Találatok a következő kifejezésre: A négy és három (32 db)

Egy csomag magyar kártyából hányféleképpen lehet kiválasztani négy lapot úgy, hogy egy VIII-as és három makk legyen a kiválasztott lapok közt?

Legjobb válasz: Két részre bontom: makk 1. VIII-as van benne 2. vagy más fajta. 1. Már egy lapot kiválasztottál (makk VIII-as) az 32-bõl így már csak 31 közül illetve csak 7 makk közül választasz. Még 2 makkot "7 alatt a 2"-féle képen választhatsz ki plusz egyet meg 24 (32-8makk) bõl "24 alatt az 1" féle képen. Ezeket össze kell szorozni. 2. A makk VIII-ast nem választhatod, így a három makkot "7 alatt a 3" féle képen még egyet meg "24 alatt az 1" féle képen. Ezeket is összeszorzod majd 1.-t meg 2.-t összeadod és kész.

Két részre bontom: makk 1. VIII-as van benne 2. vagy más fajta. 1. Már egy lapot kiválasztottál (makk VIII-as) az 32-bõl így már csak 31 közül illetve csak 7 makk közül választasz. Még 2 makkot "7 alatt a 2"-féle képen választhatsz ki plusz egyet meg 24 (32-8makk) bõl "24 alatt az 1" féle képen. Ezeket össze kell szorozni. 2. A makk VIII-ast nem választhatod, így a három makkot "7 alatt a 3" féle képen még egyet meg "24 alatt az 1" féle képen. Ezeket is összeszorzod majd 1.-t meg 2.-t összeadod és kész.

Ma voltunk a Csepeli strandon. Belépő 2000 ft. Az arány l negyed magyar, három negyed cigány. Könyörgöm, miből? Családonként l5-20 ember? és a viselkedésük.

Legjobb válasz: Errõl van emlékem nekem is. Egyszer elmentünk erre a strandra,mert ingyen nap volt,és felakartuk idézni a gyerekkori emlékeinket :) Ledöbbenve láttuk az autóból,hogy kilóméteres "fekete"sor állt,bent a strandon meg hömpölyögtek...azzal a mozdulattal bele is tapostam a gázba.Soha többé!

Egy sor akác, egy sor fûz Egy sor cigány, egy SORTÛZ! Ma voltunk a Csepeli strandon. Belépõ 2000 ft. Az arány l negyed magyar, három negyed cigány. Könyörgöm, mibõl? Mibõl? pl abból hogy 14 évesen a világra szarnak minnél több kölyköt és a mi pénzünkbõl nevelik fel õket. Utána ha felnõ bekerül a börtönbe ahol ismét a mi pénzünkön fog élni és közben konditerembe jár és persze nem kenyeren meg vizen tarják õket ezután kikerül és õ is csinál vagy 5-6 kölyköt, majd megint börtön stb.. De igazából ez meg sem történik hiszen az Orsós (Orbán??) vezérünk azt mondta hogy a cigányokkal nincs semmi baj.. Szerinted a rózsadombi politikus fog foglalkozni a cigányokkal vagy beköltözik Lakatos Armandoékhoz hogy megtudja hogy milyenek és hogyan élnek? És addig amíg biztos szavazótábor addig fialtatni fogják ezeket a korcsokat!
Errõl van emlékem nekem is. Egyszer elmentünk erre a strandra, mert ingyen nap volt, és felakartuk idézni a gyerekkori emlékeinket :) Ledöbbenve láttuk az autóból, hogy kilóméteres "fekete"sor állt, bent a strandon meg hömpölyögtek...azzal a mozdulattal bele is tapostam a gázba.Soha többé!
Nem adok két percet a rasszistázó, parasztozó, gyûlölködõ, tényeket tagadó cigány(védõ) csapatok megjelenésének. Családonként 15-20-an? Persze! - és ez csak az ún. "kis család" (cigányosan ejtve: kiccsalád). Ha pedig az agresszivitásukat, hangoskodásukat mered kritizálni, menten beíratnak "tolerancia-tréningre", mint a rendõröket - ahelyett, hogy ösztönöznék õket a közrendet és köznyugalmat megzavaró cigányokkal szembeni erélyes fellépésre.:((( ABSZURDISZTÁN.
Elsõ, szerintem ez tényleg probléma. Befizetsz egy csomó pénzt, utána meg a cigók mosakodóvizében "strandolhatsz". Kérdezõ, a cigók szerinted kifizetik a beugrót?? Ugyanmár. Én kb. 10 éve emiatt nem járok városi strandra. Már akkor is ez volt mindenhol.
Hát mibû, mibû? A mélyszegénysígbû te kis rasszistá.
Emlékszem még a suliban társadalomismeretbõl feleltem és a cigánypopulációra 1 milliót mondtam. Mondjuk úgy, hogy akkor ez a felelet nem volt értékelhetõ. Ma viszont >>ez a szám valós!<< A mi megyénk alapvetõen egy tiszta régió ilyen szempontból, viszont konkrétan a mi városunkban sok a cigány. Környékhez képest is, számukban is. De szerencsére tudják a helyüket (ilyet még máshonnan nem hallottam vissza). Most akkor szerensésnek vagy szerencsétlennek mondjam magam? Csak nehogy úgy járjunk mint az amerikaiak. Közép-Amerika felé közeledve nekik kell spanyolt tanulniuk, nem a spanyolajkúaknak angolt..
Már Kanada is megelégelte õket. Szóval oda már nem. Csak tologatni lehet õket.:/
Ja, jönnek majd vissza Csepelre, hogy ellepjék a strandot!
A kérdező hozzászólása: Holnap nem lesz strand idõ. Akkor mit fognak csinálni, szinházba mennek?
Csepeli vagyok, királyerdei rész(jó környék, nem ironikusan, tényleg még ez a legjobb, kertváros, itt kevés a cigán, kivéve ugye a strandon!:D), nos 10 évvel ezelõtt 5 éves koromban, apukámmal voltam utoljára a mi kis városunk strandján...egyrészt k*rva drága(ahhoz képest amit nyújt), másrészt tele van az erzsébeti, csepeli cigányokkal...itt már meg sem lepõdünk:D Csepelre is már szivárog be a hiperpigmentált népség, fõleg a paneldzsungelbe, szerencsére!! jó nem azt mondom, van közöttük normális is, de nagyon-nagyon ritka...15/L
Komoly problemaid vannak...
Mindenben egyetértek, amiket leírtatok, viszont ezekkel nem fog elõbbrehaladni a magyar nemzet. Egy dolgot kell tenni: családot alapítani és gyermekeket vállalni. Bármilyen elszomorító, de ebben a cigányokról kell példát vennünk! Náluk nincs olyan mint nálunk, hogy valaki 30 évesen még csak van magának, és se felesége, se gyereke. A statisztikák iszonyúan aggasztóak. A saját falumban ha szétnézek, nagyon ritka az, aki 30 év alatt gyereket vállal, cigányoknál viszont az a ritka, hogy ha valakinek 22 éves korában még nincs gyereke. Magyarok ezzel szemben meg sem házasodnak sokan, merthát a karrier meg a megélhetés az elsõ... És lehet mondani, hogy ebben a nehéz helyzetben nem merünk gyereket vállalni stb stb. Ha ezen nem változtat a magyar társadalom, akkor nem lesz jogunk lázadni a cigányok ellen, hiszen 20-30 év múlva elsöprõ többségben lesznek. Ez nem valami buta elmélet, ez kész tény!!!
Az a helyzet, hogy nektek igazatok van. Én nem vagyok rasszista, és igyekszem az embereket, beleértve a romákat is elfogulatlanul nézni. sajnos azonban minden egyes egyedben csalódnom kell. Egyszer meghítam vendégségbe a fiam egyik roma osztálytársát, hát nem többet:( Svájcban öt év folyamatos munkaviszony után jár segély a nem svájci állampolgároknak. Ott nincs cigó. kanadában azonnal lakást és támogatást kapnak...oda özönlenek. No comment.
Nos, mibõl? 43 féle jogcímen megszerezhetõ támogatásokból (minden erre vonatkozó paragrafus ismeretében napra készek!); fém- és kábellopásból, utcai rablásokból, lányfuttatásból, uzsorából, védelmipénz-szedésbõl stb. stb. Mondanám azt is: más cigány emberek munkából, saját teljesítménybõl - de ÉPPEN ÕK azok, akik az ilyen strandot messzire kerülik, mivel a búza (nagyon helyesen!) ocsúval nem keveredik.
középiskolás vagyok XD de viszont borsodi úgyhogy láttam már sokmindent
A kérdező hozzászólása: Hát Te nem vagy semmi. Neked kéne politikusnak lenned! Mivel foglalkozol?
Figyelj én vagyok a hetes válaszoló. Hadd idézzek egy hozzászólást: "Gondolkodjatok el az alábbi történeten, amit a saját fülemmel hallottam: egy vidéki takarékszövetkezetbe bejött a cigány, felvett majdnem 200.000!!! Ft segélyt. Ebben benne volt a rát, családi pótlék, lakásfenntartási támogatás, óvodáztatási, iskoláztatási támogatás stb. Poénból megkérdezte az ügyintézõ, hogy "Te Robi, nem akarsz te dolgozni menni?" A válasz ez volt: "Amíg a faszomból megélek, addig minek dolgozzak?" Nagyon is igaz a mai Magyarországra, de ki tudna tenni valamit?A fidesz meg az mszp már leszerepelt nem egyszer úgyhogy én nem szavazok rájuk (kb olyan mintha a jobboldali és a baloldali tüdõgyulladás közül kéne választani) A jobbik foglalkozna a cigánykérdéssel de sok pontban nem értek velük egyet(zsidózás, köztévék beszüntetése stb)
A kérdező hozzászólása: Továbbra is ott a demagóg kérdés- mibõl - ? Mi dolgozunk folyamatosan, és egy ilyen hétvégét meg kell komolyan tervezni anyagilag. Õk meg szórják a pénzt. Övék a világ. Én jobbos szavazó voltam, bevallom, de ha valamit nem tesz a kormány, akkor ennek nem lesz jó vége. Vagy csak egy ciklusra terveztek tényleg, ahogy a balosok mondják?
Erõsen fertõzött terület. Több, mint 10 éve nem jártam ott utoljára, de már akkor is feketéllett a víz. Sajnos ez van majdnem mindenhol... :(
A kérdező hozzászólása: Bravó Utolsó. Tökéletesen fogalmaztál. Tetszett.
A kérdező hozzászólása: Nem volt élvezetes az egész. Hangoskodtak, ugráltak mindenhonnan. Az uszómester csak akkor fütyült, ha egy magyar 8 éves kisfiu mert egyet ugrani oldalól.Zabáltak a medencében, káromkodtak, beszóltak mindenkinek. Nõként nézték a l2 éves fejletlen kislányomat. 3 óra körül szinte átvették az uralmat. Már nem láttunk magyarokat, leléptünk. Férjem alig várta, hogy lezuhanyozhasson. Egy családi ház elõtt parkoltunk, azt mondta, mindjárt bekönyörgi magát fürödni, mert nem birja ki Pestig. Hát soha többet.
Sziasztok! Nem teljesen válasz a kérdésre, de ide vág: Én egy olyan intézményben dolgozom ahol sok a "gazdag" gyerek. A szülõ több pénzt fizet arra, hogy a gyereket /óvódásokról van szó/legyen hova rakni mint az én fizetésem. Na Õk simán bevállalnak 3-4 gyereket, nincs is szinte olyan akinek még nincs testvére. Vajon ez mit eredményez évtizedek múlva:lesznek Õk a felsõbb réteg, meg lesznek a cigányok, aztán majd kiirtják egymást... Szép jövõ:aluliskolázott, szocializálatlan fekete magyarság, és elkényeztetett, magukat felsõbbrendûnek érzõ fehér magyarság... Én is szeretnék még egy gyereket, de amíg a szarból kell anyám, apám támogatni, hogy szüljek? Ha szülnék a családommal is kiszúrnék, s magammal is /anyagilag/
A: 20, 25
Legyen a négy életkor A, B, C, D A feltételeknek megfelelõ 4 egyenlet A + (B + C + D)/3 = P (37) B + (A + C + D)/3 = Q (39) C + (A + B + D)/3 = R (41) D + (A + B + C)/3 = S (45) Kérdés a négy életkor átlaga EK(4) = (A + B + C + D)/4 Az egyenletek mindkét oldalát 3-mal szorozva, majd összeadva 6(A + B + C + D) = 3(P + Q + R + S) 2(A + B + C + D) = P + Q + R + S A + B + C + D = (P + Q + R + S)/2 Mindkét oldalt 4-gyel osztva (A + B + C + D)/4 = (P + Q + R + S)/8 Tehát EK(4) = (P + Q + R + S)/8 Behelyettesítés után EK(4) = 20, 25 ======
Az alga talán nem, de ha algásodik, akkor nagyjából akármi is tenyészhet benne. Vidd vissza, akitõl vetted.
csoki
Zabálj, csak aztán nehogy gurulj mire hazaérsz XD
skype.
Biztos nem véletlenül utaztál el, foglalkozz azzal amiért mentél, és könnyebben telik az idõ. Picsogással, nyavalygással sem neked, sem neki nem lesz jobb. 3 hónap semmi, a középkorban egy levélváltás volt ennyi idõ.

Hogy kell kiszámolni a 7 és 2, hárommal és néggyel sulyozott száütani közepét?

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=s%C3%BAlyozott+sz%C3%A1mtani+%C3%A1tlag

A kérdező hozzászólása: Elolvastam már a Wikin a kérdés feltevése elõtt, de nem vagyok biztos benne, hogy jól értettem meg :)

Aki méri a hőjét és nem babás, annak is megemelkedik még menszi előtt egy héttel három-négy tizedet is a hője?

Vagy ez jelenthet babát?

Legjobb válasz: igen nekem menzi napján megemelkedett 37 rõl 37.2 re azthittem baba másnap 1 fokot esett csek le és megjött!!!!!4

igen nekem menzi napján megemelkedett 37 rõl 37.2 re azthittem baba másnap 1 fokot esett csek le és megjött!!!!!4

Akkora rohadt nagy baromság hogy a két konkurens csatornán a hülye telenovellákat adják. Anyu délután négykor vagy háromkor beül a tv elé és 7-ig nem lehet hozzászólni és csak azt bámulja. Ez miért van?

Nem is lehet vele beszélgetni mert állandóan a tévére van tapadva.F?leg Ezeknék az idióta sorozatoknál.Olyan krva elegem van már.

Legjobb válasz: azért van, mert anyukád szereti ezeket a bugyuta kis sorozatokat. Amikor F1 van, akkor hozzám se lehet szólni, és nagyon is megértem, hogy nem szeretné, hogy zavarják, neki ez kikapcsolódás.

azért van, mert anyukád szereti ezeket a bugyuta kis sorozatokat. Amikor F1 van, akkor hozzám se lehet szólni, és nagyon is megértem, hogy nem szeretné, hogy zavarják, neki ez kikapcsolódás.
Anyud hódóla média hipnozisnak! Azaz szeretne olyan életet élni mint ott a "gazdagok"! Egyébként nekem is tele a hócipöm vele! Tegnap délelött felkeltem! Párom szint ugy nézi megyek kia konyhába hogy mi eza gagyi sirás rivás hát megy a hozédonpadrefos a tévében! 5percmulva megyek ki és még mindig megya sirás!HUrááá!
Neki ez a kikapcsolódás! Hadd nézze! Biztosan nincs túl sok öröme az életben, legalább ez maradjon meg neki!
Mindenkit más kapcsol ki. Pl én nem tudnám nézni ezt a sok dél-amerikai sz*rt, de a bariköztöt pl megnézem, és a Forma 1 alatt hozzám se lehet szólni, mert az az én idõm!
Nálam a "Mentalista" a "Dr Csont" és a "Gyilkos elmék" a ne szólj hozzám idõszak. Ja és a "Hazudj, ha tudsz". Nem vagyunk egyformák. Valamiért a világ minden pontján nézik a telenovellákat is. Aki szeretik, tudják miért. Mi nem fogjuk megfejteni.
hogy a két konkurens csatornán a hülye telenovellákat adják. Ha egy lenne akkor is nézné.Az hogy konkurensek az meg az õ bajuk.
A kérdező hozzászólása: Utolsó "-.- Ezzel arra akartam célozni, hogy nem csak egy óráig nem lehet vele beszélgetni hanem kb 4 órán keresztül egyfolytába ezek a fos szarok mennek.
Akkor a társalgási idõt, tedd át.Amikor rád figyel.

Valaki megoldás? Melyik 2 természetes szám közé esik B-A? A= (hét tizenketted + három öttöd szor öt negyed) -1:hét hatod B= (egy harmad+ 0, 25 szor 10) :egy hatod

ocsi de csak így tudtam kiírni a törteket

Legjobb válasz: +1 és +100 közé. Bár a matektanárod nem örülne ennek a megoldásnak, pedig helyes. Nem azt kérdezte, hogy melyik két szomszédos természetes szám közé esik. Egyébként hét hatoddal melyik részt kell elosztani? A -1-et, vagy az egész mindenséget elõtte?

+1 és +100 közé. Bár a matektanárod nem örülne ennek a megoldásnak, pedig helyes. Nem azt kérdezte, hogy melyik két szomszédos természetes szám közé esik. Egyébként hét hatoddal melyik részt kell elosztani? A -1-et, vagy az egész mindenséget elõtte?
A= 7/12 + (3/5 * 5/4) -1/(7/6) = 7/12 +3/4 -6/7 = 7/12+9/12 - 6/7 = 16/12 -6/7 = 4/3 - 6/7 = 28/21 - 18/21 = 10/21 B = (1/3 + 1/4 * 10 ) : (1/6) = (2/6 + 15/6) * 6 = 17 B-A = 17 - 10/21 > 16 Theat akkor ha a fenti szamolas jo, akkor 16 es 17 koze esik.
A kérdező hozzászólása: köszii!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!