Találatok a következő kifejezésre: A német mikor van az (7040 db)

Létezik Isten? Ez annyira hihetetlen akkor a többi bolygót ki teremtette és minek? És a dinoszauruszokkal mi van, azok csak a földben voltak mindig és soha nem éltek?

Én hiszek is meg nem is...

Legjobb válasz: Nagyon helyes amit írtál. Bár csak megértenénk végre, ha érdemi beszélgetést, igazi eszmecserét akarunk, akkor méltósággal kell egymáshoz szólnunk. Ez mit jelent? Pl. Hogy a másikat alapból többre tartjuk, lehet hogy tényleg többet tud a témában! Joci

Nagyon helyes amit írtál. Bár csak megértenénk végre, ha érdemi beszélgetést, igazi eszmecserét akarunk, akkor méltósággal kell egymáshoz szólnunk. Ez mit jelent? Pl. Hogy a másikat alapból többre tartjuk, lehet hogy tényleg többet tud a témában! Joci
Természetesen a Bibliát nem kell szó szerint venni. A Biblia is csak egy mítoszgyûjtemény, mint az Íliász, a Védák meg hasonlók. Istent fogd fel úgy, mint egy természeti erõt, amely az Univerzumban mindent létrehoz és mozgat. Természetesen a ember (Ádám és Éva) nem úgy pattant ki a semmibõl, ahogy ma van, de kellett egy folyamat, ami az amõbát homo sapiens sapiensé alakította. Ezt az "ateisták" természetnek nevezik, a hívõk Istennek.
Utolsó válaszolónak: van itt egy beszélgetés arról, hogy vajon tényleg gyengébbek-e a hívõk. Ha esetleg még nem olvastad, ajánlom szeretettel. Atom könnyû "érvelés" benyögni, hogy a másik milyen gyenge, vagy buta, a személyt támadni ahelyett, hogy érdemben, a tárgyhoz tartozóan érvelnél.
ajánlom figyelmedbe: Mi van ha a teremtés és az evolúciós õsrobbanás elmélet nem zárja ki egymást? Desdemona
ez egy link lett volna nemsokkal a te kérdésed alatt található.
Létezik Isten. Meg is fogod találni ha keresed õt.Pontosabban õ keres téged. Ez abbõl is látszik, hogy felmerült benned a kérdés. Az emberben van egy "Isten alakú lyuk" belegyömöszöl mindent, valameddig bele is illik, de végül csak Isten tudja betölteni. Ne "akarj" hinni- vagy nem hinni- legyél nyitott, és rájössz, meg fogod tapasztalni az igazságot.
Isten nincs, csak a gyenge embereknek kell valamilyen mentsvár és magyarázat. Az ember nem létezhet magyarázatok nélkül, és ha nem tudja valamire a választ, akkor kitalál valamit...
Melyik istenrõl beszélsz? Sok százezerrõl lehet 'tudni'... most akkor melyik az igazi?
A dinoszauruszok a földben, azért vannak ott, hogy próbára tegye, hogy hiszünk-e benne

Ha terhes egy nő, a mellfeszülés végig megmarad a kilenc hónap alatt? A hőmérséklettel mi van? Az első hónapban térnek el a megszokottól? A többiben megint úgy működik a mellfeszülés jelentkezése mintha nem lenne terhes?

Legjobb válasz: Mellfeszülés nincs végig vagyis nekem nem volt csak a 15. hétig, de a 12. héttõl sokat enyhült. A hõ általában 37 fok körül van + - pár tized. Változó, hogy kinek milyen tünetei vannak és meddig!

Mellfeszülés nincs végig vagyis nekem nem volt csak a 15. hétig, de a 12. héttõl sokat enyhült. A hõ általában 37 fok körül van + - pár tized. Változó, hogy kinek milyen tünetei vannak és meddig!
Nekem is csak az elsõ trimeszterben feszült a mellem, nõtt is 2 méretet. Aztán szülésig olyan is maradt. Szülés után nõtt megint vagy 2 méretet.

Mit kéne árulni karácsonykor az embereknek? Mi fog fogyni a leginkább? Mire van kereslet, igény, és persze nem utolsó sorban keret?

Mibe érdemes belevágni karácsony el?tti id?szakban? Milyen terméket érdemes beszerezni, amit tutira meg fognak venni az emberek, még akkor is ha nincs sok pénzük?

Legjobb válasz: Hitelt :D Amúgy pedig szaloncukrot tuti vesznek, halat, fát, dekorációt, csomagolóanyagot, ilyeneket... Az, h mi lesz az idei év slágere, arról fogalmam sincs :D

Hitelt :D Amúgy pedig szaloncukrot tuti vesznek, halat, fát, dekorációt, csomagolóanyagot, ilyeneket... Az, h mi lesz az idei év slágere, arról fogalmam sincs :D
szerezz gyurmalint :D ha nem tudod mi az: http://www.youtube.com/watch?v=2bx3PYFwnnA&feature=fvwrel erre biztos sok vevõ lenne, kevesen ismerik, de ékszereket vesznek sokan, illatosított gyertyát :) remélem segítettem :D
Depressziós lehet. Sok ilyen van, nõben is!
Millió oka lehet. Korábbi csalódás, frusztráció, önbizalomhiány, szexuális problémák, más területeken próbál érvényesülni, stb. stb. Személyes tapasztalatom, hogy sokszor egyszerû lustaság. Mert hát a randizásért fel kellene emelni a fenekét ugye... és hát mennyivel egyszerûbb otthon pornóra kiverni, nem kell senkire odafigyelni, nem kell senkinek megfelelni, csak saját magának.

új apple ID-t szeretnék csinálni, de angolul van, nem tudom mit kér a telefon. Mit jelent az optional rescue email, és at i tunes gift cards and i tunes gifts? Valami kódot kér

Legjobb válasz: optional rescue email - szabadon választható mentõemail at i tunes gift cards and i tunes gifts - itunes ajandekkartyak

optional rescue email - szabadon választható mentõemail at i tunes gift cards and i tunes gifts - itunes ajandekkartyak
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget, már sikerült megcsinálnom.

Mi van azzal, aki érettségin a sok ember előtt leblokkol és nem jut eszébe szinte semmi?

Legjobb válasz: Hát gyengébb jegyet kap. Mégis mi lenne vele?

Hát gyengébb jegyet kap. Mégis mi lenne vele?
Nem fogja hagyni a tanárod, hogy csak ülj ott tök csendben, ha magadtól nem megy a beszéd, akkor kérdezgetni fog. De lesz egy csomó felkészülési idõ, az alatt nem leszel annyira ideges, mint amikor már felelni kell, a felkészülési idõ alatt írj le mindent, ami eszedbe jut, tõmondatokban, és szóban majd kiegészítgeted, legrosszabb esetben felolvasod a papírról. Nyelvnél nincs felkészülési idõ, én annó a némettel kezdtem, nagyon izgultam, de pár mondatot mondtam csak, utána a tanárnõ kérdezgetett, pár pont híján 5-öst kaptam. Amúgy meg, lehet, hogy sok ember lesz bent, de jó, ha 2 odafigyel rád. Amikor én feleltem, 2-3-an egymással beszélgetettek, kimentek kávézni stb, inkább csak a saját tanárod, akinek a tárgyából épp vizsgázol, meg az elnök fog figyelni, de az elnök se arra, amit mondasz, inkább a tanárt felügyeli, hogy igazságosan osztályoz-e majd, és nem segít-e, vagy épp nem akar-e direkt kekeckedni veled.
Ha nagyvonalakban elmondom a témát, kis rizsával akkor egy 10% remélem sikerül

Egy koleszban lakom. Már nem először ébredek arra éjjel, hogy a szobatársam az ágyam mellett áll és néz. Ha megkérdezem tőle mi van, azt válaszolja: "Semmi". Szerintetek ez most mi?

Legjobb válasz: Nem tudom mi ez. Megkérném, hogy ne csináljon többet ilyet. Ha ennek ellenére is folytatja, lehet kapna egy nevelõ jellegû fülest...

Nem tudom mi ez. Megkérném, hogy ne csináljon többet ilyet. Ha ennek ellenére is folytatja, lehet kapna egy nevelõ jellegû fülest...
Nem alvajáró az illetékes?
szerintem a haverja akar szívni... bõrspanglit. :D
Szerintem kicsit sokat italoztok a "koleszban".
Vámpír
Én is voltam koleszos. És a szobatársam elviselhetetlen volt. Mindig kiosztottam és nem szóltunk egymáshoz. Bár az én szobatársam nem csak nézett, hanem bámulta a cuccaimat, amikor bementem a szobába mindig akkor ugrott el a polcom elõl. Nem tudtam rábizonyítani, de ellopta az egyik angol könyvemet, ami nem is az enyém volt hanem csak kölcsön kaptam. Szóval szerintem vigyázz vele nagyon!
Ez most Kamu!
háát...sztem mást is csinál az az álláson kívül, csak mire felkelsz már feláll "mellõled"...már ha érted mire célzok...
hát én beszarnék az bizt :DDDDDD
szerintem ASD ASD ASD
Kategória Fail
Ha befekszik mellé, akkor kirugdossa a 3.14csába, meg lehúz neki néhányat, hogy takarodjon aludni, és ne sasoljon.
Na azt nem merném megkérdezni... Mi van, ha ennek hatására befekszik mellé?
Akkor ne nézd meg a paranormal activity-t, mert csak befosol!
Ez a kérdés már volt. Csak hülyeségbõl írtad ki. Ha igazi a kérdés, akkor népbetegség az alvó-ember-mellett-állás-fétis. Vagy csak real life troll, és bosszantani akar a hülyeségével. Hidd el, jót szórakozik. Egyszer kérdezd meg tõle, hogy 'mivan, cica?'! Talán abbahagyja...
ha lány vagy akkor meg akar toszni ha meg fiú vagy akkor meg homár a gyerek és sz.pni akar:Dvigyázz vele...
na az meglehet :DDD
szerintem semmi.
van életbiztosításod?
hívj egy papot, ez biza örgödûzés lesz
hát szerintem igaza van az egyik válaszolónak hogy biztos mást is csinál csak mire oda nézel addigra feláll ajánlom figyelmetbe a szobatárs c. filmet lehet nálatok is ez a helyzet :D

Pasik! Nektek ha tetszik egy lány, mikor van az a pont amikor már nem csak szemeztek vele hanem elhivjátok vhova ilyesmi?

Ha a csaj is szemezik veletek, mosolyog,stb?

Legjobb válasz: Ha szemezik meg mosolyog az nálatok mit jelent? Amúgy akkor, amikor elég valószínûnek érzem, hogy nem kosaraz ki! És ezt egy mosolyból meg egy kacsintásból nem igazán leeht leszûrni!

Ha szemezik meg mosolyog az nálatok mit jelent? Amúgy akkor, amikor elég valószínûnek érzem, hogy nem kosaraz ki! És ezt egy mosolyból meg egy kacsintásból nem igazán leeht leszûrni!
még nem volt olyan, hogy egy csajt elhívtam volna randizni úgy, hogy pl a vonaton szemeztünk... Lehet, hogy én vagyok ilyen nyúlbéla, de félek a kikosarazástól... Ha esetleg többször látom, akkor már bátrabb vagyok...

A német nyelvben mikor van az hogy du wirst és mikor hogy du werdest?

mer a werden az jövö id?t jelöl .. de ha E/2-be akarok beszélni akkor nemtudom hogy mondjam :) ez hogy van ? mikor melyik kell ?

Legjobb válasz: húú igazából nyelvi elõkészítõ tagozatos vagyok németbõl, de ezt már elfelejtettem ^^ talán wirst, de ez nem 100% Egy példamondat: Egy éven belül tûzoltó leszel. Du wirst in ein Jahr Feuerwehrmann.

húú igazából nyelvi elõkészítõ tagozatos vagyok németbõl, de ezt már elfelejtettem ^^ talán wirst, de ez nem 100% Egy példamondat: Egy éven belül tûzoltó leszel. Du wirst in ein Jahr Feuerwehrmann.
A kérdező hozzászólása: hehe tetszik a tüzoltos példa:) de mindkettõt használják valamikor, csak azt nemtudom h mikor ? láttam már mondatot mindkettõvel de nem jöttem rá mikor melyik :)
Szia! Igen a werden ige ragozásával fejezhetjük ki németben a jövõ idõt, s ekkor ich werde, du wirst...! Ez tuti! A másikat nem igen használjuk, fõleg újságírásban, hivatalos szövegben találkozhatunk vele, szóval szerintem tudd, hogy mit jelent, érts meg, de használni nem igazán fogod, mert saját magadnak bonyolítod a dolgot. Ez az indirekte Rede(függõ beszéd), de még a kötõmódban (konjunktív) is megváltozik a ragozás, ez magyarban nem igen különböztetjük meg, ekkor õk valamiféle bizonytalanságot, óhajt kíván kifejezni. Attól függ, milyen szinten akarod tudni, szerintem pl egy középfokú vizsgához elég annyi, hogy tudj róla, olvasd át mondjuk egy nyelvtan könyvben( pl. Karácson Lajos, Dr Tálasi Istvánné: Német nyelvtan), de szerintem nem igen lenne rá szükséged.
Ha jövõ idõben használod, akkor du wirst. A du werdest alak a függõ beszéd és a konjuktív kifejezésére használatos. Ezt a nyelvtant felsõfokú nyelvvizsgán sem kérik. Én kéttannyelvûs voltam, tavaly õsszel érettségiztem emelt szinten, nagyon gagyi volt. Ilyen finomkodó nyelvtan senkit sem érdekel.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem értem ám h mit értesz függõ beszéd és konjuktiv kifejezés alatt :)
a függõ beszédet használják pl.az újságírásban, (ahogy elõtte már írták)v.ha pl.valaki más szavait adod vissza.- Például: Péter: „Tegnap késõn jöttem haza.” → Péter azt mondta, hogy tegnap késõn jött haza. A függõ mondatokat általában az Azt mondta bevezetéssel kezdik...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!