Találatok a következő kifejezésre: A négy és (506 db)

Hát ez van ha tört a játék (nem eredeti)....szedj le patch-t hozzá álltalába tört játékoknál ez beválik.....:)

Adhatok cseresznyét átturmixolva, leszűrve a négy és fél hónapos tápszeres babámnak? Minden gyümölcs tetszik neki, amit eddig kapott, és nem fájt a hasa tőlük.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta védõnõm hogy ehet cseresznyét.. Én csak luszedema héját és összenyomkodom

Nekem azt mondta védõnõm hogy ehet cseresznyét.. Én csak luszedema héját és összenyomkodom
Nem vagyok a most divatos tiltások híve. De a cseresznye még nagyobbaknál is sokszor hasmenést okoz. Ez a legkényesebb gyümölcs. Várnék vele még egy-két hónapot legalább.
Nekem azt mondták h puffaszt...
Cseresznyét semmi képpen nem adnék. Puffaszt, hasmenést okoz, szerintem nagyon megkínozná szegényt.
Én leturmixoltam a 4 hónapos babámnak egy kis almával és egy nagyon pici vizet öntöttem hozzá, hogy a cumisüvegbõl kifolyjon. Nálunk nem okozott semmi problémát. Végül is nem kapott sokat kb. 40 ml volt összesen.
Igen, a cseresznye tényleg puffaszt. tesómnál még a 3 évese is módjával kap csak, mert hascsikarása van tõle. Szerintem várj még vele egy kicsit.
Nee, a cseresznye puffaszt!!

A négy és fél hónapos babám napközben nagyon rosszul alszik többször alszik 10-20percet és felébred, így gyakran nyűgös, álmos. Mit tehetnék?

Éjszaka szépen alszik.

Legjobb válasz: Szia! Az én babóm is így alszik már az elejétõl kezdve,már elmult 5 hós. Nem tudsz csinálni semmit,én se tudok! De hál istennek éjszaka alszik mint a bunda. Nem is bírnám éjszaka,mert nappal elveszi minden energiámat,fõleg amikor egész nap cipelem a seggét,közel 7 kg:)

Szia! Az én babóm is így alszik már az elejétõl kezdve, már elmult 5 hós. Nem tudsz csinálni semmit, én se tudok! De hál istennek éjszaka alszik mint a bunda. Nem is bírnám éjszaka, mert nappal elveszi minden energiámat, fõleg amikor egész nap cipelem a seggét, közel 7 kg:)
probáld elhuzni a nappalok ébrenléti idöszakát ha pl. idáig 2orát volt fent, akkor ez legyen 2.3-3 ora nekem bevált de az is lehet hogy csak ez az idö kavar be neki
Az én babám is 6 hós is lesz a hétvégén, és vagy egy hónapja, õ is rosszabbul alszik, mint eddig. Én azt gondolom, hogy ez a hirtelen jött meleg is bekavar nekik. Õ eddig délután aludt 2-3 órát a babakocsiban, de mióta itt a meleg, jó ha egy negyed órát alszik. Szerintem a zajok is jobban zavarják õket. Sõt nálunk az elalvással is baj van, sir és sir, van amikor csak gyümilével vagy teával alszik el, vagy egy jó 10 perc hiszti után. De inkább "szenvedek" napközben vele, este viszont már a vacsi közben szunyókál, és nem kell neki fél óra, és magától alszik el.
Szia! Nálunk is ez a helyzet, most 6 hónapos és kb másfél hónapja vett nagy fordulatot a babám..azóta sem javult a helyzet, õ is max 20 perceket alszik napközben, próbáltam , hogy nem hagyom elaludni huzom egy kicsit, hogy álmosabb legyen , de csak azt értem el, hogy nyügösebb lett a fáradságtól alig tudod elaludni és ugyanugy 20 percet aludt. Sokat változnak a babák, egyre aktivabbak, kevesebbet alszanak. Bár én is kilennék békülve egy "nagy alvással" ebéd után. :)


Milyen egy napos programot ajánlanátok, ahova elmehetnék a párommal, a négy és fél hónapos és a 17 hónapos gyerekemmel? Esetleg jönne a párom 13 éves fia is.

A párom állandóan megszervezi a kis hétvégi programját a fiával, mi meg minden hétvégén itthon dekkolunk. Szeretném, ha lenne valami olyan program, ahova mindannyian elmehetnénk, és nem túl drága. A párom, amikor szóvá teszem, hogy "velünk nem is tör?dik", akkor azt mondja, hogy mert én nem találok ki közös programot. Szeretnék mostmár valamivel el?rukkolni, mert kezd zavarni, hogy én csak takarítani, f?zni, kiszolgálni vagyok itt neki(k) + nevelem a gyerekeket, de ha a szórakozásról van szó, akkor számításba sem jövünk a gyerekekkel.

Legjobb válasz: állatkert, vadaspark.

állatkert, vadaspark.
Állatkert, Csodák Palotája, piknik a természetben
Mi rokonlátogatni járunk hétvégén (vagy barátokhoz)
A kérdező hozzászólása: A párom szülei már nem élnek, az egyémekkel a párom összeveszett, mert a barátai becsapták a szüleimet. Így közösen az õ barátaihoz meg az én szüleimhez nem tudunk menni.
szia. mi legutóbb a 4 hós babánkkal a Garancsi-tónál voltunk. (Tinnye, itt forgatták az üvegtigris) szval ide mentünk. picnik. nagy pléd, napernyõ, kaja. azért jó , mert nem olyan hely , ahol egymás szájában vannak az emberek, meg is tudod ott etetni a kicsit. nagyon szép a hely, van parkoló a kocsinak, óriási rét, meg fás rész, ahol árnyék is van. sztem nagyon szupi hely. a nagyobb gyerekek is élvezhetik, tollas, séta, kacsák úsznak a horgásztóban ....
A 14 hónapos lányommal most jöttünk meg Angliából. Tehát a 17 hónapos gyerkõccel már bárhová mehettek szerintem. Állatkert, várlátogatás pl. a sümegi vár gyönyörû, erdei séta piknikkel egybekötve, cirkuszba is elvihetitek, esetleg egy lovas tanyára ott szoktak lenni kézmûves programok is. És hát itt a jó idõ és a strand szezon.

Anna, Béla, Cili és Dénes színházba megy. Jegyük a bal oldali 10. sor 1. , 2. , 3. , 4. helyére szól. Hányféle sorrendben tudtak leülni a négy helyre? Hányféleképpen tudnak leülni a négy helyre úgy, hogy Anna és Béla egymás mellett üljenek?

Legjobb válasz: Hányféle sorrendben tudtak leülni a négy helyre? Négy személy bármilyen sorrendben: 4! = 24 Hányféleképpen tudnak leülni a négy helyre úgy, hogy Anna és Béla egymás mellett üljenek? Ha Anna és Béla mindenképpen egymás mellé ül, akkor kettejüket vehetjük egy személynek, így már csak hárman vannak, tehát: 3! = 6

Hányféle sorrendben tudtak leülni a négy helyre? Négy személy bármilyen sorrendben: 4! = 24 Hányféleképpen tudnak leülni a négy helyre úgy, hogy Anna és Béla egymás mellett üljenek? Ha Anna és Béla mindenképpen egymás mellé ül, akkor kettejüket vehetjük egy személynek, így már csak hárman vannak, tehát: 3! = 6
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, nagyon sokat segítettél! Lenne még egy kérdésem: Ha 3 mappát és 2 füzetet vennénk, akkor az 34 euróba kerülne.Ha pedig két mappát és három füzetet vennénk, akkor az csak 24 euróba kerülne.Mennyibe kerül pontosan a mappa és a füzet?
3x+2y=34 2x+3y=24 oldd meg ezt az egyenletrendszert!

Ha tgx=-1 jön ki egy egyenlet végén, akkor ki kell-e számolni a III. és IV. Negyedet is? Köszönöm:$ Ha nem, akkor miért nem? :$

tgx=-1 feladatban I. negyedre kijött: -pí/4+kpí II. negyedre kijött: 5pí/4+kpí III. negyedre kijött: -5pí/4+kpí IV. negyedre kijött: 9pí/4+kpí ===>>> itt az a fura nekem, hogy ez 405°+180°, ami ugye több mint 360° és ez így elég furcsa:D

Legjobb válasz: a tangens értéke csak az I. és a III. negyedben pozitív, a II., IV. negyedben negatív mivel neked -1 a tangens értéke, ezért a II. és a IV. negyedben kell keresned a szöget

a tangens értéke csak az I. és a III. negyedben pozitív, a II., IV. negyedben negatív mivel neked -1 a tangens értéke, ezért a II. és a IV. negyedben kell keresned a szöget
A kérdező hozzászólása: bocsi, a végén 405°+k180° akart lenni :$
A kérdező hozzászólása: jaaj!!! mindegyiket csak ott kell nézni ahol pozitív? igaz?:D szóval a tangenst az 1. és a 3. negyedben?
Mivel a tangensnél nem 360fok a periódus, hanem csak 180, így nem kell szórakozni a negyedekkel. Egy megoldás van, a perriódus 180 fok, vagy pí, ha radiánban számolsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!:) )

Tegnapra voltam kiírva de semmi. Ma amikor felkeltem nagyon lent volt a pocim és ott is maradt. Délután negyed négy óta vannak fájásaim öt tíz percenként de nem olyan nagyon fájnak. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: ha rendszeres a fájás akkor menni kell, de az általában nem váltakozik 5-10 percesekre, hanem elsõre 10, majd 5, majd 3 percesek..és azért eléggé fájnak..ez jóslófájás lehet, de mondom, ha rendszerezõdik, magzatvíz folyik irány a kórház.

ha rendszeres a fájás akkor menni kell, de az általában nem váltakozik 5-10 percesekre, hanem elsõre 10, majd 5, majd 3 percesek..és azért eléggé fájnak..ez jóslófájás lehet, de mondom, ha rendszerezõdik, magzatvíz folyik irány a kórház.
A kérdező hozzászólása: Még csak annyit hogy jósló fájásaim vannak kb. három hete de 36 hetesen bent voltunk visszatartáson.Ki akart jönni a drága de visszatartották.Ez is számíthat valamit?
Szerintem ne nagyon gondolkozz azon, hogy mit tegyél. Irány a kórház! A nõvéremnek az elsõ fájástól a baba megszületéséig összesen 1, 5 óra telt el elsõ babánál! Még egy piros lámpa és a kocsiban szül meg. Neki nem voltak 15, 10, 5...perces fájásai, csak egybefüggõ fájdalom. S mindez az elsõ terhességénél!! Úgyhogy nem érdemes húzni az idõt. Sok sikert és kitartást!
Nem érzed azt, h ez az?Kételyeid vannak? Ha erre igen a válasz, akkor valószínûleg hazajöhetsz még a kh-ból.Csak a saját példámat tudom felhozni, amikor elkezdõdött, akkor tudtam, h ez az, és ebbõl szülés lesz.Meg sem fordult a fejemben, h másként is lehet. De azért a biztonság kedvéért ugorj be kh-ba, ha továbbra is jönnek, vagy hívd fel a dokidat/szülésznõdet.Õk majd megmondják mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: Az az igasság hogy azt érzem nem úgy fáj ahogy eddig éreztem kicsit jobban de még mindig nem azok a vészes fájdalmak.
Szia!Nekem ma egy hete kellett volna szülnöm.Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy eljött a napja.Egésznap fájdogált (nem nagyon, de kitartóan és másként, mint elötte).Sokat keményedtem is, de az idõt nem néztem közben.Ma is egyben vagyok sajnos, bár ma is hasonlóképp érzem magam.Azt mondják érezni fogjuk mikor kell menni.Nálunk a család izgul nagyon.Õk már többször beküldtek volna, vagy legalább a dokit hivatták volna fel.:) Bízzunk az ösztöneinkben, fõleg ha nincs messze a kórház.1 hete jöttek 12 percesek 2 órán keresztül, de az is elmúlt sajnos.Szóval ez lehet jósló is, de ha szerencséd van, akkor nem az.Könnyû gyors szülést neked.(reméljük még ma)

Ne nézzetek hülyének, de nem tudom, h a nyolcadot és a negyedet hogyan kell pengetni. Hogyan tanuljam meg?

Mindenhol írták, h pengess negyedet de nem tudom, h szól.Nem emlékszem már hogyan van a negyed , nyolcad stb.. Segítsetek.

Legjobb válasz: hát figyu.. számolj magadba vagy hangosan hogy eg-gyet-ket-tõt-hár-mat-né-gyet és ez egy egész ha negyedet akarsz akkor csak az egy-ket-hár-né-re kell pengetni,ha nyolcadot akkor mind a 8ra .. de ajánlom figyelmedbe a Tuxguitart

hát figyu.. számolj magadba vagy hangosan hogy eg-gyet-ket-tõt-hár-mat-né-gyet és ez egy egész ha negyedet akarsz akkor csak az egy-ket-hár-né-re kell pengetni, ha nyolcadot akkor mind a 8ra .. de ajánlom figyelmedbe a Tuxguitart
A kérdező hozzászólása: De ha így pengetem, nem hangzik, jól mintha semmi ritmusa nem lenne. Annyira meg szeretnék már tanulni, és sokan mondták, hogy egyedül tanulták, de nekem nem megy valamiért.
A kérdező hozzászólása: Tanulom, szépen sorban az akkordokat, de valahogy nem megy ez a pengetés :( Te hogy kezdted el?
írj pm.. azthiszem az alapokban tudok segíteni

Kedves Doktor Úr! 62 éves nő vagyok, és kb. 10 éve szedek Triaklim tablettát a klimaxos panaszaim enyhítésére. Ebből néhány évig szedtem fél tablettát az egész helyett, és kb. 5 éve negyed Triaklim tablettákkal tünetmentes vagyok. Ez a negyed tabletta fen

Kedves Doktor Úr! 62 éves nő vagyok, és kb. 10 éve szedek Triaklim tablettát a klimaxos panaszaim enyhítésére. Ebből néhány évig szedtem fél tablettát az egész helyett, és kb. 5 éve negyed Triaklim tablettákkal tünetmentes vagyok. Ez a negyed tabletta fenntartott egy bizonyos hormonszintet a szervezetemben, mert amikor próbáltam abbahagyni, a klimaxos tünetek ugyanolyan erősséggel jelentkeztek újra. Ezért ismét szedem a negyed tablettát, gondolván, hogy mivel csökkentett az adag, talán nem érvényesülnek a nem túl bíztató mellékhatások. Vajon meddig szedhetem így ezt a negyed Triaklim tablettát? Köszönöm a választ, üdvözlettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Hormontartalmú készítmény – a jelenlegi irányelvek szerint – maximum 5 évig szedhető. Ezt követően hormonmentes készítményre (pl. Remifemin plus) javasolt áttérni, a a hormonkészítmények lehetséges kockázatai miatt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Hormontartalmú készítmény – a jelenlegi irányelvek szerint – maximum 5 évig szedhető. Ezt követően hormonmentes készítményre (pl. Remifemin plus) javasolt áttérni, a a hormonkészítmények lehetséges kockázatai miatt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! 62 éves nő vagyok, és kb. 10 éve szedek Triaklim tablettát a klimaxos panaszaim enyhítésére. Ebből néhány évig szedtem fél tablettát az egész helyett, és kb. 5 éve negyed Triaklim tablettákkal tünetmentes vagyok. Ez a negyed tabletta fen

Kedves Doktor Úr! 62 éves nő vagyok, és kb. 10 éve szedek Triaklim tablettát a klimaxos panaszaim enyhítésére. Ebből néhány évig szedtem fél tablettát az egész helyett, és kb. 5 éve negyed Triaklim tablettákkal tünetmentes vagyok. Ez a negyed tabletta fenntartott egy bizonyos hormonszintet a szervezetemben, mert amikor próbáltam abbahagyni, a klimaxos tünetek ugyanolyan erősséggel jelentkeztek újra. Ezért ismét szedem a negyed tablettát, gondolván, hogy mivel csökkentett az adag, talán nem érvényesülnek a nem túl bíztató mellékhatások. Vajon meddig szedhetem így ezt a negyed Triaklim tablettát? Köszönöm a választ, üdvözlettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Hormontartalmú készítmény – a jelenlegi irányelvek szerint – maximum 5 évig szedhető. Ezt követően hormonmentes készítményre (pl. Remifemin plus) javasolt áttérni, a a hormonkészítmények lehetséges kockázatai miatt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Hormontartalmú készítmény – a jelenlegi irányelvek szerint – maximum 5 évig szedhető. Ezt követően hormonmentes készítményre (pl. Remifemin plus) javasolt áttérni, a a hormonkészítmények lehetséges kockázatai miatt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!