Találatok a következő kifejezésre: A mostani olyan (476 db)

A mostani törvények szerint mit lehet tudni a szocpolról? Hány éves korig lehet igényelni, ha lehet, és hogyan kezdjek bele? Olyan válaszoljon lehetőleg, aki mostanában igényelte már, és biztosat tud mondani, vagy javasolni!

Legjobb válasz: "Olyan 35 év alatti házaspárok igényelhetik, akiknek van legalább egy gyereke, egyikük minimum hat hónapja dolgozik, és nincs köztartozásuk. Szocpol támogatást 2012-ben az kaphat, akinek nincs lakása." http://www.szocpol.net/

"Olyan 35 év alatti házaspárok igényelhetik, akiknek van legalább egy gyereke, egyikük minimum hat hónapja dolgozik, és nincs köztartozásuk. Szocpol támogatást 2012-ben az kaphat, akinek nincs lakása." http://www.szocpol.net/
Személy szerint nem igényeltem, de pár infót tudok róla, ami szerintem elég kemény feltételnek számít. 2010. utáni évben megépült vagy ezután építendõ új lakásra lehet felvenni. 800 ezer Ft-tól van 2 millióig ami adható összeg, függ a gyermekek számától és a négyzetmétertõl is, nem lehet az ingatlan 160 négyzetméternél nagyobb, utólag finanszírozzák. Ha netán nem jön össze a bevállalt gyerek/ek (1 gyerek 4 év, 2 gyerek 8 év alatt) akkor 30 napon belül vissza kell fizetni kamatokkal együtt egy összegben a teljes hitelt. Tehát kb. ennyi ami eszembe jutott róla. Még annyi hogy a napokban olvastam róla hogy a bankok eddig még nem igazán foglalkoztak vele mert nem volt meg minden papírjuk hozzá. Ez is csak a tehetõseknek jön/jött jól aki tényleg rászorul annak nincs önereje hogy új háza legyen.
Második válaszoló vagyok. Jól írta az elsõ a korhatárt és hogy nem lehet ingatlan a felek nevén csak örökség, vagy ajándékozási szerzõdés útján.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon úgy néz ki, hogy nem élhetek vele, de hátha változik még valami. Mindenkinek köszönöm, aki válaszolt kérdésemre.
Pont ma reggel olvastam. Itt több infót megtudsz róla. http://www.life.hu/hazitunder/20120227-uj-szocpol-akar-2-mil..

Mennyibe kerul kb. egy olyan gép monitor nélkul, ami viszi a mostani játékokat?

Legjobb válasz: 150-160ezer Ft "ami viszi a mostani játékokat" Milyen grafikára gondoltál? Én FullHD/max beállításokra gondoltam az összeget

150-160ezer Ft "ami viszi a mostani játékokat" Milyen grafikára gondoltál? Én FullHD/max beállításokra gondoltam az összeget
A kérdező hozzászólása: csak olyan lajtosan, se nem minimum se nem max
Az úgy ~120-130ezer Ft
én 110-120ért vettem olyat ami bf3at viszi mediumon 1440-ben. jó kis intel i3, hd7750 és a többi :)
200 ezer kb de a gta 4 2008 as ugyhogy közel sem mostani játék :D
Mert az egy külön "állatfaj".
GTA5 gépigényét még nem ismerjük, de mondjuk meg, hogy milyen gép kell hozzá? Bocs, de szervizben van a varázsgömböm.
Ha már ott tartunk, a bf3 is egy két éves játék.
A kérdező hozzászólása: Nem arra voltam kíváncsi, hogy melyik játék hány éves, és hogy a GTA 5-nek még nincs kint a gépigénye, hanem arra, amit a kérdésben írtam. De úgy tûnik, hogy a hibákat mindenki azonnal ki tudja szúrni...
maxon a kemény szûrõzést is szeretnél (8xAA, 16xAF), akkor ott már más a helyzet, fõleg ha DX11 fícsörök közt az Advanced DoF is ki van pipálva,
A kérdező hozzászólása: Ennyire azért nem vagyok grafika-fanatikus, ezeket az extra dolgokat kihagyom.
de mondjuk egyszerûbb ha veszel egy konzolt és az mindent elvisz és sokkal olcsóbban is kijöhetsz belõle! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot, gondolkodtam már ezen is, de inkább a gépet választom, mert többrétûbb. :)
Érezni a szemre hányást a mondatodban, de ez akkor is olyan, mintha az autós részlegre írnék, hogy új opel kadettet akarok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Jobb ötlet lett volna, ha azonnal azt írom...
Például crysis 3 hoz összelehet rakni egyet 200 ezerbõl ami fullon viszi.
A kérdező hozzászólása: Igen, de grafikailag erõs. Ezért írtam, hogy "és a hasonlók".
A kérdező hozzászólása: Várható gépigényeket már láttam pár helyen. Vagy ha ennyire szúrja a szemeteket, akkor maradjunk a Battlefieldnél...
A kérdező hozzászólása: Véletlenül elírtam, GTA 5-re gondoltam. :D A négyen már rég túl vagyok...
GTA 4 miért mindenki szerint mostani játék?
leírom neked a frankót. én vettem a gépemet újonan 79.000Ft ért és a battlefield 3 full grafikán megy akadás nélkül ma remélem megjön a crysis 3, majd leírom mi a helyzet. A gépem: Intel core dual 3.0Ghz, 2gb HD videokártya, 4gb ddr3 ram - de veszek még 4gb, és van benne 500Gb os SATA merevlemez. ja és a GTA IV is simán mûködik csak mivel Pc re nem sikerült annyira át konfigolni ezért mindenkinek van vele valami baja.
A kérdező hozzászólása: Az lehet gond, hogy az asztal alatt van és ott nem szellõzhet jól?

Ki tud külföldön olyan helyet ahonnan olyan számítógépeket lehet rendelni amin a mostani játékok futnak kb 40 fps-el?

Körülbelül 120.000 FT-ra gondoltam(nem a szállításra :D), és webhelyeket is küldjetek ah lehet :). Ja, és még azt szeretném kérdezni hogy az ilyan MMO játékokat mostanában hol gyártják? (amelyik játék föképp érdekel az a Warframe ha esetleg azt tudja valaki akkor csak azt irja :D)

Legjobb válasz: Minek kell külföldi, ugyannyiba kerül az alkatrész, mint nálunk, de szállítással együtt fõleg. Max használt gép az, ami olcsóbb.

Minek kell külföldi, ugyannyiba kerül az alkatrész, mint nálunk, de szállítással együtt fõleg. Max használt gép az, ami olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: nekem aztmondta valaki hogy ott olcsóbb :D

Ha olyan tv-t veszek amit tudok monitorként is használni, akkor elég a géphez az a vezeték ami a mostani monitorhoz van? Továbbá milyen videókártya kell hozzá? Elviszi egy gyengébb is ugyanúgy?

Legjobb válasz: Az összes tv használható valahogy monitornak, sosem értettem ezt a monitor tv dolgot. Mostani géphez milyen vezeték van? Ha HDMI, és a tv-ben is van hdmi csatlakozó, akkor természetesen elég. És nekem a laptopba integrált VGA (intel hd3000) elviszi ugyanúgy, nem kell hozzá atomerõmû.

Az összes tv használható valahogy monitornak, sosem értettem ezt a monitor tv dolgot. Mostani géphez milyen vezeték van? Ha HDMI, és a tv-ben is van hdmi csatlakozó, akkor természetesen elég. És nekem a laptopba integrált VGA (intel hd3000) elviszi ugyanúgy, nem kell hozzá atomerõmû.
A kérdező hozzászólása: a mostani monitorom ami még a régi fajta az nem hiszem hogy hdmi-s lenne... vga-hoz simán találok igény szerint hdmi kábelt?
a 7850 a mostani 6950 sebességét fogja hozni, csak mondjuk fele fogyasztással. az áráról még nem tudni biztosat.
Jól írja Panda. Az újak kisebb csíkszéllel jönnek és valszeg teljesítmény/fogyasztásban ütni fognak Az árakat meg tényleg csak találgatni lehet. Ha nagyon érdekel a téma Ph! fórum Radeon találgatós topik.

Már nem szeret? A barátom olyan fura mostanában! Olyan mintha már nem is szeretne! Van olyan, h magától meg se csókol, át se ölel! De mikor rákérdezek, h szeret-e akkor azt mondja, h persze!

Vagy már szexelni se akar velem?Eddig két naponta volt köztünk,most szerda óta semmi!Már nem is akarja?

Legjobb válasz: hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F

hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F
Vagy csak egyszerûen már nem a kapcsolat elején vagytok...nem tudom mióta jártok... ez ilyen, a szenvedély elmúlik, de attól az a mély érzés a szerelem megmarad... az meg hogy két nap helyett négy napja nem volt szex, az nem jelent semmit...:)
Igaza van az elõttem szólóknak: beszélgessetek egy nagyot. Velem is megtörtént már ez: a barátom a kapcsolat utolsó hónapjában már nem is foglalkozott velem, meg sem érintett. Aztán egyszer rákérdeztem (de már elõtte is kérdezgettem) hogy egyáltalán akar-e még valamit tõlem, szeret-e? És azt válaszolta hogy NEM. Elég nagy pofára esés volt, pedig csak 4 hónapig jártunk és egy év volt ezen túltenni magam. Remélem csak más baja a szerelmednek, mert ha nem, akkor kemény idõszak következik neked. Szurkolok értetek :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!2hónapja vagyunk együtt!beszélgettünk még mindig ugyanúgy szeret, csak kicsit elege lett a féltékenységembõl és emiatt volt velem olyan amiylen!de tisztáztunk minden és most minden tök happy:) !
Hát..., nem akarlak elkeseríteni, de rossz jel, nemtom hány éves vagy, én sok, a pasimmal nagy szerelem, egymásért váltunk el, nagy balhék voltak, nehéz válás, nálam két gyerek, szeretünk volna közöset, két év telt el, most is szeretjük egymást, bár már nem élünk együtt csak fél évig éltünk a féltékenykedések miatt költöztem el, szóval most is azt mondja szeret, én is szeretem, de már nem olyan mint rég, probálkozom helyre hozni, de amikor át sem ölel, szóval tudod, beszélgetünk sokat, nem tudjuk elengedni egymást, szóval szar dolog a bizonytalanság.
hallod még csak 2 hónapja vagytok együtt, és már un? szerinted ebbõl hosszú kapcsolat lesz? mert szerintem nem..

A mostani pasim úgy érzem, hogy a tökéletes nekem, kivéve egy szempontból és ez a szex. Neki én vagyok az első. Nem olyan jó vele mint az előző barátommal. Szeretem a mostanit, de ha van lehetőségem akkor szerintetek kihasználjam? 23 L

Legjobb válasz: édes istenem, akkor hülye ribanc vagy mekkorát a föld nemlátott, az gondolom már eszedbe sem jutott hogy tanitgassad, te is annyival vagy különb a tyúknál hogy nem szarsz a járdára

édes istenem, akkor hülye ribanc vagy mekkorát a föld nemlátott, az gondolom már eszedbe sem jutott hogy tanitgassad, te is annyival vagy különb a tyúknál hogy nem szarsz a járdára
Sajnálom szegény srácot. Mekkora kikúrt egy ribanc vagy te.
hát te iszonyatosan tapasztalt kis ribanc vagy. õ meg rád pazarolta ...az idejét. menj vissza a régi barátodhoz, õ majd jól megrak ha ez a vágyad.
Egy tapló ribanc vagy eleve azért, mert ilyet simán megtennél. Remélem a barátod rájön és kihajítja a szüröd de nagyon gyorsan. Nyomorék.
KOMOLYRA FORDÍTVA ennek a kapcsolatnak már annyi ha + fordulnak ilyenek a fejedben akkor pffffff...tovább kell lépni...hagyd a pcsába .....te ribanc vagy õ meg zöldfülû...a2õ nem fér össze.
ri-banc ez nem szép dolog ááám szerintem HAGVTVVBLABLABLA ÉLJEN SP
Tedd fel magadnak a kérdést. Eldobnád-e a mostanit, a biztosat, pláne ha tökéletes neked, csak azért hogy együtt legyél pár alkalmi szösszenettel!? Majd írd le a választ. :)
Kamu kérdés. Aki egy ótvaras ribanc, az még egy névtelen oldalon sem szokott büszkélkedni vele. "De nem akarom megcsalni érzelmileg. Csak egy kis kalandról lenne szó, hogy fölidézzem a régi élményeket. Egyébként tanítottam õt. Gyorstüzelõ szegény. Nem tud kielégíteni." És azzal takarózol, hogy te nem csaltad meg érzelmileg. Az persze rendben van, hogy félrekúrsz. Fordított esetben mégis hogy esne? Ha más csajokat dugna meg, de közölné, hogy azért szeret téged érzelmileg. Gondolom te vagy az ágyban a tökéletes nõ, mert már 13 éves korod óta folyamatosan szétteszed a lábad mindenkinek és részedrõl ezzel le is van tudva. Ha a srác helyében lennék, biztos, hogy kidobnálak a halál f.szára, de elõtte kezed-lábad eltörném. Ha legközelebb azt fogja valaki a fejemhez vágni, hogy egy nõgyûlölõ állat vagyok és, hogy vannak még normális lányok, azoknak meg fogom mutatni ezt a kérdést.
Ilyet sem mondtam még senkinek, de ritka nagy ribanc lehetsz...
Szerintem is kamu a sztori, vagy pedig olyan fehér a májad, hogy már-már világít. És igen, ha van lehetõséged õszintén élni, szerintem használd ki.
sétálj fel a "Tajgetoszra" lefelé pedig válaszd a függõleges irányt.
VAjon miért is terjedt el az a mondás, hogy minden nõ k.rva? "A mostani pasim úgy érzem, hogy a tökéletes nekem, kivéve egy szempontból és ez a szex. Neki én vagyok az elsõ. Nem olyan jó vele mint az elõzõ barátommal. Szeretem a mostanit, de ha van lehetõségem akkor szerintetek kihasználjam?" Ha valóban szeretnéd, akkor elfogadnád olyannak amilyen minden téren, még a szexben is. Úgyhogy ne merd azt mondani, hogy szereted. Ha ennyire nem jó, akkor mégis mi a f.szért vagy még mindig vele? Talán tehetõsebb, mint az elõzõ? A hozzád hasonló ribancok annyira el vannak szállva maguktól, mert sokan próbálkoznak náluk. Persze az már nem jut el a hülye agyatokig, hogy nem a nõt látják bennetek, hanem csak egy szexuális segédeszközt, amibe bele lehet verni. Ja és ne hidd, hogy annyira király vagy az ágyban, csak mert minden hétvégén részeg gyökerek ürítettek beléd, akiknek teljesen mindegy volt és ezért nem tettek megjegyzést a gyenge teljesítményedre. De gondolom ez nálatok dicsõség. Komolyan hányingerem van az ilyen nõknek csúfolt förnyedvényekbõl és, hogy már csak papíron léteznek normális nõk, mert mind ilyenné válnak.
Milyen érdekes, hogy a 20:17-es, és a 20:21-es kérdéseimre nem jött még válasz. Túl nagy az igazságtartalma talán? Nem kell válaszolnod rá itt, ha nem akarsz, de mindenképp gondolkozz el ezen, mert nagyot lehet koppanni késõbb!
há ne legyél mán ilyen gec.ilááádaaa. há ki vágy te pusztulát, te tákóbnypóóóóóóc:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D huzzá a Maunika sauvba. ribanc:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:::::D:D:D:D:D:D:
Egyre több olyan szitut látni, olvasni, hogy a nõnek nem felel meg az aktuális férfi, pedig õ a nagy õ. És akkor még a nõk mondják, hogy nekik fontos az érzelem, biztonság, meg a nem tudom mi? Csodálkozás van, ha a férfi nem mer kezdeményezni, vagy pedig egy kefélõgéppé alakul át? Nekem egy nõ se mondja ezek után, hogy neki fontos az érzelem...Sajnálom, de egyre vadabb storykat olvasni itt, meg hallani világszerte. Lehet, hogy a férfi nem agy a péniszénél van, de legalább mi ezt felvállaljuk, és tudjuk. Lehet, hogy a nõ agya a fejében van, na de mi körül is forog? Persze most általánosítottam, de azért álljunk meg egy szóra...
bravó, akkor most húzzál innen kiverni a kutyádnak RIBANC
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. Nagy ribi vagyok. És büszke vagyok rája.
23 évesen nem kell még összeházasodni, de igazából tervezni kell a jövõt is. Ha nem akarod megcsalni, akkor szakítanod kell vele. Vagy nem szakítasz, de akkor marad õ. Most ha szakítasz vele, akkor nem biztos, hogy visszakapod. Ergo elvesztettél egy biztos pontot az életedben. Miért? Hogy a szexuális étvágyat kilegyen elégítve. Ismét egy kérdés önmagaddal szemben: Megér-e neked az, hogy eldobd a mostanit, vagy megcsald azért, hogy legyen pár kellemes órád? Aztán lehet soha többé nem mondanád egy férfira sem, hogy õ a tökéletes nekem, mert nem ér fel érzelmileg egyikkel sem a mostani. Érdemes ezeken elgondolkozni.
A kérdező hozzászólása: De nem akarom megcsalni érzelmileg. Csak egy kis kalandról lenne szó, hogy fölidézzem a régi élményeket. Egyébként tanítottam õt. Gyorstüzelõ szegény. Nem tud kielégíteni.
utolsó: (elõttem szóló) azért mert van 1-2 ilyen, még igazán nem kellene ennek a mondanásnak terjengenie. Na m1.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!