Találatok a következő kifejezésre: A multkor a barátommal (88 db)

Nem lazultál el, gondolom tiszta ideg vagy közben.
A kérdező hozzászólása: Nem, egyáltan nem voltam az... :P
UJJ = fõnév, ami a kezeden van (ragozás: UJJAL, UJJAT, UJJAK, UJJÁVAL, stb) ÚJ = melléknév, a régi ellentétje
*ellentettje
talán ha nem lábbal csinálta volna nem fájna :D

A bebukott a barátnõm ( élettársam ) a múltjával, exekkel, társkeresõ oldalakról itt maradt " barátokkal' kidobtam es most en vagyok a Sz. R fafejû es a legnagyobb csalódás az életében. Ti is így gondolnátok?

A laptopján vagy kétszáz kep a cunusárol, farkincajrol, a néha beszélünk exei kb hetente 4-5 szor bálycsevegnek vele, ráadásul ezekrõl minden hülyeséget ki dumált nekem ( hogy ki élvezett bele, melyik jutott be a kipufogóba stb stb ) a viberen egy halom cyber sex beszelgetés, es sorolhatnám a dolgait amit két hónapig takargatott, mikor kiderült letagadott mindent, sõt en lettem a balfék hogy ilyesmivel gyanúsítgatom. De a sok bizonyíték megtörte es abban maradtunk hogy rendet csinál maga körül. Olyan jól sikerult hogy ( két honapja volt ez a balhé ) pénteken en küldtem el a bõ tíz evvel fiatalabb chatsexes pöch mutogató fiúcskáját az anyjába mert azt azert nem sikerult megoldani hogy le akadjon rola. Szombaton meg a párom mert elegem lett az egészbõl.... Erre most en vagyok a szemét, az akit a legjobban szeret a világon es csalódott bennem meg az egész emberiségben..

Legjobb válasz: Hogy derültek ki pontosan ezek? Turkáltál a laptopjában? Én biztos nem nézegettem volna végig ezeket, sanszos, hogy már a felénél elhánytam volna magam...

Hogy derültek ki pontosan ezek? Turkáltál a laptopjában? Én biztos nem nézegettem volna végig ezeket, sanszos, hogy már a felénél elhánytam volna magam...
Az én exem is tagadott mindent amikor lebukott. Sok fiúval kavargatott és közbe a szemembe hazudott. El is küldtem az anyjába. Te se érezd magad szar embernek, nem tettél semmi rosszat. Megérdemli a szajha.
A kérdező hozzászólása: #10 es Bocs telo hülye autocorrektorral plus vezetek közben :)
Szerintem igazad volt, de próbálj már kicsit értelmesebben írni.
A kérdező hozzászólása: Nem volt mit letisztazni mert fel sem merült ilyen kérdés. Szociális területen vezetõ beosztásban dolgozó 1-3 eves gyerekek, mellette fõiskolán tanít es sérült gyerekek rehabilitaciojával foglalkozik. Mielõtt ossze jöttünk mindketten sokat meseltunk egymásnak magunkról ... No ezek a dolgok kimaradtak a " medébõl " viszont megtudtam hogy ilyen egy normális, kedves, szorgalmas, lojális, morális es a bibliában különbet nem találsz földre szállt angyal... En meg benyaltam az egészet, es két hónap alatt semmi jelet nem láttam az ellenkezõjének annyira kutakodtam a dolgaiban kvázi vakon meg bíztam benne .
Ez durva. Szerintem mást nem is tehettél volna, mint hogy szakítasz vele. Nem vagy ezért rossz. Miért kéne ezt eltûrnöd? Én nem küldözgetnék senkinek sem képet semmimrõl (akkor sem, ha épp nincs barátom). Sose lehet tudni, hol fog visszaköszönni évek múlva :) Fõleg egy tanárnál! :S Kissé szexfüggõ lehet a nõ.
"...a bõ tíz evvel fiatalabb chatsexes pöch mutogató fiúcskáját ..." Azt hiszem nem ismertétek meg egymást igazán mielött élettérsak lettetek. Melyikötöknek milyen a stilusa, elképzelése, elvárásai. Mi fér bele egy kapcsolatba. Miért nem tisztáztátok sokkal elöbb???? Igy tényleg lehet, hogy ö a te szemedben egy ocska rib.. te meg az ö szemében egy sz.... alak vagy aki csak csalodást okozott. Mindkettötöknek lehet igaza!!!!!!
Ne is erdekeljen, hogy o minek tart es kiben csalodott. Orulj, hogy megszabadultal tole.
Nem te vagy a [email protected] ember, neki fáj az, hogy igazad van.Egy ilyen nõért nem kár.
Ismerõs helyzet, hasonlóan jártam én is. Amikor pedig szembesítettem az exemet a dolgokkal, akkor még én voltam a szemétláda, hogy miért turkálok a személyes dolgai között... Kimagyarázta magát, orrba szájba megcsalt utána is, szünetet kért, másnap már lefeküdt egy kannal, én megtudtam, elküldtem a kruva anyjába és szakítottam vele. Nem te vagy a hülye, nagyon igazad van. Én konkrétan az ilyen dolgok miatt úgy kiábrándultam a nõkbõl, hogy bárcsak lennék inkább aszexuális...
A kérdező hozzászólása: #1-es A sulibol ahol tanít rám irt az egyik diákja hogy a tanárnõ meg a barátja mit csinál .... Akkor utana néztem ( ennyit ér egy Windows belépési jelszó ) mondjuk az en gépemre nem kellett ilyen...
Nem vagy sz.r ember, csupán "csak" igazad van. Neki meg most nagyon, de nagyon fáj az igazság. Ettõl csak jobbat találhatsz, ne búslakodj rajta sokáig.
"ráadásul ezekrõl minden hülyeséget ki dumált nekem ( hogy ki élvezett bele, melyik jutott be a kipufogóba stb stb )" Már ez bõven elég indok. Nem te vagy a hülye. Hányinger lehet az egész nõ...hogy nem százas, az fix.
Nem nem vagy szar ember.. Ilyen után én is kidobtam volna.
Tényleg bal(szopjonleacenzor)fasz vagy. Én 20 perc után agyonütöttem volna.

Múltkor a barátommal pettingeltünk mert nem volt nálunk gumi, de nem bírta ki és mégis betette, gondolom megszokásból, kb 1-2 lökés volt aztán ki is vette. Van rá esély hogy valami gondom lesz belõle? 16 L

Legjobb válasz: Amikre van esélyed: fertõzés, gomba, terhesség az elõváladéktól. Aztán vagy igen, vagy nem, de 100%-ban egyiket se lehet kizárni.

Amikre van esélyed: fertõzés, gomba, terhesség az elõváladéktól. Aztán vagy igen, vagy nem, de 100%-ban egyiket se lehet kizárni.
egy nyomorék a pasid, aki még gumit s tud venni nem kell cifrázni a dolgot, de ti lányok erre izgultok
Nyugi, nem lesz semmi. De ha akarsz, vehetsz tesztet (10-14 nap után mutatja csak ki, úgyh ha tegnapi a sztori, várj még 2 hetet). Vagy figyeld, megjön-e a következõ De ne stresszeld túl, mert akkor akár ki is maradhat egy (a stressz miatt!), és abba belebolondulsz :) ))
persze, könnyû a másikat lenyomorékozni.. omg.. utolsó, na mondom én is h nem lesz semmi, de a vészmadarak pánikolnak:D
#15: igen, lehet látni, de amikor benned van, nehezen veszi észre.
de mindegy is, mert az elõváladékban nagyon-nagyon ritkán van spermium, ami életképes lenne... hiszen ha peteéréskor, beleélvezéssel is csak 2o % van a terhességre, akkor nem termékeny napokon, 2 lökés, elõváladék... ahh, ugyan már
Ja.. barántõmnek is ezt mondták. Hogy elõváladéktól nem lehet terhes. Hitt nekik, nem vett be esemény utánit, most lesz 2 éves a kislánya, mert elvetetni nem volt szíve. Bár õ már nem tini volt. Miért kell felelõtlenül szexelni? ebbõl látszik hogy agyilag még nem vagytok rá érettek.
a 72 órás tablettát az orvos akkor, és csakis akkor írja fel, ha peteérés napján volt a baleset.. de ha nem ment el benne, akkor fel sem írja! legalábbis az én orvosom! mert ez így a normális... a barátnõd pasija béna volt, ennyi, mert ugye jobb azt hazudni, h elõváladék meg stb, mint h nem tudta idõben kivenni... vannak termékenyebb, és terméketlenebb emberek.. a kérdezõnek éppen akkor múlt el, tehát nem volt termékeny napjaiban.
Van.
"Nem volt elõváladéka" Miért õ a fülén üríti?
nem érzi, hogy volt-e elõváladéka, és olyan nincs, hogy megszokásból betette.. Ne legyél naiv :)
Nézhetitek a babakelengyét.
mondjuk az én pasimnak sincs elõváladéka.. egyszerûen nincs neki, míg az exemnek pl rengeteg volt.. azért ezt lehet látni
"azt mondta h nem volt elõváladéka se" Mert szerinted ezt érzi, amikor a p*ncidban van a farka? Elárulom: nem lehet érezni az elõváladékot. Egyelõre nyugodj meg, roppant kicsi a valószínûsége, de nem nulla! De minden esetre azért a jövõben ne csináljatok belõle rendszert! Tényleg van olyan lány ismerõsöm, aki terhes lett a "csak kicsit tette be" dologtól.
A kérdező hozzászólása: teljesen igazad van.. köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: azt mondta h nem volt elõváladéka se, de én azért aggódok
Bele élvezett a pi.csádba?
Mi lesz a kicsi neve? Ha teherbe estek, ugyanilyen magabiztosan, ahogy beléd tette, az apaságot is elvállalná?
ne vicceljetek már, a kicsi neve?? 1-2 lökéstõl senki se lett még terhes..
#5: igen, én is ismerek olyat, aki ezt hajtogatta állandóan. Tavaly volt abortusza. Attól, mert valaminek kicsi a valószínûsége, még nem nulla.
A kérdező hozzászólása: kérlek komoly válaszokat adjatok mert nagyon félek ...
Tuti, hogy nem ment el benned? Vagyis mikor kivette láttad, hogy utána elment? Ha nem ment el benned, akkor nem túl nagy az esélye a terhességnek, de azért elõfordulhat...
A kérdező hozzászólása: ezer százalék hogy nem ment el, és gondolom õ is megmondta volna, meg már ismerem hogy milyen olyankor és most tuti nem olyan volt. és tényleg max 3 másodperc volt az egész.
akkor az a vki állandóan így csinálta, és extratermékeny lehetett.. de 1-2 lökés, komolyan már.. peteéréskor is 2o % csak az esély......
A kérdező hozzászólása: egyébként nem tudom mennyire igaz de úgy hallottam hogy menstruációi szakaszok közelében nem nagy rá az esély, és nekem pont aznap múlt el..
akkor meg tuti nem leszel terhes.. azért nem olyan könnyû az. szeretik ijesztgetni a tiniket... DE: ezt kell is, mert nagyon sokan nagyon felelõtlenek!!!!! én személy szerint nem is engedném a szexet 16 évesen, és hogy miért: mert ahogy te is írtad, hallottad, hogy mensi környékén, blablablabla..... na most, ha te szexelsz, akkor ez elõfeltételezi(vagyis kellene, h elõfeltételezze), h ismered a tested, a ciklusaidat, tisztában vagy a termékeny-terméketlen napok fogalmával.. de nem vagy, tehát olvasgass még utána.
"a 72 órás tablettát az orvos akkor, és csakis akkor írja fel, ha peteérés napján volt a baleset.. de ha nem ment el benne, akkor fel sem írja!" Elég nagy baj, mert van olyan, hogy spontán peteérés, meg aztán ott van az is, ha valakinek egyszer 30 napos a ciklusa, aztán 35, akkor honnan tudja, hogy melyik nap volt pontosan a peteérése. Meg egy csomó más dolog... Csak egyszer kell benéznie egy ilyet... akkor mi lesz? Majd õ vállalja a felelõsséget? Küldi a "gyerektartást"?! Bár szeretném azt gondolni, hogy ezt a kijelentést inkább csak eltúloztad...

Az új osztályomban van egy srác, aki észrevettem, hogy lesi minden szavamat. Ezt abból gondolom, hogy múltkor a barátaimmal beszélgettünk (ő is az), és nem figyelt másokra annyira, mint rám. Ez mit jelent?

Folyton engem nézett. Szerintetek tetszek neki?

Legjobb válasz: Te sem vagy iskolában.... Lehet csak a mákot nézte a fogad között. XD Amúgy meg erre csak õ tud válaszolni, tõlünk ne várj választ, nem ismerjük egyikõtöket sem.

Te sem vagy iskolában.... Lehet csak a mákot nézte a fogad között. XD Amúgy meg erre csak õ tud válaszolni, tõlünk ne várj választ, nem ismerjük egyikõtöket sem.
biztos attól félt ha visszakérdezed tõle amit mondtál, akkor nem tudja majd visszamondani aztán megvered xÐ

A barátság már csak a múlté? A mai kapcsolatok haszonelvűek? Szeretnék barátokat, de nem haszonelv alapján. Hogyan?

Elértem azt, hogy mára teljesen egyedül maradtam... Az eddig barátnak hitt személyek szépen elpártoltak, miután nem az elvárásaiknak megfelel?en ugrottam, hogy segítsek.

Legjobb válasz: Ja, és már 30 felé járok, nem tiniként szomorkodok...

A kérdező hozzászólása: Ja, és már 30 felé járok, nem tiniként szomorkodok...
Az abaj, hogy tipikusan olyan "bezzeg az én idõmben" gondolkodásod van. Mégis mitõl lenne a múlté a barátság? Az emberek nem jobban haszonelvûek, mint régen. Ami a "barátaidat illeti": vannak emberek, akiket egyszerûen nem érdeklik nagyon másokl. Igazából a legtöbb ember ilyen, és a maguk. Másrészrõl pedig nagyon magas mérvét állítottál Te is a barátaidnak, és Te már nem is vagy rájuk kíváncsi, mert nem felelnek meg teljesen az elvárásaidnak. Ez van, senki sem tökéletes. Én a mértékeletességet ajánlanám (néha engedni, néha elvárni), de ha nem tudsz lejjebb adni ebbõl, akkor keress még tovább.
Mintha a magamról írt sorokat olvastam volna. Komolyan! Minden egyes szavával egyetértek. Azt tapasztaltad, hogy nyújtod a kisujjad és akkor kapsz észbe, mikor már a karodat is elvették? Te egy maximálisan segítõkész ember vagy, csak besokalltál. A buta emberek használják ki a másikat, azok, akik semmit nem tudnak megoldani egyedül. Én úgy vagyok vele, hogy köszönöm szépen, de ilyen érdekbarátságok nem kellenek. Találtam magamnak kreatív elfoglaltságot, elvagyok, nem mondom, hogy néha nem rossz.... de legalább a lelki békémet így fenn tudom tartani. Ne depizz be, menj a szabadba és keress új ismeretségeket, de már nyitott szemmel járj!
Tökéletesen megértem a problémádat, de hidd el, ha az ember kitartóan keresgél, talál még rendes embereket! Ugyanakkor azt én is problémaként látom, hogy egy bizonyos kor felett nehezebb szorosabb baráti kapcsolatokat ápolni. Pl. van olyan tényleg jó barátnõm, akirõl tudom, hogy csak nehezen tud idõt szakítani, munka, család mellett, pedig vele nagyon jól meglennénk. Azt viszont én is megtapasztaltam, mikor két olyan ember is volt a mikrokörnyezetemben, akik szintén, csak valami haszon miatt keresték, illetve tartották velem a kapcsolatot.. leépítésüket én is hasonlóképp éltem meg, hogy "jobb így. Így kellett lennie, most mégis olyan, mintha egy közeli barátom se lenne". Szerintem kezdj, valami hobbiba, sportba.. én ott találtam jó barátokra. Mert legalább van ami összeköt, és rendszeresen is találkozunk.
Figyelj, 30 felé jársz igaz? Én 15 éves koromban átéltem ezt és onnantól tudom is, most 17 vagyok, gyakorlatilag 0 élõ életbéli baráttal, neten beszélek ezzel-azzal, de élõben semmi komolyabb barát, aki akár eljönne hozzám vagy én hozzá. Akikkel legutoljára kapcsolatot teremtettem, azok is lányok voltak. Viszont amit érdekes kérdésnek tartok az az, hogy akik csak érdekbõl barátkoznak, nekik nincs szükségük igazira? Mert szerintem biztosan van, sõt van is nekik... Ti hogy gondoljátok?

A barátnõmmel 1 éve vagyunk együtt. Õszintének tûnik a múltjával kapcsolatban és engem ez egy mérték után nagyon elkezdett zavarni. Hogyan tudnám elfogadni magamnak a múltját?

Olyanokat mesélt, hogy hány fiúval volt, meg camsexelt stb. Engem az utóbbi dolog zavar a legjobban. Mit kezdjek ezzel a dologgal? Undorító módon megnéztem neki a facebook üzeneteit de semmi nyoma annak hogy most csinálná vagy hogy megcsalna vagy bármi ehhez hasonló. A kapcsolatunk is kiegyensúlyozott és boldog. Csupán a múltja zavar nagyon. Igaz, Õ is bánja. De én nem tudom túltenni magam. Bocsi ha esetleg zavarosan fogalmaztam, de valamennyire idegbõl írtam ki magamból ezeket a sorokat. 18 éves.

Legjobb válasz: A múltja elõtted volt. ÉS a múltjával együtt kell elfogadnod, vagy sehogyan. Egyébként mást nem is tehetsz

A múltja elõtted volt. ÉS a múltjával együtt kell elfogadnod, vagy sehogyan. Egyébként mást nem is tehetsz
A múltján már nem tudsz változtatni, ahogyan õ sem. Azt írod, bánja - képzeld el, neki milyen küzdelem lehet elfogadnia önmagát, és túltennie magát a hibáján! Megbánta, amit tett, bizonyára te is követtél el életedben olyan dolgokat, amiket ha tehetnéd, ma már máshogyan csinálnál. Azzal törõdj, milyen ember õ most, milyen a kapcsolatotok, hiszen ez számít igazán.
A múltjával csak annyiban érdemes foglalkozni, hogy jobban megismerd a személyiségét. Milyen személyiség képe rajzolódik ki? Vajon folytathatja-e azt az életmenetet, ami a múltjában már szerepelt.
Ha õ is bánja, akkor valószínûleg ez egy olyan hiba volt az életében, amit többször nem fog elkövetni. Kamaszkorunkban sokan csinálunk butaságokat, kipróbálunk dolgokat, kíváncsiságból, vagy hagyjuk, hogy mások belevigyenek. Mire felnövünk, jó esetben tanulunk ezekbõl a dolgokból. Nézd úgy, hogy õ elõtted már túlesett az "éljük ki magunkat, próbáljunk ki dolgokat" legvadabb szakaszán, ami a számodra csak jó lehet, hiszen mindezek után, õ is felnõtt, megérett, és téged választott egy tartós párkapcsolatra partneréül. Vagyis valami olyat nagyon meg tudsz adni neki, amit a korábbiak biztos, hogy nem.
milyen jogon nézel bele az üzeneteibe???? miért nem bízol benne? na éééés? 16 évesen én is ezzel szórakoztam, h más pasik farkát bámultam cam-ban.... és?:D most akkor mi van?:D ne viccelj már, nõjj fel!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. A mai napom ezzel ment el hogy nyugtatgattam magam. Én sem voltam tökéletes ez tény és való. De más dolog több pendrive-ot beledugni egy USB csatiba vagy egy pendrive-ot több USB-be... Amikor a 4. kommentelõ hozzászólását olvastam akkor hagytam fel teljes nyugalommal ezzel a bolhából elefántot felfogásomat. Egyébként igen, szégyellem magam hogy beleolvastam a személyes dolgaiba, soha többé nem teszem, igaz csak egyszer tettem meg de ez nem mentség. Köszönöm a válaszaitokat!

Ha kölcsön adja a barátom a bf3 telepítőlemezt és feltelepítem akkor lesz multim?

Legjobb válasz: Nem hogy multi, de szerintem még single se. Battlefield 3-hoz Origin program és a hozzá tartozó felhasználói fiók szükséges, hogy játszhass vele.

Nem hogy multi, de szerintem még single se. Battlefield 3-hoz Origin program és a hozzá tartozó felhasználói fiók szükséges, hogy játszhass vele.
A kérdező hozzászólása: Ba**meg.és ha megadja?vagy hogy csináljam?
Ha az Origin fiókját adja meg, akkor mindenéhez hozzáférsz, ami BF3. Onnan le is töltheted a játékot, nem is szükséges a DVD. Különben is a telepítéshez is az Origin szükséges, szóval még az sem menne.
Originem nincs, de ha úgy mûködik mint a Steam (és miért ne mûködne úgy), akkor egyszerre kizárólag egy helyrõl lehet bejelentkezni vele. Ez nem túl nagy gond, ha azon is van offline kapcsolat, de multihoz online kell lenni. Én senkinek nem adnám kölcsön a Steam fiókomat.
Vedd meg b*zdmeg! Ne legyél már ingyenélõ!
Vágd fejen egy lapáttal!!! :)
Hagyd el, nem vicc.Máshogy nem fogja megérteni, hogy mit veszíthet.Talán ez ad neki akkora pofont, hogy ne a múltban éljen.
Tuti magából indúl ki, teremtsd le emiatt, vagy ha nem akkor önértékelési zavara van! Az ilyen típusú emberek általában , fölényesek zsarnokoskodók. Az sem kizárt, hogy õ most is csal téged , és csak ködösít, meg terel!!
Ez az önbizalomhiány jele. Amúgy szerintem is jobb lenne elhagyni, mert az ilyen beteges féltékenykedõk nem tudnak megváltozni soha
A kérdező hozzászólása: köszi.de a lapátos dolgon kivül mindent megcsináltam.kidobtam de felhivott hogy megváltozik ....soha nem jött össze a szakitás nagyon szeretm ennek ellenére...
Hát én is pont ezeket tanácsolnám és ezen a véleményen vagyok mint az elõttem szólók.

A múltkor írtam sms-t a volt barátom, hogy van-e kedve összefutni. Visszahívott, es furcsán viselkedett, miért? (tovább lent! )

én sms-t írtam neki, õ erre felhívott (sose szokott sms-re felhívni), azzal az ürüggyel vagy okkal, hogy ki vagyok. privát számon hívott. lehetséges, hogy nem jelezte volna ki a számomat neki? (akkor nem tudott volna felhívni. ismeretlen számot nem lehet felhívni, csak olyat, ha ki van írva.) vagy kijelezte, de csak a számot és nem a nevemet, ami azt jelenti, hogy kitörölt? (szoktam neki írni néha, minek törölt volna ki? ha akarna, ezzel még nem tudna letiltani...) amikor fölvettem, kérdezte, hogy ki vagyok, elmondtam, kiderült, hogy õ kicsoda (mivel hogy privát számon hívott, nem tudtam még a hangjából sem megítélni, hogy kicsoda, csak sejtettem), azután viccelõdött velem, szóval annyira nem utálhat, hogy kitöröljön, de lehet, hogy ezt csak én képzelem bele. megkérdeztem, hogy akkor most ráér-e vagy sem, mire õ azt válaszolta, hogy már majdnem otthon van. mondtam neki, hogy fél óra alatt simán visszaérne oda, ahova megbeszéltük a talákát (volt odáig egy órája). erre õ azt mondta, hogy apukája beszélni akar vele, mert hogy valami gond van vele (a volt barátommal). ezután hagytam õt, sok sikert kívántam neki es letettem. szerintetek miért viselkedett így? egy fiú miért viselkedne így? tényleg kitörölte a számom, és amiatt hívott vissza, vagy ez csak egy ürügy volt, hogy felhívhasson? ha az utóbbi lenne, akkor miért utasította volna vissza a találkát? elõre is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: ex pasival nem találkozunk! nem beszélünk, stb... hagyd már békén, csak jót röhög, hogy még mindig rá vagy akaszkodva! keress már mást, és zaklasd azt! biztos kitörölte, mert nem érdekled! és ahogy olvastam, le is akar koptatni! felejtsd el, ez a vonat már elment! Akkor is keresni fogod, ha lesz új barátnõje??? Akkor te leszel a szánalmas ex-barátnõ, csak szólok elõre.

ex pasival nem találkozunk! nem beszélünk, stb... hagyd már békén, csak jót röhög, hogy még mindig rá vagy akaszkodva! keress már mást, és zaklasd azt! biztos kitörölte, mert nem érdekled! és ahogy olvastam, le is akar koptatni! felejtsd el, ez a vonat már elment! Akkor is keresni fogod, ha lesz új barátnõje??? Akkor te leszel a szánalmas ex-barátnõ, csak szólok elõre.
Minek akarsz az exeddel találkozgatni?
A kérdező hozzászólása: régebb óta ismerem õt! van alapja, hogy ezt mondjam róla.
Jaj ez a nálad jött rá. Vagy csak te azt hiszed. Túl magabiztos vagy ...
A kérdező hozzászólása: nincs barátnõje, lehetetlen, nem az a típus (nálam jött rá). nem akarok vele újra összejönni, csak látni szeretném. bár akkor nem kellett volna feltegyem ezt a kérdést. még magamat sem értem. Elnézést kérek!
Ja amúgy meg még annyi hogy sms-nél mindig van számkijelzés:)
Gondolom valami gyerek pasiról lehet szó 1x 2x éves:D csak szórakozik veled , jól mondta valaki elöttem az egyik válaszoló ex pasival nem szabad foglalkozni! egyszer már nem ment vele akkor nem is fog , én is tapasztaltam már igaz én pasi vagyok de az mind1, amúgy is csak akkor keresnek az ex pasik amikor nincs kit dugniuk , nem értem miért alázkodik meg ennyi csaj? szó szerint le kell szarni az ilyen pasikat
Szerintem meg van már csaja. Kitörölte a számod ennyi. Lehet õ is ott volt mellette. Smsnél miért ne írná ki a számod? Lerázott. Hagyd békén szerintem, mert magad égeted.
Kitörölt, és a számodat fejbõl meg nem tudta. Ennyi, ne kombinálj. Nem akar tõled semmit, ezért törölt ki és viselkedett flegmán.
A kérdező hozzászólása: mert jóban vagyunk, és mert néha kedvem támad látni õt.
és mégis itt kérdezõsködsz.. :)

Beágyazódásnál menyi vér jöhet? Nem tudom hogy beágyazódás lenne-e nekem, de egy csepp vér jött csak és a múltkor kicsit szúrásokat éreztem a hasamba. A barátommal nem védekeztünk, és a múltkor reggel kicsit rosszul is éreztem magam.

Legjobb válasz: Ja én a kérdezõnek válaszoltam. Elsõ, Neked szerintem csak az aktustól volt, vagy akkor lehetett pé-d, hogyha utána 1-2 nappal fájt, de beágyazódás biztosan nem.

Ja én a kérdezõnek válaszoltam. Elsõ, Neked szerintem csak az aktustól volt, vagy akkor lehetett pé-d, hogyha utána 1-2 nappal fájt, de beágyazódás biztosan nem.
bocsi hogy nem válaszolok a kérdésedre, de amit feltettél engem is érdekelne.múltkor aktus után nekem is egy csepp vér jött és rá 1-2napra fájt a petefészkem.ja és nem védekeztünk, illetve kiszállt.mi ez? mégegyszer bocsi kedves kérdezõ!
Attól függ, hogy a ciklusod hanyadik napján volt ez. Kis folt szokott lenni, már akinek van.
14-15 napján volt a ciklusomnak
köszike!
A kérdező hozzászólása: Nem az aktus , az már 1-2 hete volt amikor úgy és az a vércsepp meg ma volt. Mi lehet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!