Találatok a következő kifejezésre: A népszerű együttesnek (4 db)

A Lord együttes mennyire volt ismert és népszerű a 80-as, és a korai 90-es években?

Nekem a kedvenc magyar rockegyüttesem. Nagyon jó a zenéjük és rengeteg albumuk is lett, de úgy vettem észre, hogy nagyon sokan nem ismerik, és pl. az Edda meg ilyesmi sokkal népszer?bb volt, bár nagyon hasonló a zenéje, de talán azért mert az nyíltan lázadt a rendszer ellen, nemtudom. Csak 19 éves vagyok, úgyhogy nem éltem még abban a korban. Rádióban adtak valamikor Lord számokat? Merthogy én még egyszersem hallottam az biztos.

Legjobb válasz: Én még annyit se éltem mint te de nekem az apukám mondta hogy akkoriban nagy kedvence volt a Lord de arra énis emlékszem hogy réggebben amikor még sláger rádió volt akkor szokták játszani a Lord - Vándor-t

Én még annyit se éltem mint te de nekem az apukám mondta hogy akkoriban nagy kedvence volt a Lord de arra énis emlékszem hogy réggebben amikor még sláger rádió volt akkor szokták játszani a Lord - Vándor-t
Én 29 éves vagyok, a 90-es években mi ismertük és szerettük a Lordot. Mi nem hallgattunk rádiót, nem tudom, hogy ott szólt-e. Egymás között adtuk a kazettákat, koncertekre jártunk. A rockzene rétegzene, nem a nagy átlag és a rádiók zenéje, de ez szerintem nem is baj. Egyszer a Pohl Misi mondta, hogy a õk akkoriban helyi hõsök voltak. Ez egy másik interjú, de ha még nem láttad, nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=R1c8e4r3rdE

A népszerű hooligans együttesnek mikor lesz a legközelebbi koncertje? Hánykor, mikor, hányadikán

Legjobb válasz: 2008. 05. 23-án, Dunaújvárosban. Idõpont, pontos helyszín nincs írva. Ha érdekel a több koncert is, akkor nézd meg a http://www.hooligansweb.hu/ weboldalt.

2008. 05. 23-án, Dunaújvárosban. Idõpont, pontos helyszín nincs írva. Ha érdekel a több koncert is, akkor nézd meg a http://www.hooligansweb.hu/ weboldalt.
A kérdező hozzászólása: kösz.. de engem az érdekel h hány órakkor lesz

Mondanátok nekem népszerű előadókat/együtteseket a 60-as 70-es évekből?

Csak amerikaiak érdekelnek!

Legjobb válasz: The Doors Bob Dylan Janis Joplin Jimi Hendrix ZZ Top Alice Cooper Kiss Simon and Garfunkel

The Doors Bob Dylan Janis Joplin Jimi Hendrix ZZ Top Alice Cooper Kiss Simon and Garfunkel


A kor nem számít :)
háát szerintem viszonylag népszerû azoknak akik az ilyen típusú zenéket szeretik... nekem pl bejönnek ;)
Bulikban gyakran játszott zenéket csinálnak, szerintem elég jók. :D
Nekem is bejön a zenéjük. :D A Party Rock Anthem nagyon sokáig volt a zenei listákon :)
Sõt a party rock anthem még mindíg tarol, minden zenés eseményen ott van...most is van egy nagyon jó száma: I'm sexy, and I know it!;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!