Találatok a következő kifejezésre: A munkahelyemen éve nap mint nap (2 db)

A munkahelyemen kb.2 éve nap mint nap etettem 1 cicalányt. Nagyon jól összeszoktunk, gondoltam hazahozom. Ahogy hazaértünk kiszaladt az udvarra és elment... Látom e még?

Már 5 napja oda van,kerestem az erd?ben is,hátha megérzi a szagom....vagy hülyeség?Esetleg visszamegy oda ahonnan elhoztam?Bár 50km-re van..Teljesen tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Elõfordulhat hogy visszamehet.Lehetséges.Egyszer a nõvérem járt így.A férje elvitte a macskát több kilométerre az anyjához egy másik városba.Másnap az anyja telefonált hogy a macska elszököt.Erre pár héttel rá a macska már megint a nõvéremnél kötött ki.Egy kicsit mindannyian kiakadtunk hogy hogy tudott több kilométert gyalogolni és komoly hogy visszasétált a nõvéremhez.Szoval lehet hogy elõkerül a macsek,de ha nem akkor valószínûleg valaki már befogadta.De nem hiszem hogy olyan messze lenne lehet hogy csak a szomszédságban bújt el mivel a lánymacskák nem azok a csavargós fajták.Ha véletlenül ráakadsz.Csukd be a lakásba hgy lenyugodjon.Ha megszokja a lakást akkor majd szép fokozatosan kiengedheted az udvarra akkor már tuti nem fog elmenni.

Elõfordulhat hogy visszamehet.Lehetséges.Egyszer a nõvérem járt így.A férje elvitte a macskát több kilométerre az anyjához egy másik városba.Másnap az anyja telefonált hogy a macska elszököt.Erre pár héttel rá a macska már megint a nõvéremnél kötött ki.Egy kicsit mindannyian kiakadtunk hogy hogy tudott több kilométert gyalogolni és komoly hogy visszasétált a nõvéremhez.Szoval lehet hogy elõkerül a macsek, de ha nem akkor valószínûleg valaki már befogadta.De nem hiszem hogy olyan messze lenne lehet hogy csak a szomszédságban bújt el mivel a lánymacskák nem azok a csavargós fajták.Ha véletlenül ráakadsz.Csukd be a lakásba hgy lenyugodjon.Ha megszokja a lakást akkor majd szép fokozatosan kiengedheted az udvarra akkor már tuti nem fog elmenni.
Ha nem kezdik el etetni máhol még nem reménytelen, mindennaprakj ki egy kevés ennivalót, a mi macskáink így kerültek hozzánk, egy olt az éelre jött egy ujjabb, annak kölykei lettek... De nyugi macskafarmod azzért em lesz de talán a te kis négylábú barátnõd visszajön...
Az egy felnõtt cica volt, gazda nélkül, így a helyhez ragaszkodott. A macskák általában nagyon kötõdnek helyhez, fõleg, ha nincsenek szoktatva. Nagyon felzaklattad. Vissza nem hiszem hogy menne, nem az az otthona, de a munkahelyeden van rá esély, hogy felbukkan majd ismét.
Amíg írni sem tudsz, nem csoda, hogy nem akar segíteni -.-
Ilyen fogalmazással n se vennélek fel a cégemhez.
A kérdező hozzászólása: Kötekedõk kíméljenek ha lehet...
Egy alkalmazott, ha minimálbérre van bejelentve, akkor havi átlag 180.000 ft-ba kerül a cégnek.(ergo 64.000 ft-ot kap kézhez, és kétszer annyi járulék, adó, eü.járulékot kell utána fizetni...)Gondolj bele, ha magasabb bérre van bejelentve, akkor több mint havi 180ezret kell utána perkálni.... pl 4órásba bejelentve 35ezer a bér, és még 75000 kb a járulékok...az havi 100.000 egy alkalmazott után! Szerintem a pénz inkább az oka, hogy a párod nem alkalmazna téged...Ne aggódj.
Ne sertodj meg, de nem tudunk nem bele kotni, hisz alig ertjuk, hogy mire vagy kivancsi. Mielott elkuldod a kerdest, at szoktad olvasni, hogy mit gepeltel be? Mert lehet hogy a fejecskedben ertelmesnek tunt, de nekunk igy idegeneknek fogalmunk sincs, hogy megis mi a jofenere vagy kivancsi. En tenyleg segito szandekkal jarok ide, de amikor nem ertem, hogy az illeto mit szeretne, akkor nem tudom mivel lehetne rajta segiteni. Szoval fuss neki annak a mondatnak megegyszer!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! Ha már a helyesírásnál tartunk, az "n" nem egy szó:) Kedves Második Válaszoló! Sajnos nem a pénzrõl van szó. Bárkit inkább foglalkoztatna. büszkeség... én meg szépen lassan megyek tönkre
A kérdező hozzászólása: Rendben:) Egy kis boltról van szó, ahol én voltam az alkalmazott évekig. Kisebb-nagyobb problémák adódtak, de ez ha kapcsolatban is van az ember elõfordul. Sajnos mindig a munka rovására. Megbeszéltük, (túl hirtelen) hogy én munkát keresek, amit találtam is, de nem érzem jól magam, vissza mennék oda, õ pedig az ellenkezõjét szeretné. Az én napjaim így nem a legjobbak és ez õt nem érdekli egyáltalán. (szeret..) Ezen kívül másokkal engedékenyebb mint velem volt. Lehet, hogy ez még jobban zavar.
Te keverni akarod az üzletet a kapcsolatoddal.Õ meg nem akarja keverni az üzletet a kapcsolatával.Neki van igaza.
A kérdező hozzászólása: Igen lehet, csak távolodunk egymástól egyre kevesebbet is találkozunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!