Találatok a következő kifejezésre: A német mikor van az hogy (3806 db)

A német nyelvben mikor van az hogy du wirst és mikor hogy du werdest?

mer a werden az jövö id?t jelöl .. de ha E/2-be akarok beszélni akkor nemtudom hogy mondjam :) ez hogy van ? mikor melyik kell ?

Legjobb válasz: húú igazából nyelvi elõkészítõ tagozatos vagyok németbõl, de ezt már elfelejtettem ^^ talán wirst, de ez nem 100% Egy példamondat: Egy éven belül tûzoltó leszel. Du wirst in ein Jahr Feuerwehrmann.

húú igazából nyelvi elõkészítõ tagozatos vagyok németbõl, de ezt már elfelejtettem ^^ talán wirst, de ez nem 100% Egy példamondat: Egy éven belül tûzoltó leszel. Du wirst in ein Jahr Feuerwehrmann.
A kérdező hozzászólása: hehe tetszik a tüzoltos példa:) de mindkettõt használják valamikor, csak azt nemtudom h mikor ? láttam már mondatot mindkettõvel de nem jöttem rá mikor melyik :)
Szia! Igen a werden ige ragozásával fejezhetjük ki németben a jövõ idõt, s ekkor ich werde, du wirst...! Ez tuti! A másikat nem igen használjuk, fõleg újságírásban, hivatalos szövegben találkozhatunk vele, szóval szerintem tudd, hogy mit jelent, érts meg, de használni nem igazán fogod, mert saját magadnak bonyolítod a dolgot. Ez az indirekte Rede(függõ beszéd), de még a kötõmódban (konjunktív) is megváltozik a ragozás, ez magyarban nem igen különböztetjük meg, ekkor õk valamiféle bizonytalanságot, óhajt kíván kifejezni. Attól függ, milyen szinten akarod tudni, szerintem pl egy középfokú vizsgához elég annyi, hogy tudj róla, olvasd át mondjuk egy nyelvtan könyvben( pl. Karácson Lajos, Dr Tálasi Istvánné: Német nyelvtan), de szerintem nem igen lenne rá szükséged.
Ha jövõ idõben használod, akkor du wirst. A du werdest alak a függõ beszéd és a konjuktív kifejezésére használatos. Ezt a nyelvtant felsõfokú nyelvvizsgán sem kérik. Én kéttannyelvûs voltam, tavaly õsszel érettségiztem emelt szinten, nagyon gagyi volt. Ilyen finomkodó nyelvtan senkit sem érdekel.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem értem ám h mit értesz függõ beszéd és konjuktiv kifejezés alatt :)
a függõ beszédet használják pl.az újságírásban, (ahogy elõtte már írták)v.ha pl.valaki más szavait adod vissza.- Például: Péter: „Tegnap késõn jöttem haza.” → Péter azt mondta, hogy tegnap késõn jött haza. A függõ mondatokat általában az Azt mondta bevezetéssel kezdik...

Fiuk, nektek mikor van az hogy szexeltek a bnõtökkel és nem bírtok közben elmennei? Ennek mi az oka?

Begerjedtek nagyon de aztán nem bírtok elélvezni? Ilyen egy fiúval mikor történhet?

Legjobb válasz: sokat ivott, vagy nemrég verte ki, vagy nemrég verte ki vki neki,

sokat ivott, vagy nemrég verte ki, vagy nemrég verte ki vki neki,
A kérdező hozzászólása: Vagy mert nagyon fáradt?
Így van kedves elõzõ.
A fáradtság annyira nem releváns.
végül is lehet fáradtság is, ha többnyire eddig el tudott menni akkor csak ilyen apróságok lehetnek... viszont ha most próbáltátok elõször, lehet hogy eddig se ment neki, mondjuk a túlzott maszturbálástól lehetnek ilyen gondok, legalább is konkrétan ezt állítják egyre többen, még ha az orvostudomány nem is bizonyítja... Ui. ezzel nem a pornó és maszturbálás ellen beszéltem!

Miét van az, hogy amikor izgatom barátnõmet és betenném neki (kotonnal) akkor nem megy be? Elsõ alkalom lenne de már próbálkoztunk lehet túlizgulom? Vagy nem teljes a merevedésem?

Izgatás közben teljesen feláll felhúzom a gumit és arra kerülne a sor nem tudom betenni. Lehet a pénisz vége (makk) nem keményedik meg? 19/F

Legjobb válasz: Inkább õ nem "enged be"? Rászorit, feszült, és beszûkül.

Inkább õ nem "enged be"? Rászorit, feszült, és beszûkül.
mutass képet a brédrõl kotonnal. Anélkül mi nehezen döntjük el hogy kemény-e eléggé. Vagy nem az a baj hogy vastag mint a sörösdoboz?
siikositó megoldja a prob..
A kérdező hozzászólása: de hát akkor mit tegyek nem értem.... már 2 újjal csináltam neki akkor se ment
Persze lehet nedves, csak nem tágul ki, hanem szoros.
A kérdező hozzászólása: ez a probléma hogy nem megy bele még kicsit sem pedig nedves.....
jajjj Attól h. mással nem volt feszült veled még lehet az. De nyugodtan erõszakold csak bele a merev szerszámot, hátha fáj neki...
A kérdező hozzászólása: ezaz hogy szerintem meg nem õ a hibás elégé nedves szkott lenni....s mással ilyen baja nem volt
Pont azt mondjuk, hogy õ szûkül be. De sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ szerintem a baj velem van túlgörcsölöm nem állok elégé
Nem tud ellazulni eléggé. Erotikus masszázzsal több pettinggel sokat lehet javitani rajta. És hatoljon be (üljön bele) õ helyetted :) Akkor valószinüleg jobban fog sikerülni ha õ irányit :)
A kérdező hozzászólása: õ már volt pasival lehet inkább az én hibám de ki tudja
Én is voltam ilyen lánnyal. Ujjaztam, nedves volt, de amikor be akartam hatolni, össze szûkûlt, nem tudtam belé hatolni.
A kérdező hozzászólása: szûk, de elõtte izgatom nedves is lesz volt már pasival és akkor kezdtük amikor 2 újjal ment a dolog....
Elég nedves a lány? Nem biztos, hogy a te oldaladról van a baj :)
spricc2 te meleg vagy? :) )) képet akarsz látni a farkáról. HAHA
A kérdező hozzászólása: Javítás: Mitõl...
fiú vagy lány? (...)
De mi nyilall bele?? Fájdalom, szúrás, görcs? (Kár, hogy nem tetted fel értelmesebben a kérdést, és nem írtad, milyen nemû vagy.)
A kérdező hozzászólása: Nõk egészségébe írtam, vagyis lány. :) Belehasít a fájdalom.
A tegnapi válaszoló (és kérdezõ) vagyok. Ez lehet hólyaghurut, hüvelygyulladás, de elég nehéz egy ilyen rövid tünetleírás ("belenyilall a fájdalom") alapján bármi okosat írni. Tulajdonképpen az se világos, hogy a nemi szerved melyik része fáj? (Hiszen olyan sok részbõl áll: hüvely, csikló, szeméremajkak, gát, belsõ nemi szervek.)

Mi lett a fiúkkal? Mért van az, hogy a fiúk (és ez alól nem hiszem hogy van kivétel) a tökéletes és gyönyörű nőkre hajtanak ( ezek mind műk )? bővebben lent.

AZ egyszerűbb lányokat már észre sem veszik szinte... Akik nem hordanak sminket lassan már senkik ... És hol van az hogy egy fiú kezdeményez egy lánynál ? :O Mi történt a fiúkkal ?

Legjobb válasz: megcáfolom én ezt a megállapításodat,a barátnõm egyszerû lány,számomra õ így is gyönyörû,ha nincs rajta smink még akkor is az,én kezdeményeztem nála és igen fiú vagyok

megcáfolom én ezt a megállapításodat, a barátnõm egyszerû lány, számomra õ így is gyönyörû, ha nincs rajta smink még akkor is az, én kezdeményeztem nála és igen fiú vagyok
Errõl a társadalom tehet, és a média amit felénk sugároz. Ez ugyan azon alapszik mint a f*rok méret. Amit látunk, az kell. TV-ben, újságba ezt látjuk, akkor ez lesz az átlagos. Ilyen kell mindenkinek. Magyarország... Én így Szeretlek!-.-" Egyébként Én is cáfolnám, én barátnõm se topp modell, és számomra a legszebb lány a világon. Nem is kéne más rajta kívül, és Én kezdeményeztem. Ez a világ valljuk be egyre torzabb lesz, egyre nagyobbak lesznek az elvárások. Sajnos kedves kérdezõ, ez nem csak a fiúkra érvényes!

Vettem egy alaplapot és most utána néztem kicsit van egy ilyen szöveg a leírásában mit jelent? Azt hogy nem tudok bele normális videokártyát rakni?

1 PCIe x1(low profile) - please note this PCIe x16 slot is for DVI Extension Adapters only, there is no support for PCIe x16 graphics cards

Legjobb válasz: sztem ehelyett az alaplap helett jobban jártál volna ha 1 faroslemez-t teszel bele..:D nem támogatja a 16x-os pci-e vidikarikat, nagyhiba.

sztem ehelyett az alaplap helett jobban jártál volna ha 1 faroslemez-t teszel bele..:D nem támogatja a 16x-os pci-e vidikarikat, nagyhiba.
Csak nem ASRock?
Vettél egy HTPC-be való lapot GRAT

Nehezen kapcsol ki a gép. Miért van az hogy kikapcsolás után még legalább 5 percig megy a meghajtó mire leáll? Nem frissít.

Legjobb válasz: Túl sok program fut, vagy valamit nem tud leállítani, vagy túl hosszú az szoftverek és a grafikai rész leállításának az ideje. Ezeket a regedit-ben tudod beállítani.

Túl sok program fut, vagy valamit nem tud leállítani, vagy túl hosszú az szoftverek és a grafikai rész leállításának az ideje. Ezeket a regedit-ben tudod beállítani.
A leghatásosabb az újratelepítés.

Miért van az hogy mikor pasim van rengeteg a jelentkező és mikor egyedül vagyok nincs senkim? Valahogy nem értem az élet ezen részét. Ilyen esetben mit csinaljak, hogy helyesen cselekedjek? Főként ha pl mind2 irant erzek vmit?

nekem egyszerre ket fiu ``jelentkezom`` nem tudtam mit csinaljak mert mind2 irant egyforman ereztem. azten otthagytam az egyikert a masikat es a vegen ahog mondani szoktak ket szek kozt a foldre ultem. nem tudom hogy ilyen esetekben mit csinaljak! lecccike segitsetek!!!!

Legjobb válasz: Ugyanez van velem is, szinte mindig:D És tudom, hogy szemétség, de ha több 'jelentkezõ' van, akkor általában 1-2hetet 'jáárok' velük, és úgyis megtudom, ki az, aki bejön hosszabb távon, és ki az, aki nem:)

Ugyanez van velem is, szinte mindig:D És tudom, hogy szemétség, de ha több 'jelentkezõ' van, akkor általában 1-2hetet 'jáárok' velük, és úgyis megtudom, ki az, aki bejön hosszabb távon, és ki az, aki nem:)
Nekem is ígyvan szinte mindíg!!Szeritem ez azértvan mert akk megnõl az önbizalmad és mind tudjuk az sokatdob a kisugárzásodon meg hasonlók... és ezért. meg vannak olyan emberek(eléggé sok) akik úgy gondolkodnak h megkaphatom nemiskell de ha küzdeni kell érte akk máár jobb szebb stb.
Ilyen nálam is van :P Amikor van pasim jönnek százával.Tapadnak rám szépek csúnyák fiatalok öregek. Volt egy olyan ami ugy nézett ki mint egy bányarém de arró inkább nem mesélek. Amikor meg nincs pasim nincs jelentkezõ csak az a ronda bányarém tapad rám továbbra is.Kopasz tei van ragyákkal és tiszta retkesek a fogai.
Dettó így vagyok (lány)
Ez annyira tipikus:D tudod, altalaban ez szokott lenni, Murphy torvenye:P Mikor egyszerre ket pasi csapja a szelet, akkor valoszinuleg vagy csak az egyikbe vagy szerelmes vagy egyikbe sem. ha valaki ugy erzi mind a kettot szereti, akkor igazabol egyiket sem. ilyenkor azt teheted, hogy a szivedre hallgass, es ne az eszedre. Ilyenkor jo az egyikkel megprobalni, es nem kacsintgatni kifele. mas megoldas nagyon nincs UDV
Nem tudom miért van így, de én is úgy szoktam járni, hogy amikor van valakim, akkor több másik jelentkezõ is lenne. Azt válaszd, akivel elõbb megismerkedtél, mert imponál neki az, hogy a másikat elkergeted :-)
Én arra tudnék tippet adnimikor nincs senkidAkkor keress meg
Szerintem ez azért van, mert amikor jól érzed magad egy kapcsolatban, "bevonzod" a többi ffit is, mert úgy viselkedsz. Ha egyedül vagy, lehet, hogy kicsit életuntabb az ember, magányos. Szerintem legalábbis...
A kérdező hozzászólása: köszke az eddigi véleményeket továbra is várom!!! én kiváncsi lennék fiúk véleményére is és persze a többi lány véleményére is számitok!!! de ti csajok nem vagytok kiváncsiak 1 fiú véleményére, én szeretnék választ kapni hogy miért csinálják ezt!!! ugy hogy továbbá is várom csajok és fiúk véleményét egyaránt!!!!
Nekem is ez ment folyton, de én egy " csaló " voltam, mert nem volt nõm, és kiváncsiságból elhitettem a haverokkal hogy van nõm, aztán lett is rá 1 héttel csajszi, de totál nem jött be nekem, aztán egy másik csaj leállt kérdezgetni hogy van e csajom mert a barátnõjének bejövök, és utána is az egymással üzengetés ment a haveri körömben, így mind a 2 csajjal megszakitottam a kapcsolatot. Azóta nincs jelentkezõ immáron 6 hónapja, és nagyon jól elvagyok, a szingliségnek is megvannak a maga erényei, például tuti nem ejtenek pofára, nem idegeskedsz azon hogy mikor basznak át, szabad vagy, bulizol, flörtölsz, de ne mutad ki hogy csorog a nyálad egy valamirevaló után, és ne akard a szerelmet. 19 vagyok, fiú, és még nem volt barátnõm, de nem is zavar, mert ez ÍGY JÓ :)

Mitõl van az, hogy a fejem nem fáj hanem így elkezd zsibbadni. De csak egyik oldalon hátul. Meg egyfolytában szédülök. Mitõl van?

Rendessen eszek, ès rengeteg vizet iszok jó igaz h dohányzom, de nem sokat. Ès cigi után sose èrzek ilyet. Van h ülök ès egyszer csak homályos lesz minden. Mitõl lehet? L/19

Legjobb válasz: Ezt azért érdemes lenne egy orvossal megbeszélni, mielõtt nagyobb baj nem lesz. Lehet, hogy van egy érelzáródás, vagy bármi más. Vizsgáltasd ki. Nagyon fiatal vagy még ehhez.

Ezt azért érdemes lenne egy orvossal megbeszélni, mielõtt nagyobb baj nem lesz. Lehet, hogy van egy érelzáródás, vagy bármi más. Vizsgáltasd ki. Nagyon fiatal vagy még ehhez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!