Találatok a következő kifejezésre: A mostani olyan volt, hogy (21 db)

Nem lehet, hogy terhes vagy? Szerintem csinálj egy tesztet.

Tegnap este óta zsibadd a bal lábfejem, mostanában többször volt hogy elzsibbadt de akkor csak kicsi időre, most is zsibadd még én ha hozzányulok alig érzem, a járás is nehézkes kicsit olyan mintha vmi nagyon nehéz tárgyat cipelnék, mi lehet ez?

Legjobb válasz: például érszûkület, orvoshoz kell menni mielõbb, mert a végén még amputálni kell a vérkeringés romlása miatt. Szerintem tornáztatni kellene egy fél órát, forgatni a lábfejet meg hasonlókat, de mondjuk nem értek hozzá, csak gondolom.

például érszûkület, orvoshoz kell menni mielõbb, mert a végén még amputálni kell a vérkeringés romlása miatt. Szerintem tornáztatni kellene egy fél órát, forgatni a lábfejet meg hasonlókat, de mondjuk nem értek hozzá, csak gondolom.
Szegénykém, nagyon sajnállak.

A mostani újabb Facebookon, hol tudom megnézni, hogy egy idegen mennyit lát az adatlapomból? A régebbinél még volt olyan opció az adatvédelem közt, hogy meg tudtam nézni. De most, mióta új külsőt kapott nem találom!

Legjobb válasz: Adatok frissítése és Tevékenységnapló gomb mellett jobb oldalt van 1 kis fogas kerék arra katt és lesz ott egy olyan menüpont, hogy Megtekintés mint.. ezt keresed gondolom!

Adatok frissítése és Tevékenységnapló gomb mellett jobb oldalt van 1 kis fogas kerék arra katt és lesz ott egy olyan menüpont, hogy Megtekintés mint.. ezt keresed gondolom!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!esküszöm mindenhol eszembe jutott már keresni, csak ott nem:D

Miért van az hogy 2 éve van barátom, és mostanában mindig más fiúkról álmodom éjszaka és volt olyan is hogy szexeltem álmomban, de nem a barátommal!?

Legjobb válasz: Talán már nem szereted, nem kívánod õt stb. Az álmokkal meg ne foglalkozz. Én is álmodtam már olyat, hogy más férfival szexelek, közben meg a párom feküdt mellettem. Az álmaidat nem irányíthatod, meg ne foglalkozz velük.

Talán már nem szereted, nem kívánod õt stb. Az álmokkal meg ne foglalkozz. Én is álmodtam már olyat, hogy más férfival szexelek, közben meg a párom feküdt mellettem. Az álmaidat nem irányíthatod, meg ne foglalkozz velük.
már elmúlt köztetek. velem is így volt, szakítottam.
Foglalkozz az álmaiddal, de sose komolyan persze. Csak te tudod elemezni õket, a saját mûvészi eszközeid komponálják õket. Nem hiszem, hogy az álmod "figyelmeztetni akar", ráadásul pont arra, hogy másvalaki kéne neked. Nincsenek ilyen egymegoldásos feladatok a valóságban... Remélem segíthettem is, nem csak nehezítettem ;)
Az álmok mindig egy elnyomott dolgoról szólnak, ami a tudatod alatt van mélyen elásva... Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted, nekem is volt már így, sõt... szerintem van még sok embernek, ez inkább az újakra való nyitottságot, vagy kíváncsiságot mutat. Én például a párom sohasem csaltam meg, pedig álmodtam ilyet és szeretem sõt imádom õt(L)... Viszont van úgy, hogy olyan pasival szeretkezel álmodban akinek nem látod az arcát, csak magát az érintéseket élvzed, ez meg lehet a vágy miatt van. Próbáljatok ki valami újat, valami extrémet!
"Az álmok mindig egy elnyomott dolgoról szólnak" Ez így nagyon nem igaz. Ha lehet ekkora általánosságot mondani az álmokról, akkor valahogy így hangzik: Az álmok mindig teljesen eredetiek.

Volt-e már valakinek olyan problémája, hogy enyhe hányinger már reggel, érzékeny mellek, és a folyásom mostanában nagyon sok, de olyan vízszerű, és színtelen, szagtalan! Mi lehet ez? :D

És a testh?mérsékletem mindig nagyom magas,volt már olyan is,hogy 37,1 fok is volt!Meg mikor mit kívánok meg,szokatlan ételeket,amiket eddig még nem!Terhes ezek szerint meg csak nem vagyok,mert elmentem a háziorvosomhoz,? leküldött a laborba,és csináltak egy terhességi tesztet,de az negatív lett,akkor nem értem!!

Legjobb válasz: Pedig a leírásod egyértelmûen terhességre utal.

Pedig a leírásod egyértelmûen terhességre utal.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem is!Én már gondoltam arra is, hogy az a negatív teszt ott a laborban valójában nem is jól mutatta az eredményt. ..Mert minden megeshet!!Tegnap este amikor befeküdtünk az ágyba a kedvesemmel, a hasamban furcsa mozgást véltem felfedezni, eddig is volt, csak azok sokkal enyhébb mozgások voltak, de ezt a tegnap estit nagyon jól lehetett érezni!!!Arról meg nem is beszélve, hogy a múlthavi vérzésem egy nappal korábban jött meg, nagyon furcsáltam. ..
Mi lenne ha felkeresnéd a nõgyógyászodat?
A kérdező hozzászólása: Semmi, de úgy lesz, a jövõhéten hétfõn megyek is! :S
ha a laborban negatív a teszt, akkor tuti nem vagy terhes, lehet, hogy hormonzavar, vagy ciszta, nekem a ciszta okozott ilyen tüneteket, cickafarkfû tea segített

A mostani futball eb-n volt már olyan, hogy valaki komolyabban megsérült, balesetet szenvedett játék közben?

Legjobb válasz: Igen, Avram Papadopoulos a görögöktõl. Még az elsõ meccsen lesérült és nem is tudta folytatni az EB-t. Meg még Rosicky volt az a csehektõl, akinek haza kellett utazni kezelésre, és bár visszatért, de már nem játszott az utolsó meccsen.

Igen, Avram Papadopoulos a görögöktõl. Még az elsõ meccsen lesérült és nem is tudta folytatni az EB-t. Meg még Rosicky volt az a csehektõl, akinek haza kellett utazni kezelésre, és bár visszatért, de már nem játszott az utolsó meccsen.

Kicsi fiam, 3, 5 hós. Mostanában megint kelünk éjszaka? 5-10 perc szopi, és alszunk tovább. Esetleg a fejlődési ugrás miatt van, vagy a meleg? Nappal is 2 óránként szopizik. Szívesen szoptatom, csak már olyan jó volt, hogy átaludta az éjszakát.

Legjobb válasz: Igen, valószinüleg fejlõdési ugrása van. Az én lányomnak is volt ilyenkor, egy hónap alatt 5 cm-t nõtt! Nálunk két hétig tartott és aztán visszaállt minden a régi rendre. Kitartás! Alíz

Igen, valószinüleg fejlõdési ugrása van. Az én lányomnak is volt ilyenkor, egy hónap alatt 5 cm-t nõtt! Nálunk két hétig tartott és aztán visszaállt minden a régi rendre. Kitartás! Alíz
Fejlõdési ugrás! Ne aggódj, újra át fogja aludni az éjszakákat! Esetleg az is lehet, hogy megszomjazik ebben a melegben, teljesen érthetõ. Az én fiam 5 hós, 2x kel éjjel, nappal kétóránként eszik, ebben a melegben nem is csodálom!
14 hónapos lányomnál már kibújt a 16.fog is, és talán egy hete átalussza az éjszakát. Addig óránként, kétóránként 5-10 percre ébren volt. Nekem sem volt valamit tuti jó pihenés, de annyira hozzászoktam az éjszakai szopiztatához, hogy most meg hiányzik, hogy nem ébredünk.

Tisztelt Doktor Úr! Menstruációs zavaraim vannak. 24 éves vagyok. Régebben folyamatosan késett a menstruációm. Mostanában egy hónapban többször is van menstruációm és barna folyást tapasztalok a menstruáció előtt és után. Régebben olyan is volt, hogy kima

Tisztelt Doktor Úr! Menstruációs zavaraim vannak. 24 éves vagyok. Régebben folyamatosan késett a menstruációm. Mostanában egy hónapban többször is van menstruációm és barna folyást tapasztalok a menstruáció előtt és után. Régebben olyan is volt, hogy kimaradt egy hónapi menstruációm. Amikor fogamzásgátlót szedtem, akkor rendben volt a ciklusom, de 3 éve, mióta abbahagytam össze-vissza van. Hormonvizsgálaton kb 2 éve voltam, akkor alacsony volt a progeszteron szintem. Kb 5 év múlva tervezem a gyermekvállalást. Epekövem miatt fogamzásgátlót nem javasolt a gasztroenterológus. Mit javasolna? Milyen gyógyszert szedjek a hormon/menstruációs zavaraimra? Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Először is javaslok egy hormonális kivizsgálást, hiszen az említett leletek már elég régiek, arra nem lehet alapozni már! Nagyon nehéz arról nyilatkozni, hogy Önnek pontosan milyen kezelésre lenne szüksége, ezért javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden korábbi leletét hozza magával, beleértve a gasztroenterológus véleményét tartalmazó dokumentumot is! Általában minden ilyen jellegű problémára van …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Először is javaslok egy hormonális kivizsgálást, hiszen az említett leletek már elég régiek, arra nem lehet alapozni már! Nagyon nehéz arról nyilatkozni, hogy Önnek pontosan milyen kezelésre lenne szüksége, ezért javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden korábbi leletét hozza magával, beleértve a gasztroenterológus véleményét tartalmazó dokumentumot is! Általában minden ilyen jellegű problémára van … Olvass tovább »

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!