Találatok a következő kifejezésre: A mostani olyan volt, hogy csak (7 db)

Nem lehet, hogy terhes vagy? Szerintem csinálj egy tesztet.

Tegnap este óta zsibadd a bal lábfejem, mostanában többször volt hogy elzsibbadt de akkor csak kicsi időre, most is zsibadd még én ha hozzányulok alig érzem, a járás is nehézkes kicsit olyan mintha vmi nagyon nehéz tárgyat cipelnék, mi lehet ez?

Legjobb válasz: például érszûkület, orvoshoz kell menni mielõbb, mert a végén még amputálni kell a vérkeringés romlása miatt. Szerintem tornáztatni kellene egy fél órát, forgatni a lábfejet meg hasonlókat, de mondjuk nem értek hozzá, csak gondolom.

például érszûkület, orvoshoz kell menni mielõbb, mert a végén még amputálni kell a vérkeringés romlása miatt. Szerintem tornáztatni kellene egy fél órát, forgatni a lábfejet meg hasonlókat, de mondjuk nem értek hozzá, csak gondolom.
Szegénykém, nagyon sajnállak.

Kicsi fiam, 3, 5 hós. Mostanában megint kelünk éjszaka? 5-10 perc szopi, és alszunk tovább. Esetleg a fejlődési ugrás miatt van, vagy a meleg? Nappal is 2 óránként szopizik. Szívesen szoptatom, csak már olyan jó volt, hogy átaludta az éjszakát.

Legjobb válasz: Igen, valószinüleg fejlõdési ugrása van. Az én lányomnak is volt ilyenkor, egy hónap alatt 5 cm-t nõtt! Nálunk két hétig tartott és aztán visszaállt minden a régi rendre. Kitartás! Alíz

Igen, valószinüleg fejlõdési ugrása van. Az én lányomnak is volt ilyenkor, egy hónap alatt 5 cm-t nõtt! Nálunk két hétig tartott és aztán visszaállt minden a régi rendre. Kitartás! Alíz
Fejlõdési ugrás! Ne aggódj, újra át fogja aludni az éjszakákat! Esetleg az is lehet, hogy megszomjazik ebben a melegben, teljesen érthetõ. Az én fiam 5 hós, 2x kel éjjel, nappal kétóránként eszik, ebben a melegben nem is csodálom!
14 hónapos lányomnál már kibújt a 16.fog is, és talán egy hete átalussza az éjszakát. Addig óránként, kétóránként 5-10 percre ébren volt. Nekem sem volt valamit tuti jó pihenés, de annyira hozzászoktam az éjszakai szopiztatához, hogy most meg hiányzik, hogy nem ébredünk.

Nekem egy olyan problémám lenne hogy mostanában úgy érzem csökkent a libidóm, és egyáltalán nem kívánom a sexet . Itt volt nálunk barátnőm és nem ment a dolog. Ez megy már több hete. Van merevedésem de csak kevés ideig aztán lelankad. Mit tegyek?

talán az is lehet a baj h néha nézek pornót? Meg nem sportolok sajnos rendszeresen lehet az is közrejátszik. Bocs hogy hosszú lett. Várom válaszaitok. Köszönöm. (21F)

Legjobb válasz: Barátnõm már ilyeneket mondott h biztos nem kívánom meg hogy biztos nem szeretem.. meg sírt is..

A kérdező hozzászólása: Barátnõm már ilyeneket mondott h biztos nem kívánom meg hogy biztos nem szeretem.. meg sírt is..
Megérthetnéd a lány helyzetét. Gondolj bele fordítva: van kedve meg érzed, hogy nedves, de aztán 10perc után bevágja, hogy nem megy és nincs kedve hozzá. Te is arra gondolnál, hogy nem kíván téged! Mondd neki azt, hogy egy ideig ne próbálkozzatok (1-1, 5 hónap) addigra te is átgondolod, átérzed, stb. ha ez sem mûködik, akkor tényleg nem kívánod már õt. Mellesleg szrrintem a pornót mellõzd, mert rohadtul nem fedi a valóságot... inkább nézz szexfilmet. az valamivel jobb...

4 hónapos babám mostanában csak 60-80-akat szopizik. Néha eszik 100-at. Másnál is volt olyan hogy egy időben kevesebbet evett a babája? Máskor a 100 mindíg meg volt neki.

Nem sír szopizás után hogy éhes.Elég lehet neki?Aggaszt hogy nem eszik annyit mint el?tte.

Legjobb válasz: Ha éhes lenne,akkor sírna. Az igényük változik. Ha szépen fejlõdik,akkor biztosan ennyi is elég neki.

Ha éhes lenne, akkor sírna. Az igényük változik. Ha szépen fejlõdik, akkor biztosan ennyi is elég neki.
Ha szépen fejlõdik és nem sír szopi után, akkor biztos elég neki. Szerintem ritkítanod kéne a méréseket és megnyugodnál. Az én kisfiam is 4 hónapos. Mi 2 hónapos korától, csak esténként mértük, fürdés elõtt; 3 hónapos kora óta, csak hetente egyszer mérjük. 3850g-mal született, 3540g-mal jöttünk haza, vasárnap este kerek 7 kg-t mértem, és majd csak 5én lesz 4 hónapos.
Lehet a melegtõl sincs étvágya.Az én lányom is ezt játsza mióta be jött ez a nagy meleg.Mikor nagyon meleg van csak 50-60 csúszik csak le, inkább a tea a menõ nála.De mondjuk este bepótolja...
Vannak babák akiknél 3-4 hónaposak kicsit vissza esik a napi ételadagjuk. Ne aggódj, fog enni! :)
Bocs az off-ért, de utolsó válaszolótól kérdem: és estére van több tej? Mert nálunk is az van, hogy reggel benyom 180-200-at, miután átalussza az éjszakát (14 hetes), aztán egyre kevesebb tej van napközben, és azt mondta a doki, hogy napi 5ször minimum kell ennie, de ha nem ébresztgetném, akkor már csak 4szer enne. Napi 5ször min. 120 ml, ezt mondták, hát nekem nincs annyi tejem, így bejött a tápszer, amitõl sírnom kell... :(
Én annyira nem szeretem ezt a kell szót.Ennyit kell ennie a gyereknek, ennyit kell aludnia.Idõre kell enni...Minden gyerek más, én alkalmazkodok a lányom igényeihez...Ha épp nincs kedve, nem eszünk, ha alszik nem keltem fel enni.Ha mosolygós és jó közérzetû a baby, akkor nem kell a "kell".Mert nincs 2 egyforma gyerek...
Az én 4 hónaposom ma 30 ml tápszert + 3 kanál tejpépet + 60 ml õszibarackot volt hajlandó megenni. A védõnõt hívtam az elõbb, azt mondta ne erõltessem neki az evést, de azért kínáljam meg óránként. A lényeg, hogy ha nem is eszik, de legalább igyon. Azt mondta elõfordulhat a meleg miatt. Inni hál' Istennek iszik szépen.
Hallottál meg = hallottál már...
Igen az elején normális lehet a rosszullét, idõvel hozzászokik a szervezet és ilyen problémák még lehetnek de ezek múló dolgok.Ne ijedj meg nem azért van mert ez "ártalmas" a szervezetnek és így akar jelezni - ez baromság. (A többi kommentelõ antidohányosnak tûnik kommentjük alapján. Õket mért nem cseszik le egy dohányos forumrol, mit keres itt ez a sok istenségkomplexusos f×sz és témától eltérõ kommenteket írnak. Most ezért lepontoznak de semmi helyük egy ilyen forumon)
Már te is tudod hogy le kell tenned, csak egy kis megerõsítésre vágysz:) Reggel inkább nézz valami vicc topicot az index fórumról, induljon nevetéssel a nap:)
Ha a családban is van ilyen, akkor mi kell még hogy letedd? Vagy szeretnél te is 20 év múlva fuldokolni? Ha igen, csináld nyugodtan, tutira vékony maradsz legalább tõle, kövér tüdõrákost még nem láttam... 17 évesen még nem szokhattál rá annyira, hogy ne bírd abbahagyni, menõzésbõl nincs értelme csinálni, egyáltalán nem felnõttebb leszel ettõl, csak büdös és beteg.
Hány éves vagy? Tényleg muszáj mérgezni magad? Persze, hogy normális hogy köhögnöd kell, hisen éppen egy egy csomó méreganyagot küldesz le a tüdõdbe. Hallottál meg 30 éve bagózó vagy tüdõrákos embert köhögni vagy fuldokolni? Szép kilátások... Tedd le, amíg nem szoktál rá, mert egyre nehezebb lesz késõbb.
Szokj le, mert pont ezért van olyan érzésed hogy össze akarsz esni. Én is ilyen voltam, és lám fél év után már nem is hiányzik, sõõõt. Szóval szokj le amilyen hamar csak tudsz, mert talán még a szexuális életedre is kihathat ez a dolog, és az már gáz.
Az utolsónak üzenem, hogy attól, hogy te hülyeséget csinálsz, nem kell mást erre bíztatni. És kívánom, hogy ne veszítsd el a cigi miatt azt az embert akit a legjobban szeretsz, mert akkor Te is máshogy fogsz gondolkodni. A kérdezõnek: Azt csinálsz az életeddel amit akarsz. Ha fuldokolva akasrz majd meghalni, szíved joga, megteheted.
A kérdező hozzászólása: jah meg a gond az hogy már nincs olyan reggel hogy ne az legyen az elsõ h. rágyujtsak.. :S
A kérdező hozzászólása: Hallottam persze, nem is egyet ismerek... családban rengetegen cigiznek... de az normális ha össze akarok esni?Vagy ha folytatom akkor késöbb ezt meg szokja a szervezetem? am 17 vok.
A kérdező hozzászólása: köszii:)
A kérdező hozzászólása: most azon filozok hogy arra hivatkozok h a családban még senki nem volt rákos pedig rengetegen dohányoznak..és akk mért pont ééén??? pedig..
Kifogásokat keresel, vagy leszokni szeretnél?:) Tulajdonképp úgyis azt teszel magaddal amit szeretnél, a felelõsség a tiéd. Volt-e már úgy veled hogy valami nagyon félre csúszott és azt kívántad bár sose történt volna meg, bár visszacsinálhatnád? Na, akkor elárulom hogy pont ez az idõ alkalmas arra hogy 'visszacsináld' a dohányzást, függõséget, stb. Remélem érthetõ mint szerettem volna írni.
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm :)
Hát ez nekem úgy jött le, hogy valamiért cigizni AKARSZ.. Talán hogy többnek tûnj tõle, vagy a baráti társaságodban is sokan doháynoznak, stb... de tedd le, amég nem késõ! nem kell mérgezned a szervezeted fölöslegesen! Mamám tüdõrákban halt meg, nagyon szerettem. Papám is tüdõrákos, és anyukámnak is sok problémája van a tüdejével a cigi miatt. Szerintem felejtsd el! Nélküle is egész ember vagy!
A kérdező hozzászólása: hát abba is van valami, hogy akarom... de közbe bennem van ez a félés is...hogy bármikor rákos lehetek
akkor hagyd a francba!! feletsd el sztem.

Mostanában kéne megjönnie a menzeszemnek, csak az a baj, hogy általában nagyon rendszertelenül menstruálok. OLyan is volt már, hogy kimaradt egy hónap. De nagyon izgulok! Mikor vegyek tesztet?

A 28 napos ciklus 21-én lejárt.Bár így nekem nem is 28 napos mindig.

Legjobb válasz: Mennyire rendszertelen? Gyakran kimarad egy hónap? Hormonokat nézett már az orvosod? Pajzsmirigyed rendben van? Cukor-inzulin háztartásod? Stb.?

Mennyire rendszertelen? Gyakran kimarad egy hónap? Hormonokat nézett már az orvosod? Pajzsmirigyed rendben van? Cukor-inzulin háztartásod? Stb.?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam még orvosnál.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem nagyon tudtam soha megjósolni mikor kell megjönnie.
Szerintem érdemes lenne egy kivizsgálás. Hacsak nem vagy tinédzser, ez nem normális dolog.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok.Vennétek már tesztet?
Érdemes több tesztet venni, 2-3 naponta ha tesztelsz akkor 1-2 hét alatt bizonyosan kiderül hogy terhes vagy-e.
Tök felesleges 2-3 naponta tesztelni, fõleg rendszertelen menzesz mellett. Ilyen kihagyásokkal az is lehet, hogy nincs peteérés. Várj pár napot, max. 1 hetet, csinálj tesztet, és bármi az eredménye, fordulj orvoshoz. Fõleg ha babát szeretnél...
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon nem szeretnék.
Ha valoban rendszertelen a menstruaciod, akkor erdemes lenne elmenned vele orvoshoz, mert a kesobbiekben ez okozhat problemat, 18 evesen mar be kellett volna allnia a ciklusodnak. Teszttel meg szerintem is varj egy hetet. Csak egy jo tanacs: vedekezzetek! A tablettat neked nem ajanlom, mert meg nagyobb bajt csinalna, elfedne a rendszertelen menstruaciodat, de a problemat nem oldana meg.Viszont annyi mas modja van meg ezen kivul...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!