Találatok a következő kifejezésre: A mostani nagyon magányosnak érzem (1 db)

A mostani osztályomban nagyon magányosnak érzem magam. Mit tegyek?

Szóval. Most lesz a most lesz a 4. évem a mostani sulimban és csak els?ben volt padtársam. De akkor is változott elég sokat a helyzet. Azóta 3 éven keresztül nincs padtársam. Biztos velem van a baj. De nem tudom mit tegyek. Egyik oszttársammal elég jóban vagyok csak szerintem ? már mással ül. és valahogy. Nem tudom miért. De nem merem megkérdezni t?le.

Legjobb válasz: Nyugodtan megkérdezheted attól az osztálytársadtól, akivel jóban vagy. Biztos nem fog lekezelõen viselkedni veled. Azt is megkérdezheted tõle, hogy miért nem kedvelnek a többiek... ha tudja, akkor el fogja mondani, csak kérned kell. Lehet, hogy ez meg is változtatna mindent, és minden jóra fordulna, mert ez az osztálytársad biztos elmondja a többeiknek, és akkor valószínûleg többet fognak veled beszélgetni. Nem mindenki, de egy pár ember biztosan. Vagy tényleg azt mondaj, hogy veled van a probléma, akkor próbálj meg változtatni, közeledni a többiekhez.

Nyugodtan megkérdezheted attól az osztálytársadtól, akivel jóban vagy. Biztos nem fog lekezelõen viselkedni veled. Azt is megkérdezheted tõle, hogy miért nem kedvelnek a többiek... ha tudja, akkor el fogja mondani, csak kérned kell. Lehet, hogy ez meg is változtatna mindent, és minden jóra fordulna, mert ez az osztálytársad biztos elmondja a többeiknek, és akkor valószínûleg többet fognak veled beszélgetni. Nem mindenki, de egy pár ember biztosan. Vagy tényleg azt mondaj, hogy veled van a probléma, akkor próbálj meg változtatni, közeledni a többiekhez.
Év elején kérdezd meg, hogy most nincs e kedve melléd ülni. Ha be akarsz illeszkedni, annak jó módja a szünetekben a közös leckeirás, másolás (nem csak padtársakkal), mert ilyenkor segitetek egymásnak. Ha abba a kategóriába tartozol, akinek mindig kész a házija, ajánld fel a többieknek (de ne rendszeresen, mert visszaélnek ezzel), és segits nekik, ha nem értenek valamit, ha valamit nem értesz te kérj segitséget. Próbálj résztvenni az osztály életében, jó módszer, hogy segitesz pl a terem dekorálásánál, vagy azt osztály kirándulásnál a közös programok megszervezésében. Ha van az iskolában valamilyen sportkör, vagy tábor (nyáron, évközben) oda is jelentkezz, mert biztos megy több osztálytársad is. Esetleg azzal, akivel jóban vagy beszéld meg a problémádat, hogy kirekesztetnek érzed magad. Kérd meg, hogy segitsen beilleszkedni, menjetek közösen strandra, bulizni...
A kérdező hozzászólása: tavaly meg is kérdeztem tõle h lenne-e kedve mellém ülni de akkor visszautasított mert már másnak ígérte...és a közös leckeírással és házi írással is próbálkoztam de nem jött be...
Nekem sincs sok barátom az osztályomból és még 2 év! De szerencsére már kezd kialakulni a sulin kívûli baráti köröm, igy kicsit jobb.
A kérdező hozzászólása: hát..nekem még 3 évem van...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Könyvekből miket lehet megtanulni? Nem sulis könyvre gondolok hanem amiket szórakozásból olvasunk.

3

Valaki valamit a Locke (Tom Hardy, 2013) c. filmmel kapcsolatban tudna hasznos infot adni?

Kivancsi lennek a masfel oras kisfilmre,hozzaszolasok es par cikk alapjan Tom Hardy zsenialisat alakit.
Koszi elore is az ertelmes valaszokat

0

Mi annak az oldalnak a linkje? Ma volt a híradóban. A Recski munkatábort mutatja be.

1

Az ismerősömnek önértékelési problémái lehetnek?

Van egy ismerősöm, aki folyton bántó megjegyzéseket tesz másokra. Megszólja a testalkatukat, végzettségüket, szinte bármit, amit csinálnak, csinálunk. Előfordult, hogy elmeséltem azt, mivel szoktam foglalkozni mostanában és ő egyből degradáló megjegyzéseket tett rám, próbált kevesebbnek feltüntetni az ismerőseink előtt. Õ persze a legjobb közülünk, mivel informatikát tanul és kb. ennyi az összes dolog, amit szeret kihangsúlyozni. Mindenki más hlye, buta, haszontalan és szánalmas, szerinte.

Szerintetek valamiféle kisebbségi komplexusban szenvedhet?

1

Az olaszok beképzeltek?

Tudják hogy a nyelvük az egyik legszebb nyelv a világon? A férfiak mire fel ilyen nőcsábászok? Tudják magukról hogy helyesek és jóképűek?

2

Mit jelent Dobos C. József magyar cukrászmester nevében a 'C' betű?

akárhol keresem nem találom....

2

Tudtok mondani olyan oldalakat ahol praktikus ötletek vannak?

olyanra gondolok, mint 'hogy lehet varrás nélkül táskát csinálni pólóból?' meg ilyesmi. ilyen újrahasznosítás féle. nagyon kellene köszi:)

0

A Történelemmel kapcsolatos idézeteket szeretnék latinul. Tudnátok irni?

Pl.Historia est magistra vitae(a Történelem az élet tanitómestere) stb...

9

Mennyire biztonságos Halásztelek?

Albérletet nézünk ott, és érdekelne, hogy mennyire biztonságos a környék. Ilyenek érdekelnének, hogy mennyire biztonságos sötétedés után gyalog közlekedni, sok "rossz elem/család" él-e a környéken, sok-e a betörés, stb. Lakásban gondolkodunk, nem házban.

A válaszokat előre is köszönöm!

1

Hova utazzak októberben? ( részletesen lent )

Tanácsokat illetve tippeket szeretnék tőletek kérni. A legjobb barátommal szeretnék elutazni 3 nap két éjszakára. Max költségvetés fejenként 250e forint. Ti mit ajánlanátok? Olyan helyet preferálnánk, ahol vannak szép lányok, és van éjszakai élet. A látványosságok annyira nem fontosak, inkább a szórakozáson lenne a hangsúly. Meleg tegnerpartos hely pluszpont. Előre köszönöm a segítséget

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!