Találatok a következő kifejezésre: A nö a férfi birja (11 db)

Egy férfi meddig hagyja hogy őt elnyomják, csesztessék? Hol van az a határvonal, hogy egy férfi papuccsá válik-e vagy pedig végül lelép, mert nem bírja elviselni a nő uralmát?

sok ilyen nőt ismerek, és nem értik ezeket az összefüggéseket. Jönnek azzal, hogy ők nem behódolós fajták, és már egyáltalán nem tisztelik a férfit, és rájuk erőltetik az akaratukat. Hol van az igazság, ki mit gondol?

Legjobb válasz: Ha megtalálta a zsák a foltját (tutyimutyi, irányításra vágyó pasi és öntudatos, akaratos, domináns nõ), akkor akár egy életen át megfelelhet mindkét félnek ez a felállás. Ha igazából nem ilyen típusú a férfi, csak átmenetileg, a nagy rózsaszín köd miatt tûr el többet, akkor elõbb-utóbb konfliktus forrása lesz.

Ha megtalálta a zsák a foltját (tutyimutyi, irányításra vágyó pasi és öntudatos, akaratos, domináns nõ), akkor akár egy életen át megfelelhet mindkét félnek ez a felállás. Ha igazából nem ilyen típusú a férfi, csak átmenetileg, a nagy rózsaszín köd miatt tûr el többet, akkor elõbb-utóbb konfliktus forrása lesz.
Lehet a nõ domináns és a férfi gyengébb, de ahol a tisztelet az egyik részrõl megszûnik, az már egy halott kapcsolat.
Nem, 5-ös, hanem azért, mert EMBER. Ahogy a nõ is. Ezért mindkettõnek kijár a tisztelet, ha arra rászolgálnak.
6-os vagyok, bocsi, de nem olvastam el a kérdezõ válaszait, azért rohantam ki így. Amit Te mondasz, kedves Kérdezõ, azért a hajad tépném ki...
Jesszus Kérdezõ, miket beszélsz? Mindenkinek - nemtõl függetlenül - csak akkor jár a tisztelet, ha méltó rá. Az, hogy milyen nemû vagy, és hogy mennyi a korod mondjuk, az csak egy állapot. Férfiként mondom, hogy nagyon el vagy tájolva és/vagy irtó fiatal lehetsz. De minimum egy idióta az, aki ilyenekre tanított téged. ÉRD EL, hogy a nõ tiszteljen, ne pedig hatalmas mellénnyel és arccal várd el, hogy a nõ essen hasra elõtted.
"hallod de én nem hinném, hogy egy FÉRFINAK jó papucsnak lenni." Akkor elég keveset láttál a világból. Vannak olyan pasik, akik kifejezetten igénylik az irányítást, akik igazából fel sem nõnek soha. Bár igaz, a férfias férfiak nem szoktak elpapucsosodni. Ez viszont nem azt jelenti, hogy az asszonynak kuss a neve, hanem, hogy egy kapcsolatban ha vannak is nézeteltérések, egyik fél egyénisége sincs elnyomva. A tiszteletnek viszont kölcsönösnek kell lennie. Ugyanúgy nem találom jónak azt a kapcsolatot, ahol a nõben nincs tisztelet a férfi iránt, mint ha a férfiben nincs tisztelet a nõ iránt. Amirõl te beszélsz, az szerintem az, amikor a nõ felnéz a férfire. Mi nõk általában szeretünk felnézni a párunkra, de ez nem zárja ki, hogy a tisztelet kölcsönös legyen.
Miért jár ki egy férfinak tisztelet csak azért mert õ a férfi?
amikor egy férfi elkezd pelenkázni
A kérdező hozzászólása: igen ez igaz. én arról próbálok beszélni, hogy a papucsság nem jó, ha egy férfit papuccsá tesznek. Egy papucsot nem lehet tisztelni. És nem hinném hogy egy férfinak jó egy ilyen szerepben élnie. Egyébként nem férfi vagyok, hanem nõ :)
Csak olyan férfit tesznek papuccsá, aki hagyja magát.
Mindenkinek kell szeretnie, és mindenkinek kell tisztelnie. Mindegy, hogy csûröd-csavarod, az nem normális, ha egy nõ kevesebb tiszteletet kap a kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: hát milyen lázadás tört itt ki csak azért, mert szóba került hogy a férfit érdemesebb lenne tisztelni, mert akkor a nõ is jobban járna. De am teljesen félreértettek. Mert én azt magyaráztam volna pont, hogy mindkét félnek tennie kell, a férfinek szeretni, a nõnek tisztelni, de ha valamelyik nincs meg, akkor minden borul, a másik sem tudja betartani azt amit kellene.
Szerintem most sem uralkodik senki sem..
A kérdező hozzászólása: ezt is írtam: Már úgy értem, hogy persze mindkét fél tisztelje a másikat... de nem láttok a szemetektõl. micsoda nõuralom van! a világ Éva miatt esett bûnbe ne feledjük. felborul a világrend ha itt a nõk fognak uralkodni :D
Miért kellene egy férfit elnyomni? A jó kapcsolat alapja a bizalom, a szeretet és a Kommunikáció, és nem az elnyomás. Ha elnyomás van, ott valaki mindig (szinte mindig) lelép. Ahol elnyomás van, az alapvetõen rossz, ott már a férfi alapvetõen papucs, és mindenképpen le fog lépni. Én is sok ilyen kapcsolatot ismerek sajnos. Emberek házasodnak anélkül össze, hogy akár egy hétvége teendõit meg tudnák beszélni egymással.
Egy egyenrangú, normális kapcsolatban egyik fél sincs elnyomva.Aki valóban férfi, az nem is hagyja ezt, és igénye sincs rá, aki igazi nõ, az nem is gondol arra, hogy a saját pasija az alárendeltje legyen. A kérdésre válaszolva:ameddig a pasinak megfelel az a kapcsolat, amelyben él, és boldog benne, jól érzi magát, addig nem papucs.
Kérdésed egyik fele: meddig hagyja a férfi, hogy õt elnyomják....? Semeddig. Nem normális, ha hagyja, hogy elnyomják. Elnyomni azt lehet, aki hagyja. Ne hagyd! Ha ffi vagy, akkor az nem nemiség elsõsorban, hanem lélek. Emiatt vannak csak nemükben ffi-ak, de belsõ lényük valami gyík és papucsállatka között megrekedt valami.
Jajj szerintem a kérdezõ a 23%-os válaszoló aki szerint verni kell a nõket és a nõnek pedig ugrálnia kell a pasinak..
Szomszédunkban lakik Ágika és Károly. Nap mint nap hallom ahogy Károly édeleg Ágikának, miközben ülnek a kertben. " Ágikám! Anyukám' Kérsz egy párnát a hátad mögé?" " Ágika! Csak délután eszed meg az almát?" "Ágika! Megpucoljam a répát?" "Nézd Ágikám, milyen aranyosak a rigók!" Ágika válasza a legtöbbször: "Jaj Karcsi, ne idegesítsél már!" Károly mos, vasal, takarít, bevásárol, cipõt pucol, húst süt, ügyintéz, stb. Ágika 125 kiló. Károly a fele. Soha hangos szóváltás nincs, teljes idill, tökéletes a boldogság náluk. El nem tudnám képzelni, hogy Károly lelépjen. Az kizárt.
És miért is teszteljem a férfit? Talán eltart? Nem, mert egy fizetésbõl nem él meg a család... Mert okosabb? Hát sajnálom, de nem. Én is tanultam és ugyan olyan jó eredményeim vannak mint neki. Erõsebb? Igen, de ezt csak egy vadbarom használná tisztelet kivívására, én nem tisztelném ettõl, hanem csomagolnék. Akkor mégis miért? Mert õ a teremtés koronája? Ne értsétek félre, tisztelem a párom, felnézek rá de nem azért mert õ a FÉRFI csupa agy betûvel.
"szerintem nem egészséges, hogy a férfi tisztelje a nõt. Már úgy értem, hogy persze mindkét fél tisztelje a másikat, de a kapcsolat úgy egészséges, ha a nõ tiszteli a férfit fõleg. A férfinak kijár a tisztelet. És egy okos nõ ezt tudja is." Te valami õstulok vagy? Hol élsz te, 1866-ban?
A kérdező hozzászólása: szerintem nem egészséges, hogy a férfi tisztelje a nõt. Már úgy értem, hogy persze mindkét fél tisztelje a másikat, de a kapcsolat úgy egészséges, ha a nõ tiszteli a férfit fõleg. A férfinak kijár a tisztelet. És egy okos nõ ezt tudja is.
A kérdező hozzászólása: hallod de én nem hinném, hogy egy FÉRFINAK jó papucsnak lenni. Akkor az már valami degenerált fajta, aki ezt élvezi.
A kérdező hozzászólása: igen, igen igen! mondjuk lehet hogy nõ függõ, de szerintem akit papuccsá tettek, ahhoz nem lehet vonzódni szexuálisan. több nõtõl tudom, hogy inkább jár egy köcsöggel, aki veri, és megalázza, és azért odavan, szerelmes belé. aki mellett meg királynõsködünk, azt elõbb utóbb megcsaljuk sajnos és lelépünk egy köcsöggel. Nem tudom miért van igy, ne kérdezzétek.
A kérdező hozzászólása: szuletett a cicamnak egy macskaja szerintetek a dejzi nevetagyamneki vagy a dundit?:)

Mi tehet a nő, hogy a férfi tovább bírja?

Tudom, vannak ilyen tanácsok, hogy szex el?tt verje ki a srác, és akkor tovább fogja bírni, de mit tehet a n?? vagy mit tehet a pár együtt, hogy több ideig tartson az élvezet??

Legjobb válasz: A férfi ha érzi azt,hogy el fog sülni akkor megáll.A nõnek azért nehezebb észrevenni mikor is fog a párja elélvezni, de nem lehetetlen,igaz akkor nem magával hanem a pasival foglalkozik és ilyenkor még nehezebben fog elélvezni.

A férfi ha érzi azt, hogy el fog sülni akkor megáll.A nõnek azért nehezebb észrevenni mikor is fog a párja elélvezni, de nem lehetetlen, igaz akkor nem magával hanem a pasival foglalkozik és ilyenkor még nehezebben fog elélvezni.
sztem te nem sokat tehetsz... esetleg bénázol szex közbe, de attól csak rossz lenne az egész:D
Szia! Azért egy nõ is érzi, ha már nem bírja sokáig. Én ilyenkor megkérem a párom, hogy várjon picit. Nagyon figyelmes, és tudom, hogy nagyon sok erõfeszítésébe telik, de tényleg nem mozdul, amíg picit megnyugszom. Meg lehet pozíciót is váltani... Mondjuk az is megoldás, ha 1 hétig nem nyúltok egymáshoz. tuti nem bírja majd sokáig.
miközben nagyban döfköd a pasid, súgd a fülébe, hogy az exed is pont így csinálta..
Nálunk is megszokott történi.Olyankor a férjem vissza szokta tartani, pont ugy mint a vizeletet. Az elején azt mondta hogy nehéz volt neki, de kis gyakorlás után összejöt.Szerintem ez kiprobalhassatok ti is. Nekünk bejött.
A kérdező hozzászólása: és ha 1 hétig nem nyúlunk 1máshoz? hát az csak rosszabb... (amúgy pedig van sokszor, hogy csak hetente tudunk találkozni - ez is baj)
A kérdező hozzászólása: most mi van?? épp az abaj, hogy én sokkal tovább bírnám, de õ nem, nem kell várnia... abban szeretnék segíteni 'én', hogy 'õ' bírja tovább, én bírom...
A kérdező hozzászólása: bocsánat, hogy ezt mondom, tényleg bocsássatok meg de nagyon nyomi válaszokat adtok, teljesen "anti-életközeli" verjem ki neki..és fõzzek egy kávét..és õ közben mit csinál? vagy ez milyen procedúra, a szerelmeskedés nem egy ilyen nem is tudom "elmész, hagylak egy kicsit, aztán csináljuk" c. dokumentumfilm mindegy majd ügyeskedünk azért köszi, hogy próbáltatok válaszolni
Verd ki neki, aztán fõzz egy kávét, szívj el egy cigit, moss fogat, menj vissza és kezd el.
A kérdező hozzászólása: ...:S szoktam bénázni - nem direkt - tényleg csak rosszabb :$
A kérdező hozzászólása: úgyhogy nem jött be a kedves hozzászólás, de köszi a próbálkozást, édes volt
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, nem volt exem... õ az elsõ és az utolsó
utolsó, én ezt elég képtelennek tartom, vagy cask rsszul fogalmaztál. Azt lehet tenni, hogy amikor érzi hogy megy elfele, kiveszi, és a makk alatt elszorítja, így gyakorlatilag "félbeszakítja" az ejakulációt, ezután egy ideig megint bírni fogja.

Melyik az a női parfüm, aminek egy férfi nem bír ellenállni?

Legjobb válasz: Az, amelyik egy számára ellenállhatatlan nõt juttatja eszébe.

Az, amelyik egy számára ellenállhatatlan nõt juttatja eszébe.
Nem kell parfüm!!!!! Állott p..csaszag!!! Na annak nem tud ellenállni az ember.....az se baj ha nõi!!!
Ez ugyanúgy változó, mint az is, hogy kinek milyen lány tetszik.
A mama parfüme szagát de ez most halál komoly. Derítsd ki h mit használ az anyja és azt fújd magadra!!
citromos AiRwick
én mondjuk sajnos egyáltalán nem bírom az erõs illatokat, de az tuti hogy ellenállni a punci "szagnak" (legalábbis ami nem büdös!!!) azt nem tudok, de már más is mondta hogy hatásos.
DKNY Be delicious parfümömet ismeretlen emberek dicsérik meg a boltban, és társaságban.
le`gy sray
Én a lányokon az elsõsorban citrusféléket is tartalmazó parfümökért vagyok odáig...
A férfiak az enyhén édeskés illatokat szeretik a nõkön. Általában.
Minden fiúnak más jön be. A barátomnak pl. egy tök anonim parfüm a kedvence.
XD Ne fürgyééé leee!!!
Tiszta homokládának érzem magam...
Lancome Hypnose
Én nõ vagyok, de ha magamra fújom a Paris Hilton Heiress parfümöt akkor olyan kellemes izgalmas érzésem támad, hogy hihetetlen :) Egyszer amikor egyik kedves barátom hazavitt akkor a kocsiban megjegyezte, hogy isteni az illatom. Nos, hát a férfi is egy félisten volt, szóval talán ezért imádom ennyire :D
Pálpusztai..
Ha fel akarod hívni magadra a figyelmet akkot próbálj kihívó lenni aki meg akar ismerni az meg is fog nem illatokon fog múlni .Ha csak azért hagyod , hogy meg ismerjenek , hogy csak szexeljenek veled ahoz kb nem kell semmi csak kinezet .

Lehetséges, hogy két ember között, valóban olyan erős a vonzalom, hogy mások is érzik a "vibrálást", hogy alig bírnak, kartávolságnyira állni, vagy, hogy egy férfi, aki egyébként azért magabiztos, hirtelen össze-vissza beszél az imádott nő előtt?

Naivnak t?nik a kérdés, valójában keser? élettapasztalat iratja. Szóval

Legjobb válasz: Van. Az elso randijainkon pont igy viselkedett az egyebkent nagyon laza es magabiztos fium.

Van. Az elso randijainkon pont igy viselkedett az egyebkent nagyon laza es magabiztos fium.
Hát a kartávolságnyira állást meg az össze-vissza beszélést nem tudom, de a vibrálás az tuti. Elõször láttam az exemet, és fél óra múlva az anyja már tudta, hogy összejövünk. Pedig nem is beszéltünk akkor még, csak találkozott párszor a tekintetünk.
Van... Velem is megtörtént, én játszottam a férfi szerepét, mivel én vagyok a férfi:D De nagyon szar, ha a lány nem ismeri be a dolgokat:(
a nõ :)
Nekem van egy nagyon jó fiú bartom, mind ketten 22 évesek vagyunk, nem volt bnõje, már kb 2 éve, se futó kapcsolat se semmi pedig próbálkozott, csak mindíg rossz helyen. Én nem találkoztam a párommal kb 1 hónapja. Megkérdezte a srác hogy bírom szex nélkül? Szerinte egy srác tovább kibírja szex nélkül mint egy lány. Ugyanakkor egy másik fiú barátom szerint, õ 23 éves, a szex olyan mint a drog, ha kipróbálod nem lehet abba hagyni. Szerintem pedig a személyiségtõl függ, van aki jobban bírja, van aki kevésbé. Én kibírom akár meddig szex nélkül.
Szeritnem is van, hogy a férfi és van, hogy a nõ. Egyéntõl függ. Nekem is van olyan férfi ismerõsöm, akinek már 2 éve nincs kapcsolata és még él. Sõt a barátom is kibírta szex nélkül 2 évig miután szakított az elsõ barátnõjével... aztán megismerkedett velem :-) De valószínû, hogy a nõk is kibírnák addig... az alapján, ha magamból indulok ki.
én már 19 éve bírom szex nélkül :XDXD a korom pedig egyhíján 20 :) ... vki segítsen már rajtam :) )
Szerintem a nõk ;) Önkielégítésre is ritkábban van igényünk/szükségünk ahogy észrevettem..
én egy hónapig bírom szex nélkül, ha épp nincs pasim. ha van, akkor egy napig...:) õ sajnos tovább bírja.:(
fiú vok és fél napig nem bírom szex nélkül. 1 napig nem tudok együtt lenni a barátnõmmel meg nincs semmi akkor már kezdek kicsit ideges, feszült lenni.
a ffiaknál alapvetõen nagyobb a szexuális feszültség, ezért õk kevesebb ideig bírják ÁLTALÁBAN:D
Szerintem a nõ. A pasi 3 hónap után (a nagy átlag) a legyet is röptében... Én már 7 hónapja nem szexeltem...

Egy 38éves férfi meddig bír várni a szexel, ha ismerkedik egy nővel?

Legjobb válasz: Ha szereti akkor hetekig hónapokig. (pl, ha szûz nõvel/lánnyal ismerkedik vagy olyannal akit szexuálisan bántottak). Egy férfi megérti ezt, mert nehogymá egy pasi azért hagyjon el, mert nincs szex! Nekem az jönne le, hogy csak arra kellek, legalábis nagyrészben arra. Nem szeretem azt, ha a pasit nem ismerhetem elõször belülrõl. Ha régóta ismeritek egymást és csak most jutottatok el a randiig na az más, ott lehet, hogy elsõ randin lefekszetek. Egy szó, mint száz: Helyzetfüggõ.

Ha szereti akkor hetekig hónapokig. (pl, ha szûz nõvel/lánnyal ismerkedik vagy olyannal akit szexuálisan bántottak). Egy férfi megérti ezt, mert nehogymá egy pasi azért hagyjon el, mert nincs szex! Nekem az jönne le, hogy csak arra kellek, legalábis nagyrészben arra. Nem szeretem azt, ha a pasit nem ismerhetem elõször belülrõl. Ha régóta ismeritek egymást és csak most jutottatok el a randiig na az más, ott lehet, hogy elsõ randin lefekszetek. Egy szó, mint száz: Helyzetfüggõ.
Az a nõ, aki az elsõ randin lefekszik a férfivel, semmire sem tartja magát. A férfi pedig várjon türelemmel mindaddig, amíg meg nem érik a szerelem. Ez lehet néhány hét, de akár néhány hónap is. Ha pedig annyira hiányzik neki a szex, mint egy falat kenyér, fogjon mindenre hajlandó nõt magának. Tízezrével szaladgálnak az utcán.
Na ne kelljen már az elsõ randin d*gni is. Csak azért mert 38 éves. Kortól függetlenül harmadikig, negyedikig sokan várnak, hogy ne kelljen már fûvel-fával, kivéve ha valaki qurválkodni akar. De az ingyen qurva az = a hülxe qurvával.
Szerintem többen lepontoztak, de íme a váalszom, elsõ randin csak a hülxe qurva fekszik le egy férfival. Ki a h.q. ? Az, aki azt hiszi, hogy egy ilyen elsõ randin jó lesz a szex vagy a kapcsolatból komoly kapcsolat is kialakulhat. Meg kell ismerni a másikat, a nõk zöme ezt akarja, társat és nem kizárólag szexet. Esetleg bizonyos alacsony társadalmi rétegekben másképp gondolják, lehet, hogy egy hajléktalan nõ lefekszik egy férfival már az elsõ randin egy kis piáért.
Nem túl sokáig
Nem hiszem hogy ez korfüggõ, vagy nem függõ lenne. Egyébként meg felnõtt ember nyilván amíg nem adsz neki lehetõséget addig vár. De szerintem az is butaság, hogy aki az elsõ randin lefekszik valakivel az kva, v. férfi kva.
ismeretem szerint az elsõ randiig.
elsõ vagyok. Aki szerint nem hasznos a válaszom azt kérem, hogy írja meg miért nem az? Amennyiben a kérdés úgy hangzott, hogy Egy 38éves férfi meddig bír várni a szexel, ha ismerkedik egy nõvel? és én erre megírtam a saját tapasztalatom, akkor mi a gond vele? köszönöm
végülis ez nem az a kamaszismerkedés dolog. 38 évesen. simán aktuális lehet az elsõ randin.
Te hallod magad? Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni?
Én 3 éve nem voltam férfival.Ha most összejönnék azzal, aki régóta tetszik, h mondanék nemet, ha szexelni akarna?És akkor qrva vagyok?Vagy hülye?Szerintem nem, de ezt mindenki maga dönti el.
Talán nem baj, ha nem az elsõ vagy a második alkalommal történik meg.Idõ kell ahhoz, hogy megkedveljük, megismerjük egymást.És ha kialakult a vonzalom megajándékozom ezzel.40/F
Ez függ attól, hogy a pasi mennyire gondolja hosszú távon a kapcsolatot, és attól is függ, hogy a nõ mennyire tartja magát. Én azt mondom, jobb kivárni 3-4 randit, mert ezek alatt bõven kisül, ha nem stimmel v.mi. Szóban lehet hazudni, de nonverbálisan nagyon-nagyon nehéz.
18:13-nak!!! az elso randin lefekudtem a parommal aki 12 evvel idosebb nalam, nem most volt. 10 eve kitartunk egymas mellett es nem azert mert teherbe ejtett vagy hasonlo sztorik. egyszeruen szerelem volt elso latasra es tudtuk hogy egymasnak vagyunk teremtve! kedves kerdezo! szerintem tud varni ha akar, de miert is kerdezed? te szeretnel meg varni? mond meg neki!
"Tudod, akkor ne fogalmazz tõmondatokban, és akkor érteni fogja mindenki. Rajtam kívül jó sok nõ szintén ilyen kis naív vagy éppen nem az. " figyelj! ha valaki annyit ír, hogy ismeretem szerint, akkor azon mi nem érthetõ? szerintem ha ebbõl te azt szûröd le, hogy ez azt jelenti, hogy ismerem az egész várost, meg minden ismerõs magánéletét, akkor elég szûk látókörû vagy. szerintem meg tök érthetõ, hogy ismeretem szerint=aki nálam próbálkozott, és még pár közeli barátom története.
Így van ha szajha nõ akkr szajha a pasi is:D Hajrá szajhák, sok boldogságot nektek!
21.55! Mivel és kit ajándékozol meg? Ha jól értem, a nõt a szexszel... Nehogy már a nyúl vigye a puskát! Talánbizony magadat szeretnéd megajándékozni a rapid szexszel! Ostoba felfogás!
Nem kortol fugg, hanem adott ferfitol, de ha nem tud varni, az mutatja, hogy nem akar semmi komolyat, csak szexet. Ha elkezd fogdosni, utalgat a szexre allandoan, akkor csak azt akarja.
A nõ irányítja, hogy mikor van szex. Ha fél év után, akkor akkor van. És kész. Max. ha a pasi ribanc, lelép....
Fél évig csak akkor várnék, ha tényleg tuti biztos partner.De hát fél évnél már kicsordulnának a hormonok, senki sem bír ennyi ideig várni.Legalábbis egy egészsége szexualitású férfi nem. 40/F
Kb. 2 hónapja volt pár randim egy 42 éves pasival. Én 33 vagyok, és régebben ismertem más õt. Tudtam, hogy rendes ember, akivel akár lehetne is még valami. Hogy mégsem lett, annak az oka, hogy egyszerûen nem akart szexelni. Ódákat zengett, mennyire imád, órákon át telefonáltunk, délutánokon át beszélgettünk, de ha csak egy célzást tettem, oké, rendes pasi, tudom, most már nyitott kapukat döngetünk...mit célzást, ha csak odébb toltam a kezem, hogy megfoghassa, úgy ugrott el, mintha perverz cafka lennék. Ismélem, ezerszer elmondta, mennyire belém van szerelmesedve (látszott, hogy rám van izgulva!), és miután ráuntam, hogy még nekem legyen lelkifurdalásom, mert szexelni akarok vele, kidobtam, azután két hónapig naponta ezerszer hívogatott és verte a kapumat, mint az õrült, annyira vissza akart jönni hozzám. Vannak fura pasik. Az ember lánya nem ezt várná egy 40 körüli férfitól.
Szerintem a szexre az elsõ randiig tud várni csak, viszont ha szeretkezni szeretne a nõvel, akkor akár hónapokig is képes várni. Bízom is benne, mert távkapcsolat van kialakulóban egy 33 éves férfival, akivel jó esetben 7 havonta tudunk pár hetet találkozni. 28L
23:04 Szóval ha egy pasi dugni akar, akkor az a baj, ha meg nem akar dugni, akkor meg az a baj. Gondolkoztál egy percet azon, hogy õ mit szeretne, vagy dobtad, mert nem az és nem akkor történt, ahogyan te elképzelted?
Az attól függ, hogy mit akar a pasi...
...úgy értve, hogy hosszabb távon tervez, vagy csak egyet dugni akar.
Én az elsõ randin lefeküdtem a párommal, s ennek már jó pár éve, s azóta együtt vagyunk, együtt élünk, s együtt tervezzük a jövõt. A páromnak elmondtam, hogy a gyk kommentek szerint most szajhák vagyunk. Mekkorát nevetett! 30/34
"Na akkor mi jól megtaláltuk egymással a férjemet, az elsõ randink óta szajhálkodunk kizárólag egymással immáron 10 éve. Azt hiszem elhagyom ezt topikot túl sok olyan ember van aki azt képzeli magáról õ az erkölcsi etalon. " Talán te kivétel vagy a qurva alól, de a férjed akkor már 38 éves volt? Jaj nem csak 16?
Talán akkor nem tartja õket qurvának, ha el is veszik feleségül. De erre a mai világban pont nem nagyon akad példa.
Igazad van, nem is k, va csak felületes, üresfejû. Nincs olyan vonzalom az esetek zömében, ami erre késztetne egy nõt. Vannak persze könnyû prédák, de azokból nem lesz feleség. De van aki a hülxe qurvákat hajtja csak. Egyébként az egész a férfi jellemétõl függ és nem a korától.
remélem ez nem célzás, mert az hogy a legtöbb ffi akit ismerek az mind elvárja, hogy a nõ az elsõ randin alá feküdjön, az nem = azzal, hogy én velük szexelek. Ám azt kell mondjam, nagyon naív vagy ha azt gondolod ez az alacsony rétegeknél szokás... de ettõl függetlenül még mindig nem értem miért kell valakit lepontozni, aki megtörtént dolgot ír...hiszen nem általánosítást írtam, és nem azt, hogy ennek így kell lennie , hanem azt, hogy az ismeretem szerint. na mindegy.
Ez qrva jó, hogy mindig a nõ a qrva. Szerintem a pasi a qrva, mert elsõ alkalommal lefekszik egy nõvel. Nem kötelezõ. Van erkölcsi tartás is...
nálad a pont!
Persze újgazdagéknál is biztos divat lehet, mert unalmukban már csak a d*gáson jár az eszük.. De akkor sem lesz ebbõl komoly, és mély kapcsolat. És akkor is a férfiaknak legalább az 50 % nem akar lefeküdni a nõvel az elsõ randin, és tudod miért? Mert tiszteli annyira, hogy várjon. Ha nem tiszteli, akkor meg fogjon útszéli pros.it magának.
A férfi ilyen esetben, ha sok ilyen lefekvõs elsõ randija van strici. Az én ismereteim szerint.
én nem is mondtam, hogy minden férfi ilyen. mégegyszer írom, az én tapasztalatom! nem ismerek olyat, aki ne akarta volna már az elsõ randin ágyba rángatni a nõt!
"én nem is mondtam, hogy minden férfi ilyen. mégegyszer írom, az én tapasztalatom! nem ismerek olyat, aki ne akarta volna már az elsõ randin ágyba rángatni a nõt! " Írd már le, hogy milyen közegrõl beszélsz, és azt is, hogy kis faluban vagy a fõváros melyik kerületében ez a tendencia. Szeretnék okosodni! És esetleg jelöld már meg az életkort is, hogy kik körében divat.
Az a nõ aki az elsõ egy-két randin lefekszik egy férfivel szajha. Nincs semmi önbecsülése és önuralma! Még akkor is így van, ha ez ma divat! A férfi pedig nem hibás, ha a felkínálkozó vagy készséges nõt lefekteti! Mindig a nõ határozza meg, hogy emddig várjon rá a férfi. Ha a férfinek nem tetszik a várakozás, akkor tovább áll!
"Írd már le, hogy milyen közegrõl beszélsz, és azt is, hogy kis faluban vagy a fõváros melyik kerületében ez a tendencia. Szeretnék okosodni! És esetleg jelöld már meg az életkort is, hogy kik körében divat." basszus nagyon nem érted amit írok. Az ilyen embereket nem kell közegekbe sorolni, mert mindenhol van ilyen gondolkodású nõ /ffi is ! Ahogyan a legkisebb tanyán és a fõváros bármely kerületében is, és a korosztály alapján sem lehet besorolni. Ne legyél már ennyire naív könyörgöm! De ha annyira kiváncsi vagy, akkor elárulom, hogy én ismerek ilyen gondolkodású ffit 40-es korosztályból is, és 20-as ból is. Ez még nem azt jelenti, hogy ahol én lakom ott mindenki ilyen, mivel nem beszélek minden ismerõsömmel a szexuális életérõl, és persze nem ismerem a város összes lakóját sem.
Azért pontoztak le, mert ész nélkül pontoznak sokan! Ha látom, hogy valaki a személyes tapasztalatát írja le, és nem általánosítva, akkor eszembe se jutna pontozgatni. Nyílván aki lepontozott, azok 100%-ig bele látnak az életedbe, és tudják, hogy amit írsz nem igaz. Ergo nem ilyen embereket ismersz...nyílván...:D
Na akkor mi jól megtaláltuk egymással a férjemet, az elsõ randink óta szajhálkodunk kizárólag egymással immáron 10 éve. Azt hiszem elhagyom ezt topikot túl sok olyan ember van aki azt képzeli magáról õ az erkölcsi etalon.
utolsó ez jó :D szajhálkodtok :D
"basszus nagyon nem érted amit írok." Tudod, akkor ne fogalmazz tõmondatokban, és akkor érteni fogja mindenki. Rajtam kívül jó sok nõ szintén ilyen kis naív vagy éppen nem az. Eszem ágában sem volt ágyba bújni sem nekem sem a barátnõimnek, de még a kolléganõimnek sem az elsõ randin, és a striciket meg messzire elkerültem. A 38 éves férfinak meg már régen családapa szerepben kellene boldogulni és nem az elsõrandis lefekvõs pipiket hajtani. Hogy te ezek után melyik táborhoz fogsz tartozni döntsd el magad. A nõk zöme az elsõ randis lefektethetõ nõket qurvának tartja.
Ez ember - és helyzetfüggõ. Alapesetben sztem pár hétig.

Szerintetek a kiállításokon számít vmit a bírónak h a felvezető nő, férfi, tetszik-e a bírónőnek-férfinak, illetve h milyen ruhában van?

Legjobb válasz: Hát a fene tudja... Én nem vagyok egy "jó nõ",rólam nem tudom mit gondolnak a bírósporttársak. Mint a dogosok és a nagytestû kutyások áltálabán talpig retkesen(nyál, kutyaszõr, kutyadörgölõzés)szoktam beesni a körbe. Nem is értem a hivatásos handlerek mitõl olyan tiszták.... Szerintem nem sokat számít hogy milyen nemû vagy,meg milyen ruhában.De majd jönnek a tapasztaltabbak és mesélnek...

Hát a fene tudja... Én nem vagyok egy "jó nõ", rólam nem tudom mit gondolnak a bírósporttársak. Mint a dogosok és a nagytestû kutyások áltálabán talpig retkesen(nyál, kutyaszõr, kutyadörgölõzés)szoktam beesni a körbe. Nem is értem a hivatásos handlerek mitõl olyan tiszták.... Szerintem nem sokat számít hogy milyen nemû vagy, meg milyen ruhában.De majd jönnek a tapasztaltabbak és mesélnek...
egy nagytestû kutyánál is fel lehet normálisan öltözni. én ugy gondolom, hogy megtisztelem a birót azzal, hogy nem egy retkes melegitõben vezetem fel a kutyámat. és igaz, hogy itt a kutyát nézik, de sokat ronthat az összképen ha a gazda meg topis. fel lehet venni egy nomrális farmert, egy inget, vagy egy jó pólót. fõleg Nagyobb rangosabb kiállitásokon illik megjelenni tisztességes ruhában. és igen van olyan biró, aki ezt figyelembe veszi.
Azt hittem a francia bulldogokkal majd tiszta maradhatok, hát nem jött be :D
Jó mondjuk nyilván egy dogos meg egy yorkis is máshogyan van felöltözve..:) A dogos tiszta nyál, a yorkis meg csillog villog..de egy nagyobb testû kutyástól ne várjuk el, hogy csillogjon villogjon :)
A melegítõ tényleg erõs egy kicsit. Én általában farmerban meg valami felsõben-pulcsiban, néha szoknyában szoktam felvezetni, ez idõjárásfüggõ..
Én a bírónak megadnám a tiszteletet és nem melegítõben vezetném fel a kutyámat..ha már õ sem abban van akkor én miért? :)
Szerintem se a legjobb ruháid válaszd, elég ha felveszel valami tiszta melegítõt meg egy pólót, és az teljesen jó. Ha a bírók tapasztaltak, úgysem a ruhádat nézik :)
Az én kutyáim sajnos nem mennének el egy handlerrel sem, meg nem is lenne rá pénzem. Megoldom saját hatáskörben a dolgot, nem szívesen adom ki a kutyáimat a kezembõl :) Az mondjuk igaz, hogy szoktam másnak felvezetni, de csak baráti alapon.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez a handlerekre szól, mert én sem vagyok egy húde, és lehet h érdemesebb lenne handlerekkel felvezettetni akik jól mutatnak a körben.
Az más amikor a helyszínen össze nyálaz vagy szõröz a kutya, de az látszik is, hogy nem a szennyesbõl elõkapott melegítõben jelenik meg valaki:) Amikor még jártam kiállításra jó pár évvel ezelõtt, akkor volt, hogy nem az a kutya nyert, aki megérdemelte volna, félreértés ne essen, nem rossz szájíz miatt mondom, épp ellenkezõleg, mert pont, hogy a mi általunk vitt kutya nyert, amikor megláttuk a bíró nevét, akkor tudtuk, hogy nyerni fogunk, a csoport jogos is volt, de a fajta gyõzelem nem, a második kutya sokkal jobban egyben volt akkor és ezt nem vitatta amúgy sem a tulaj, sem a felvezetõ és a tenyésztõ sem. Az ronthat az összképen, ha valaki nem ad magára és úgy jelenik meg, de amúgy nem hiszem, hogy csak az alapján választana egy bíró, mert tetszik neki a felvezetõ.

Milyen nő az aki olyan férfit szeret mint John Deed Biró? (Martin Shaw) Csak az feleljen aki ismeri a sorozatot.

http://www.youtube.com/watch?v=x2p6Ynpd8Aw&playnext=1&list=P..

Legjobb válasz: Én felelek, bár nem ismerem a sorozatot, ezért csak külsõre tudok alapozni.Szerintem korához képest jól néz ki,illetve már az fel kelti egy lány érdeklõdését ha valaki uriember(bár nem tudom valójában milyen)

Én felelek, bár nem ismerem a sorozatot, ezért csak külsõre tudok alapozni.Szerintem korához képest jól néz ki, illetve már az fel kelti egy lány érdeklõdését ha valaki uriember(bár nem tudom valójában milyen)

Nő létemre többször is szexelnék, csak szegény pasim nem birja, azt mondta kikészitem, igazat mond evvel kilehet késziteni egy férfit a szexben?

Legjobb válasz: én is megkaptam már sokszor, hogy kielégíthetetlen vagyok, de a barátomnak nagyon is tetszik :) a te párod mosolyogva, kedvesen mondta hogy kikészíted? mert lehet, hogy ezzel csak arra utalt, hogy tetszik neki

én is megkaptam már sokszor, hogy kielégíthetetlen vagyok, de a barátomnak nagyon is tetszik :) a te párod mosolyogva, kedvesen mondta hogy kikészíted? mert lehet, hogy ezzel csak arra utalt, hogy tetszik neki
Õõõ hát ciki vagy sem, de igen a férfiak sem feltétlen mindig csak "azt" csinálnák. Egyszer már én is megértem, hogy azt mondta a párom: most fáradt és ne. :S Hát ez van.
A kérdező hozzászólása: nehéz elfogadni.
Én meg fordítva vagyok a barátnõmmel F/19
Igen, elõfordul hogy ki lehet készíteni valakit... Ez szintén ember függõ mint oly sok más... Az én barátnõm is "telhetetlen" de szerencsére én bírom szusszal. De tényleg volt már olyan, hogy nem bírtam... Igaz ez a 4. menet után volt csak... :)
Ki lehet készülni. Volt, amikor napokig 4-5 alkalommal csináltuk és volt amikor reggel 6-kor, 3 óra alvás és egy átszexelt éjszaka után azzal keltett, hogy szeretné...
Persze, hogy ki lehet készíteni. Mindenkinek meg vannak az igényei kinek több kinek kevesebb. Ha te teleetted magad és kínálnak még kajával miért nem eszel belõle ha olyan finom hogy azzal etted degeszre magad? Remélem érthetõ a metafora. Ha egyszer elég volt akkor nem kell több, ezen nincs mit csodálkozni. Hál istennek nálunk nincsenek ilyen problémák. Mindketten full kívánósak vagyunk és sokszor csináljuk. Mondjuk van benne egy kis csavar. Nekem elég 1x elélvezni és nekem elég viszont mire egyszer elmegyek õ addig legalább 3x. Így mindenkinek jól Lehet nektek is ezt kellene kipróbálni. Elõször egy kis nyali-fali neked majd jöhet a durrbele rész. Így 2-1 a te javadra és már így is 2x annyi sex lesz neked mint korábban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!