a Cuba Gold) vagy Kokorico. Givenchy Pi. CK One Shock. Vagy ha bevállalós vagy YSL Kouros.

Szerintetek milyen a kapcsolat egy szűz nő és egy bak férfi között? A nőnek vagy a férfinak kéne inkább kimutatnia a tetszést?

(Persze itt arra is kíváncsi lennék,hogy mik a nehézségek a kapcsolatban,illetve honnan lehet tudni,ha egy Bak férfinak tetszik valaki?)

Legjobb válasz: Nagy butaságot csinálsz, ha erre próbálsz alapozni. A horoszkójegyek semmilyen kapcsolatban nem állnak a tulajdonságokkal. Szerinted meghatározza egy kapcsolat nehézségeit az, hogy ki mikor született meg? Neeee... felejtsd el... ne is gondolj erre, egyáltalán semmire, csak koncentrálj az emberre, akit szeretél meghódítani!

Nagy butaságot csinálsz, ha erre próbálsz alapozni. A horoszkójegyek semmilyen kapcsolatban nem állnak a tulajdonságokkal. Szerinted meghatározza egy kapcsolat nehézségeit az, hogy ki mikor született meg? Neeee... felejtsd el... ne is gondolj erre, egyáltalán semmire, csak koncentrálj az emberre, akit szeretél meghódítani!
alapvetõen jó kapcsolat - bár a szûz visz majd el a hátán mindent, a lusta bak a kisujját sem mozgatja semmiért :-) de a szûznek jó, ha mindent kézben tart és irányít, ezért képes 2xannyit dolgozni. nyilván a kezdeményezés feladata is a szûzre hárul, bár nem árt ravasznak lenni, mert a baknak is van vadászösztöne. kicsit fel kell kelteni az érdeklõdését, aztán õ majd intézi tovább.
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszi szépen a válaszod
Ha már feltetted a kérdésedet, akkor észre is vehetted, hogy egy bak férfi is ki tudja mutatni a tetszését. Arra vigyázz, hogy ne beszélj túl sokat, és ne kritizáld! bõvebben az asztrokalendarium pont hu oldalon olvashatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, igazán hasznosak :)
Az asztrológia összetett dolog. Nem lehet megmondani ilyen egyszerûen 2 jegybõl ítélve, hogy milyen egy kapcsolat. Mi az aszcendens, hol volt a vénuszotok stb.? Van akinél pl erõsebb az aszcendens mint a napjegy. Az alapállás az, hogy a szûz és bak jól kijönnek, de csak napjegyeket nézve nem lehet semmit sem mondani egy kapcsolatról. Írd be google-ba h párhoroszkóp. bár az csak egy felületes 'elemzés'. Az hogy kinek kell kimutatni a tetszését függ az embertõl. Szerintem mindkét fél mutassa ki. De ha õ félénk, akkor lehet hogy nem fogja könnyen, erre rásegíthetsz talán avval ha kedvesen közeledsz hozzá vagy beszélgetsz.
Egy nõ és férfi között jó kapcsolat alakul ki, ha mindkettõ a másik értékrendje, temperamentuma szerinti, fontos a külsõ-belsõ megfelelés és elfogadás mindkét fél részérõl. Hagyományosan a férfinek kell a nõhöz mennie, de ma már a nõk is nyitnak, tehát mindegy. De nem nyomulva, törtetõen, erõszakosan, ha hiszen nem biztos, hogy a másik kér belõled. Mint minden kapcsolatban, úgy a tiédben is lehetnek majd nehézségek, ezt az adott környezeti-gazdasági helyzet adja egyrészrõl, másrészrõl a két fél között kiütközõ ellentétek, fõleg ha nem tudjátok elsimítani. Általában jelzésekbõl gondolhatja a másik fél, hogy bejön az adott férfinak/nõnek, de egy találka keretében talán jobban ki is bontakozna, ki-mit akar, és vár.
Nagyon fontos az is, hogy hány óra perckor születtél. Egyébként mind a két jegy eléggé magába zárja az érzelmeit
Szerintem ez jó kapcsolat lehet, mivel mindkettõ földjegy. Arra a kérdésre, hogy honnan lehet tudni, hogy a Bak férfinak tetszik valaki, a válasz: Sehonnan! :) Egy Bak pasi érzéseiben soha nem lehetsz biztos. Még ha komolyan is gondolja veled, akkor sem mutatja ki.
Azért érdemes másutt is tájékozódnod, nem csak asztrós honlapokról, ha valami hasznos információra lenne szükséged... Bár ez a kérdés elég egyszerû: hogy milyen kapcsolat alakul ki, az csak rajtatok múlik.


nem
fogod beírod a google-ba 3023154654 oldalt ad ki ezekre a kulcsszavakra
Sünii jól írta, csak kettõvel kevesebb találat van rá.
Jól figyelj, mert csak egyszer fogom leírni: Mindenki mást szeretne.
Mindenki más... kérdezd meg attól, akivel ágyba bújsz!

Olyan emberek véleményét kérném, akik 20 év korkülönbéssgel házasodtak vagy élettársi viszonyban vannak. A nő 26 éves, férfi 46. Milyen problémák adódtak a kapcsolat során, hogy hidalták át, és a környezet "támadásait" miként kezelték?

gyermkevállalást hányan vállaltak be, vagy terveznek? Ha pl. a nő 30 évesen szül, a férfi még midnig simán megélheti a gyermek 20. évét sőt tovább is. A kockázat, hogy elveszíthetjük a párunkat korábban fiatal párral is fennt áll. Baleset, betegség, harmadik fél színre lépése, szóval mindenhol kockázat van, miért ne kockáztasson a nő egy idősebb férfiért, ha úgy érzi ő a másik fele? Mindenkitől választ várok, akik ebben élnek vagy éltek. A negatív, apakomplexus, csak a pénze kell, tapasztalat nélkül alapuló üres kommentelők kerüljenek! Köszönöm! 26L

Legjobb válasz: sztem simán:) hajrá! de ilyenkor rá kell gyúrni a gyerekvállalásra ám..

sztem simán:) hajrá! de ilyenkor rá kell gyúrni a gyerekvállalásra ám..
A legjobb barátnõm szüleinél ez a felállás és náluk nagyon bevált a dolog, csak ugye mikor a barátnõm anyukája 52 volt az apukája már 72 és meghalt szóval sajnos viszonylag fiatalon egyedül maradt az anyukája. 22N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Szomorú, hogy nem sokan szólnak hozzá a témához, pedig annyira érdekelne kik, hogyan élnek ilyen viszonyban! :(
Nálunk 30 év van 11 éve vagyunk együtt fél éve lettünk hivatalosan is élettársak.Szeretnék babát de a párom nem:(
A kérdező hozzászólása: Hány éves a párod, hogy nem szeretne babát? Nagyon késõnek tartja a gyermekvállalást? Én valahogy úgy tervezem, hogy mikor én elérem a 28-29. évemet, akkor esnék teherbe, és a párom is addigra lesz 50.
Üdv! Párom és én köztem 18 év a kor különbség. Én 26, õ 44. 6 éve vagyunk együtt, abból 4 éve házasok. Van egy gyönyörû kislányom, és idõvel még szeretnék egyet. A szüleimnek, család tagoknak nehéz volt elfogadni, nagy harcok folytak a kapcsolatunkért, de mára minden rendezve. A kollégák, elõször meghökkentek, de semmi kirekesztettséget nem tapasztaltam. Egyszer megkérdezték, hogy mért nem egy fiatalabbat kerestem magamnak, én meg megmondtam, hogy azért mert õbenne találtam meg azt aki nekem kell. Néha vannak nézet eltéréseink, de melyik házasságban nincs? Egyszer a tescoban a pénztárnál egy fiatal srác nem tudta, hogy köszönjön és megkérdezte, hogy az apukám? Én meg simán ráválaszoltam, hogy a párom. Kicsit meglepõdött a srác, mi meg csak vigyorogtunk az egészen. Elején még zavart egy kicsit, hogy ki mit mond, de mára megtanultam ezzel együtt élni. El kell fogadni vannak olyan emberek, akik soha nem fogják ezt megérteni, és elfogadni, de sokan vannak akiket egyáltalán nem zavar. Amúgy is a mi életünk, úgy éljük ahogy... Ha én így vagyok boldog, és te is így vagy boldog, ne zavarjon ki mit mond.
4.vagyok 60 éves lesz.Azt mondta nem akarja magát kinevettetni 60 évesen és most lesz az elsõ gyerek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Olyan jó ezt olvasni, hogy mások is harcolnak azért, ami fontos. Sosem értettem miért kellene megfelelni a társadalom "elvárásainak" manapság már a homoszexuálisok házasságát is kezdik lassan megemésztni, meg egyebeket. A korkülönbség az felfogható, hogy bolhából elefántot csinálnak sokan. Ha fiatalabbal kötöd össze az életed, az se garancia, hogy melletted marad, vagy ne adj Isten megtalálja valami csúnya kór, és évekre rövidül le az a bizonyos közös élet.

Szerintetek milyen gyakori, hogy a férfi nem akar házasságot és gyereket, csak belemegy? Mert a nő akarja vagy mert illik, meg így szokás, ez az élet rendje stb.

Három házaspár válik a közelemben, mind a 3 férj azt mondja hogy ő ezt nem is akarta.

Legjobb válasz: Akiket ismerek, azok közül inkább a nõk nem akarják a házasságot.

Gyakorinak tapasztaltam, pedig ez a nõ részérõl sem igazi szeretet csak bizonyítási vágy és presztizs kérdés stb. Éppen ezért részemrõl le is nézem azt a férfit, aki így házasodik, hiszen egyfajta kényszerbõl teszi. Boldogtalan házasság lett az ilyenekbõl a környezetemben, a férfi állandóan csalta és pótlékot keresett, aztán az ilyenek a szenvedésekkel teli házasság után elválnak. Õszintén szólva nem látom értelmét ennek. Én soha nem akarnám magam a másik nyakába varrni, ha õ nem akarja.
Mostanában már egyre gyakoribb, de az is, hogy a férfi CSAK a nõ kedvéért házasodik, de persze tudjuk ennek mi lesz a vége... válás. A környezetemben csak 1 férfit ismerek aki nem akar házasságot, de ott a barátnõje elfogadta, és boldogok!
Elég gyakori. Pont most van erre elõttem példa, az unokatestvérem férjével beszélgettünk nemrég, (mindketten házasok vagyunk) hogy maaaajd jó sokára -mondjuk azért 10 éven belül- gyerekvállalás, erre az unokatesóm egyik rokona bejelentette, hogy terhes és mit ad isten! Múlt héten elfecsegték, hogy már õk is próbálkoznak. Hát összenéztünk a sráccal... nem tûnt boldognak...
szerintem ez nagyon gáz dolog....és felelötlen, ha nem akarok valamit nem teszem meg csak azért , hogy megfeleljek....föleg nem házasodom és nem csinálok gyereket...ezért van a sok elhagyott ember de legföképp gyerek....ostobaságnak tartom
Akiket ismerek, azok közül inkább a nõk nem akarják a házasságot.
A férfi lekötni nem akarja magát leginkább, a nõ pedig anyagi okok miatt nem meri meglépni a gyerekvállalást 20/F
Nagyon gyakori. Szerintem fele ennyi gyerek nem lenne, ha a nõk csak akkor szülnének, amikor a férjük/párjuk is akarja.
Három több éve házas ismerõsöm is azt mondta, hogy ha annyi idõs lenne mint én, biztosan nem nõsülne meg. Na most én itt vagyok 22-évesen mint frissen végzett Technikus és úgy gondolom, hogy az esküvõ a mai gazdasági helyzetben és a meglévõ kilátásaimmal/kilátástalanságommal teljesen felesleges pénzkidobás és a házasság a meglévõk mellett csak plusz teher és stresszforrás, amire abszolute semmi szükségem nincs...
Hát csak akarta valamennyire ha már a gyerekgyártásban részt vett. Sterilizáltathatta volna magát ha olyan nagyon nem akar gyereket. Utólag már felesleges siránkozni.Nem kényszerítette senki se a gyereknemzésre.
A kérdező hozzászólása: 7-es: de ha nem tûnt bodlognak, miért ment bele? Mondja meg a feleségének és védekezzenek gumival.
He?! Mi a bajod?!
A kérdező hozzászólása: Nadizom én is, de az utaztatót még nem csináltam meg, ezért nem is tudom még, hogy ott valójában mit érintenek. Köszönöm a válaszaid! :)
Pránanadi, tehát a buddhizmus tanait lehet benne fölfedezni. Mondjuk a karma is hindu/buddhista tan, szóval eleve errõl a területrõl származik.
A kérdező hozzászólása: A reinkarnációs utaztatást melyik nézet szárnyai alatt tanultad?
Ezt a tanfolyamon tanultam, ahol megtanítottak minket a reinkarnációs utaztatás terápiás módszerére. Írásban nem hiszem hogy meg fogod találni bárhol is, mert manapság a divat hogy fogadd el magad, és fogadtasd el magad másokkal úgy ahogy vagy, ne akarj változtatni a másságodon. Nekem hiteles forrás a természet, mert a szexualitás elsõdleges célja a faj fenntartása. Azonos nemû egyedek között ez lehetetlen. Ebbõl következõen a homoszexualitás nem természetes állapot. Másfelõl ha a karma logikáját követed, akkor megállapíthatod magad is mindezeket. Tudom hogy most az fog jönni sokaktól, hogy a szexualitásnak nem csak az a célja hogy utódokat nemzzen az ember, és jönnek majd a tantrával. Nos a tantrában tudtommal nincs szó homoszexualitásról, tehát feltételezi, hogy egészséges szexualitással kezd bele az ember. Legalábbis az eredeti tantrában biztos hogy nincs benne a homoszexualitás. Azonos nemû társaink iránt is kimutathatjuk a szeretetünket, de ehhez semmi köze nem szabad hogy legyen a nemi vonzódásnak, mert az már természetellenes. De mint mondtam manapság nem nagyon találsz még ezotériában sem olyan írást ahol a homoszexualitást betegségként értelmeznék. Az ezotériában is a liberális eszme kezd elterjedni, mindamellett, hogy a valódi ezotériával köszönõviszonyban lévõ dolgokról is úgy beszélnek mint õsi ezoterikus tanokról....Szóval nem, nem tudom alátámasztani. Csak a szavam van, mint bizonyító erõ. Tõled függ mennyire tartod hitelesnek.
A kérdező hozzászólása: Értem. Alá tudod ezt támasztani valamiféle forrással, vagy ez a saját véleményed? Mi a helyzet a görögökkel és a rómaiakkal, ahol ez nagyon gyakori és elfogadott volt? Tegyük fel, hogy van két véglet (és persze közte az átmenet); mert ugye nem minden homoszexuális viszonyul ugyanúgy a homoszexualitásáról és éli meg ugyanúgy. Tehát nyilván van különbség aközött, hogy valaki csak a szexuális örömök miatt hajszolja a saját nemét; és aközött, hogy érzelmileg kötõdik egy azonos nemû iránt, de nem a testi örömök hajtják elõre, hanem ugyanúgy élnek ketten, mint egy átlagos heteroszexuális házaspár, csak éppen két nõi testben. Ha jól tudom, a lélek, a szellem se nem férfi, se nem nõ - ezért is lehetséges különbözõ életekben másképpen inkarnálódni, hol férfiként, hol nõként.
A homoszexualitás az ezotéria szerint karmikus betegség. Persze nem feltétlen elõzõ életbõl származó, ebben az életben is történhet olyan aminek ez lesz a végkimenetele. A jó hír az, hogy ennek a karmának a megszüntetésével a betegség is elkezd enyészni. Sok metódus foglalkozik karmikus betegségek gyökerének felkutatásával, és a karma feloldásával. Ezután a betegséget már lehet normál módon is kezelni. Elsõ feladat persze az, hogy a beteg belássa, ez egy természetellenes állapot, betegség, és ne élvezze ezt az életformát, átadva magát a szexualitás örömeinek, hanem egészséges életre vágyva keressen gyógyulást. A betegségtudat az elsõ lépés a gyógyulás felé. Ezután már csak a személynek megfelelõ terápiát kell megtalálni. Általában az ilyen problémákkal küzdõk jobban hajlanak a modern liberális nézetre, miszerint fogadjuk el a "másságot". Ez ugyanolyan, mintha elfogadnánk az anorexiát, mint másságot, és hagynánk a betegeket elsorvadni, mert nekik biztos így jó. A homoszexualitás nem halálos betegség, de egy életen át elkísér, és a karma tan szerint a következõ életekre is súlyos bélyeget nyom. Ha mindez nem lenne elég, hozzá kell tenni, hogy a spirituális fejlõdést is gátolja, mivel ösztönszintû kórkép, ami lefelé a testiség nem túl szép formái felé húzza a beteget. Ha valaki homoszexuális, és gyógyulni kíván tehát, annak az embernek van kiút.
Az a kérdés, hogy elfogadja-e, értelmetlen. A karma úgy "viszonyulhat" a homoszexualitáshoz, hogy adott esetben kénytelen vagy megtapasztalni pl. egy elutasító közegben. A karma nem magyaráz, csak mûködik.
Kalács
Kettes szint után mehetsz utaztatóra, amikor rendeznek tanfolyamot. Csak nemtudom mikor szerveznek.

Milyen biológiai és/vagy kémiai folyamat felelős azért, hogy egy nő vonzódik a férfihez?

Legjobb válasz: Az érzékelés, mint biológiai folyamat maga. Onnantól számítva pedig a nõ korábbi tapasztalatának szubjektív megítélése dönt. üdv 27/F LastOne.Left

Az érzékelés, mint biológiai folyamat maga. Onnantól számítva pedig a nõ korábbi tapasztalatának szubjektív megítélése dönt. üdv 27/F LastOne.Left
A biológiai folyamatok lényegében mind felbonthatók kémiai folyamatokra. ;) Azonban a kérdés sokkal összetettebb, mint egyszerûen megmondhatnánk, hogy melyik mirigy mit csinál, és akkor ez és ez lesz, és az agy így és így, paff, kész a vonzalom. Lényegében az agy a felelõs úgyis, de még az sem egészen tisztázott, mi maga a vonzalom. (Nem csak szexuális vágy. És nem is csak közvetlen kontaktus után alakulhat ki, igen erõsek a szociális ingerek is.) Tehát a pontos és egzakt válasz: fogalmunk sincs. De ötleteink vannak. :)
Nekem is van egy ötletem: Kezdetben vala az Egység. Isten, vagy nevezzük Eredetnek, vagy Eredeti állapotnak, magában hordta a férfi és a nõi principiumot is . Tehát Egyxség volt. De kettévált. Válhatott volna háromfelé is, vagy akárhogy, de nem ezt tette, hanem kettévált, féri és nõi részre. És ez akét rész mindig szeretné visszaállítani az Eredeti állapotot, ezért arra törekszik, hgy megint eggyé váljon. Egy jógatanártól tanultam: "A szexuális egyesülés az isteni vissza-egyesülés földi megvalósulása."
Vree...:D Ha nem tud érzékelni az ember, akkor beledobhatja a kukába a nemi hormontermelést...mert mi a franchoz fog vonzódni, amikor nem tud semmi létérõl? De ha korlátozott az érzékelés, akkor is ez a helyzet alakulhat ki...A vonzódás a tapasztalás egyéni megítélésébõl fakad, amire nagy hatással van a környezet és a neveltetés. üdvözlet 27/F LastOne.Left
Ezoterikus válasz: A hasonló a hasonlót vonzza. Ezért nem kívánunk bárkit, csak bizonyos személyeket. Azokat sem egyformán. Kérdésedre a tudomány még nagyon sokáig nem fog tudni válaszolni. Akkor sem fogod megérteni a választ, olyan bonyolult lesz, ha lesz egyáltalán.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!