Találatok a következő kifejezésre: A nöstény ivartalanitása milyen (2 db)

A nőstény macskákat milyen eljárással ivartalanítják végleg? Többe kerül-e ez, mint a kandúr ivartalanítása?

Legjobb válasz: Mi macskánknak az egész méhét kivették, mert már benne voltak a kölykök. 10.000. Ft-ba került. A kandúr 6000 lett volna.

Mi macskánknak az egész méhét kivették, mert már benne voltak a kölykök. 10.000. Ft-ba került. A kandúr 6000 lett volna.
A mi orvosunk azt mondta érdemesebb kivenni a méhet mint lekötni a petevezetéket mert ezzel a méhgyulladás is megelõzhetõ. Nem tudom mennyibe kerül, de úgy tudom drágább mint a kandúr kasztrálása.
igen, többe, mert a kandúroknál csak a heréket kell levágni, a nõstényt fel kell vágni, varrni, az egy nagy hasi mûtétnem számít
Többe kerül, mint a kan macskáé, az enyém kan:5000 ft volt, a nõstény viszont:14000 ft volt.Békés megye Hason vágta fel a nõstény macskámat, mert nem tudott megfialni, és így be kellett vigyem a klinikára, ahol mondtam a dokinak, egy úttal ivartalanítsa is ki.
Mi épp elõtte állunk. Többe kerül, mivel a kandúrokat nem kell felnyitni, náluk csak a heréket távolítják el. Nekünk úgy magyarázta a doki- mivel a cicánk még kicsi, 6 hónapos- hogy csak a petefészkeket távolítják el, mivel ha még nem ivarérett a cicc, akkor a méhe sem fejlõdött ki rendesen. A méhet akkor távolítják el, ha a macska vemhes, vagy idõsebb, ha van valami rosszindulatú elváltozás, esetleg már volt kiscicája.

A nöstény macska ivartalanitása milyen árban van?

egy állatorvosnál kérdeztem rá eddig, ott 15ezer Ft. ez reális ár?csak mert kicsit soknak tünik.de ha ennyi akkor ennyi:)

Legjobb válasz: én 3-4 éve csináltattam meg a cicusomon, 12 ezer volt...de az ár függ a dokitól(sõt, nagyrészt tõle):)

én 3-4 éve csináltattam meg a cicusomon, 12 ezer volt...de az ár függ a dokitól(sõt, nagyrészt tõle):)
Az én dokim Gödöllõn 10 ezerért csinálta meg tavasszal, nekem tavalyi áron, de én már régen járok hozzá.
Az én cicámnak 10000 volt, akciós áron az Újpest-Vet Állatorvosi Rendelõben! De nem akciósan 12000+gyógyyszer De ez rendelõtõl és orvostól függõ!
Újpesten akciósan 8 ezer körül volt nemrég, akciósan. Nézz utána: http://www.macsek.hu
Szia! Az én cicám 12 ezer volt, szerint nagyjából ez e tarifa de tényleg függ a dokitól.is.
Nálunk vidéken 5000Ft a varratszedéssel együtt.
12 ezer körül van és ebben jóesetben már a varratszedés is benne van. vannak Vácon akciók néha akkor 8 ezer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!