Találatok a következő kifejezésre: A németjuhász nem él sokáig Hány (2 db)

A németjuhász tényleg nem él sokáig? Hány évig él?

az én Németjuhászom 9éves,Rex és azt szeretném megtudni hogy meddig él az ilyan fajta kutya.

Legjobb válasz: Tapasztalataim szerint 12-14 éves korig élnek! Sajnos csak addig!! De mint minden fajtánál itt is vannak kivételek!!! Volt egy olyan kutya(németjuhász keverék) aki 20évig is elélt bizony!!! :))))

Tapasztalataim szerint 12-14 éves korig élnek! Sajnos csak addig!! De mint minden fajtánál itt is vannak kivételek!!! Volt egy olyan kutya(németjuhász keverék) aki 20évig is elélt bizony!!! :) )))
a mi német juhászunk 15 évig élt. de ennek a kutya fajtának az a jelegzetesége hogy ha meg fog halni minden áron el akkar szökni mert nem akkarják hogy lássák amikor meghalnak.
Egy ismerõsöm kutyája 18 évig élt, de általában 14-15 évig élnek.
Én is úgy tudom, hogy 15 év. Az én németjuhászom 8 hónapos :)

Elpusztult a kutyám, ezért újat szeretnék, amit már ki is néztem. Magyar vizsla és Labrador keverék, egy éves. Apu viszont azt mondja nem hozhatom el mert túl sokat eszik. Kb. Németjuhász nagyságú. Tényleg sokat enne és kb. hány grammot?

Legjobb válasz: Ekkora termetû kutyának jó minõségû tápból 40 dkg bõven elég. Persze keverheted konzervvel vagy házikoszttal is. Hogy kinek mi a sok, az már egy másik kérdés...

Ekkora termetû kutyának jó minõségû tápból 40 dkg bõven elég. Persze keverheted konzervvel vagy házikoszttal is. Hogy kinek mi a sok, az már egy másik kérdés...
Kb egy, másfél kiló kaját eszik meg, mondjuk vegyesen konzerv és száraztápot, de szerintem simán kaphat házikosztot, így már nem is kerül olyan sokba...Drukkolok, remélem sikerül megyõzni a papádat!
Második vagyok. Itt találsz etetési útmutatót: http://www.acana.hu/termekek/adult_dog/htmls/
Az én kutyám szintén vizsla-valami keverék. Kb 25 kiló. A 18 kilós Acana táp, ami 11000 Ft 2 hónapig tart ki nála - vagyis 5500 Ft/hó-ból meg van oldva a kutya minõségi táplálása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Apukámat sikerült meggyõzni, tegnap elmentünk a menhelyre és elhoztuk.:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!