Találatok a következő kifejezésre: A nö a férfi (1758 db)

Ha a nő a férfit követi (a férfi pedig Istent), mi a teendő akkor, ha a nő úgy látja, hogy a férfi helytelen dolgot kér tőle, vagy rossz úton jár?

Viszont ugye a fej, a családfő, az "egyházi vezető" a férfi. Elméletben ő mondja meg, hogy mi a helyes, és mi a nem helyes, és nem pedig a nő.

Legjobb válasz: Keresztényként is azt mondom, hogy ilyenkor a nõ hívja fel a figyelmét a férfinak arra hogy rossz úton jár, majd próbálja megoldani maga a helyzetet, ha a férfi elzárkózik elõle. A nõ nem rabszolgája a férfinek, ha nem tetszik neki valami, akkor azt mondja el. Ennyi.

Keresztényként is azt mondom, hogy ilyenkor a nõ hívja fel a figyelmét a férfinak arra hogy rossz úton jár, majd próbálja megoldani maga a helyzetet, ha a férfi elzárkózik elõle. A nõ nem rabszolgája a férfinek, ha nem tetszik neki valami, akkor azt mondja el. Ennyi.
nem a férfi mondja meg mi a helyes, hanem a saját eszem és lelkiismeretem. A Nõi eszem és lelkiismeretem. Miért tudná egy féri jobban, hogy mi a helyes mint én?
Van ilyen vallás, ahol a férfi van kikiáltva vezetõnek. Sajnos én nem tudok egyetérteni ezzel. Szerintem a férfi is csak ember, és követhet el hibákat. Az csak egy mondás, hogy Istent követi, mert a valóságban nagyon kevesen vannak, akik tudják, hogyan kell Istent követni. Ha a vallásod azt mondja, hogy a férfi-embert kövesd, akkor godnolkodj el rajta, hogy ebben akarsz-e élni. Mert vagy szótfogadsz, vagy el kell hagynod azt a vallást, vagy el kell válnod (ha lehet) attól a férfitõl.
miért kéne nekem egy férfi mérce? Mérce lehet egy bölcsember akire felnézek, aki lehet akár nõ is. De semmiképp nem mérce csak azért valaki mert férfi. lehet, hogy az ószövetségben van ilyesmi írva, de ahhoz nem sokköze van a kereszténységnek. Van újszövetség abban ilyen nincs.
Arról, hogy mikor mit - miért - teszek, (nõként) csak én határozok. Én is vállalom érte a felelõsséget. Nõ és férfi egyenértékû, egyenrangú ember. Egyik sem "vezeti" a másikat ("orránál fogva":-) meg különösen nem, bár néha próbálkozik egyik vagy a másik:D Rosszul teszi.).
Bocs de a párom nem a fõnököm. Együtt döntünk, ha nem értekveleegyet, akkor megyek a magam feje után. Miért lenne õ okosabbb mint én? Ne beszélj már hülyeségeket. Nem tudom milyen vallásról beszélsz, de nem ismerek olyan keresztény vallást ami azt mondaná, hogy a férj a fõnök
Napirai11 válasza: Sziasztok! Kedves Kérdezõ! Én egy baháí nõ vagyok, de értem a problémádat, mivel keresztény voltam. Az én vallásom szerint Isten elõtt férfi, és nõ egyenlõ, de a nemek közötti egyenlõség nem jelentheti az önzõ viselkedést, egyik fél sem szenvedhet hátrányt a neme miatt. A Biblia nem mondja azt, hogy a nõ alacsonyabbrendû a férfinél. Ha megírnád privátban, hogy mi a problémád a férjeddel a gyereketekkel kapcsolatban, akkor megpróbálok segíteni. Üdv: Napirai
Uram irgalmazz..! Minden fundamentalizmus borzongató.
Kedves kérdezõ! A példádból látszik, hogy a középkorban rekedt vallásos gondolkodás hogyan tudja megnyomorítani az emberek életét. Egyenjogúság van! Senki sem a "feje" senkinek egy családban! Ha valamivel nem értesz egyet a férjeddel, akkor érvekkel gyõzzétek meg egymást! Ha pedig ezt ketten nem tudjátok elrendezni, akkor kérjetek - lehetõleg közösen - segítséget hozzá. Viszont ha pici gyerekrõl van szó, abban tényleg a nõnek van valamivel nagyobb szava, mint a férfinak - ugyanis õ vállalja a terhek nagy részét. Nem a középkorban élünk.
Még csak annyit, hogy mivel mindannyiunkat név szerint ismer az Isten, személyesen hívott el, naponta névreszólóan segít, ezért én magam számolok majd el a saját tetteimmel az Igaz Bíró trónszéke elõtt. A férj elsõsége, fõsége is inkább több felelõsséget, nagyobb feladatot jelent neki, mintsem uralkodást vagy nagyobb tisztességet. Hiszen egyikünknek sincs semmink, amit ne úgy kaptunk volna a Mindenhatótól, nincs dicsekedni valónk, hatalmunk, erõnk magunktól, és ha valakit valamilyen magasabb pozícióba helyez az Isten, azon a számonkérés is nagyobb lesz.
Kedves Kérdezõ! Ezek az "elõírások" ókoriak. Akkori - ószövetségi - írástudók társadalom-szemléletét (EMBEREK! társadalomképét) kanonizálják. Gondold már végig, mondd meg: miért kéne neked háromezer évvel ezelõtti állapotok szerint erõszakot tenni önmagadon? Az istenhitnek ehhez semmi köze. Ítélõképes, lelkiismerettel bír emberi lény vagy - mért kéne "szõnyeg alatt szaladgálnod" egy másik lény elõtt, akinél, esetleg, tisztább, jobb, meggondoltabb, okosabb vagy? Azért, mert ókori írástudók jobbnak látták, hogy nem kell nõi akarással, véleménnyel és ellenvéleménnyel "küszködniük"? Válaszd már ketté, kérlek (ebben az értelemben) az Istent és az embert (még jobb: az "isteni"-t és "emberi"-t).
Úristen, tiszta középkor.Még jó, hogy én csak normális katolikus vagyok, önálló szabad akarattal, önálló véleménnyel és önálló felelõsséggel. nem nõi rabszolga gondolkozás nélkül.
Még annyit, kedves kérdezõ, hogy látom, nagyon igyekszel 'jókislány' lenni, megfelelni a 'jó feleség' és 'jó keresztény' ideálképeknek, az egyház elvárásainak. De az az igazság, hogy ez nem elég... Meg kell tanulnunk erõs nõvé válni, aki tud Istenbe kapaszkodva akár szembe is menni elvárásokkal, formákkal, áramlatokkal.... akár a tévedésben lévõ férjével is... Amúgy nyugodtan kiírhatnád, mi a gondod, kapnál egy csomó véleményt, hogy ki hogy látja, s talán találsz benne olyan szempontot, ami segít továbbgondolni. Merthogy azt megtenni vezérelvnek, hogy 'a férjnek mindig igaza van', az bizony félrevezetõ.... Gondold el, hogy a Biblia korában olyan volt a társadalom, hogy a nõnek nem volt értéke, csak a férfinak. Lásd leírások: Legalább ötezren voltak ott, nõket és gyerekeket nem számítva"...
Sosem tudtam egyetérteni ezzel a 'férjnek való ENGEDELMESSÉG' dologgal. Soha. Zsigerbõl. Azt gondolom, hogy csak teljesen egyenrangúan lehet. A Te lelkiismereted pedig a tiéd. Ha tudod, hogy nem jó, amit õ akar, ne hagyd. Tarts ki az elveid mellett, õ nem fõnök, és nincs több szava. Sõt, ha gyerekrõl van szó, inkább az anyának van több szava, mert jobban ért a gyerekhez (ilyennek alkotta Isten a férfit és a nõt... merthogy nem egyformának, hanem különbözõnek, és a gyerekhez való viszonyulásban a nõ az erõsebb. )
A kérdező hozzászólása: Hát, nem szívesen írom le nyilvánosan, mert akkor mindenki nekem esik, és elvész a lényeg. Inkább csak annyit mondok, hogy közös gyerekrõl van szó, egy elég súlyos kérdésben.
Kérdezõ, elárulod vagy legalább körülírnád, hogy mi az, ami szerinted nem helyes és õ ragaszkodik az igazához? Hogyan bíráskodhatnánk, ha nem tudunk semmit? A férjedet viszont ne hagyd el, mert nem hagyhatod el, legfeljebb paráznaság okán, azaz ha házasságotokat megtöri, csak akkor. "Mert mit tudod, te asszony, ha megmentheted-e a férjedet; vagy mit tudod, te férfiú, ha megmentheted-e a feleségedet?" Szia
Tudod mit akkor hódolj be és legyél a rabszolgája! Nem attól szeret valaki valakit, hogy szolgájává válik. Ha rituális öngyilkosságra támad kedve akkor nem megélezni kell a kést. Normális férfinak nem is kell szolga ha a tiednek igen, akkor így jártál. Azok akinek meg igen az meg az a fajta aki tudja hova kell ütni, hogy ne látszódjon.
A kérdező hozzászólása: És ez azt jelentené, hogy nem szeretem? Vagy akkor hogyan, mi módon kell atovábbiakban szeretnem? Mármint a gyakorlatban?
Kedves kérdezõ, értem a problémádat. Igen, inkább járd a magad útját, mint hogy a lelkiismereted ellen cselekedjél. És imádkozz a férjedért, hogy lássa be a hibáját.
A kérdező hozzászólása: Nah.. Itt vannak az ide vonatkozó részek, ha valaki mindenképpen referenciát akar... „Akarom pedig, hogy tudjátok, hogy minden férfiúnak feje a Krisztus; az asszonynak feje pedig a férfiú; a Krisztusnak feje pedig az Isten” (1Korinthus 11:3). „senki ne keresse, a mi az övé, hanem kiki azt, a mi a másé” (1Korinthus 7:3–5; 10:24). Megfelelõ rendje van a fõségnek (1Korinthus 11:3).
A kérdező hozzászólása: Jahj, dehogy az Ószövetségben. És nem akármilyen férfi, hanem az az egy bizonyos, akivel elkötelezed magad. Bölcs emberbõl sok van, egyik ezt mondja, a másik azt. De **Társ** akivel ketten alkottok egy egészet, csak egy van. (legalább is egy idõszakban) Neked nem szabad akármilyen másik bölcs ember tanácsát követned, ha az Isten elõtti szeretett személy mást mond, ami nem ütközik feltétlenül az elveiddel. Ha ütközik, hát akkor jön az erkölcsi dilema. Errõl a dilemárol szól a kérdés is.
A kérdező hozzászólása: Jahj, utolsó, én úgy látom érted, mi a gondom, jó hogy itt vagy. én is így látom. de nem tudom, hogy gyakorlatban ez hogy valósulhat meg. úgy értem, ha komoly kérdésrõl van szó, és a férfi meg van gyõzõdve a maga igazáról, a nõ pedig látja benne a rosszat, a férfi viszont mereven elzárkózik attól, hogy másképpen álljon hozzá a dologhoz. Azután is, hogy a nõ felhívja rá a figyelmét. Ha ez a konfliktus feloldhatatlannak tûnik, és a nõ a maga utját kénytelen járni a lelkiismerete szerint, akkor az hogy mûködik? El kell hagynia a férfit?
A kérdező hozzászólása: Hát, hogymongyam.... Ez a Bibliában van igy leirva kb. Azt nem egészen tudom, hogy a muzulmán meg a jóég tudja még milyen vallás hogy gondolja, de elméletileg a keresztény felfogásnak valahol ezt kellene követnie. Egyébként én is igy látom helyesnek, mert mint ahogyan a szeretet sem létezik önmagában, valahol ugyanígy az Istenhez fordulásunknak is "a másikban" kell megtörténnie. Kell hogy legyen mérce, különben könnyen eldévedhetünk, ha a saját fejünk után megyünk. Mi magunk nem lehetünk a mérce, abban nincsen semmilyen formában benne a szeretet. a másik kell, hogy legyen. Valahogy így szenteli meg a másik felé való engedelmesség az embert.
A többség szerencsére nem, de egyesek igen. Nevetséges.

A nő a férfire támaszkodhat de ha a férfi kér akkor a nő szemre hányja neki? Milyen kapcsolatnak nevezhető az ilyen?

Legjobb válasz: Minden kapcsolat ilyen, minden nõ önzõ hü-lye-pi-csa. Amíg megadsz nekik mindent addig szép és jó minden, aztán ha te kérsz tõlük valamit, akkor még õk vannak megsértõdve, hogy valamit tenniük kell érted.

Minden kapcsolat ilyen, minden nõ önzõ hü-lye-pi-csa. Amíg megadsz nekik mindent addig szép és jó minden, aztán ha te kérsz tõlük valamit, akkor még õk vannak megsértõdve, hogy valamit tenniük kell érted.
egyoldalú/alárendelt
lásd mint fent!
Balfa.sz kapcsolat. De igaz, sok ilyen van. Hülye p.icsák. Te nehogy egy pillanatra is gyengeséget mutass, a pontól kezdve hogy van barátnõd az életed végéig/vagy amíg szakítotok, rendíthetetlenül kell menned elõre. NINCS KEGYELEM, VAGY MEGÁLLÁS! Végül is te vagy a férfi.
Ma már tényleg minden nõ ilyen hozzáállású, nagyon tündériek, kedvesek, szerelmesek, amíg minden rendben van és csak kapnak, de nem egyenrangú partnerek. Amikor a férfinek lenne szüksége segítségre, akkor szépen kihátrálnak. Más országokban ez már régen így megy, egyszerûen nem támogatják egymást a párok, inkább egymás mellett élnek, mint együtt, úgy gondolják, hogy aki nem elég önálló egy kapcsolatban, az korlátozni akarja a párját, amíg jól mennek a dolgok, addig együtt vannak, ha probléma adódik, akkor azt oldja meg akinél felmerült. Ma már itthon is ez megy, csak itt a nõk korábban átvették ezt a mentalitást, a férfiak meg késõn reagáltak, õk még hisznek a mesékben.
A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad. # 4/5 Akkor legyél bu*i, és minden gondod megoldódik. PROBLEM?

Férfi elkaphat betegséget nőtől ha óvszer nélkül orálisan kényezteti a nő a férfit?

ha látszólag a nőnek semmi baja. (lehet h egyértelmű IGEN a válasz, de fogalmam sincs)

Legjobb válasz: Mindkét nem elkaphatja az azonos ill ellenkezõ nemûtõl ha valamelyik nemibeteg..

Mindkét nem elkaphatja az azonos ill ellenkezõ nemûtõl ha valamelyik nemibeteg..
elkaphatja.

70-65kg nő mennyire lehet nehéz, ha mondjuk a pasija felvenné a karjába, vagy a nő a férfi ölébe ülne?

Legjobb válasz: Én is 70 kg vagyok, 10-bõl 9 pasi nem panaszkodott, hogy nehéz lennék:-D

Én is 70 kg vagyok, 10-bõl 9 pasi nem panaszkodott, hogy nehéz lennék:-D
nem nehéz, könnyû.
71 kg vagyok, a barátom gond nélkül felkap, igaz 196 cm 98 kg, szóval szép szál legény.
barátom 70, én 65, gond nélkül dobál... :D
Én kicsivel 80 fölött vagyok, és még engem is bír emelgetni, mikor felcsúszott 86-ra, akkor már panaszkodott, hogy nehéz vagyok.
Valahogy majd csak megemésztem. :S
ha olbeulesen azt erted hogy a farkadra ult akkor igen lehet terhes az elovaladektol... de ezt mar kismillioszor leirtak itt az oldalon meg ha biosz oran nem sikerult figyelni akkor is valahol biztosan hallhattal mar rola amugy kesz poen a megfogalmazas. kreativ vagyok de mi az hogy a farkara huzza a tangajat? meg minek? Na meg hany eves vagy, a csapbol is a koton folyik lassan mindenhol a durex reklamokkal vagyunk bombazva.... A legjobb viszont az hogy tudatlan vagy es meg neked all feljebb...
Igen, már a pasi elõváladéka is tartalmas spermiumot
19 vagyok de neked annyi eszed sincs mint 1 sütõtöknek...
Valahol azt olvastam, hogy ez a titkos receptje a hármas ikrek nemzésének. A helyedben kezdenék félni. :S
Mibol az E/3-ban fogalmazott kerdesbol kellett volna rajonnunk hogy pasi vagy. Annyit szurtem le az elso kommentedbol hogy egy kis majom vagy, ennyi. Nah meg a keresbol hogy kb. ez lehetett az elso szexualis elmenyed, ugy irsz rola mintha vmi ufo elrabolta volna a farkadat...
Az a kérdés, hogy: beléd hatolt-e vagy nem. Ha nem hatolt beléd, akkor annak minimálisan elenyészõ az esélye. Gyakorlatilag inkább nulla mint 1 % Ha beléd hatolt, akkor már fentebb ugranak a %-ok, de akkor is nagyon minimális, tudniillik a hüvely belsõ része savas kémhatású a tejsavbaktériumok miatt. Ebben a közegben a spermiumok életképtelenek, nem tudnak mozogni. Ezért van az ondóban a hímivarsejteken kívül benne a dûlmirigy(prosztata) váladéka, amely lúgos kémhatású, és semlegesíti a savas kémhatású közeget, így a hímivarsejtek már mozgásképesek. Összefoglalva: még akkor is kicsi az esély a terhességre, ha beléd hatolt. Ha ez nem kielégítõ válasz, akkor semmi! :D -SzA-
Az eddigiek kozul te vagy a "legokosabb" kerdezo... Kis idota vagy az... majd egyszer jol felkettyintenek -ha no vagy- aztan majd megtanulod mikozben kikaparjak a pinadat - gondolom egy ennyire felosseggeljes ember ugy is ezzel elne- egy eletre hogy mi az a koton.
Pá a biosz könyvet lapozd át, tanulj a punciról is nehogy elnyeljen
A kérdező hozzászólása: na pá
A kérdező hozzászólása: egyeseknek még az sem jön le hogya nõ nem én vagyok:D lol mekkora itt az iq szint? 32?
A kérdező hozzászólása: mennyi okos ember wao
Riban..c vagy
A kérdező hozzászólása: intelligens ez az oldal... mint a vadállatok. Ennyi gyökeret..
A kérdező hozzászólása: ment a lepontozás.
"ment a lepontozás." Hány éves vagy???? Ez eléggé dedós válasz....Amúgy meg ki nem [email protected] le ha lepontozod????Én lehetnék 0a pontos is az se érdekelne.... "intelligens ez az oldal" Veled az élen...Feltettél egy kérdést és a választ Ált. isk. 8. osztályban találod meg, de lehet, hogy sokat mondtam. A kérdésre válaszolva meg lehet!!De mégi mit vársz??? Annak a valószínûsége, hogy terhes 97, 3% annak, hogy nem 2, 7%.remélem most elégedett vagy.....Nyugodtan pontozz le engem is, emiatt nem fogok este forgolódni.
Egy pasi legyen domináns, és irányítson õ, ez a nõk mániája.
A nõk legnagyobb része ezt szereti.
Mert a nõ alsóbbrendû mint egy férfi. Ez a világ rendje, szerintem nagyon helyes.
Ez már évezredek óta így van.
Azt mindenesetre már látom, miért nem te vagy a fõnök.
A kérdező hozzászólása: na miért nem én vagyok a fõnök? Hogy lehet ezt szeretni?és mit lehet ebbe szeretni?
5. mert buta vagy
A kérdező hozzászólása: #6 elmehetnél pszichológusnak ;) Gratulálok hogy ebbõl az 1 mondatból leszûrtél mindent ;) (Y)
addig öt mondat volt
Azért mert egy kapcsolatban a férfinak kell irányítania. Még csak nemrég kaptak a nõk egyenjogúságot, munkahelyen is változni fog idõvel.
Mert kevés az olyan nõ, aki nem érzelmi, hanem logikai alapon dönt fontos dolgokban, ezért többségetek alkalmatlan vezetõnek.
A nõi tudattalannak tulajdonképpen párválasztás, kapcsolat és kapcsolat fenntartás céljából elõnytelen, sõt, romboló és pusztító a feminizmus, az egyenjogúsítgatás, meg a többi baromság. (NEM, ismétlem NEM azt mondom, hogy alapvetõ emberi jogokat nem érdemelnek, még mielõtt a turbófeministák beindulnak). A nõi agy úgy van megalkotva, hogy természetesen õ az univerzum közepe. Amit általában még a nõk sem tudnak: hogy a párválasztás tudat alatt történik, amit meg még inkább senki nem szokott tudni, hogy a nõk az orrukat használják eme csodás ítélkezésre. Mert hogy minden ember mindig izzad, és az izzadsággal együtt olyan hormonok is kiválasztódnak a férfi testére, amibõl a nõi tudattalan kitûnõ következtetéseket von le adott férfi genetikai állományáról. Ennekna folyamatnak a végbemenéséhez elég 3 másodperc, majd a tudattalan olyan jeleket küld az agyba, amitõl adott nõnek adott férfi tetszeni fog. Ez nyilvánvalóan az életképes utód létrehozásánál számít. A másik a nõi felfelé házasodás. Egyik nõ sem vonzódik a sztátuszilag hozzá képest alacsonyabbhoz. Ez sok téren megnyilvánulhat, nem feltétlen társadalmilag, vagy munkában, vagy bármi mással. Ja, és igazinak sem kell lennie, a nõnek csak el kell hinnie, hogy így van. Mit gondoltokna vezetõ beosztású nõk miért nem találnak szinte soha párt? Ott ül a kiégett 40-es cégvezetõ überfeminista, "modern", "tájékozott" nõ az asztalnál, és siránkozik hogy miért ilyen szar minden férfi... :) De ez egy nagyon hosszú téma.

Mikor nem látja a nő a férfin az elköteleződést és az utcán sétálva a férfi ismer minden 5-ik nőt, annak lehet jó vége?

Legjobb válasz: Ha azon a környéken ismeri minden ötödik nõt, ahol lakik, azzal nincs semmi gond. Miért ne lehetnének nõ ismerõsei? Az nem jelenti azt, hogy mindegyikkel lefeküdt. De ha mégis, akkor sincs közöd a múltjához. Azzal törõdj, ami a jelenben van!

Ha azon a környéken ismeri minden ötödik nõt, ahol lakik, azzal nincs semmi gond. Miért ne lehetnének nõ ismerõsei? Az nem jelenti azt, hogy mindegyikkel lefeküdt. De ha mégis, akkor sincs közöd a múltjához. Azzal törõdj, ami a jelenben van!

Hogyan nevezik azt, amikor a nő a férfit kielégíti? (nem orálisan)

Legjobb válasz: visz neki sört ... sok sört :)

visz neki sört ... sok sört :)
Kézzel? Kiveri neki? Vagy mire gondolsz?...
Kielégíti...?
A kérdező hozzászólása: 2.: igen arra :)
kézimunkának
Kiveri a mocskos [email protected]át
Így nevezik: kézzel kielégíti a partnerét...

Miért sír a nő a férfi után?

Lányok, abban az esetben, ha ti vagytok a hibások, akkor miért sírtok egy fiú után?

Legjobb válasz: Nõk sírással oldanak meg mindent. Vagyis azt hiszik. Ez az õ dolguk, ehhez nem értek :)

Nõk sírással oldanak meg mindent. Vagyis azt hiszik. Ez az õ dolguk, ehhez nem értek :)
A kérdező hozzászólása: Ezért kérdeztem a nõket. ;)
mert biztos megbánták...
mert szeretjük azt a férfit ( legalább is én így vagyok vele )
A kérdező hozzászólása: És miért okoz neki fájdalmat, ha szereti? Sírással nem oldódik meg semmi.
Hát lány vagyok, de a válasz.. nos arról jó büdös fogalmam sincs.:D Nem gyakran sírok fiúk után, úgy alapjáraton nem sokat sírok, ahhoz elég nagy ok kelljen, hogy sírjak (na nem tagadom, hogy ha odacsapnám a kezemet pl valahova hogy fájjon, kicsordul pár könnycsepp.:D), de én akkor sem nagyon szoktam sírni, ha engem dobnak ki. Nem, nem vagyok érzéketlen, kimondottan nem. De a sírással kapcsolatos kérdések nem az én asztalom.:D Szóval nem is tudom miért írtam ide... Na a lényeg: sose próbáld megfejteni a nõket. Fõleg, hogy már én sem értem magam, ti mit akarnátok?:D
A nõk olyanok mint egy ismeretlen nyelven ordító terrorista akinek a hátára egy rubik kockával keresztezett atombomba van erõsítve.Innentõl a kérdésed értelmét veszti.
20:55: úristen, elképzeltem.xD

Tetszik az a nő a férfinek ha messziről csak nézi a társaságban, de kettesben kedvesen kérdezgeti, de közeledni nem mer?

Legjobb válasz: Ha jól értem társaságban nézik egymást Közeledni nem mernek egymáshoz de kettesben beszélnek Összegezve: 6 méterrõl üvöltenek egymásnak egy csendes szobában?

Ha jól értem társaságban nézik egymást Közeledni nem mernek egymáshoz de kettesben beszélnek Összegezve: 6 méterrõl üvöltenek egymásnak egy csendes szobában?
Én szívesen megismerkednék vele! Kölcsönös szimpátia esetén több is lehet!
Ha jól néz ki, akkor tetszik. Ha szimpatikus, akkor is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!