Találatok a következő kifejezésre: A nő milyen (953 db)

Én sem járnék az olyan lánnyal aki külsõleg szép de ha megszólal a TSZ gyerek integet a szájából
Nekem fontos a belsõ, de sok férfitársamon veszem észre, hogy tényleg inkább magába a testbe szeretnek bele.
Én azt mondom férfiként, hogy igaz. Ha nem találom vonzónak testileg -> nem áll a pöcök -> nem jó a szex -> szar a kapcs.
Ez butaság, persze velem is volt olyan, hogy azt mondtam, mikor megláttam egy gyönyörû nõt, hogy "szerelmes vagyok belé", de nekünk is fontosak a belsõ értékek, egy külsõleg szép, de belül romlott lányba nem lehet senki sem szerelmes? Mibe is lehet olyankor szerelmesnek lenni?
Azert valahol keverjuk itt a fogalmakat.A noi test ha vonzo az felkelti a figyelmemet ez elerhet extremebb erzeseket is de ez meg kizarolag "kemia".Persze ha a kemia nem mukodik...azt nem kell magyarazni. Viszont egy fontos dolog van meg.Barmennyire is tartok vonzonak egy not, meg kell ismernem a szemelyiseget ahhoz hogy beleszeressek.Es lehetsz te a legtutibb tesztu csaj a vilagon ha olyan tulajdonsagaid vannak amik nem tetszenek, akkor legfeljebb egy rovidtavu kapcsolat lesz a dologbol de szerelem biztos nem.
testu* bocs:p
Egyértelmûen rám igaz. Csak 90% ban a nõ teste számít, az hogy egy szexuális összebújáskor mit tud nekem ezáltal adni. A jelleme, IQja, személyisége nem érdekel annyira , nagyon hatodrangú, persze az szempont, hogy ne legyen egy görény, meg ne kétkézzel kisbetûvel írja azért a nevet a hülyeségében. De a belsõ jellemi tulajdonságok annyira nem érdekelnek. Egy nõ egy férfit leginkább a szépségével, természetességéve, megnyerõ mosolyával, dús ragyogó hajával és stílusával tud megfogni szerintem. Engem mindneképp. Még sose szerettem egy nõt sem konkrétan az esze, pénze, talpraesettsége, kommunikációs készsége, határozottsága miatt. Csak a külsejébe voltam mindnek szerelmes. Egyszerüen ez a természetes. Ez a normális. Mert látom hogy egy szép, genetikailag szerintem tökéletesen megfelelõ egyed, akivel párzanék. Egyszerüen ez a helyes gondolkodás. A nõknek is csak kizárólag így kéne gondolkodni, csak a faszi külsejét kéne nézniük, máris elõrébb volnék egy fényévnyivel kb. Mert jellem az eléggé bizarrr nálam. Sajnos a nõk olyanok, hogy elvárják a komáktól, hogy határozottak is legyenek, meg humorosak, meg jó szervezõk, meg jó dumásak, szórkaoztatóak, egyszerüen sajnos túl sokat figyelnek a belsõ tulajdonságokra, és sokan ez miatt véreznek el. EZ annyira rossz. Nõkkel szemben semmi ilyen elvárás pedig nincs, nekik sokkal könnyebb tehát. Ezért gyülölöm én a nõk "agyát" és csak kizárólag a testüket imádom. Talán ezért nem vágyom rendes barátnõre, ezért nem volt soha életemben motivációm arra , hogy akár egyet is felszedjek, mert nem úgy gondolkodnak mint én, én ezt meg "szarom le" és inkább fizetõs lányokhoz járok, mert náluk ugyanúgy mint a férfiaknál, a testiség a fõ szempont, a lények, ami biologiai szempontból is a helyes út. Csak ezek a túlmûvelt emberfajzatok találták ki ezeket a túllihegett belsõ érték gabalydákat, legyen mibe belegabalyodni.
Vegyes :D az emberek sokfélék én úgy vagyok vele, hogy mindkettõ számit . Mert azért egy csúnya nem kell, de hiába szép ha belülrõl meg olyan..

Hogyan udvaroljunk a nőnek? Milyen a jó udvarlás? Mi alapján választasz társat magadnak?

Legjobb válasz: Sajnos rossz helyen érdeklõdsz, ebbe a topicba a 16 alattiak (nem kor, hanem IQ szerint) szoktak írni. Én nõ vagyok, a másik oldalról tudok némi tapasztalatot mondani. Életemben eddig 2 férfi tudott nekem normálisan udvarolni. (A másodikhoz hozzá is mentem.) Õk mindig tudták, hogy mihez akarnak kezdeni velem rövid és hosszú távon is. Rövid távon: tudték, hová akarnak elvinni, és nem nekem kellett kitalálnom a programot. (Az a halálom, amikor egy férfi TÕLEM kérdezi, hogy hová menjünk aznap este.) Hosszú távon pedig egyik sem titkolta, hogy mik a tervei: mindkettõ feleséget, házastársat keresett, és azért udvarolt nekem, hogy megtudja: egymáshoz valók vagyunk-e. Ez utóbbi akkor is lényeges, ha nem akarsz nõsülni (vagy még nem most), de akkor is jó, ha a nõ érzi, tudja a viselkedésedbõl, hogy mit szeretnél vele: egynapos kaland, barátság, hosszabb ismeretség, együttjárás... mindegy, csak tudja, hogy merre hány méter. És végül: hogyan választasz társat magadnak. Elõször is: tudnod kell, hogy neked kire, mire van szükséged, milyen az a nõ, aki hozzád való. annak életbevágó, lényeges és lényegtelen tulajdonságok. Hogy milyen színû a haja, milyen barna a bõre, mekkora a melle, ez a legkevésbé fontos kategória. A legfontosabb szerintem az, hogy az élet lényeges kérdéseiben (pl erkölcs, politika, vallás, abortusz, halálbüntetés) nagyjából egy véleményen legyetek. Ezenkívül hogy tudj vele beszélgetni. 80 évesen már csak ez marad nektek: elmúlik a szõke haj, a sima bõr, a nagy mell, és csak a személyiségetek marad meg egymásnak. A jó társ nem az ellentéted, nem is a tükörképed, viszont a legjobbat hozza ki belõled, és kiegészít az élet minden területén. Maximálisan megbízhatsz benne minden területen, és megadja neked azt, amitõl boldog lehetsz. Szóval ahhoz, hogy felismerd, ki õ, elõször magadat kell megismerned.

Sajnos rossz helyen érdeklõdsz, ebbe a topicba a 16 alattiak (nem kor, hanem IQ szerint) szoktak írni. Én nõ vagyok, a másik oldalról tudok némi tapasztalatot mondani. Életemben eddig 2 férfi tudott nekem normálisan udvarolni. (A másodikhoz hozzá is mentem.) Õk mindig tudták, hogy mihez akarnak kezdeni velem rövid és hosszú távon is. Rövid távon: tudték, hová akarnak elvinni, és nem nekem kellett kitalálnom a programot. (Az a halálom, amikor egy férfi TÕLEM kérdezi, hogy hová menjünk aznap este.) Hosszú távon pedig egyik sem titkolta, hogy mik a tervei: mindkettõ feleséget, házastársat keresett, és azért udvarolt nekem, hogy megtudja: egymáshoz valók vagyunk-e. Ez utóbbi akkor is lényeges, ha nem akarsz nõsülni (vagy még nem most), de akkor is jó, ha a nõ érzi, tudja a viselkedésedbõl, hogy mit szeretnél vele: egynapos kaland, barátság, hosszabb ismeretség, együttjárás... mindegy, csak tudja, hogy merre hány méter. És végül: hogyan választasz társat magadnak. Elõször is: tudnod kell, hogy neked kire, mire van szükséged, milyen az a nõ, aki hozzád való. annak életbevágó, lényeges és lényegtelen tulajdonságok. Hogy milyen színû a haja, milyen barna a bõre, mekkora a melle, ez a legkevésbé fontos kategória. A legfontosabb szerintem az, hogy az élet lényeges kérdéseiben (pl erkölcs, politika, vallás, abortusz, halálbüntetés) nagyjából egy véleményen legyetek. Ezenkívül hogy tudj vele beszélgetni. 80 évesen már csak ez marad nektek: elmúlik a szõke haj, a sima bõr, a nagy mell, és csak a személyiségetek marad meg egymásnak. A jó társ nem az ellentéted, nem is a tükörképed, viszont a legjobbat hozza ki belõled, és kiegészít az élet minden területén. Maximálisan megbízhatsz benne minden területen, és megadja neked azt, amitõl boldog lehetsz. Szóval ahhoz, hogy felismerd, ki õ, elõször magadat kell megismerned.
vegyél neki egy traktort
szard le a nõket
A kérdező hozzászólása: Olykor megtörténik, hogy aki addig a harcos oldalán harcolt, egyszer csak az ellenségévé válik. A harcos elsõ reakciója a gyûlölet, de tudja, hogy a vak katona veszít a csatában. Ezért inkább az együtt töltött kellemes idõszakra gondol, s próbálja megérteni, mi vihette egykori szövetségesét erre a hirtelen döntésre, s vajon milyen keserûségek gyülemlettek fel a lelkében. Keresi az okát, hogy társa miért tett le közös szándékukról. Senki sem egészen jó vagy rossz. A fény harcosa erre gondol, amikor látja, hogy új ellenségre tett szert Laren Dorr: Lennék... Lennék Napod, ha nappal lenne, fényessé tenném hajnalod, bíborral festeném este a felhõt, hogy gyönyörködj, ha akarod. Felhõ lennék, ha õszidõ lenne, langy esõt sírnék, mert messze vagy, aztán esõcsepp lennék, rád esnék, s gördülve csókolnám arcodat. Köd lennék, ha hûvös lenne, fehér, vidám, mi nem ragad, ködkarjaimmal ölelném tested s megnyitnám elõtted utadat. Hópihe lennék, ha tél hava lenne, mit egyetlen céllal repít a szél, elolvadni gyönge kezedben, s míg elmúlnék, érezném: enyém e kéz. Szél lennék, ha új tavasz lenne, elfújnám messze a tél hidegét, hajadba bújnék tincseiddel játszva, míg nevetve mondanád: most már elég. S mi lennék, ha itt lennél velem? Mindenség lennék, hol nincsenek napok, égbolt lennék éjfekete éggel, hol nem ragyog más, csak a Te csillagod
A kérdező hozzászólása: A fiú 14 szál rózsát adott a lánynak. 13 igazit és 1 mût.- azt mondta: addig foglak szeretni, még az utolsó szál is el nem hervad"
A kérdező hozzászólása: Ebben az életben a nõk akaratuk ellenére kerülnek egyik férfitól a másikig, és csak reménykedhetnek benne, hogy végül olyannál kötnek ki, aki tiszteletben tartja a szabadságukat. Tad Williams
A kérdező hozzászólása: A szívünk a kapu ég és föld között öszekötõ híd az anyagi és spirituális világ között. Szívünk lelkünk otthona, lelkünk pedig Istennek otthona. Szívünk ereje Isten ereje, a szeretet az egyetlen eszköz amely visszavezet hozzá. Szívünkben, lelkünkben hordozzuk a leghatalmasabb erõt, amit csak birtokolhatunk: a SZERETETET! A szeretet türelmes, a szeretet jóságos. A szeretet nem irigykedik, nem gonoszkodik. A szeretet mindent megvéd, mindent hisz és mindenben reménykedik, mindent elvisel és sohasem merül ki. Isten szeretete és áldása kísérjen utadon, és ne feledd a végsõ igazság a szívedben rejlik. Az igazi szeretet nem változik. Tértõl, idõtõl függetlenül az marad ami volt: szeretet. "Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos. Sem pénz, sem a hatalom, sem az elõrejutás, csak az, hogy valaki szeresse Õt igazán." (Goethe)
A kérdező hozzászólása: A legtöbbet az árul el az emberõl, hogy miként bánik azokkal, akik nem lehetnek semilyen szempontból a hasznára! az egész világ egy torz tükör, amely vagy szebbnek mutat, mert az érdeke úgy kívánja, vagy kíméletlenül kritizál, mert hiányzik belõle a szeretet!! Szeretnék szeretni és szeretve lenni, boldog lenni egy nyugodt-kiegyensúlyozott párkapcsolatban.Szeretném ha a tiszteleten és egymás megbecsülésén alapulna a kapcsolat. Csodás lenne minden este a páromhoz bújni és minden reggel boldogan mosolyogni egymásra! Szeretném ha a párom önmagamért szeretne és tisztelne és a lényemet becsülné, azt a nõt akarná-szeretné aki ÉN VAGYOK! A féltékenység pedig szinte természetes egy bizonytalan kapcsolatban...... A szeretet, olyan mint a nap, amelynek a melegétõl idõnként megfosztanak minket a felhök.A nap azonban mindig ott van az égen!az élet hol boldogságot, hol csalódást ad nekünk de a bennünk élõ szeretet ettõl nem lesz kevesebb!!!!
Én már rég kinõttem ebbõl a féltékenykedõs kamaszos dologból, amikor a férjem udvarolt nekem, úgyhogy errõl nem is tudok mit mondani. Egy felnõtt ember odafigyel azoknak a véleményére, akik számára fontosak, de nem ettõl tszi függõvé a dömtését. (Ha pl az összes barátja és az egész családja egyöntetûen állítja, hogy a pasas nem hozzá való, akkor arra érdemes odafigyelni; egyszerre ennyi ember nem tévedhet, viszont a szerelem nagyon hatásosan képes elvakítani.) Nem vagyok az elsõ látásra szerelem híve, de persze sok minden eldõl már az elején, akár az elsõ 5 percben. Nálam az a férfi volt esélyes, akinem nem kellett indenáron nõ. Aki jól érezte magát a bõrében egyedül, pár nélkül is, megállt a lábán, nem attól érezte férfinak magát, hogy mellette vonult egy nõ. (Ma is ezt látom: minél jobban kapálózik egy férfi társ után, annál kevesebb a sikere.) Szintén nõi teszt az illat. Nem a dezodora, kölnivize illata, hanem a testéé. Valahogy mindig találtam rá alkalmat, hogy beleszippanthassak, és ha nem volt vonzó, akkor ennyi volt. Végülis ezzel a szaggal kell együttélni jó esetben 50 évig... (Nem az ápolatlan testszagra gondolok, hanem arra az illatra, ami egyesegyedül arra a személyre jellemzõ.) Az se tetszett, ha egy férfi túl hamar nyomul. Adjon idõt megismerni egymást, ne akarjon azonnal érzelmeket csiholni: magában se, de pláne bennem. Majd ha megismertem, akkor kialakulhat vonzalom, szerelem... De régen rossz, ha elõbb a szerelem jön, és csak aztán a megismerés. A szerelem köde torzít, nem lehet tõle jól látni. Márpedig az udvarlás alatt épp azt kellene eldönteni, hogy a másik megfelel-e egy életre szóló társnak, nem? Nálam elõször ezen a három teszten kellett átesni egy férfinak: egyeznek e az életrõl vallott alapelveink, tetszik-e az illata, és el tudunk-e jól beszélgetni, akkor is barátok lennénk-e, ha azonos nemûek lennénk. Ha mindháromra igen a válasz, akkor jöhet a közelebbi ismeretség. Ágy nagyon sokáig nem. Régimódi vagyok, ha valakinek ez nem tetszik, le is út, fel is út, van még férfi elég a világon. Ha valaki engem akar, akkor engem kap meg, pont olyannak, amilyen vagyok. bevallom, ezzel jó sok férfit elriasztottam mindjéárt egy kapcsolat elején. De nagyon nem bánom, mert az igazi, a hozzám való nem szaladt el, hanem kitartott, bátor volt, és kiderült: õ a hozzámvaló, az életem társa, a másik felem. Most már házasok vagyunk, és az elsõ babánkat várjuk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hölgyeim az értékes hozzászólásaikat. Én 23 éves férfi vagyok és már többször probálkoztam kortársnõimnél.Diszkóban inkább csak egy rövidebb együttlét szokott legtöbbször összejönni, ugyan volt akivel már lett ezutáni találkozás is .Sok nõ az elsõ találkozáskor -megbeszélt "randin" leteszteli a férfit.Volt olyan is, hogy úgy éreztem kétoldalú hosszú kapcsolat kezdete lesz a második találkozó után, mert megcsókolt és ezután mégsem találkozott velem újra.Pedig nem adta jelét, hogy ne lennék számára szimpatikus. Rájöttem már arra is, hogy már lehet elengedtem-hagytam elmenni azt a lányt ki talán igazán szeretet volna és mikor még elsõ találkozáskor nem éreztem semmit, csak késõbb ébredtem rá lépnem kellett volna, mert féltem és nem tudtam mi legyen és ezután kevésbé lettem szerencsés ... Amikor meglátunk egy szimpatikus nõt, hosszan egymás szemébe nézünk és ez olyan minhtha szemeinkkel, lelkünk beszélnének egymással és megállt a pillanat és nem tudtam semmit mondani és elmentem volt egy ilyen élményem is.Talán még lesz ennél a lánynál szerencsém, mert ismerjük egymást egy közösségbõl és késõbb okosabb leszek és nem hagyom hogy elmenjen és megprobálom. Mik a nõi tesztek?Én probálom figyelni a nõi jelzéseket és magabiztosan, spontán, önmagamat probálom adni és felkelteni a figyelmét a nõnek. Azonban a lányt sokszor barátnõi is befolyásolják párválasztásukkor és féltékenységbõl a "legjobb" barátnõk nem mindig a legjobbat akarják ismerõsüknek, mert pasija lesz és nem lesz ki vele foglalkozzon....
Szerintem sem az ellentétek vonzzák egymást. Sokáig ezt hittem és ez alapján ismerkedtem, mégis mindegyik kapcsolatom kudarcba fulladt, és nem értettem mi a baj. Most jöttem rá, amikor végre találtam egy olyan srácot, akivel meglepõen hasonlítunk egymásra, és úgy érzem ezer éve ismerem, és legalább ugyanennyi ideig vele is akarok maradni:) Nincs nagy veszekedés, nincs féltékenykedés... hihetetlenül kiegyensúlyozott lettem mióta megismerkedtünk:) Lehet, hogy meglepõ, de az udvarlásról olyan sokat nem tudok. Én képtelen vagyok összejönni valakivel úgy hogy nem vagyok belé szerelmes, és úgy mondok igent hogy "majd megszeretem". Szerelmes viszont csak abba leszek, akiben megbízom, akivel vannak közös élményeim, emlékeim, akit ismerek - épp ezért az "aktuálisaim" mindig a barátaim közül kerültek ki. A barátság lassan alakult át szerelemmé, ezért a hagyományos "udvarlási" fázis meg a randizás kimaradt... és hogy õszinte legyek, nem is hiányzik - nem várom el hogy virágot meg csokit vegyen minden másnap, nem várom hogy étterembe vigyen vacsorázni, nekem erre semmi szükségem. Miután összejöttünk, úgy is "udvarol" nekem eleget négyszemközt:D De ez csak én vagyok, csomó olyan nõ van akinek a szeretet kimutatása sajnos az anyagiakról szól - vegyen ezt, vegyen azt, vigye hawaii-ra luxusnyaralásra... az ilyenek általában kompenzálni szeretnének valamit. Szomorú dolog.
A kérdező hozzászólása: Szeretném megkérni nõi-férfi barátaimat, meséljetek milyen randi, udvarlási élményeitek vannak?Miket tanácsolnál a másik nemnek illetve sorstársaidnak? Sokféle nõ és férfi van, jó-rossz értelemben egyaránt és majd megtalálja zsák a foltját.Nem igaz, hogy az ellentétek vonzák egymást, mert hasonló értékû, mûvelt ember, csak hasonló érdekeltségû párral lehet hosszabb távon boldog.
hívd el táncolni: gyüsz topogni?
Szia kõ cola?
najó.. beszélgess vele, szórkoztasd, hívd el ide oda.. én úgy választottam, és dolgozok az ügyön, h megláttam, és azóta nem tudom, nem is akarom elfelejteni :)
Jó a segged!!Kö cola?

Szerintetek ez a nő milyen beállítottságú lehet?

Vagy talán nem is beállítottság kérdése. Az olyan nő akinek nem igazán voltak kapcsolatai esetleg egy kettő azok is rövidek. Mikor rákérdeznek a pasiügyekre vagy hogy mér nem ment esetleg férjhez akkor az a válasz, hogy neki nincs szüksége senkire, így jó minden ahogy van. Szóval az ilyen nő csak nem igényli szimplán a társaságot vagy lehet esetleg leszbikus?

Legjobb válasz: Lehet nem akarja megosztani az ügyeit

Lehet nem akarja megosztani az ügyeit
Szerintem is az van, hogy nem akar veled a témáról beszélgetni.
Nem mindenki szereti kitargyalni a szerelmi eletet...
Ennyitõl még nem leszbikus valaki. Lehet, hogy csak nem találja az igazit.

Szerintetek ennek a nőnek milyen teste van?

Az utóbbi képre gondolok!

Legjobb válasz: Miután lefogyott, egész jó lehet ruhában...

Miután lefogyott, egész jó lehet ruhában...
nekem nem tetszik, túl combos
Tiszta gáz...
Nem rossz! Nagyon nõies formái vannak, vékony csontú, vékony derekú, arcra is szépnek tûnik, már amennyi látszik. Csak az a baj, hogy ennek a típusnak orbitális nagy tud lenni a feneke és a combja, mert láthatóan oda hízik. Az elsõ képen kövér, mármint a csípõje, a másodikon már jobb. Szerintem elég csinos!
Szegénykém, nagyon csúnyán elbánt vele a genetika. :(
Szerintem a második képen teljesen jól néz ki. Az elsõn tényleg kicsit durva a combja (meg gondolom a feneke is). Nem tudom, h a férfiaknak tetszik-e, én lány vagyok. Bár állítólag nem szeretik a férfiak a nagyon vékony nõket.
A bal oldalon szebb!
második képen derékig jól néz ki, de attól lefete ilyesztõ
A kérdező hozzászólása: Szerintem nagyon szép alakja van. A férfiaknak tetszik ez egyáltalán?
Ha fogyna még ugy 5 kilót, és mellé feszesító, alakformáló gyakorlatokat végezne, nagyon szép, nõies alakja lenne. Hasonló az alkata Jennifer Lopeznek is, bár õ csípõbe még ennél is erõsebb, ill Salma Hayek-nek, valamint Beyoncenak és Alicia Keys-nek. Csupa gyönyörû nõ mind.
Nekem nem nagyon tetszik, túl vastagok a lábai, és gondolom a feneke is nagy.
Egy nagyon picit lehetne keskenyebb a dereka, de egyébként nagyon jól néz ki.
Nekem, tetszik a hölgy. F.
Alakul, amugy szep noies alakja van. Szerintem 5 kg fogyas utan teljesen jo lesz. Persze en lanykent latom igy.
A jobb oldali képen õrült jó teste van! Máris beleszerettem! :D 24/F

Az L. A. Noire milyen korhatárhoz van kötve?

Legjobb válasz: 18- as karika!

18- as karika!
Ja. Elég komoly is, szerintem ez egy felnõtt játék, "gyerek" fejjel hamar unalomba fulladhat.

A nő milyen pózokban éri el gyakrabban az orgazmust?

Legjobb válasz: Hanyatt fekve, mert szeretik ha nem kell megmozdulniuk, mint minden ember. :D

Hanyatt fekve, mert szeretik ha nem kell megmozdulniuk, mint minden ember. :D
ott a pont :D
én misszionárius és lovagló.
18:11 vok. a misszionárius azért jó, amit már említettek, loveglóban pedig vhogy erõteljesebb orgazmusom van. máshogy még nem volt szex közben. pl a kutya meg a kanál nagyon jó, de érzem, h sose tudnék elélvezni...

A nő milyen módon védekezhet, ami nem borítja fel annyira a hormonháztartását?

Legjobb válasz: Én sem ajánlom a különbözõ gyógyszereket! Szerintem nem a nõnek kell védekeznie, hanem a férfinek! Ennyi tiszteletet kaphatna a nõ! A Férfiak mindig azon vannak, hogy nekik milyen jó legyen mÁ' "hö én jót ákárok bászni májd áz asszony szeggyen' bágyooót'" -parasztok... nyugalom én is férfi vagyok...

Én sem ajánlom a különbözõ gyógyszereket! Szerintem nem a nõnek kell védekeznie, hanem a férfinek! Ennyi tiszteletet kaphatna a nõ! A Férfiak mindig azon vannak, hogy nekik milyen jó legyen mÁ' "hö én jót ákárok bászni májd áz asszony szeggyen' bágyooót'" -parasztok... nyugalom én is férfi vagyok...
hüvelygyûrû. ebbe kevés a hormon, de biztonságos.
Márpedig a gumi szar éveken keresztül, meg el is hidegíti az együttlétet, és kényelmetlen. Idõnként védekezhetnek a csajok is elvégre nem mi esünk teherbe, ez az õ bajuk lesz utána. Szóval ilyenek a pesszárium, spirál, hüvelygyûrû, meg lehet nõi óvszert is kapni de azt csak a labancoknál egyenlõre.

Az L. A. Noire milyen típusú játék?

Úgyértem lehet benne így járkálni mint a gta részekben? vagy csak a küldiket lehet vinni? vagy milyen?

Legjobb válasz: Olyan mint a gta 1940ben és nyomozóval , Krimi játék igazábol.

Olyan mint a gta 1940ben és nyomozóval , Krimi játék igazábol.
Mafia
Mellékküldetések nem igazán vannak, inkább olyan az egész, mintha egy sorozatot néznél. Mászkálhatsz a városban, mert nyitott az egész, csak sok értelme nincs.
Miért te a vitamintabitól izmosodsz? Áruld már el a márkát...
Miért, a vitamintabit a hüvelyünkön keresztül vesszük be? Vagy a gyermek a gyomorban fogan? Vagy hogy él benned ez a kép, drága?
Hát, nekem a combom izmosabb lett, amikor sokat lovagoltam:D
Jaja, ettõl lesznek az izmos harci amazonok:) ))))
Izmosodik, jó vicc :DDD És fogy is, nem? És ha sokáig nem jön a baba, akkor a végére Victoria's secret modellé alakul...Na, ha így lenne akkor eskü akármilyen undi naponta legurítanék egy kis spermát...
Nyugtass meg, hogy nincs érettségid!
És gondolom neked is tök mindegy, hová teszik be... Ha reggel felébredsz, helyezd fel magadnak a reggelidet, mondjuk a végbeledbe és máris érezni fogod a különbséget! ;-)
A kérdező hozzászólása: A doki szint a végbelünkbõl és a vaginából is mindn ugyanúgy felszívódik a kúpok is. Tök mindegy hol teszed be
"Miért az nem szivodik fel ami a spermaban van a sperma? Ugynugy mint hogy bevesszük mondjuk a vitamintabit ez is hasonloan mükódhet" Szerintem te eddig rosszul vetted be a vitamintablettát. Alapvetõen egy másik testnyíláson kell a szervezetbe juttatni: a szájon át. Gyerektervezésnél ez a nyílás nem jön szóba a "napi adag spermánál".
Ajjj...napi iq- bajnok gyanús kérdés! :-D
Néhány kutatás szerint javíthatja a közérzetüket.
A kérdező hozzászólása: Miért az nem szivodik fel ami a spermaban van a sperma? Ugynugy mint hogy bevesszük mondjuk a vitamintabit ez is hasonloan mükódhet
Na te is mûvelt lehetsz!
Ha valaki gyereket akar, pont hogy nem jó ha minden nap szexelnek.2-3 naponta az ideális és persze peteéréskor.

Pasik, a kapcsolatban a nőnek milyen szerepet kellene betöltenie szerintetek?

Férfiak válaszát várom. És úgy értem, egy komoly kapcsolatban. Szóval van aki szereti, ha a párja kicsit butuska, és aranyos, kislányos? Vagy jó érzés, ha azt veszi észre, hogy a nőnek szüksége van rá? Vagy inkább az erős, kitartó, intelligens nők jönnek be? Rossz érzés, hogy a nő önállóbb és talpraesettebb? Hogy viselnétek, hogy a párotoknak komoly céljai vannak a karrierjével, életcéljával kapcsolatban? Vagy rögtön gyereket akar meg családot? Melyik jön be, és melyik riaszt el? (csak példák voltak) Ez így összecsapott lett, de a lényeg az, hogy szerintetek egy nő igenis lehet vezető egy kapcsolatban, vagy maradjon a férfi védelmében?(de nem buta nemdolgozó libaként)

Legjobb válasz: A nõnek a nõ szerepét kell betölteni és nem a diktátorét! :D

A nõnek a nõ szerepét kell betölteni és nem a diktátorét! :D
Legyen a férfi társa és kiegészítõje, vagyis a "másik fele!"
Szerintem ne szerepet töltsön be, hanem legyen jelen emberként, magát adja.
Legyen köztünk folyamatosan versengés, karrierben, magánéletben, az élet legtöbb területén és legyen méltó ellenfél.
A kérdező hozzászólása: De ha magát adja, azzal is betölt valamilyen szerepet, nem? :D
Én 6 évig voltam komoly párkapcsolatban. (5 hónapja vége) De nálunk így volt: Noss szerintem mindent meg lehet osztani. 1 tuti, hogy nem fogom eltartani ergo dolgozzon. Fõznie nem kell mert tudok és szeretek is. Szóval õ takarított én fõztem, de volt hogy a takarításba is besegítettem. Õ is dolgozott én is dolgoztam. Gyakorlatilag mindent megosztottunk. Kivétel az amolyan férfi munkákat, sarokcsiszolót nem adtam a kezébe nem is mertem. :)
Ez még életkortól is változik. Régen nem is igazán társa vágytam, hanem valakire, aki felnéz rá. Most sokkal fontosabb, hogy én is tiszteljem és szeressem. Régen nem zavart, ha buta. De mit ér, ha egy buta lány tart engem okosnak? Semmit. Meghódítani sem egy nagy dolog. Nem leszek kevesebb, ha valamiben jó vagy jobb nálam.
Nem várom el a páromtól, hogy "szerepet" töltsön be. Úgy legyünk egymás mellett, mint két egyenrangú ember, ne mint férfi és nõ, a maguk kialakított szerepkörével. Legyenek meg benne az alapvetõ emberi magatartásformák - õszinteség, hûség, egyenesség, stb. De minden ember más és más, valaki valamiben jó, valamiben rossz, ez természetes. Az a jó egy kapcsolatban, ha ezek kiegészítik egymást, vetélkedés és szerepekbe skatulyázás nélkül.
A kérdező hozzászólása: Juhé, egyre jobb válaszok! :D Mindenkinek zöld pacsi ment
Az általános (õsi?) szerepek úgy néznek ki, hogy a férfi a domináns, a nõ pedig valamennyire alárendelt. Manapság azért ez már finomodott, szóval az alárendeltség annyit jelent, hogy ne akarja direkt módon irányítani a férfit, inkább javasoljon vagy kérjen. Persze a férfinak ezt illik tiszteletben tartani, ezzel nincs is gond, de ha utasítják vagy elvárnak tõle valamit, azt általában nehezen viselik a férfiak. Az már a másik véglet, ha a nõ semmire nem képes egyedül. Legyen valamennyire önálló, talpraesett, de azért jó érezni egy férfinak, hogy a nõnek szüksége van rá. (Nem csak a nõ érezhet ilyet. :) )
A kérdező hozzászólása: Jó- jó, de épp ez az! Mi az a nõ szerep, kifejtenéd nekem? :D
minden férfi más, önmagadat adjad, ennyi sok minden függ a férfitõl akivel leszel, hát elég összemostad, mert itt amit leírtál sok variáció kerekedik belõle, amúgy ha a nõ annyira a karrierjével van elfoglalva, elég sok helyen okoz gondot, minék több idõt töltenek együtt, annál rosszabb lesz, N
A kérdező hozzászólása: O.O Ilyet még nem hallottam pasitól, utolsó, de ez a te véleményed, ízlésed, és egyet is értek veled. Szeretem a kihívásokat, de csak akkor, ha nem folytonos vita van belõle. Vagyis vita lehet, csak veszekedés ne. Mindenkinek ment a zöld.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!