Találatok a következő kifejezésre: A nő közben (340 db)

Csak szerintem undorító a szex, ha a nő közben menstruál?

Max egy hét.. Simán ki lehetne bírni..

Legjobb válasz: Ha rá bírod venni, akkor hajrá! Ezzel (SZERINTEM!) semmi probléma.

Hát engem sem tudnának rávenni szexre ha menstruálok.Egyébként egy nõgyógyász ismerõsöm mondta, h. egyáltalán nem higiénikus dolog , hiába mosakodtok meg utána.De hát ugye kinek a pap, kinek a papné.
Ha rá bírod venni, akkor hajrá! Ezzel (SZERINTEM!) semmi probléma.
Csak szerinted, szerintem egyáltalán nem :)
A nõk nagy többsége sokkal jobban kívánja és élvezi ilyenkor a szexet, mint máskor. Egyébként nem gondolnám, hogy bármi undorító van benne. Sötét törölközõ, zuhany és meg van oldva a probléma
Nekem olyankor fáj. Olyankor inkább csak a csiklóm szoktam b.zerálni :DD
Tegnap is úgy szexeltünk bnõmmel h megvan neki és akkorákat élvezett mint az atom úgyhogy egyáltalán nem undorító.
hát.. ha kívánja mindkét fél akkor nem mind1? szerintem nem undorító 23f
Nem! Sõt akkor még néha fáj is.
A kérdező hozzászólása: Végül is, kinek hogy. :)
Az én barátomat szerencsére nem zavarta. Nekem az elsõ két nap a durva, akkor görcsölök is és sok is van, viszont utána 3 nap meg már alig, zuhany közben vagy után pont hogy észre sem lehet venni és tényleg extra nagyokat lehet élvezni. ;)
Mint már korábban megírták, a csajok ekkor 100x jobban élvezik! Csak megerõsíteni tudom!
Tök mindegy, hogy undortó vagy sem, marhára egészségtelen és kész. Soha nem kockáztatnék.
engem abszolut nem zavart volna, de barátnõm nem szerette volna, úgyhogy nemvolt. kivülállóként lehet undoritonak találnám, de ott akkor rohadtul nem érdekelt volna, csak vehessem le a bugyiját... de aztán nem. a max egy hétrõl: azon a héten tudtunk talizni, köv héten nem értünk rá, szóval nem 1 hét, hanem már több mint 2, 5 hét. másik: nem vagyok az a tipus aki emiatt panaszkodna, szal nem azér irtam hogy 2, 5 hét hogy jujderossz nekem. persze hogy vágyom rá, de kibirom, kibirtam elõtte 22 évet is (jo ebbõl csak 8 év volt amikor már kivántam volna:D ). szal utálom az ilyen "nem birom" meg "ti hogy birjátok szex nélkül" dolgokat. ... szánalmas... undorítóságról még: kinek a pap kinek a papné. van akinek a kakiszex sem undorito... hát azér... ... a lényeg hogy nem csak szerinted undorito, de kb ugyanennyi ember szerint nem undorito. ezt magadtól is kitalálhattad volna
Engem nem szokott zavarni, sõt az utóbbinál szerencsénk volt a párommal, mert szinte nem is folyt a vér, amíg szeretkeztünk.Amúgy ilyenkor sokkal jobban lehet élvezni az együttlétet.
Gumival egyáltalán nem az. Sõt, isteni, mindkét félnek...persze egyén függõ is. 21/f
A kérdező hozzászólása: Én szinte mindig nagyon kívánom a párom és õ is engem, de szerintem ez még ígyis úgyis undorító.
én is azt mondom, h 100x jobban kívánom éa 100x jobbat tudok élvezni, ha megvan, de csak akkor ha lightosan van meg, egyébként a párom se rajong érte, de látja rajtam, h meg vagyok veszve

Ha a nőnek van orgazmusa szex közben, akkor nagyobb az esély a babára?

Legjobb válasz: Kicsivel igen, de a kettö közt nincs egyenes összefüggés. Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni és az orgoazmus sem garantálja, hogy sikerül. Az egyetlen, amennyivel növekszik az esély, hogy ha a nö nagy érzelmi "vihart" él át az aktus során (Ez lehet pozitiv: elsö szex, nagyon intenziv orgazmus, de negativ is: megeröszakolás), akkor elöfordulhat spontán tüszörepedés, ezért van éppen megtermékenyithetö petesejt.

Kicsivel igen, de a kettö közt nincs egyenes összefüggés. Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni és az orgoazmus sem garantálja, hogy sikerül. Az egyetlen, amennyivel növekszik az esély, hogy ha a nö nagy érzelmi "vihart" él át az aktus során (Ez lehet pozitiv: elsö szex, nagyon intenziv orgazmus, de negativ is: megeröszakolás), akkor elöfordulhat spontán tüszörepedés, ezért van éppen megtermékenyithetö petesejt.
igen, ha egyszerre, vagy késõbb van, mint a férfinak. növeli, de nem nagy mértékben az esélyeket
Hát sajnos ez sem vált be nálunk!Pedig volt pár orgazmusom 3 év alatt!:(
sajnos nekem nem volt orgazmusom mégis babaás vagyok és amikor az elsö babát vártam se volt orgazmusom

Mik a női orgazmus jelei? Mikor megy el egy nő szex közbe?

19/lány és szűz vagyok, nem volt dolgom még pasival de maszti közbe csiklómat izgattam és egy idő után abba kellett hagynom mert nem birtam tovább de jó érzés volt nagyon..ez lenne az orgazmus?:) Lécci aki tapasztalta már irja már le:)

Legjobb válasz: Ne törõdj semmivel csak csináld tovább! Ez orgazmus lenne ha hagynád!

Ne törõdj semmivel csak csináld tovább! Ez orgazmus lenne ha hagynád!
Nekem akkor kell abbahagynom, ha már legalább a 3. orgazmuson vagyok túl : )

Szerintetek együtt lesznek még valaha is Miklós és Nóra a barátok közt-ben?

Legjobb válasz: Remélem h nem. Nóra jobbat érdemel...

Remélem h nem. Nóra jobbat érdemel...
A kérdező hozzászólása: én utálom hogy mennyit bír hisztizni nóra -.- mondjuk miki se egy szent ^^.
Én meg azt mondom, hogy igen! Egyátalán nem passzol az Attila a Nórához.
Szerintem tutira ki fognak még békülni. :) Legalábbis én nagyon remélem. Most majd Nóra féltékeny lesz Ritára, kémkedni is fog utána, és megtud róla valamit..
remélem lesznek még együtt
Tuti, hogy lesznek még együtt... szerintem megérdemlik egymás... Attila meg Julit... András meg Zsuzsát... :)
Remélem jövõ héten így zárul a sorozat és szeptemberre meg már megint egy párt alkotnak.Már olyan régen voltak együtt, összejöhetnének már végre!(L)
A mi kislányunk Eleonóra lesz de Nórizni fogjuk:) Nem illik a vezetéknévhez a Nóra (nagyon bután hangzik együtt kimondva) viszont mindenképp Nórit szeretnénk:) Így emellett döntöttünk és jóval ritkább is mint a Nóra név. Az azt hiszem már 2 éve rajta van a 10es listán (10 leggyakrabban adott lánynév). De itt nálunk pl. nagyon sok baba született mostanában illetve nagyobb tesók is vannak, és egy Nóra sincs köztük.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönjük:) )) Kedves utolsó válaszoló! Már van egy Marcell kisfiúnk, szerintem ahhoz a névhez is "passzol". Én is kívánok neked és minden kismamának egészséges kisbabát!!!!
Nóra.
A Nóra sokkal jobban tetszik, legalábbis nekem... Viszont egyik sem gyakori a mostani gyerekek között. A jelentésük pedig gyönyörû: "Isten az én világosságom". Gyönyörû választás lenne! Sok sikert, és jó egészséget, hosszú életet, boldogságot, szeretetet kívánok a Kismamának, Kispapának, Kisbabának, és a Nagyszülõknek!
A döntés egyértelmû: NÓRA :)
A kérdező hozzászólása: Apának nem tetszik a Norina név.
Szia! Az én babám is Nóri, és nagyon szép név szerintem!
Nóra név nagyon szép, az Eleonóra nem tetszik Norina esetleg?És Nórinak becéznétek:)
Nóra!!! Kislányom is Nóra, nagyon régóta ez a kedvenc nevem, úgyhogy nem volt kérdés, mi lesz a neve. Amikor született (5 éve), nem nagyon ismertem Nórát a környezetemben, esetleg 1-2 felnõttet, de most legalább 3-4 Nórát ismerek, gyerekeket. Az Eleonóra olyan nyakatekert, és ha úgyis Nórinak becéznéd, akkor miért ne lehetne inkább Nóra, az olyan szép, finom, nemes, egyszerû de nagyszerû!
Nóra
A kérdező hozzászólása: A Nóra névre gondoltam:) , hogy gyakori.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Szerintetek a mai kisgyermekeknél gyakori név? Azt olvasom, hogy igen, de én egyetlenegy kisgyermeket sem ismerek, akit így hívnak. Mit gondoltok?
Nóra
Nóra
Eleonóra!
Nóra
Utolsó vagyok. Köszönöm, kedves vagy! : ) Képzeld, az egyik ismerõsömnek is két kisgyermeke van, Nórának és Marcellnek hívják õket! : ) Gyönyörû nevek!

Fiúk! Ezek közül a női hasak közül melyik a legszebb/legszexibb? (lányok is válaszolhatnak)

1.Lapos,sovány:

Legjobb válasz: 1/2 2 egyiksem 3/1 4/1,3 5/ Ezekre nem írtam volna, h van mit fogni rajta azt hittem ,h nagyobb hasak lesznek vmivel v vmi...De ezek közül mind jó. 24/N

1/2 2 egyiksem 3/1 4/1, 3 5/ Ezekre nem írtam volna, h van mit fogni rajta azt hittem , h nagyobb hasak lesznek vmivel v vmi...De ezek közül mind jó. 24/N
A kérdező hozzászólása: légyszi ne baromkodjátok el, sokat szöszöltem vele :)
Mindegyik sovány, az utolsó 2 elmegy.
1/1 2/2 3 az összes nagyon szexi 4/3 ( a 2esen hol a felesleg?) 5/1
A kérdező hozzászólása: Ti szenvedtek fogalomzavarban...Akiken itt nincs felesleg az a második, az elsõ kategória és a harmadik kategória.Mivel rajtuk tényleg nincsen nagyon zsír, háj.a négyes és 5ös kategóriákon van.Ha nem lenne akkor definiáltabb lenne az izomzat....Nem lekövéreztem ezeket, azt sem írtam hogy hájas , a felesleget nem így kell érteni. Bár az Kim Kardashianon van felesleg bõven, és tudtommal pont az ilyen típusú nõkre mondják hogy van mit fogni rajta. http://www.google.hu/imgres?q=kim+kardashian+bikini&um=1&hl=.. http://fashionsdesigns2012.com/2011/kim-kardashian-bikini-pi.. http://www.google.hu/imgres?q=kim+kardashian+bikini&um=1&hl=..
5
Az összes, kivéve a második kategóriát, az egyáltalán nem nõies.
Az összes. De tényleg, ezek mind szép pocik, egyikkel sincs probléma. 27/F
Ne haragudj de szerintem fogalomzavarban szenvedsz. Mind lapos és vékony has. De ha ezek közül kell valasztani akkor az utolsó pontban lévõk. Mert azok is vékonyak de nem erõltetettek. A kockahas pedig itt a véglet. Mert van szép finoman kockas na az szép ezek meg testépítõk.
2-es kategória a legjobb!!
3.Vékony, izmos 22/L
Nõként nekem az izmos has tetszik, törekszem is rá, de még fitneszesként is azt mondom, hogy számottevõ "felesleg" ezek közül csak kim hasán van...
5.3 !!
A kérdező hozzászólása: én is fitnesses vagyok.Senki nem mondta hogy SZÁMOTTEVÕ zsírfeleslegrõl beszélünk.
Mind nagyon csinos de a legszebbek a 4-es kategoriaban voltak (az elso meg az utolso) az a ket has kiemelkedoen szep volt szerintem. A kockasan izmos kategoria egyaltalan nem tetszik. 28/N
Szerintem az a szép, ha vékony és izmos.De mindenkinek más jön be:) speckó én lány vagyok.....
Sziasztok :) Nekem a 4es és az 5ös tetszett mind, ezek az ideáljaim. :) Mondjuk az izmos kis felesleggel is bejön, ha nem ilyen vékony a csaj. :) Imádom a hasakat. :P
Ja bocsii, butaságot írtam, a 4es az izmos kis felesleggel. :D A 2esre gondoltam még, azokon kívül amiket leírtam. :D
Bocsi, de a 4.es max izmos, mert azon semmi felesleg nincs, még egy kicsi se... Az 5.ösön sincs mit fogni, mert õk is vékonyak:S... És igen is, tegyél fel normális képeket, akár dagik, akár nem, kategóriához illõen, mert ezekbõl csak a kockás has az, ami nem hasonlít a többi 12-re...
Én aberrált vagyok, és az izmos, netán kockás nõi has tetszik a legjobban, de ezek közül nem tudok választani, láttam már szebbeket. Talán a 2/3. A túl lapos, borda alá beesett hast nem szeretem :\ De a többi sem rossz.
Mondtam én , h nincs mit fogni azokon >.<
szerintem az 5. pontba vanessa hudgens-é (az utolsó kép) 15/L :)
bocsi, rosszul írtam. az 5. pontban az elsõ kép
A kérdező hozzászólása: MrMultiErudite Takarodj a francba légyszi :)
A kérdező hozzászólása: Hát ezektõl hájasabb hasakat már nem volt kedvem linkelni , de ha van akinek az tetszik akkor linkelheti ide nyugodtan!:)
1. Mind 2, 3 Egyik sem 4. Mind 5. Mind
1., 3., 4. -ez a 3 kategória bejön (20f)
nekem az 1es csoport jön be:) 18/f
1./2 - ha ismered a has tulajdonosát összehozhatnál vele
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=bikini&um=1&hl=hu&client=firef..
nekem az elsõ kategória jött be legjobban. de végül is az összes tetszett. legkevésbé a nagyon izmos nagyon kockás 26/F
Nem hájasokra gondoltam de azért 1 kis úszógumi v amit tényleg úgy meglehet markolni na mind1 azokon nem sok fogni való van sztem.
A kockás nõi has nem az esetem. 23F
5/1.
1-3-4 között nem látok sok különbséget, 4-nél pedig nem látom, hogy hol a felesleg. Ezek a legszexisebbek, utána az 5., (ahol szintén nincs sok fognivaló), és egyáltalán nem szexis a 2.
az ötös kategória hibásan van megnevezve. nincs mit fogni rajtuk. százharminc kiló alatt , nincs is jó nõ. feleségem is százötven. husi husi husi!!!!!!
A 4es kategoriatol csurog a csalam 20f
Vagy is a hármas, de azok meg így már olyanok lennének, mint a négyes. Szóval akkor csak 4es 5ös, a többit visszavonom. :D ( na ma már nem ihatok ) :D

Szavaznátok nekem, hogy két nő közül melyik néz ki jobban? Vagy akár három közül? Ide rakjak fel képeket vagy a Facebookon is lehet, hogy írjatok vagy ahhoz be kell először ismerősnek jelöljük egymást?

Szavaznátok nekem, hogy két nő közül melyik néz ki jobban? Vagy akár három közül??? Ide rakjak fel képeket vagy a Facebookon is lehet, hogy írjatok vagy ahhoz be kell először ismerősnek jelöljük egymást???

Legjobb válasz: inkabb ide. nem mindenki van fb-on..

inkabb ide. nem mindenki van fb-on..
A kérdező hozzászólása: De ide hogyan lehet képet feltenni? Köszönöm, ha beleszólsz!!!
Nem szólt bele, a kérdésre válaszolt. Egyébként meg tök mindegy, mert kinek ez, kinek az fog tetszeni. Ízlések és pofonok.
A kérdező hozzászólása: Igen a kérdésre válaszolt, amit meg is köszöntem, csak rossz szót használtam, elnézést kérek ezért. Remélem nem bántottam meg!? De még is kíváncsi lennék az arányra!!! Köszönöm neked is!!!
De mi köze ennek a gyerekvállalás, nevelés témakörhöz?
Ide rakd fel. http://kepkezelo.com/

Izgatóan hat egy férfira, ha szeretkezés közben, amikor a nő elélvez, be kell fognia a nő száját, mert mások is vannak a közelben?

Pl nyitott ablak, az utcán szomszédok :-D

Legjobb válasz: Miert kellene befogni a no szajat? Szerintem az az izgato, ha a parunk jol erzi magat. Nemde? Az en szamat ugyan meg nem fogta be a Kedves es nem is ajanlom neki. Se nyitott ablak se szomszed nem erdekel. - Mellesleg jartam mar en is ugy, hogy akaratlanul vegighallgattam a munkahelyemen valakinek a hosszantarto orgazmusat. A MUNKAHELYEMEN!!!! De nem zavart. Legalabb jo napja volt az illetonek.

Miert kellene befogni a no szajat? Szerintem az az izgato, ha a parunk jol erzi magat. Nemde? Az en szamat ugyan meg nem fogta be a Kedves es nem is ajanlom neki. Se nyitott ablak se szomszed nem erdekel. - Mellesleg jartam mar en is ugy, hogy akaratlanul vegighallgattam a munkahelyemen valakinek a hosszantarto orgazmusat. A MUNKAHELYEMEN!!!! De nem zavart. Legalabb jo napja volt az illetonek.
Engem (lány vagyok) kimondottan izgatna, hogyha a párom egy adott szituációban befogná a szám. :D (Inkább fogja be, minthogy más is hallja a hangom közben.)
10-12 évesek miért nem alszanak még ilyenkor?
Jó, igazad van, nem vettem figyelembe azt a lehetseges "szövegkörnyezetet", hogy az illeto azt pedzi, hoyg tanacsoljuk-e neki a vedekezesmentes egyuttleteket.:) Inkabb gondoltam arra, hogy érdeklõdik. Én ugy gondolom, hogy mivel a szerelmeskedesben mindig ott van a gyermekáldás lehetõsége, csak olyannal szabad, akivel szeretnenk is kozos gyermeket. A szeretkezes felelosseg. A kedvesunk irant is. És sajat magunk irant is. Hiszen az egesz eletunk megvaltozhat - örökre. Mindig ezek kozt a keretek kozt kell gondolkodni a fogamzasgatlasrol, az eselyek csokkenteserol.
A korod kb 12-15? :) Semmi baj csak írd ki nyugodtan, hogy ne legyen anyázás. Nos az rengeteg mindentõl függ, pl, hol tart ciklusban a nõ, illetve milyen a férfi spermája, van e valamelyik félnek terméketlensége vagy azt nehezítõ tényezõ, de összességében elmondható, hogy túl nagy az esély rá ahhoz, hogy ezt megkockáztassa valaki. Védekezzetek mindig ha nem akartok gyereket.
Ha védekeznek, akkor nem.Meg amúgy sem mindig..
"...Tehat ha egy ferfi nagyon gyakran elélvez, mondjuk naponta legalább egyszer-kétszer, akkor õtõle gyakorlatilag nem lehet teherbeesni, mert akkor kevés a spermaszám az ejakulátumában.:) ..." Ilyeneket ne írjál, mert aztán valaki ezt a védekezési "módszert" válassza, aztán mégis össze jön, akkor a lelkeden szárad majd.
Nem írtad, hogy a nõ melyik részében mendegél el??!
Minden 36. egyuttletkor statisztikailag, de az eloszlas nem egyenletes: ebben benne van az is, akinek evtizedekig nem lett gyereke, meg az is, akinek minden egyuttletkor lett. Az ejakulátumban pl. alig van spermium, amikor a ferfi az aktus elott nem sokkal mar ejakulált. Tehat ha egy ferfi nagyon gyakran elélvez, mondjuk naponta legalább egyszer-kétszer, akkor õtõle gyakorlatilag nem lehet teherbeesni, mert akkor kevés a spermaszám az ejakulátumában.:)
Én csak azt tudom, hogy TE terhes vagy!!!
...mert nem mindegyik részében lészen terhes!! Túúúdod??
Ha a nõ épp termékeny állapotban van, illetve bekövetkezik a termékeny állapot a hímivarsejtek élettartama alatt, akkor terhes lesz. Ez nagyjából egy hét a ciklus alatt.
Remélem nem, mert akkor velem van a baj, mert nem vagyok párszázszoros terhes :D 23N
Nem minden esetben esik teherbe a nõ!ha ez másképp lenne nem lenne ennyi babára váró pár (akinek nincs semmi problémája)! Ha már élsz szexuális életet akkor ne engedd h a pasid gumi nélkül csinálja. és ha majd annyi idõs leszel nyugodtan szedhetsz foggátló tablettát!de ha úgy érzed terhes vagy és tényleg 15 körül vagy akkor vegyél be esemény utáni tabit!és védekezz mindig!:)
A ciklusban nem egy hét a termékeny idõszak, csak egy nap. A petesejt ugyanis csak egyetlen napig életképes. De sok más tényezõt is figyelembe kell venni, hiszen pl. a hímivarsejtek akár több napig is lehetnek életképesek odabent, létezik spontán peteérés, stb stb. Nagy általánosságban elmondható, hogy a jó idõben történt szeretkezésbõl egészséges párok esetén kb. 30% eséllyel lesz baba.
Ettõl csiklós orgazmusa lesz, Te meg érezni fogod bent az összehúzódásokat :)
Csiklói orgazmusa lesz.A hüvelyi orgazmus az az, amit a hüvelyben érsz el.Sajna nem minden nõ képes rá, illetve sokan vagyunk, akiknek ritkán van hüvelyi orgazmusa, de akkor nagyon:) :) :)
nekem inkább összefolyik a kettõ...
nem függ össze, de ha mind2 t csinálod, akkor mind 2 hamarabb lesz meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!