Találatok a következő kifejezésre: A mostani olyan volt, (47 db)

Volt olyan párod akivel a mostani "eszeddel" szóba sem álltál volna?

Ha igen, mi történt? Hogyan tetted túl magad rajta? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Igen volt!15 évesen jártam egy fiúval,akit azóta még arra sem méltatnék,hogy az utcán köszönjek neki.Szerencsére nem voltam vele sokáig,mindössze 4 hónapot,de így visszagondolva még az is rengeteg idõ egy olyan alak mellett!Ha lehetne,akkor kitörölném azt a részt az életembõl és legszivesebben letagadnám,hogy bármi közöm is volt hozzá!

Igen volt!15 évesen jártam egy fiúval, akit azóta még arra sem méltatnék, hogy az utcán köszönjek neki.Szerencsére nem voltam vele sokáig, mindössze 4 hónapot, de így visszagondolva még az is rengeteg idõ egy olyan alak mellett!Ha lehetne, akkor kitörölném azt a részt az életembõl és legszivesebben letagadnám, hogy bármi közöm is volt hozzá!
Szia:) Igen sajnos volt. Kb egy évig voltunk együtt, csak az utolsó hetekben derült csak ki, hogy neki a második vagyok, úgymond csak egy kellék. Hogy derült ki? Egyszerûen lebukott. Rosszkor volt rossz helyen a "kedvessel" Magyarázkodni már nem volt ideje. Hogy tettem túl magam rajta? Hát sokat segített a családom és a barátnõim, akik végig azt mondták hogy õ nem is érdemelt meg, s növelték az önbizalmam. Persze kellett egy kis idõ.
Volt. Rám írt egy srác, aki eleve fiatalabb volt mint én (látott egy barátnõmmel és rajta keresztül felvett MSN-re). Nem akartam vele találkozni egyáltalán, se a chatelések nem voltak túl szívderítõek, és a képét sem találtam szimpatikusnak. Aztán közölte, hogy 2 hete meghalt az apja és hogy találkozunk e. Köpni nyelni nem tudtam. A tinédzser kisfiúk elõszeretettel veszik elõ ezt a sajnáltatós dumát, hogy majd a lány akkor elmegy velük, csak mert szegény srác. Én is belementem. Élõben még rosszabb volt mint képen (Azóta is nevetünk bnõmmel, hogy az a srác nem évrõl évre, hanem napról napra lesz egyre csúnyább). 2 hónapig jártam vele, majd szakítottunk. Nem értem miért jöttem vele össze. Azóta nem félek elküldeni valakit a fenébe, ha nagyon erõszakos és nem fogja fel, hogy nem akarok találkozni vele. Közös témánk nem volt. Én teljesen más körökben forogtam már akkor is, színházba jártam, nyelveket tanultam hobbiként stb. Ez a gyerek meg kijelentette, hogy milyen gáz, ha elolvasok egy könyvet és ne égessem magam a haverjai elõtt. Ha most vki ezzel a dumával idejönne hozzám, hogy meghalt az édesapja, irtó [email protected] neki és találkozzunk, megmondanám neki, hogy ez a tény semmit nem változtat azon, hogy nem akarok tõle semmit.
Igen, mert egy erõszakos tahó volt. Ha nem az volt, amit õ akart, akkor nem fogta fel az én véleményemet.
Volt olyan. Fiatalka voltam, elhittem neki a sok maszlagot amit mondott. Amikor eszembe jut szánakozok magamon egy sort, hogy mennyire béna voltam és, hogy bekajáltam a marhaságait. Akkor nagyon fájt mikor elhagyott, de hamar túltettem magam rajta. Nem voltunk sokat együtt hivatalosan de elõtte hónapokig szerelmes voltam belé és közben barátok voltunk. Azután mikor észrevette kezdte meg a hülyítést... Ennek már 5 éve, azóta boldog vagyok a jelenlegi párommal. 23L
Igen, a férjemmel. Visszatekintve a közös éveinkre meg kell állapítanom, hogy nem voltunk egyenlõ partnerek a kapcsolatunkban, kb. 70 %-ban õ volt a domináns. Sok mindenben alárendeltem magam, de ez sokáig fel sem tûnt. Az sem tûnt fel sokáig, hogy hárman vagyunk e párkapcsolatban, a harmadik fél személye folyamatosan cserélõdik. Sokáig magam okoltam a sikertelen házasságunkért, mert õ mindig megerõsített abban, hogy én senkiházi vagyok, nélküle egy nulla, és ugyan kinek kellenék rajta kívül. Talpra álltam, önbizalmam a helyére került, nagyjából egy évembe telt.
Egy életképtelen, mama kedvence volt... Kértem tõle valamit (pl takarítást), amit az esetek 99%-ában nem csinált meg, és ha számon kértem, sírva fakadt. 23 évesen... Szóval volt szerencsém 3 hónapig eltartani, aztán "hazavittem" az anyukájának.
Nem volt ilyen. Egy barátom volt a jelenlegi (és jövõbeni) párom elõtt, de 16 évesen még nem volt értelme azt figyelni, hogy mennyire egyezik a jövõképünk, vagy mennyire hasonló az életstílusunk. Elhagyott 3 hónap után, így megtanultam, milyen, ha szakítanak velem. Mostmár persze semmi pénzért nem jönnék össze se vele, se mással, de mint mondtam, 16 évesen belefért. Szeretném megkérdezni az elváltaktól, hogy esküvõ elõtt ezekre a dolgokra nem derült fény?(nem kötözködés, csak igyekszem mások hibáiból is tanulni.)
Igen, volt, sajnos nem egy ilyen.Igazából olyanok, hogy a köszönést nem érdemlik meg, csak nekem túl jó szívem van, és ami napig sokszor még én rágom magam a történteken.Holott nem nekem kéne. Végül is az egyiknél sokadik voltam a sorban, lusta volt és közönséges, a másiknál meg másodhegedûs, és ha olyan kedve támadt, bunkó volt velem, mint a föld.Én meg a szívemet kitettem persze.
Igen, a volt feleségem ilyen. A hányinger elfog, ha rá gondolok. Õ úgy gondolta, hogy beoszthatja az én idõmet, minden perccel és pénzzel el kellett volna számolnom, és csak vele mehettem szórakozni. Nem kellett magam túltenni rajta, mert örülök, hogy megszabadultam tõle. 33F
Volt, de semmi durva sztori. A gyerek egyszerûen idióta, de jó értelemben. Nagyon furcsa egy lelki világa van :D Azóta is beszélek vele, de a mostani eszemmel nem akarnék tõle semmit sem, mert hát egy külön világ :D A második barátommal meg azért nem jönnék össze a mostani eszemmel, mert mi elõtte vagy 2-3 évig volt hogy órákat beszélgettünk msn-en, aztán találkoztunk, és egy hülyeség miatt lett vége, azóta azt se tudom, hogy él-e még. Hát ennyi :)
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy egyszerû kérdés, nem kell ebben is a szálkát keresni! Köszönöm az eddigi válaszokat és várok még.
Igen. Nem volt erõszakos, nem csalt meg, de akkora, a szó szoros értelmébe vett vesztes volt, ráadásul fárasztó és unalmas. Nem is értem, hogy bírtam mellette, pedig csak 2 hónapig voltunk együtt.
Szerintem a legtöbb embernek volt ilyen párja, de ez kell a "fejlõdéshez". Én nem bántam meg egyik párkapcsolatomat sem, kellettek ahoz, hogy az legyek aki ma. Bár azt hozzá kell tennem, hogy SOHA egyik barátomnak sem volt munkája, mindíg én fizettem mindent. Az egyik exem például 23 évesen anyukájától kért pénzt fûre, anyukája 3 helyen dolgozott, 1-2szer én is mentem vele, mert 3000-et fizettek kézbe (csomagolás). A fiacskája is jöhetett volna, de neki nem volt kedve. Persze zavarta õt hogy ilyen lusta, de nem tett ellenne semmit. Emlékszem arra is, hog milyen hisztis voltam a réggemi kapcsolataimban. Ha voltak lány barátai féltékeny voltam, miért nem hív ha a barátaival megy bulizni, miért nem emlékszik az évfordulónkra, stb. Ha nem lettek volna õk, még mindíg ugyan olyan hisztis lennék. Néha jót röhögünk ezekean az egyik exemmel, azóta õ is sokat változott.
Nem, ha abból indulok ki, h az adott helyzetben milyen volt.Az meg, h a kapcsolat után milyenné vált az évek alatt, megint más tészta.Tehát kapcsolatot nem bánok, de olyan van, akinek a mostani énjével nem tudnék elképzelni semmit.
Van egy rossz hírem:ha valaki a szüleire hallgat, attól még csalódhat.Nincs elõre megírva senki sorsa.Igen, mindenki követ el hibákat, olyankor mindenki hülye...de azt nem Te döntöd el, ki a hüyle pi..a, meg ki mennyit ér. Látszik, hogy nincs élet tapasztalod.Amúgy meg értem, hogy konkrétan lehülyézted az összes válaszolót, csak erre senki nem adott Neked okot.Na ebbõl látszik igazán, ki a buta és ki nem.
Volt, igen. 10 évig húztuk, de örökké átkozni fogom azt a napot, amikor összetalálkoztunk.
Volt igen: megvert, rárepült a barátnõimre, zsarolt, erõszakoskodott, el akarta várni, hogy úgy gondolkozzak mint õ. Nagyon megviselt ez a kapcsolat, a mai napig fáj erre visszagondolni, fõleg, hogy évekig tartott! A mai eszemmel, már messze kikerülöm, ha csak meglátom, sõt azt kivánom bárcsak visszapörgetném az idõt, oda amikor még csak 15 voltam, és alakíthattam volna úgy az életemet, hogy meg se ismerkedem vele.
Eddig a legtöbb olyan volt, az elsõ kapcsolatom, õt szimplán szégyellem utólag, fogalmam sincs hogy állhattam össze vele, nem bántott, elvoltunk, csak ivott, semmi célja nem volt az életben. A következõ terrorizált, volt, hogy meg is ütött, gyermekkori traumáit mindig az aktuális barátnõjén vezette le, minden perccel elszámoltatott, állandóan képzelgett, hogy hazudok, meg megcsalom, ami kiderült, õ csalt meg engem, még nõgyógyászati gondok is lettek belõle, de azóta is tagadja. Hát õt nem volt nehéz kidobni, de azóta sincs senkije, idõnként felkeres, úgy látom szüksége van az elutasításra idõrõl-idõre. A családom se szimpatizált velük, tanulatlan, viselkedni nem tudó emberek voltak, nem vagyok én nagyképû, de már akkor egyetemre jártam, nekik meg 8 általánosuk volt, azt nem értették meg mi az, hogy zh, no meg külsõleg is fõnyeremény voltam nekik, sokszor kezeltek bábuként, hogy öltözzek feltûnõen, mert a haverok elõtt menõ. Na errõl ennyit. Azóta végre van egy normális párom, akit nem szégyellek.
Volt, másfél évig tartott több megszakítással, nem ugyanazokat a dolgokat szerettük, utólag hiba volt, hogy vesztegettem rá az idõmet, de egy dologért megérte, sokkal magasabbak lettek a férfiakkal szembeni elvárásaim, és most az van mellettem, aki tényleg méltó arra, hogy velem legyen.
Persze, az exem. Közel másfél évig voltunk együtt. Mindennel kapcsolatban hatalmas elvárásai voltak. Miért panelházban lakunk, miért tartok teknõsöket, miért ebben a gimnáziumban tanulok, miért ne menjek Pestre tanulni ( mert hülye vagyok, azért, ezt meg is mondta.) Mindenért le lettem oltva, cseszegetett folyamatosan és persze sose ért rám, ami az én hibám volt, hogy nem értettem meg, õ mennyire elfoglalt. Fogytam mellette 10 kilót az ideg miatt. Miután szétmentünk rá egy fél évre szétcsúszott az egész élete. Otthagytam az egyetemet, ki akarták tenni otthonról, stb... Még néha összefutunk, õ rengeteget hízott (amikor szétmentünk közölte, hogy el ne hízzak), és masszívan nyalizik, mert rájött, hogy jó jóban lenni velem, mikor bármikor ki tudnám alóla húzni a talajt. (Nagyon jó barátaim tanítják, akik tudják, hogy milyen volt velem, és bármikor keresztbe tudnék neki tenni.)
Igen volt!3 is:D Az elsõnél mondjuk a mostani eszemmel se gondoltam volna, hogy milyen õ valójában, de a mostani eszemmel nem tettem volna azokat, amik miatt idáig fajul a dolog..ezt most nem írom le:) A másodiknál fuu:S ha a mai napig eszembe jut, hogy milyen naiv és hülye voltam-.- Nagyon átlátszó volt én pedig kis 13 évesként bekajáltam mindent.. A harmadik pedig hát vele se jöttem volna össze a mai fejemmel, mert már most látnám, hogy két külön világ vagyunk.

A mostani újabb Facebookon, hol tudom megnézni, hogy egy idegen mennyit lát az adatlapomból? A régebbinél még volt olyan opció az adatvédelem közt, hogy meg tudtam nézni. De most, mióta új külsőt kapott nem találom!

Legjobb válasz: Adatok frissítése és Tevékenységnapló gomb mellett jobb oldalt van 1 kis fogas kerék arra katt és lesz ott egy olyan menüpont, hogy Megtekintés mint.. ezt keresed gondolom!

Adatok frissítése és Tevékenységnapló gomb mellett jobb oldalt van 1 kis fogas kerék arra katt és lesz ott egy olyan menüpont, hogy Megtekintés mint.. ezt keresed gondolom!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!esküszöm mindenhol eszembe jutott már keresni, csak ott nem:D
Nem lehet, hogy terhes vagy? Szerintem csinálj egy tesztet.

A mostani futball eb-n volt már olyan, hogy valaki komolyabban megsérült, balesetet szenvedett játék közben?

Legjobb válasz: Igen, Avram Papadopoulos a görögöktõl. Még az elsõ meccsen lesérült és nem is tudta folytatni az EB-t. Meg még Rosicky volt az a csehektõl, akinek haza kellett utazni kezelésre, és bár visszatért, de már nem játszott az utolsó meccsen.

Igen, Avram Papadopoulos a görögöktõl. Még az elsõ meccsen lesérült és nem is tudta folytatni az EB-t. Meg még Rosicky volt az a csehektõl, akinek haza kellett utazni kezelésre, és bár visszatért, de már nem játszott az utolsó meccsen.

Van itt olyan lány akinek az előző barátja kisfarkú volt, a mostaninak pedig jó nagy van?

Hogy szoktátok meg a kicsi után a nagyot?

Legjobb válasz: az újszülött malacoknak van kisfarka :D

az újszülött malacoknak van kisfarka :D
ez hülyeség , mert a kis farkúval is ugyan úgy éreztem a szexet mint most a naggyal .. tehát semmi értelem a méretekkel foglalkozni ...
keress rá az olyan pózokra amelyel tudod szabályozni a behatolás mértékét.:) pl.: te fekszel háton õ fedig oldalt és egyik lábad felemeled és ugy hatol beléd. :) de vannak még pózok böngéssz egy picit tuti találsz valamit :)
*pedig és am az elõzõnek: itt nem azzal van a gond h foglalkozna a mérettel, hanem talán fáj neki a nagyobb..
nem nehez a jot megszokni, hidd el, forditvaa rosszabb inkabb

Melyek az elválasztódás jelei? Eddig napi 3-szor cicizett 13 hónapos babám, de mostanában olyan, mintha nem igényelné mindig, sőt a tegnap esti ki is maradt, mert nagyon álmos volt és nem kellett neki a cici, csak sírt rajta. Ez az lenne?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges! 3 hónapja az én babám is pont 13 hósan lemondott róla, és azóta az éjszakát is átalussza! Nála is az elutasítás volt a jel, vagyis inkább nem igényelte, már a tejcsit! Azóta is reggel-este a babatejet adom, és oda van érte!

Igen, lehetséges! 3 hónapja az én babám is pont 13 hósan lemondott róla, és azóta az éjszakát is átalussza! Nála is az elutasítás volt a jel, vagyis inkább nem igényelte, már a tejcsit! Azóta is reggel-este a babatejet adom, és oda van érte!
Az elválasztódás jeleit produkálja a bébid, nálunk is így ment 10 hós korában, egyszerûen elfordította a fejét, vagy csak picit szívott és ellökte e cicit. Utána a tápszert vígan "bepuszilta", persze akkor is hozzám bújt ugyanúgy. Még most (15 hós) is ugyanúgy odabújik reggel-este a tápszer evés közben, pedig már nem is lenne muszáj tápot ennie, de õ igényli, sztem a bújás miatt!

A mostani divatot izlestelennek unalmasnak tartom semmi olyan nincs amire felkapnánk a fejünket a 80as évek divatja sokkal menöbb volt mint manapság. Jobbak voltak a slagerek is. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem is,pedig én akkor még nem is éltem,19 vagyok. A 80as évek divatjában egyedül a vastag szemöldök,meg az erõs smink nem tetszik,de sokkal eredetibb (volt) az tény. A zenék meg szuperek:) Ma már nincs jó zene sajnos.

Szerintem is, pedig én akkor még nem is éltem, 19 vagyok. A 80as évek divatjában egyedül a vastag szemöldök, meg az erõs smink nem tetszik, de sokkal eredetibb (volt) az tény. A zenék meg szuperek:) Ma már nincs jó zene sajnos.
Totálisan egyetértek. Én simán 80-as sztájlban nyomulok. : D
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez igy van a 80s evek mindig menõbb lesz latvanyos nõies volt a divat jó bulik discók SABRINA , C.C.CATCH, MODERN TALKING, LAURA BRANIGAN, BAD BOYS BLUE, STB.ezek örökzöld slagerek még a mai napig is.az igazi disco. ÉS sokkal jobbak mint a mai sablonos zenék.
egyetértek
Én is így gondolom. Építsünk idõgépet!
Mert nem lenne elég börtön meg börtönör.
Kenyeret lopni nyilván a legcsóróbbja szokott, aki tényleg az életben maradásért lop.Talán nem rajtuk kéne példát statuálni, az ilyeneket elõrángatni mindíg.Ezeknek megélhetést kellene biztosítani, pl munkahelyeket, okosok!! Azok a rablók nekem jobban borzolják akedélyemet, akik milliárdokat sikkasztanak fel, kiskapukat kihasználva élõsködnek a szegényebbek munkáján, stb, pedig nem is lenne ez szükséges a megélhetésükhöz.A nyakkendõs tolvajok!Esetükben az 5 évet még keveselném is!
A bíróságok ugyanabban a kézben vannak, mint 90-es évek elõtt! A szociemberek be vannak betonozva minden törvénykezõ szervbe. Olyan bírói döntéseket hoznak, amivel bomlasztják a társadalmat, erõsítik a korrupciót és a bûnözést. Mindezt a törvényre hivatkozva. A magyar törvénykezés a bûnözés melegágya. Hány politikust mostak már tisztára, pl amikor Bajnai több milliárdos áfacsalást csinált a Wallisnál. Köszönöm én ebbõl nem kérek. Akinek pénze van, az mondja meg mi van. Náluk a hatalom. Itt csak rosszabb lesz, ha Bajnai ránk szabadítja a nyugati kizsákmányoló oligarchákat.
pedig bármennyire furcsa, én is azt látom hogy ugyanaz a se*gnyaló banda szolgálja ki a mindenkori kormányzatot, nekik mindegy kinek nyalnak, csak bent maradjanak bíróknak, ügyészeknek, szóval nem hülyeség hogy a kommunizmus maradványai bent vannak az ítélõszékeken
Ha EZT bevezetnék, akkor MO-on az emberek 90%-a börtönben ülne - mert ugye a kenyérlopás 5 év, de a különféle csalásoknál azért ennél több idö lenne jogos, és olyan ember jóformán nincs, aki ne csalna valamivel (fekete munka, adócsalás, ügyeskedés, stb)
Itt még az kerül bajba akit meglopnak.
Tehát azt javaslod, hogyha valaki lop egy kenyeret (200 Ft értékben), akkor utána 5 évig fizessük mi (te meg én meg a többi honfitárs) a szállását, a fûtését, a kajáját, a rekreációját... Gratulálok. Csak nem Jobbik? :p
Én sem értem.
#3-as nagyon rossz lehet neked. Mindenrõl a szocik jutnak eszedbe, velük álmodsz, velük ébredsz. Kérdezõ! Tudtad, hogy a problémákat börtönökkel még soha sehol nem oldották meg a világon? Tudtad, hogy kenyeret nem meggazdagodás céljából lopnak. Meggazdagodás céljából a parlamentbe kell menni lopni. Amerikai börtönfilmeken nevelkedett elméddel nem tudom, észrevetted-e, hogy ott nem a bûnök csökkentése a cél, hanem egy jó kis bunyó, hogy neked ne kelljen valós problémákkal foglalkoznod. Amúgy mirõl jutott eszedbe, ellopták a kenyeredet?
A kérdező hozzászólása: teljesen egyet ertek A szociemberek be vannak betonozva minden törvénykezõ szervbe. Olyan bírói döntéseket hoznak, amivel bomlasztják a társadalmat, erõsítik a korrupciót és a bûnözést. Mindezt a törvényre hivatkozva. A magyar törvénykezés a bûnözés melegágya nem azt mondtam hogy kenyer lopasert kapjon 5evet hanem hogy szigoruak legyenek a torvenyek borton hiany nem kifogas ha stadionokat tudnak pulni talan bortont is 7es mert a mostani torvenyek jogrendszerunk normalis?
Nem a kenyérlopást kellene ennyire szankcionálni, hanem azokat akik betörnek, bemennek másokhoz (akár sorozatosan) lopni, és ha véletlen megsérül a szegén' betörõ úr "munka közben" ne még a tulaj legyen érte a hibás! Vagy ha megvédi a sajátját. Gondolom láttad a "fagyállós" esetben a sok bûnözõtutujgató a moslékot pártolta, de az eszébe se jutott egyiknek sem, hogy talán lopni sem kellett volna más maánterületére bejárni.
A kérdező hozzászólása: Ertsetek mar meg ezt a kenyeres dolgot a kozepkorbol vettem itt nem a kenyeren van a hangsuly hanem azon ha az illeto a legkissebb bunt is elkoveti es elkapjat milyen szigoru torvenyek varnak ra
09.28 mivel a példádat a középkorból vetted, innentõl azt feltételezem, hogy veled értelmes vitát folytatni teljesen felesleges. hallottad már a kifejezést, hogy sötét középkor? hát nem is volt annyira sötét. viszonyítva...
A jó múltkor meg b a szott a kerítésbe vezetett áram egy szerencsétlen uborkatolvajt, most meg egy másik mérgezett bortól halt meg.Mert ilyen közveszélyes gazdák vannak, hallatlan!Lassan veszélyességi pótlékot fognak utalni a tolvajoknak.
Szóval ha nem tud kenyeret lopni ettese a közöség 5 évig...
Tanulj történelmet...

Nagyon tetszik egy fiú és megkérdezte leszek-e a barátnője. Nagyon aranyos volt de mostanában olyan ellenséges. Szerintetek mi lehet a baja?

Ráírtam facen és csak annyit írt hogy cs. Régen úgy köszönt hogy szia kicsim meg nem érdekli amit írok. Csak annyit válaszol hogy aha, nem tom, nekem mindegy meg ilyenek. Mi baja lehet?

Legjobb válasz: 1. Kiszeretett belõled, vagy megunta hogy csak õ keress téged.

1. Kiszeretett belõled, vagy megunta hogy csak õ keress téged.
Megszûnt az újdonság varázsa.
A kérdező hozzászólása: De még csak 2 hete járunk és én is sokszor ráírok vagy felhívom hogy talizzunk meg õ is.
kérdezd meg tõle! Szerintem ez a normális. Régen én se mertem kérdezni, nem is tudom, talán cikinek tartottam. De már rájöttem, hogy az a ciki ha találgatok, miközben meg is kérdezhetném. Én nem tudom hogy a pasid milyen ember, de lehet hogy arra vár hogy valami baj van, és megkérdezd tõle, mert nem akar csak úgy elkezdeni panaszkodni. Sok sikert!
Két hét elég volt neki.... :-DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!