Találatok a következő kifejezésre: A mukormos a (203 db)

Az normális hogy a műkörmös a mintát a körmömre temperával festi? Hallotatok már ilyenről?

Legjobb válasz: Én még sosem hallottam ilyet:S Rendes temperával,amit a suliban is használnak? Gáz.

Én még sosem hallottam ilyet:S Rendes temperával, amit a suliban is használnak? Gáz.
A kérdező hozzászólása: én sem hallottam még ilyet.hát más kiszerelésben de tempera volt..aztán rendesen 4900ért csinálja amúgy a körmöm..kicsit se akadtam ki.olyan csúnya lett a minta le is töröltettem.temperával alapból nem lehet szépet festeni:S:Sáhh..új mûkörmösöm van de nem hiszem el hogy nem találni egy normálist sem :/
nem lehet, h akril festék volt, mert az is van tubusosban...azzal viszont szoktak körmöt díszateni, és elég szépen lehet...
szerintem is akril volt az, mert a tempera leoldódna a fedõfény felkenésekor... egyébként az, hogy akrillal dolgozott attól még lehet, hogy nem elég ügyes, de aki ügyes, az temperával is szépen festené fel a mintát, csak semmi értelme nem lenne, mivel ahogy mondtam leoldódna.

A műkörmös a porcelánport mivel keveri össze? Mi annak a folyékony anyagnak a neve?

Legjobb válasz: Liqvid(bocs ha nem helyeseb írtam le) jó büdös. Paris szépségszalon

Liqvid(bocs ha nem helyeseb írtam le) jó büdös. Paris szépségszalon
liquid

Leírná nekem valaki lépésről lépésre, hogy mit csinál éppen a műkörmös a videóban?

http://www.nailshopbt.hu/video/mukorom-keszites-video

Legjobb válasz: az a különbség, hogy ezt a tipes megoldást ma már nem nagyon használjuk, leginkább építünk, ami azért jobb, mert nincs ráragasztva semmi vacak a körömre, nem lesz húzó-feszítõ érzés, sokkal természetesebbnek hat, és építéssel lehet az összes körömformát kialakítani. Nem mellesleg a ragasztóban káros anyagok is vannak.

az a különbség, hogy ezt a tipes megoldást ma már nem nagyon használjuk, leginkább építünk, ami azért jobb, mert nincs ráragasztva semmi vacak a körömre, nem lesz húzó-feszítõ érzés, sokkal természetesebbnek hat, és építéssel lehet az összes körömformát kialakítani. Nem mellesleg a ragasztóban káros anyagok is vannak.
Hát persze. Online oktatást ne tartsunk??? Menj el iskolába, és tanuld meg. Amúgy meg, te is látod a videót, utánozd le :)
Persze! Lépésrõl lépésre bemutatja, hogy kell tipes mûkörmöt csinálni (manapság tipezik még valaki). Na jó, viccen kívül: 1. elõkészít (szerintem túl bátran használja a reszelõt) 2. felragasztja a tipet 3. felhordja az anyagot, megköttei 4. felületet igazít és fényzselézik Ezek szerint mégsem elég érthetõ? Hisz ez oktató videó.
A kérdező hozzászólása: és miért írják alatta kommentekben, hogy ez nem zselés mûköröm építés?mi a különbség eközött és az építés között?


A műkörmös a saját körmömet is (olyan mintha mű lenne) megtudja csinálni olyan határsúra, mintha az tényleg mű lenne?

Nemtudom ez igy mennyire volt érthet?... :S. El?re is köszi a segítséget.

Legjobb válasz: megtudja, bár attól függ, mekkora a körmöd, valószínû hozzá fog építeni valamennyit, hogy kiigazítsa, meg legyen egy kis hosszúsága. 1-2 alkalom után már csak annyi a mûkörmözés, hogy a saját körmödet lereszeli és zselét húz rá.

megtudja, bár attól függ, mekkora a körmöd, valószínû hozzá fog építeni valamennyit, hogy kiigazítsa, meg legyen egy kis hosszúsága. 1-2 alkalom után már csak annyi a mûkörmözés, hogy a saját körmödet lereszeli és zselét húz rá.
én is meg tudom. :) szal sztem õ is, csak mondd el pontosan miylet akarsz.

Műkörmös lányok, hogy hagytátok ott azt a műkörmöst, akivel elégedetlenek voltatok, de emberileg nem volt vele baj?

Felnőtt nő vagyok, de ez az átka, ha közelebbi kapcsolatba kerülsz olyan emberrel, ahol a pénzen alapszik a kapcsolat. Nagyon korrekt a körmösöm, de már több alkalom óta elégedetlen vagyok a munkájával, nem figyel eléggé, szétszórt, talán úgy érzi, hogy régóta hozzá járok, jól kijövünk,akkor mások az elvárások, holott az ár drágul? Más munkái most is nagyon szépek, de az enyémek tragikusak. Õ maga is belátta legutóbb, hogy ez nem lett a legszebb, láthatta rajtam is, nem dicsértem, ahogy szoktam. Nem akarok vele összeveszni,sem megsérteni, de pihentetni akarom a dolgot.

Legjobb válasz: Emberileg közeli kapcsolatba kerülsz mindenkivel, akihez jársz, szerintem a fodrász, kozmetikus, mûkörmös eleve sokat beszél, azért érzed úgy, hogy "barátnõk" vagytok. Vagy máskor is összejártok???? Mert csak akkor nevezném barátságnak, de akkor meg dolgozzon csökkentett árral. Ha nem vagy vele megelégedve, vagy fizess kevesebbet, vagy menjél máshoz. Nem fogadtál neki hûséget, a pénzedért ha nem dolgozik jól, váltsál.

Emberileg közeli kapcsolatba kerülsz mindenkivel, akihez jársz, szerintem a fodrász, kozmetikus, mûkörmös eleve sokat beszél, azért érzed úgy, hogy "barátnõk" vagytok. Vagy máskor is összejártok???? Mert csak akkor nevezném barátságnak, de akkor meg dolgozzon csökkentett árral. Ha nem vagy vele megelégedve, vagy fizess kevesebbet, vagy menjél máshoz. Nem fogadtál neki hûséget, a pénzedért ha nem dolgozik jól, váltsál.
Válts mûkörmöst, ezen kívûl tartsd vele a kapcsolatot, ha kérdezi ki csinálta meg a körmöd, akkor mondd hogy nõvéred/barátnõd/más rokonod/kolléganõd stb. :)

A műkörmös ecsetet hogyan tartsuk tisztán?

Legjobb válasz: van kifejezetten ecsetmosó folyadék,de én cleanserrel tisztítom.

van kifejezetten ecsetmosó folyadék, de én cleanserrel tisztítom.

Ha veszek köröm díszítő ecseteket (amiket a műkörmösök is használnak) na és ha körömlakkal dolgozok (festek) nem fog az ecset eleje összeragadni, megkeménykedni? :O

Legjobb válasz: az elõbb írtad, hogy nem jó hozzá az ecset :D most meg azt, hogy nem vetted észre. ezek szerint mégis körömlakkhoz használod :D következetes, jól képzett körmös lehetsz :D

az elõbb írtad, hogy nem jó hozzá az ecset :D most meg azt, hogy nem vetted észre. ezek szerint mégis körömlakkhoz használod :D következetes, jól képzett körmös lehetsz :D
De. A mûkörmösök nem lakkot kennek azokkal az ecsetekkel, hanem zselét, akrilt és akvarellt.
Én mûkörmökkel is foglalkozok. Nem jó a körömlakkhoz az az ecset!
Max. ha körömlakklemosóval rendesen kiáztatod utána.
Nem jó rá a körömlakklemosó, mert szétszedi az ecsetet nagyon hamar.
Még nem vettem észre
Ha vékony ecsetre gondolsz, az simán használható, csak baromi alaposan ki kell tisztítani utána. Enyémek már fél éve megvannak és semmi bajuk.(lemosóba mártottam õket és csíkot húztam velük fehér vattán, ameddig nem hagyott nyomot)

Hogy érdemes menni a műkörmöshöz?

Jövőhéten megyek először műkörmöshöz, és nem tudom h le kell-e vágnom a körmöm mielőtt megyek (gyorsan nől és megszoktam növeszteni) vagy ő megcsinálja (porcelán műkörmöt szeretnék)? És mivel mindig festeni szoktam a körmöm, lemossam vagy ő mossa le? Hogy illik elmenni?

Legjobb válasz: Mosd le, de ne vágd túl rövidre.

Mosd le, de ne vágd túl rövidre.
Nem kell vele csinálnod semmit.
A kérdező hozzászólása: Akk ha lemosom az elég?
Semmiképpen se vágd le teljesen, mert akkor nem tud rá építeni. A körömlakkot meg ha akarod lemosod, ha nem, akkor majd ott lemossák úgy is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Milyen nevet adjak a műkörmös szalonomnak?

Az üzlet kicsi, ketten dolgozunk benne, műköröm, manikűr és lakkzselé, amivel foglalkozunk. Az üzlet színei fekete, fehér, lila és ezüst, a berendezést elegánsnak mondanám a praktikus mellett.

Legjobb válasz: [K]örömsarok.:D

[K]örömsarok.:D
karomhegyezde
Körömtanya, "macskaköröm"
patatanya
Körmös, a logó meg lehetne egy favonalzót tartó kéz :P
Koszos Körömkefe
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. Az utsó hozzászólót meg várom egy körömkefézésre. De csakis dzsuvással fogom lekezelni, hogy jól érezze magát :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!