Találatok a következő kifejezésre: A növényi sajt, (6 db)

A növényi "sajt" mennyire hízlal? Nem találok róla adatot.

Legjobb válasz: Ha ez a tofu lenne (szójasajt/szójatúró) akkor semennyire. Én is azt eszem, és lám, 48 kiló vagyok... Még jöhetne is fel. Ha viszont valami csoda ápdétettõllefogysz izé, akkor nem tudom... Annál jobb a rendes sajt :)

Ha ez a tofu lenne (szójasajt/szójatúró) akkor semennyire. Én is azt eszem, és lám, 48 kiló vagyok... Még jöhetne is fel. Ha viszont valami csoda ápdétettõllefogysz izé, akkor nem tudom... Annál jobb a rendes sajt :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! ez nem ápdét :d, hanem növényi alapú sajthelyettesítõ. azért ezt ettem, mert ez volt épp itthon.

A (meggle) növényi sajt tartalmaz tejfehérjét?

Egy éves a húgom és tej(fehérje) allergiás és nem tudjuk mit ehet és mit nem...

Legjobb válasz: Igen tartalmaz, csak a zsírt váltják ki növényi zsiradékra.

Igen tartalmaz, csak a zsírt váltják ki növényi zsiradékra.

A növényi alapú sajt, tejszín fogyasztható-e fehérje napon kívül is?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen mû kaját ne egyél .A növényi eredetû margarint pl 1 molekula választja el a mûanyagtól amibe a felvágottakat csomagolják.Ugye te sem kennél mûanyagot a kenyeredre?Ezeket a termékeket hidrogénezik hogy az állaguk olyan legyen amilyen .Károsak a szívre a májat több koleszterin termelésre serkentik.Sok testidegen anyagot beviszel ami méreg, aztán az a zsírban elraktározódik.Nagyszüleink nem ettek ennyi mû kaját,nem is haltak meg 60 évesen vagy korábban.És nem voltak puhány dagattak.

Szerintem ilyen mû kaját ne egyél .A növényi eredetû margarint pl 1 molekula választja el a mûanyagtól amibe a felvágottakat csomagolják.Ugye te sem kennél mûanyagot a kenyeredre?Ezeket a termékeket hidrogénezik hogy az állaguk olyan legyen amilyen .Károsak a szívre a májat több koleszterin termelésre serkentik.Sok testidegen anyagot beviszel ami méreg, aztán az a zsírban elraktározódik.Nagyszüleink nem ettek ennyi mû kaját, nem is haltak meg 60 évesen vagy korábban.És nem voltak puhány dagattak.
Erre én is kíváncsi lettem volna, dehát senki nem válaszolta meg.A kérdés nem arra vonatkozott, hogy egészséges-e.


Diétánál tej helyett megfelelőek lennének a növényi tejek? Akár bolti, vagy saját készítésű (pl. zabtej. )

És a zsírszegény joghurtról mit gondoltok?

Legjobb válasz: Milyen diétához kell? Allergiáshoz? Vagy fogyókúrához?

Milyen diétához kell? Allergiáshoz? Vagy fogyókúrához?
A joghurt majdnem ugyan olyan mint a tej, de jó hogy ezt figyelembe veszed. A szójatejen kívül a többi növényi tejjel nincs gond. A rizstejnek nézd a ch tartalmát, lehet az magasabb, nézd meg melyik ízlik, melyik mennyibe kerül, melyiket tudod otthon elkészíteni..
Nem szabadna tejet innom, mert emeli a cukrot...de... számomra ihatatlan más, pl. növényi, ezért csalok, és két-háro deci lemegy 1.5 %-osból.. a zsírszegény joghurt ehetõ, kefír is... kérdés, miért kell a diéta, és milyen? a doki irányít, vagy csak saját ötletbõl...? ...mert nagyon nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Saját ötlet, fogyni szeretnék, mellette testmozgással persze. Köszi a válaszokat!
Ha kiiktatod a tejtermékeket, akkor már fiatal korodban jó kis csontritkulásod lesz... Tapasztalat!!! Szóval, ne csináld!
1 ember bizonytalan tapasztalat kontra TUDOMÁNY: a tejivók csontritkulásban szenvednek, tejet nemivók meg nem. Valódi különbség: a d-vitamin szint. ez áll összefüggésben a kalcium anyagcserével (és a K2 vitamin) nem a tejfogyasztás.

Hogy lehet a Plants vs Zombies-ban saját tervezésű növényt csinálni és berakni a játékba?

Légyszi adjatok válaszokat mert nagyon kéne.

Legjobb válasz: sehogy.

sehogy.
Olvastam valahol, hogy talán majd a második részében lehet. Az elsõben nem lehetett. 2013 tavaszán jelenik meg a második.

"Üzemanyagként is felhasználható lesz a saját elõállítású növényi olaj a mezõgazdaságban" Ez van már? Alábbi linken a részlet.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Én úgy vettem ki, hogy van már: 58. § k, [link]

Én úgy vettem ki, hogy van már: 58. § k, [link]
A kérdező hozzászólása: 2003 as az a törvény, ha akkor lett volna, akkor a 2013.-jan 1-es bevezetés felesleges lenne.
A kérdező hozzászólása: Most látom hogy van frissebb módosatása a törvénynek, így az elõbb hülyeséget írtam :D, de még nekem mindig nem tiszta ebbõl a helyzet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!