Találatok a következő kifejezésre: A munkahelyemen hogy terhes vagyok. Csak (1 db)

A munkahelyemen gyanítják hogy terhes vagyok. Csak akkor akarom elmondani amikor kapok kiskönyvet. Addig tagadjam?

Nem akarom addig elmondani amíg nem lesz kiskönyvem, most 6 hetes vagyok. Már többen mondták hogy sápadt vagyok hetek óta, most ráadásul elkezd?dött a hányigner/hányás is. Hét végén megyek orvoshoz, akkor már ad kiskönyvet? Múlt héten nem adott még, mert még nem volt szívhang.

Legjobb válasz: Szia! Kitérõ választ adhatsz, én pl. azt mondtam, amikor nagyon hánytam, hogy összeszdtem valamit. Én meg szerettem volna õrizni a 'titkot' a 12. hétig, de volt tanítványom, aki rákérdezett, hogy babát várok -e, s nem bírtam letagadni. A kiskönyvet amúgy én a védõnõmtõl kaptam, s mástól is ezt hallottam. Ide akkor tudsz menni, ha a nõgyógászod ad egy leletet a terhességrõl.

Szia! Kitérõ választ adhatsz, én pl. azt mondtam, amikor nagyon hánytam, hogy összeszdtem valamit. Én meg szerettem volna õrizni a 'titkot' a 12. hétig, de volt tanítványom, aki rákérdezett, hogy babát várok -e, s nem bírtam letagadni. A kiskönyvet amúgy én a védõnõmtõl kaptam, s mástól is ezt hallottam. Ide akkor tudsz menni, ha a nõgyógászod ad egy leletet a terhességrõl.
szia gratulálok a védõnõ állítja ki a kiskönyvet, arra a papírra amit az orvos ad. szerintem még ne áruld el, hivatkozhatsz most a frontokra is, hogy megvisel stb... én mondjuk hányásig fejfájós vagyok, ezt tudták is, így nem csodálkoztak semmin se. 35hetes kismama, sok boldogságot
2.válaszoló vagyok. ha már mész védõnõhöz biztos ad kiskönyvet is.
szerintem várd meg a kiskönyved, és nem árt ha beszélsz egy jó ügyvéddel, munkaügyi szakértõvel. Én is megvártam a kiskönyvem, de kénytelen voltam betegszabira menni, ki akarnak rúgni mert terhes vagyok! Perrel fenyegetnek és hasonlók. Ilyen világot élünk sajna. Sok szerencsét! - egy 15 hetes bébiváró
A kérdező hozzászólása: köszönöm! jövõ héten megyek védõnõhöz is, akkor ez lehet hogy addigra meglesz oldva? :) jó lenne...
A kérdező hozzászólása: UTOLSÓ VÁLASZOLÓNAK: ha van kiskönyved akkor nem rúghatnak ki, védett vagy! ezért gondoltam hogy megvárom a kiskönyvet.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez előtej lehetett?

Nemrégiben olvastam itt,hogy valaki megnyomkodta a mellét,mellbimbóját és jött neki belőle előtej,hát most kipróbáltam én is :D Megnyomkodtam,és fehér színű valami jött ki belőlük,mind a kettőből 4-5 helyen,és ilyen csúszós volt :D Bocsánat, nem tudom máshogy leírni. Előtej lehetett?
28+5 hkm

7

7 hetes terhesen milyen tünetetek volt?

12

Novemberre kiírt kismamák hogy vagytok?

Sziasztok! Én nov 8-ra vagyok kiírva!Még nem nagyon érzek semmit a hasam sincs még lent! Első baba és kislány!
Ti hogy vagytok?
Mennyi van még hátra?

8

Mitől fájhat, görcsölhet a hasam 7 hetes terhes?

Bal oldalt görcsöl a hasam, mint mikor menstruálok... mitől lehet ez?

5

Szerintetek fiús vagy lányos pocak? Hány hetes?

http://kepfeltoltes.hu/view/131027/IMG_20131027_141519_www.k..

22

12 hetesen milyen vizsgálat az AFP? Vért vesznek vagy ultrahang? Ha ultrahang az hüvelyi vagy hasi? Éhgyomorral kell menni?

13

Szerintetek kis fiús pocak vagy kis lányos?

[url=A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=

2

Megmaradhat a babám?

Sziasztok! 7 hetes kismama vagyok, volt 2 vetélésem . 4 hetesen elmentem a dokihoz gyógyszert íratni, hogy megmaradjon a baba. Utrogestánt szedek 3*1-et , eddig minden ok volt, de tegnap óta pecsételek barnás pirosas... Nagyon aggódom. Járt már így valaki és mi lett a vége? Holnap tudok elmenni dokihoz.

29

Császárosok! Császár után csak hálóinget vagy kismama pizsamát is fel tudtatok venni?

5

Nyári babának milyen kocsi? Milyen ruha?

Lányom téli, egyértelmű volt hogy téliesíthető kocsi, vastag ruhák. De nyári babának? Kórházból mibe kell kihozni?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!