Találatok a következő kifejezésre: A mukormos a felesleges (2 db)

A mukormos lereszeli a felesleges bort a sarokrol meg ahol kell vagy csak a kormokkel foglalkozik?

Legjobb válasz: A pedikûrös szedi le a bõrt mindenhonnan. Nekem a mûkörmösöm a pedikûrösöm is. Ha beakarsz jelentkezni, és pedikûrt kérsz akkor azt mond, ha a lábkörmeidet szeretnéd szépítgetni akkor meg azt kell mondani.

A pedikûrös szedi le a bõrt mindenhonnan. Nekem a mûkörmösöm a pedikûrösöm is. Ha beakarsz jelentkezni, és pedikûrt kérsz akkor azt mond, ha a lábkörmeidet szeretnéd szépítgetni akkor meg azt kell mondani.
Az a pedikûrös.

19 éves vagyok. Van egy 6 hónapos kisbabám. én szeretnék elvégezni egy műkörmös és később több ehhez a témához kapcsolódó tanfolyamot. Anyosom szerint felesleges mert nem lehet belőle megélni. Ez tényleg igy van?

kés?bb szeretnék egy vállalkozást csinálni.minden álmom ez.mondjak le róla? szerintetek?

Legjobb válasz: Ismerõsöm 1 éve végezte el ezeket! Fodrász és mükörmös sulit. Talán felesleges is volt neki. Manapság akinek nincs végzettsége többet keres ilyen téren mint akinek van! Vagy ez nem így van?:S

Ismerõsöm 1 éve végezte el ezeket! Fodrász és mükörmös sulit. Talán felesleges is volt neki. Manapság akinek nincs végzettsége többet keres ilyen téren mint akinek van! Vagy ez nem így van?:S
akkor jo hogy elolvstam a kérdéSed..én most fogom végezni a tanfolyamot, nekem is van kisfiam , 10 honapos. a csalädban nälunk csomo fodràsz van, körmös ugyan egysem..unokanövéremnek van egy szépségszalonja , benne fodràszat, müköröm, szoli, masszäzs, kozmetika...az eljeén sokba volt neki mire megcsinälta, mära pedig nagyon jo müködö salon jo, bevétellel..ugy hogy mär kifizette a dolgozokat, meg rezsit..stb ugy marad nàla 350 körül havonta.DE!!!!egy szalon müködtetéSe akkor éRi cska meg ha benne is dolgozol fodräszként , vagy körmösként!ugyanugy dolgozol mint egy normàlis ember..hétfötöl pénte kig, felvàltott müszakban pl..hiszen igy van jo bevételed.unokanövérem akié a szalon, most terhes, és eladja a tulajdoni jogot, hiszen egy csecsmö mellett képtelenség lenne bejärni meloznia és igy nem érné meg.ugyhogy ugynéz ki, mivel 3 hoanp és végzem a tanfolyammal, hogy àtveszem töle a szalont.hiszen jol megy, csalädban marad legaläbb, ugyis körmösként akartam dolgozni és ugyis näla..igy meg pont jol összejött.de az hogy egyedül belevàgj majd egy szalonba nagyon nehez!cska ugy ha àtveszed a tulajdoni jogot majd, egy olyan szalonnäl ami jo hleyen van és arànag jo vendéGekkel...ha nem annyira ment a szalon elötted..akkor nevet is vältoztass meg neki, és nagyon reklàmozd..felkell turbozni a szalont és akkor jo lesz a bevétel.amugy meg ha sima körmös leszel, az is jo pénz..de attol függ mennyire jo szalonba helyezkedsz el.no ha csepel fele laksz, ott a szalon amiröl beszéltem, amikor àtveszem a szalont, és elvégezted a sulit, beszélhetünk..:) .puszi
A kérdező hozzászólása: ok köszi :D ha gondolod irhatsz privit :)
Fodrászattal mondjuk még jól lehet keresni én fodrász tanuló vagyok és a fodrászatban ahol tanulok naponta kb.20 vendég látogat be. Mûkörmös hát az lehet hogy kevesebbet keres mint egy fodrász mert a fodrászatban is van egy csaj aki mûkörmös és eddig ritka alkalom volt hogy valaki azért jött be a fodrászatba hogy megcsináltassa a körmét.Mert már sokan inkább megveszik a százforintos boltban és megcsinálják saját maguknak.
Szia! Én kb. 1éve végeztem el. Sajnos nem nagyon dolgozok benne, csak az ismerõsöket csinálom. Ahhoz, hogy elmenj dolgozni benne, ki kell váltani a vállalkozóit vagy kiskönyvvel. De azt se lehet sokáig így csinálni. A vállakozói sajnos igen sokba van, ha jól tudom mire mindent kifizetsz kb.50.000.ft. Plussz, ha fizetsz a helyért, ahol dolgozol az is változó, de egy 20-30.000ft. És még nem vettél alapanyagot, ami igen drága. Én az elejétõl kezdve írtam, hogy mi mennyi volt...ha nem gond, megosztom veled, DE NEM ELRETTENTÉS MIATT. A tanfolyam volt 120.000ft. Ami ha jól tudom mostanság 150.000ft. És mire mindent megveszel, lakkoktól az eszközökig legalább 100.000ft. Hidd el, sok kicsi sokra megy. És akkor elkezdesz dolgozni...egy jó pár hónap mire visszajön az ára. De én azt mondom neked, hogy ha szeretnéd VÁGJ BELE! Én 2évig gondolkoztam rajta és belevágtam. NEM BÁNTAM MEG, hiába nem dolgozok benne. Mert bármikor jól jöhet, nem válik káromra 1 szakma. Az elõzõ válaszolónak: nem hasonlítanám össze a 100ft-os mûkörmöt az igazihoz, mert az 10percenként kell ragasztani, ez meg akár egy hónapig is bírja. SOK SIKERT KÍVÁNOK HOZZÁ, és ha ez az álmod, csináld...mert ha arra gondolsz, hogy egy nap, bemennek hozzád 3an, hogy szeretnének mûkörmöt, akkor az már borravalóval és ha olcsón dolgozol 13-14.000ft. Így könnyen visszajön. Én leírtam a jót és rosszat is...remélem segítettem valamit.
én voltam a 2.vàlaszado.annak a vàlaszadonak irnék kicsit aki azt irta hogy 100ft-os köröm, stb.ok hogy te fodràsztanulo vagy, de mint irtad tanulo, tehät mühelyben vagy méG, és alap hogy nem mennek oda körömre a népek....én sem mennék.de mnt mär irtam, nagyon függ attol hogy milyen szalonban fogsz dolgoznihiszen nem mindegy hogy egy nap van 1 vagy 4 vendéGed...amit emlitettem neked szalont(a kéRdezöhöz irom), ott a körmös csajoknak naponta(felvàltott müszakban vannak)van kb 4 vendéGük, és az nagyon jol keres ugy..de az is igaz ha olyan szalont fogsz ki aho alig lép be vendéG..és ha ezt észlelnéd kb 2 -3 hétig akkor felkell mondnai..független attol hogy hitegetne a tulaj hogy ätmeneti..sok szalon van ami nem nagyon müpködik jol..van bevétel de nem sok.mert elhanyagoljäk a reklämozàst(és ez a legnagyobb lököje-bukoja egy szalonnak)irok privit most, irj majd hogy megkaptad e!pusz
én a saját körmösömbõl tudok kiindulni. 5ezer egy köröm, ha csak napi 5vendége ven az 25ezer/nap, 20napra, ha hétvégén nem dolgokzik 500e. És hidd el, hogy több mint 5vendége van. Van amikor csak pár nap után tud idõpontott adni mert reggel 8tól este 8ig tele van. De idõ kell ahhoz, hogy kialakíts egy ekkora vendégkört. Szerinte kell hozzá egy-két év.
a 2.välaszado vagyok.hääät ez tény hogy ha reggeltöl estig dolgozik ugy määäs...ugy sokkal jobb a kereset..söt..böven.de akinek van babäja ezt nem teheti meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!