Találatok a következő kifejezésre: A mozgássérülteknek már a (2 db)

A mozgássérülteknek feltalálták már a "csúszó széket"?

Ha még nem találták fel akkor miért nem?

Legjobb válasz: hát én még nem hallottam ilyenrõl.van mozgássérült a családban ha lenne ilyen akkor már biztos téma lett volna.

hát én még nem hallottam ilyenrõl.van mozgássérült a családban ha lenne ilyen akkor már biztos téma lett volna.

Mozgássérülten lehetek katona? Nekem az egyik lábam lassabban nő mint a másik ezért rövidebb. Már 7 műtétem volt és most a különbség 4 cent. De a másik lábammal is csináltak valamit és most kb egyformán nő.

A rossz lábam elég gyenge a sok m?tét miatt mert pl csontot is el kell vágni egy ilyen nyújtóm?tétnél. De most tervezem hogy meger?sítem a lábamat ízommal meg a csontot is. Viszonlag tudok járni mert magasított cip?m van csak egy kicsit sántítok még meg hamar elfárad a lábam mert már említettem hogy elég gyenge. De nem sokáig. F/15

Legjobb válasz: felvételin nem hiszem h le tudnál futni x kilométert...

Ha a kérdésed nem kamu akkor keress fel egy pszichiátert
felvételin nem hiszem h le tudnál futni x kilométert...
Ne haragudj, de ugye nem gondolod komolyan a kérdést?
Nem
Amúgy, kedves elõzõk, elég bunkók vagytok.
Sajnálom, de nem...
Inkább az a durva hogy ilyenekkel hülyíted szegényt.Attól mert hisz magában nem fog hirtelen megnõni a lába.Ennél kevesebbért is szórtak ki embert az alkalmasságin.Meg szerinted a honvédségnél van magas talpú bakancs??
TUdom, hogy az akarat sokat számít, de azért ne hülyítsünk már ezzel egy pszichésen nem túl egészséges, önértékelési zavarban szenvedõ 15 éves fiút
Utolsó elõtti: Kérdésedben ott a válasz is :D Egyébként szerintem ez korfüggetlen. Utolsó, õ is írta hogy csak lassabban nõ. Egyébként meg miért ne? Számomra az orvosok legtöbbje szûklátókörû sznob gyógyszerésszé degradálódott, nem a szemem miatt, csak úgy általában az élettõl idegen hozzá állásuk okafolytán. Ne hogy beleláss valamit a soraimba, a budapest tévés energiázóktól is kiver a víz.
Menj már a fenébe! HA eléggé hisz önmagában akkor 4 centit megnõ a lába, és nemlesz sánta?
Tegnap 21.21! Bocs, de hány éves vagy? A szemed javulása miatt érdekelne. Köszi, ha válaszolsz!
Ne hallgass senkire, amit igazán szeretnél csinálni azért küzdj, tûzön vízen keresztül. A kifogások a kishitûeknek valók. Elég régóta voltam szemüveges, az egyik szemem 3, a másik 2 dioptriát javult, 1 év alatt. Csak hidj önmagadban, a sorsodban, és akarj!
A kérdező hozzászólása: Ha meg erõsödik a lábam akkor tök normálisan tudok majd járni.Az a 4 cent nem fog meglátszani sehol ha a magasított cipõmben vagyok
A kérdező hozzászólása: Mért is?
Na, a szokásos butya kérdés.Nem unod még?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ki az aki hasonló kérdéseket feltesz de én vagyok. Sose gondoltam hogy bárkinek is könnyû katonának lenni.De én életembe egyszer játszottam a COD-al meg hasonló játékokkal.
Nem értem miért akar minden 14-15 éves katona lenni. Nem olyan egyszerû az, mint a CODban. Ha meg ilyen bajod van, hogy egyik szemedre nem látsz, a másik meg üveg, akkor el kell hamar felejteni,
Nem vagyunk bunkók! Naponta feltesz egy 15 év körüli srác ilyen kérdéseket -20 as dioptriás a szemem lehetek e pilóta.Nem látok, de ugye az nem baj? ez tudod egy kamu kérdés!
Kedves topicnyitó! Van valami fejlemény 2010 óta?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!