Találatok a következő kifejezésre: A német mikor van (16615 db)

Miért nem jött össze végül Lauren és Brody a Hillsben? Mi van velük mostanság?

Tudom, hogy Google a jó barátom, de nem sok mindent találtam, ami mostanában történt velük. Januári cikkeket igen, de annak már fél éve...

Legjobb válasz: 2x próbálták meg, elõször csak 2 v 3-szor randiztak, és Heidi & Spencer miatt mentek szét, õk akkoriban kezdtek el járni. Laurennek meg nem tetszett hogy Spencer más csajokkal szórakozik, ezen vesztek össze. Másodszor meg Lauren-t és Whitney-t New Yorkba küldték pár napra dolgozni, munka közben kapott egy telefont LC h Brody vmi csajjal kavar és mkinek azt mondja h szingli. Am. LCvel nem tudom h mi van, Brodyról meg az utolsó hír az volt h Avril Lavignevel kavar.

2x próbálták meg, elõször csak 2 v 3-szor randiztak, és Heidi & Spencer miatt mentek szét, õk akkoriban kezdtek el járni. Laurennek meg nem tetszett hogy Spencer más csajokkal szórakozik, ezen vesztek össze. Másodszor meg Lauren-t és Whitney-t New Yorkba küldték pár napra dolgozni, munka közben kapott egy telefont LC h Brody vmi csajjal kavar és mkinek azt mondja h szingli. Am. LCvel nem tudom h mi van, Brodyról meg az utolsó hír az volt h Avril Lavignevel kavar.
Tisztelt Hölgyem! Sajnos vizsgálat nélkül nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Sajnos vizsgálat nélkül nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Mit kéne árulni karácsonykor az embereknek? Mi fog fogyni a leginkább? Mire van kereslet, igény, és persze nem utolsó sorban keret?

Mibe érdemes belevágni karácsony el?tti id?szakban? Milyen terméket érdemes beszerezni, amit tutira meg fognak venni az emberek, még akkor is ha nincs sok pénzük?

Legjobb válasz: Hitelt :D Amúgy pedig szaloncukrot tuti vesznek, halat, fát, dekorációt, csomagolóanyagot, ilyeneket... Az, h mi lesz az idei év slágere, arról fogalmam sincs :D

Hitelt :D Amúgy pedig szaloncukrot tuti vesznek, halat, fát, dekorációt, csomagolóanyagot, ilyeneket... Az, h mi lesz az idei év slágere, arról fogalmam sincs :D
szerezz gyurmalint :D ha nem tudod mi az: http://www.youtube.com/watch?v=2bx3PYFwnnA&feature=fvwrel erre biztos sok vevõ lenne, kevesen ismerik, de ékszereket vesznek sokan, illatosított gyertyát :) remélem segítettem :D
valahol el kell kezdeni
Nem béna, de szerintem elõször csak simán köszönj, majd várd meg, míg visszaír. Esetleg kérdezd meg, emlékszik-e rád, tudja-e ki vagy, stb., és utána kezdj el érdeklõdni a jelenével kapcsolatban. :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ :)

Miért nem megy a tanulás, mi van velem hogy ki megy a fejemből mikor egész nap csak tanulok?

36 évesen tanulok,régen négyes tanuló voltam.a suli után,csak tanulok itthon,tételeket dolgozok ki,vázlatokat készítek,semmi mással nem foglalkozom,és olyan röpdogákat írok mint azok az osztályban akik reggel átolvasták az anyagot.Nagyon rossz,és a sírás is kerülget mikor meghallom hogy hármas.Kimegy a fejemből a fele,mire beérek.Ennyi tanulás mellett ötösnek kéne lennem.Mit tegyek?És mi van az agyammal?

Legjobb válasz: Nincs semmi az agyaddal,egyszerûen 36 éves vagy,és elkel fogadnod,hogy nem fog már úgy mint 14-8 évesen... ez van :)

Nincs semmi az agyaddal, egyszerûen 36 éves vagy, és elkel fogadnod, hogy nem fog már úgy mint 14-8 évesen... ez van :)
Ez elég értelmetlen kérdés. Akinek rendszertelen az nem tudja, hogy mikorra nem várja!!!
aktus után két héttel már kimutatja a teszt. Akinek teljesen kiszámithatatlan és akár hónapokig kimarad, annak nincs olyan hogy nem várt napja. Ritka az hogy rendszertelen ciklus mellett sikerül spontán a baba, természetesen elöfordulhat de kicsi rá az esély. Nem ártana egy endokrinológiai kivizsgálás.
Mennyire rendszertelen? Nekem 28-35 napra jön meg, 5. próbálkozós hónapban vagyunk, én úgy szoktam számolni, hogy a 28. naptól "na most már bármikor megjöhet" és ha a 35. napon még semmi nem lenne, akkor tesztelnék. Sajnos tesztet még nem kellett bontanom, mert az elmúlt 5 hónapban legkésõbb a 32. napra mindig megjött :(
A kérdező hozzászólása: Igazából nem olyan rendszertelen, mert így az utolsó három hónapban, majdnem egy idõben jött meg, 10-12.e fele...25-26naposak a ciklusaim..
Hát, neked is kár volt ezt a kérdést kiírnod! Hát még válaszolni rá!

Pretty little liarsban, amikor Ariát ki akarják dobni koporsóba zárva egy vonatból, akkor megszúr valakit egy szeggel, ezzel a szállal mi van pontosan? Szokás szerint nem zárták le?

Van egy későbbi részben egy jelenet, ahol Mona, nézi Jason hasát, ahol egy szúrt seb van...Jason mint gyilkos?

Legjobb válasz: Szerintem nem jason és mona volt

Szerintem nem jason és mona volt
A kérdező hozzászólása: Jó de akkor mi volt az, egy szokás szerint megoldatlan, lezáratlan szál?

Már nem kíván a párom? Mi van vele?

Õ 25, én 23 éves vagyok, másfél éve vagyunk együtt. Minden rendben van az életünkben, jól alakulnak a dolgok, elvagyunk, szeretjük egymást, de néhány hónapja egyre ritkábban kerül sor a szexre. Mindig valami buta kifogással áll elő. Próbáltam vele többször beszélni, de azt mondja, nincs semmi baja, csak nincs kedve. Ez 2-3 hónapja kezdődött, aztán az elmúlt 1-2 hétben, mikor nyaralni voltunk, ismét a régi volt, erre most megint kezdi. Addig jó, amíg én kényeztetem őt, pedig én annyira nem vagyok oda az orális szexért, már ha nekem kell csinálom, de ő szereti. Szóval ez tetszik neki, de mikor én következnék, mikor rendes szexre kerülne sor, hirtelen nem érzi jól magát vagy valami. De miért csinálja ezt? Már nem kíván? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: miért nem kérdezed meg tõle?

miért nem kérdezed meg tõle?
Már ne haragudj azért mertem rákérdezni, mert amiket leírtál sajnos erre utal, hogy van más az életében...:/
Foleg, nem fura, hogy a nyaralas alatt minden jo volt, persze ott nem volt ott a masik no!
Honnan tudod ennyire biztosan , hogy nem csal meg? A nap 24 orajaban vele vagy? A munkahelyen 2 perc is eleg a megcsalasra!
A kérdező hozzászólása: Mondtam, biztosan nem csal(t) meg. Nem tudom, mi van vele és én mit csinálhatnék.
kb van valakije...nem lehet?
Szerintem ne hallgass az ötödik válaszolóra, még írni sem tud. :D
A kérdező hozzászólása: Nem, õ nem csal meg, ebben 100%-ig biztos vagyok.
Probald atnezni a teljet meg az emailjet meg a gepen az elozmenyeket .ha mi dent torolt a teljeben.akkor az mar eleg gyamus. elozmenybe szexpartnerkeresoket.aztan az emailjeben a regisztraciot.aztan meg aznap kirugtam.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.
Azért azt elárulhatnád hogy fiú vagy vagy lány.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem már, nem is egyszer, de azt mondja, egyszerûen nincs kedve vagy valami iszonyú hülye kifogást talál, mint pl. meleg van. Mit csináljak, hogy kívánjon engem?
lehet nem csal meg, de más valaki lehet a dologban
Végrehajtás
Gondolom ráterhelik arra amit szocpolból vettél...
Ez alapján esetleg próbálj meg méltányossági alapon részletfizetési kedvezményt kérni a MÁK-tól: "(16) A Kincstár hatósági jogkörében eljárva méltányossági eljárást nem folytathat le, kivéve a részletfizetés engedélyezését. A kedvezmény, az adó-visszatérítési támogatás, illetõleg a fiatalok otthonteremtési támogatása (15) bekezdés szerinti és részletekben történõ visszafizetése akkor engedélyezhetõ, ha a kérelmezõ igazolja, hogy a támogatás azonnali és egyösszegû megfizetése családi, jövedelmi, vagyoni és szociális körülményeire is tekintettel aránytalanul súlyos terhelést jelent." /12/2001. (I. 31.) Korm. rendelet a lakáscélú állami támogatásokról/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!