Találatok a következő kifejezésre: A nö a (14271 db)

Mi annak a filmnek a címe, amikor egy lányt és a testvérét a szüleik egy nőre bíznak, mert egy cirkuszban dolgoznak. A nő nagyon rosszul bánik az egyik lánnyal, sokat kínozzák (a nő és a gyerekei), a végén pedig a lány meghal?

Legjobb válasz: The girl next door (A szomszéd lány) egyébként van egy másik film, ami ugyanezt a történetet dolgozza fel, ha tetszett a film, akkor ajánlom azt, mert szerintem jobb volt. + jack ketchumtól a könyvet:)

The girl next door (A szomszéd lány) egyébként van egy másik film, ami ugyanezt a történetet dolgozza fel, ha tetszett a film, akkor ajánlom azt, mert szerintem jobb volt. + jack ketchumtól a könyvet:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, a másik változatot is sikerült megtalálnom. És a könyvet is elolvasom a közeljövõben. :)

Uraim, tetszik nektek ez a nő a képen? Abszolút szép nő kategória?

http://www.top-models.hu/index.php?menu=500&rootmenu=500&id=..

Legjobb válasz: (persze van rajta 1 kiló smink meg 2 óra photoshop)

(persze van rajta 1 kiló smink meg 2 óra photoshop)
Nincs kedvem véleményt mondani a photoshopról.
olyan mû, mint valami viaszfigura, ezért ocsmány. photoshop...
Az elõttem szólóval egyetértve smink és photoshop nélkül mondanék véleményt, de így lehetetlen :)
sztem szépnek szép, de nem az esetem :)
A kérdező hozzászólása: Tök mindegy valami modelles hülye oldalonés kész.
Érdekes szája van, jól nézne ki egy férfiarcon.
A kérdező hozzászólása: Miért, mert vékony a szája? Sokaknak az, pl nekem is, aki férfi szám van? :D
Nem a vékonysága miatt. Csak eszembe jutott, hogy a legtöbb srácnak, akin ilyen merész vonalút láttam, jól állt. Pl. http://www.google.hu/imgres?q=Van+Gogh+19&hl=hu&sa=G&biw=136..
A kérdező hozzászólása: Marha jó példát linkeltél! :D :D :D
Az övé például nem volt vékony. Na? Kár, hogy a 20 körüli Poe-ról nem találok képet.
A kérdező hozzászólása: Szép, elismerem.
Nekem nagyon bejön. Tetszetõs leány. F
Ez nem modellügynökség, ez egy kamusz*r. Ide csak fizetni kell, mindegy hogy nézel ki. A csaj meg nem cicababa, egyszerûen kiszépitették, de ettõl függetlenül a hétköznapokban gondolom siralmasan átlagos.
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok a képen, egy modelügynökség oldalán találtam. Gondoltam kiteszem nektek, hogy mennyire ideál egy ilyen cicababa?
nekem nem jön be.
Nekem õ ebben a formában túlságosan mû. Élõben, természetes környezetben talán.
A photoshopon és a sminken kivül sem szép.Nincs felsõajka, legalábbis nagyon vékony, és alapból nem egy gyönyörûség, olyan semmilyen. De csinosnak csinos, csak nem esnék tõle hasra.
nem szeretem a pobababa szerû lányokat
*probababa
Kíváncsi lennék rá smink és "fotóbolt" nélkül. Csak úgy kíváncsiságból egyszer kipróbáltam az egyik fotómon, (amúgy foglalkozásomba vág, így értek hozzá) szóval lényeg, hogy anyám sem ismert volna rám, legalább 10 évet fiatalítottam magamon. :-)
Szerintem sminkkel együtt sem szép.
A kérdező hozzászólása: Megleptetek, ott 96%-ot kapott. És szerintem is baromi szép ez a fotó.
Gondolom a kérdezõ van a képen.. Amugy meg ez a csaj elég messze van a "topmodell" kategoriától.Gondolom kiperkált több százezret egy portfolioért..:D
Szép, de mû, én személy szerint nem a mû nõket szeretem, hanem azokat, akik magukat adják, és elfogadom olyannak õket, amilyenek. Néha a kevesebb több!
10-12 évesek miért nem alszanak még ilyenkor?
Jó, igazad van, nem vettem figyelembe azt a lehetseges "szövegkörnyezetet", hogy az illeto azt pedzi, hoyg tanacsoljuk-e neki a vedekezesmentes egyuttleteket.:) Inkabb gondoltam arra, hogy érdeklõdik. Én ugy gondolom, hogy mivel a szerelmeskedesben mindig ott van a gyermekáldás lehetõsége, csak olyannal szabad, akivel szeretnenk is kozos gyermeket. A szeretkezes felelosseg. A kedvesunk irant is. És sajat magunk irant is. Hiszen az egesz eletunk megvaltozhat - örökre. Mindig ezek kozt a keretek kozt kell gondolkodni a fogamzasgatlasrol, az eselyek csokkenteserol.
A korod kb 12-15? :) Semmi baj csak írd ki nyugodtan, hogy ne legyen anyázás. Nos az rengeteg mindentõl függ, pl, hol tart ciklusban a nõ, illetve milyen a férfi spermája, van e valamelyik félnek terméketlensége vagy azt nehezítõ tényezõ, de összességében elmondható, hogy túl nagy az esély rá ahhoz, hogy ezt megkockáztassa valaki. Védekezzetek mindig ha nem akartok gyereket.
Ha védekeznek, akkor nem.Meg amúgy sem mindig..
"...Tehat ha egy ferfi nagyon gyakran elélvez, mondjuk naponta legalább egyszer-kétszer, akkor õtõle gyakorlatilag nem lehet teherbeesni, mert akkor kevés a spermaszám az ejakulátumában.:) ..." Ilyeneket ne írjál, mert aztán valaki ezt a védekezési "módszert" válassza, aztán mégis össze jön, akkor a lelkeden szárad majd.
Nem írtad, hogy a nõ melyik részében mendegél el??!
Minden 36. egyuttletkor statisztikailag, de az eloszlas nem egyenletes: ebben benne van az is, akinek evtizedekig nem lett gyereke, meg az is, akinek minden egyuttletkor lett. Az ejakulátumban pl. alig van spermium, amikor a ferfi az aktus elott nem sokkal mar ejakulált. Tehat ha egy ferfi nagyon gyakran elélvez, mondjuk naponta legalább egyszer-kétszer, akkor õtõle gyakorlatilag nem lehet teherbeesni, mert akkor kevés a spermaszám az ejakulátumában.:)
Én csak azt tudom, hogy TE terhes vagy!!!
...mert nem mindegyik részében lészen terhes!! Túúúdod??
Ha a nõ épp termékeny állapotban van, illetve bekövetkezik a termékeny állapot a hímivarsejtek élettartama alatt, akkor terhes lesz. Ez nagyjából egy hét a ciklus alatt.
Remélem nem, mert akkor velem van a baj, mert nem vagyok párszázszoros terhes :D 23N
Nem minden esetben esik teherbe a nõ!ha ez másképp lenne nem lenne ennyi babára váró pár (akinek nincs semmi problémája)! Ha már élsz szexuális életet akkor ne engedd h a pasid gumi nélkül csinálja. és ha majd annyi idõs leszel nyugodtan szedhetsz foggátló tablettát!de ha úgy érzed terhes vagy és tényleg 15 körül vagy akkor vegyél be esemény utáni tabit!és védekezz mindig!:)
A ciklusban nem egy hét a termékeny idõszak, csak egy nap. A petesejt ugyanis csak egyetlen napig életképes. De sok más tényezõt is figyelembe kell venni, hiszen pl. a hímivarsejtek akár több napig is lehetnek életképesek odabent, létezik spontán peteérés, stb stb. Nagy általánosságban elmondható, hogy a jó idõben történt szeretkezésbõl egészséges párok esetén kb. 30% eséllyel lesz baba.


A férfi 63 a nő 40 és írnak egy általános házassági szerződést ha a hapsi meghal akkor a nő a haszonélvező nem? Mert feleség volt. Tehát a gyerekei integethetnek az ingatlannak meg a többinek egészen addig míg a nő fel nem dobja a talpát.

Legjobb válasz: Csak azért, mert házassági szerzõdést írnak, nem biztos, hogy a nõ a haszonélvezõ, attól függ, mi van a szerzõdésben. A feleség önmagában nem egyenlõ a haszonélvezettel. És ha õ "csak" a feleség, akkor a gyerekeké lesz a ház, mivel nem a házastárs örököl, hanem a gyerekek.

Csak azért, mert házassági szerzõdést írnak, nem biztos, hogy a nõ a haszonélvezõ, attól függ, mi van a szerzõdésben. A feleség önmagában nem egyenlõ a haszonélvezettel. És ha õ "csak" a feleség, akkor a gyerekeké lesz a ház, mivel nem a házastárs örököl, hanem a gyerekek.
Nem kell ahoz külön szerzödés hogy õ legyen a haszonélvezõ a törvény ezt alapból biztositja hogy az özvegyet ne lehesen utcára tenni a gyerekek tulajdon joga nem vész el, csak várni kell. Sajna tény hogy 20-30 évet várhatnak.
Az attól függ, hogy mit írnak bele.
a haszonélvezet csak használati jog. mit irtak pontosan a szerzõdésben?
A kérdező hozzászólása: Tisztelt 22:08. Szerintem még nem írták meg, de 95% hogy házasság lesz belõle és megfogják.Legalábbis apám azt mondta, meg hogy nyugodjak bele.Nem tudom ha már megírták, vagy még nem akkor mi lesz, vagy van benne.Szerintem titokban fogják lebonyolítani, mert azt sem vettem tudtam hogy a nõ odaköltözött, aztán kiderült hogy már régen ott lakik. Mind1.Az tény és való hogy a nõ el tudja venni az ember eszét.
Kedves Kérdezõ nem tudod mi van pontosan a szerzõdésben amit apád meg a luvnya irtak?
Ha a nõnek van saját lakása nem kell neki apudé beszélj egy ügyvéddel az özvegy akkor kap haszonélvezetett ha nincs hová menni. Próbálj apukádal nem összeveszni finoman célozgasrá hogy a nönek van lakása, ajáld föl hogy segitesz nála takaritani...
A kérdező hozzászólása: Pont attól tartok, hogy a nõ az 2 évvel idõseb csak tõlem, és az ingatlant ill telket meg a többit élete végéig használja és ezekbõl én az életem folyamán semmit nem látok.Pedig munkában, lemondásban stb...én is kivettem a részemet ezeknek a megteremtésében.Én átlátok a szitán apámmal ellentétben aki perpillanat rózsaszin felhõkben úszkál.A nõnek van egy fia meg egy lakása stb...A nõ már most biztosította a gyerekének (17) a boldogulását, mivel neki már van hol lakni élete végéig.Értitek hogy mi a gondom?Ezek után legyek kedves a nõvel?Mióta együtt van ezzel a nõvel az apám, még az unokáira sem volt kíváncsi!Addig amíg az elõzõ, korban is hozzáillõ, ráadásul kedves barátnõje volt heti szinten 3x mentünk, jöttek hozzánk.Az rendben van, hogy felnõtt és azt csinál amit akar, de ilyen korban már nem a fiatal bankkártya szopó cafkákra kéne összpontosítani, hanem például a nagypapa szerepet kéne gyakorolni.Pont úgy, ahogyan 14 évesen sem alapítunk családot hanem tanulunk, próbálunk szót fogadni a szüleinknek és élvezzük a gyerekkort.
A gyerekek kérhetik a köteles részt az örökségbõl.
de itt több ingatlanról van szó ha jól értem.alapból csak a közösen lakott ingatlanra jár a haszonélvezet.de ha szerzõdés van sanszos hogy hagy rá plusszban valamit.
de ha a szerzõdésben a feleségre hagyja az ingatlanokat ti csak kötelesrészt kérhettek 50%. volt ilyen családban
csak nehogy a végén az legyen hogy már most a nõnek ajándékozza az ingatlanokat saját magát bebiztositva az ö haszonélvezeti jogával terhelve , mert akkor egy petákot sem kaptok ha aputok meghal..sajnos ezek a nõk ilyenek szemétség hogy faterotok pénzére hajt.

Miért csípi ez a nő a másik nő mellbimbóját ezen a festményen? Van valami jelentése?

http://www.artchive.com/web_gallery/A/Anonymous-Artist/Gabri..

Legjobb válasz: Talán leszbikus szerelmesek..

Talán leszbikus szerelmesek..

A nő a férfire támaszkodhat de ha a férfi kér akkor a nő szemre hányja neki? Milyen kapcsolatnak nevezhető az ilyen?

Legjobb válasz: Minden kapcsolat ilyen, minden nõ önzõ hü-lye-pi-csa. Amíg megadsz nekik mindent addig szép és jó minden, aztán ha te kérsz tõlük valamit, akkor még õk vannak megsértõdve, hogy valamit tenniük kell érted.

Minden kapcsolat ilyen, minden nõ önzõ hü-lye-pi-csa. Amíg megadsz nekik mindent addig szép és jó minden, aztán ha te kérsz tõlük valamit, akkor még õk vannak megsértõdve, hogy valamit tenniük kell érted.
egyoldalú/alárendelt
lásd mint fent!
Balfa.sz kapcsolat. De igaz, sok ilyen van. Hülye p.icsák. Te nehogy egy pillanatra is gyengeséget mutass, a pontól kezdve hogy van barátnõd az életed végéig/vagy amíg szakítotok, rendíthetetlenül kell menned elõre. NINCS KEGYELEM, VAGY MEGÁLLÁS! Végül is te vagy a férfi.
Ma már tényleg minden nõ ilyen hozzáállású, nagyon tündériek, kedvesek, szerelmesek, amíg minden rendben van és csak kapnak, de nem egyenrangú partnerek. Amikor a férfinek lenne szüksége segítségre, akkor szépen kihátrálnak. Más országokban ez már régen így megy, egyszerûen nem támogatják egymást a párok, inkább egymás mellett élnek, mint együtt, úgy gondolják, hogy aki nem elég önálló egy kapcsolatban, az korlátozni akarja a párját, amíg jól mennek a dolgok, addig együtt vannak, ha probléma adódik, akkor azt oldja meg akinél felmerült. Ma már itthon is ez megy, csak itt a nõk korábban átvették ezt a mentalitást, a férfiak meg késõn reagáltak, õk még hisznek a mesékben.
A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad. # 4/5 Akkor legyél bu*i, és minden gondod megoldódik. PROBLEM?

70-65kg nő mennyire lehet nehéz, ha mondjuk a pasija felvenné a karjába, vagy a nő a férfi ölébe ülne?

Legjobb válasz: Én is 70 kg vagyok, 10-bõl 9 pasi nem panaszkodott, hogy nehéz lennék:-D

Én is 70 kg vagyok, 10-bõl 9 pasi nem panaszkodott, hogy nehéz lennék:-D
nem nehéz, könnyû.
71 kg vagyok, a barátom gond nélkül felkap, igaz 196 cm 98 kg, szóval szép szál legény.
barátom 70, én 65, gond nélkül dobál... :D
Én kicsivel 80 fölött vagyok, és még engem is bír emelgetni, mikor felcsúszott 86-ra, akkor már panaszkodott, hogy nehéz vagyok.

Ha a gépemen elfut a GTA IV az 1. 0.7. 0-ás Patchel, alacsony beállításokkal 25-30 FPS-el, akkor az L. A Noire a legfrissebb Patchel hogy futna rajta?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon szarul. Nekem majdnem minden magason van és akkor kapok GTA 4-ben játszható sebességet, de az L.A. Noire nagyon akad. Attól egy próbát megér.

Szerintem nagyon szarul. Nekem majdnem minden magason van és akkor kapok GTA 4-ben játszható sebességet, de az L.A. Noire nagyon akad. Attól egy próbát megér.
Dettó ugyanaz, mint az elsõnek. Nálam is jól megy a GTA IV, de az L.A. Noire egyzerûen játszhatatlan.
Nálam pont fordítva volt , a GTA IV lowon is akadozgatott de az L.A. Noire high beállításokkal vsync kikapcsolásával simán futott , nem akadt egyszer sem.

Szerintetek, ha van két barát (férfi-nő) és a férfi szóvá teszi a nőnek a másikat (ergó, talán féltékeny), akkor az milyen barátság?

Ha megkérdezi, hogy miért van a n? olyan jóban a másikkal? Féltékeny lenne, de ha a barátom, miért zavarja ez ?t?

Legjobb válasz: Nincs köztem és a másik férfi között semmi, sõt jóval idõsebb nálam, mégis azt feltételezte, hogy "nagyon jóban" vagyunk. Pedig csak jót nevettünk együtt és ezt õ látta. Mi baja van?

A kérdező hozzászólása: Nincs köztem és a másik férfi között semmi, sõt jóval idõsebb nálam, mégis azt feltételezte, hogy "nagyon jóban" vagyunk. Pedig csak jót nevettünk együtt és ezt õ látta. Mi baja van?
Már több ezer kérdésnél leírták, hogy nincs fiú-lány barátság. Valószínû, hogy a srác többet akar. Barátok is lehetnek féltékenyek egymásra de nagyobb a valószínûsége annak, hogy érez irántad valamit és többet akar mint barátság. :) Egyszerû: Kérdezz rá, hogy mit érez irántad.
A kérdező hozzászólása: Nem érez irántam semmit, ezt magam is tudom, hiszen elmondtam neki, hogy nekem õ többet jelent mint egy barát, és nem lépett. Szóval nem kölcsönös az érzés. De ha megkérdezi, hogy miért vagyok olyan nagyon jóban a másikkal, akkor féltékeny vagy nem? De miért? Félt, hogy elveszti a barátságomat, ez butaság?
Az, hogy nem lépett semmit, az semmit nem jelent. Attól még érezhet irántad többet, mint barátság. Sokan nem mernek lépni.
A kérdező hozzászólása: De miért nem? Ha érezne valamit, azt elmondta volna, miután megtudta hogy én többet érzek iránta. Logikátlan lenne.
A féltékenység és a szerelem két különbözõ érzés, de folyton összemossák. Szóval féltékeny, mert magának akar, hogy vele töltsd az idõdet, és attól tart, hogy ha más is képbe jön, kevesebb idõtök lesz egymásra. A féltékenység önzés, saját tulajdonának tart valamilyen szinten.
A kérdező hozzászólása: Azért mossák össze a szerelmet a féltékenységgel, mert ha féltékeny, ha nem akar elengedni, akkor az már csak egy hajszálnyira van a komolyabb érzelmektõl. Tévednék? Tehát ha nem is szerelem, de valamilyen érzelmi kötõdés van a két fél között.
Tévedsz. Lehet valaki úgy is féltékeny, hogy csak nem akarja, hogy másé legyél, nehogy neked jó legyen, de nem érez irántad semmit, vagy gyûlöl. És az az igazi barátság / szerelem, ha az egyik fél sem féltékeny.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!