Találatok a következő kifejezésre: A myvipről tudom (9 db)

Hogyan töröljem magam? Van egy email cimem és nem használom már egy éve, és nem tudom a jelszavamat sem már, szeretném a myvipröl törölni magam de nem tudom mert ahhoz be kell lépjek a régi emailcimemre.

Legjobb válasz: Hàt nem tudom, mert email megvàltoztatàsnàl is küldenek levelet a régi cimre is! Nem törlöd magad, nem jelentkezel be, azt kész! Ird ki; hogy màr ne keressenek vagy valami ilyesmi!

Hàt nem tudom, mert email megvàltoztatàsnàl is küldenek levelet a régi cimre is! Nem törlöd magad, nem jelentkezel be, azt kész! Ird ki; hogy màr ne keressenek vagy valami ilyesmi!

Nem tudom magam törölni a myvipről, mert azt írja ki, hogy jóvá kell hagyni az e-mail címem?

Akár mire kattintok rá,csak azt írja ki hogy aktiváljam az e-mail címem,de az már nem él.Mindenképp törölni akarom magam.

Miért nem tudom letörölni a képeim a myvipről?

2 képet akarok letörölni a myvipr?l, de nem engedi. Rámentem a kép törlésére, de csak azt törölte ki hogy hányan nézték meg. Miért nem törli ki? El?re is köszi

Legjobb válasz: Mert éppen büntetõjogi eljárás folyik ellened.

Mert éppen büntetõjogi eljárás folyik ellened.


Hogy tudnám magam törölni a myvipről? Kiirta hogy valamit frissiteni kell kiküldték a cimre de nekem az már nincs meg!? Hogy tudom törölni magam? Hol találom meg a törlés menüt? Vagy hogy tudnám felvenni a kapcsolatot a rendszergazdával?

Legjobb válasz: Ha nincs meg az e-mail cím, és más nem hozta létre azóta, akkor újra tudod regisztrálni. Megint kiküldik a levelet, és meg is nyithatod. törlés: adatlapot megnyitod, és a bal oldali oszlop alján van "regisztráció törlése" http://myvip.com/delete.php

Ha nincs meg az e-mail cím, és más nem hozta létre azóta, akkor újra tudod regisztrálni. Megint kiküldik a levelet, és meg is nyithatod. törlés: adatlapot megnyitod, és a bal oldali oszlop alján van "regisztráció törlése" http://myvip.com/delete.php
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nekem nincs ez hogy regi törlése!ezt nem találom!
"hogy ezt végbe birjam vini hogy letörlöm magam"- ez mit jelent?
töltsd le és installáld a :FirePasswordWiever progit. a valaha is használt összes jelszót felfedi a gépen. ha nem volt újrahúzva... ha tudsz angolul..

A myvipről hogyan tudom letölteni az ismerőseim videóját? (Magán videókat amit fölraknak)

Legjobb válasz: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006 Ez egy Firefox-plugin, amivel bármiféle Youtube- vagy más flashvideót le tudsz tölteni FLV formátumban egy kattintással. Utána a media-convert.com oldalon átkonvertálhatod a neked tetszõ formátumba, pl divx.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006 Ez egy Firefox-plugin, amivel bármiféle Youtube- vagy más flashvideót le tudsz tölteni FLV formátumban egy kattintással. Utána a media-convert.com oldalon átkonvertálhatod a neked tetszõ formátumba, pl divx.
Programmal: http://www.realplayer.com Meg le lehet tölteni úgy is, hogy a forráskódba turkálgatsz, de ezt inkább nem írom le.

Hogy töröljem magam myvipről, ha a hozzá tartozó e-mail címre már nem tudok belépni?

Írtam myvp Áginak egy levelet, hogy szeretném törölni magam és hogy ilyenkor mit kell csinálni kb. 2 hónapja, de nem írt vissza.

Legjobb válasz: Csinálj olyanokat amiért letiltanának egy idõ után. Az adminokat szid meg ilyesmi jobbat nem tudok xD

Csinálj olyanokat amiért letiltanának egy idõ után. Az adminokat szid meg ilyesmi jobbat nem tudok xD
Regisztrálj egy új e-mail címet, majd írj a MyVIP-nek, hogy meg akarod változtatni az e-mail címed. Adj bizonyítékot, hogy Te vagy az, pl.: szkenneld be a személyid. Nekem válaszoltak erre. Üdv!

Hogy töröljem magam myvipről, ha a hozzá tartozó e-mail címre már nem tudok belépni?

Írtam myvp Áginak egy levelet, hogy szeretném törölni magam és hogy ilyenkor mit kell csinálni kb. 2 hónapja, de nem írt vissza.

Legjobb válasz: Email címet nem tudsz módosítani?

Email címet nem tudsz módosítani?
A kérdező hozzászólása: Nem, mert ahhoz is kéne az az e-mail cím. "Az e-mail cím megváltoztatása jelenleg nem lehetséges. Ha módosítani szeretnéd, írj nekünk egy e-mailt ezzel kapcsolatban a jelenlegi e-mail címedrõl!" :/
Évekkel ezelõtt töröltem regizésemet, mégis kapok leveleket, a Google is kidob! Ugyanez van a hi5-nél is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!