Találatok a következő kifejezésre: A mustármag a pattanásokra (2 db)

Mennyire eredményes a fehér mustármag a pattanásokra?

Használta már valaki??Mennyi id? amíg hat??Írjatok le légyszi mindent róla amit tudtok!!Köszönöm szépen!!

Legjobb válasz: Én nem próbáltam,de van aki írta, hogy nem használt semmit! Pattanás ellen használj heti 1szer (szigorúan) arcradírt és ne tusfürdõvel most az arcod,hanem sima szappannal, de van direkt erre a célra szappan. Arckrémet használj, ha zsíros a bõröd csak éjszakára reggel tonikkal tisztíts. Én a fogkrémet használtam patik ellen...van hogy leszárítja, de bõrgyógyász által felírt patikában kikevert cuccok is jók szoktak lenni.

Én nem próbáltam, de van aki írta, hogy nem használt semmit! Pattanás ellen használj heti 1szer (szigorúan) arcradírt és ne tusfürdõvel most az arcod, hanem sima szappannal, de van direkt erre a célra szappan. Arckrémet használj, ha zsíros a bõröd csak éjszakára reggel tonikkal tisztíts. Én a fogkrémet használtam patik ellen...van hogy leszárítja, de bõrgyógyász által felírt patikában kikevert cuccok is jók szoktak lenni.

A mustármag jó a pattanásokra?

Legjobb válasz: Külsõleg? Ha pépesíted és rákened, akkor nem tudom mi lesz. De ha nagy mennyiségben megeszed, akkor hasmenésed lesz. Nagyon. xD Nem ajánlom. Üdv. U.i.: Használj kozmetikai termékeket, azok le vannak tesztelve. Orvoshoz is elmehetnél, hogy kikérd a véleményét.

Külsõleg? Ha pépesíted és rákened, akkor nem tudom mi lesz. De ha nagy mennyiségben megeszed, akkor hasmenésed lesz. Nagyon. xD Nem ajánlom. Üdv. U.i.: Használj kozmetikai termékeket, azok le vannak tesztelve. Orvoshoz is elmehetnél, hogy kikérd a véleményét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!