Találatok a következő kifejezésre: A mostani nagyon magányosnak érzem (1 db)

A mostani osztályomban nagyon magányosnak érzem magam. Mit tegyek?

Szóval. Most lesz a most lesz a 4. évem a mostani sulimban és csak els?ben volt padtársam. De akkor is változott elég sokat a helyzet. Azóta 3 éven keresztül nincs padtársam. Biztos velem van a baj. De nem tudom mit tegyek. Egyik oszttársammal elég jóban vagyok csak szerintem ? már mással ül. és valahogy. Nem tudom miért. De nem merem megkérdezni t?le.

Legjobb válasz: Nyugodtan megkérdezheted attól az osztálytársadtól, akivel jóban vagy. Biztos nem fog lekezelõen viselkedni veled. Azt is megkérdezheted tõle, hogy miért nem kedvelnek a többiek... ha tudja, akkor el fogja mondani, csak kérned kell. Lehet, hogy ez meg is változtatna mindent, és minden jóra fordulna, mert ez az osztálytársad biztos elmondja a többeiknek, és akkor valószínûleg többet fognak veled beszélgetni. Nem mindenki, de egy pár ember biztosan. Vagy tényleg azt mondaj, hogy veled van a probléma, akkor próbálj meg változtatni, közeledni a többiekhez.

Nyugodtan megkérdezheted attól az osztálytársadtól, akivel jóban vagy. Biztos nem fog lekezelõen viselkedni veled. Azt is megkérdezheted tõle, hogy miért nem kedvelnek a többiek... ha tudja, akkor el fogja mondani, csak kérned kell. Lehet, hogy ez meg is változtatna mindent, és minden jóra fordulna, mert ez az osztálytársad biztos elmondja a többeiknek, és akkor valószínûleg többet fognak veled beszélgetni. Nem mindenki, de egy pár ember biztosan. Vagy tényleg azt mondaj, hogy veled van a probléma, akkor próbálj meg változtatni, közeledni a többiekhez.
Év elején kérdezd meg, hogy most nincs e kedve melléd ülni. Ha be akarsz illeszkedni, annak jó módja a szünetekben a közös leckeirás, másolás (nem csak padtársakkal), mert ilyenkor segitetek egymásnak. Ha abba a kategóriába tartozol, akinek mindig kész a házija, ajánld fel a többieknek (de ne rendszeresen, mert visszaélnek ezzel), és segits nekik, ha nem értenek valamit, ha valamit nem értesz te kérj segitséget. Próbálj résztvenni az osztály életében, jó módszer, hogy segitesz pl a terem dekorálásánál, vagy azt osztály kirándulásnál a közös programok megszervezésében. Ha van az iskolában valamilyen sportkör, vagy tábor (nyáron, évközben) oda is jelentkezz, mert biztos megy több osztálytársad is. Esetleg azzal, akivel jóban vagy beszéld meg a problémádat, hogy kirekesztetnek érzed magad. Kérd meg, hogy segitsen beilleszkedni, menjetek közösen strandra, bulizni...
A kérdező hozzászólása: tavaly meg is kérdeztem tõle h lenne-e kedve mellém ülni de akkor visszautasított mert már másnak ígérte...és a közös leckeírással és házi írással is próbálkoztam de nem jött be...
Nekem sincs sok barátom az osztályomból és még 2 év! De szerencsére már kezd kialakulni a sulin kívûli baráti köröm, igy kicsit jobb.
A kérdező hozzászólása: hát..nekem még 3 évem van...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen Észak-Koreai filmek készültek?

Nem külföldi, és nem dokumentumfilm, hanem amit a kommunista népköztársaság készített, de mégse tipikus propagandafilm, hanem mint egy .....hú szóval egy TV film?

1

Mi a véleményetek a BME gazdasági karáról?

a nemzetközi gazdálkodás érdekel főleg.

0

Mondanátok angol csládneveket, amiknek van magyarra fordítható jelentése?

Pl.a Taylor családnév nem a 'tailor' (szabó) szóból alakult ki?
Vannak még ilyenek?

8

Milyen eredetű a Miklián családnév?

Miklián Gergelynek hívnak és nagyon érdekel, hogy honnan származik, mert nem találok róla semmit.

1

Miért gyalázza Alföldi a tüntetőket?

Ezt nyilatkozta:

„Az az egyöntetű ünneplés, amit kapott az előadás, vagy amit kaptak az alkotók, vagy kaptam én személy szerint, ott nincsenek kérdőjelek. Ezt üzenem a sok fogászatot nem látott barátainknak, akik itt az épület előtt őrjöngtek”

10

Ha ki akarok költözni külfödre az autómat hogy vihetem ki?

Azzal ott közlekednék, ugyanúgy használnám mint itt. milyen szabályok vannak erre? mondjuk anglia lenne az uticél

0

Tudnátok mondani jó pizzériákat Debrecenben?

Ha lehet címmel együtt, hogy merre találom! Köszönöm!

0

Valaki betudná linkelni azt a videót ahol a fickó a szeméből spricceli a tejet!?

3

Az összes Punk Anarchista?

5

Állásinterjúnál manapság előny vagy hátrány ha valaki nincs fent a Facebook-on?

Úgy hallottam,a cégek, intézmények manapság megnézik, hogy a jelentkező fent van-e a Facebook-on és miket rak fel magáról. És ha én nem vagyok fent egyáltalán, ez most inkább jónak vagy rossznak számít szerintetek? Vagy nem fontos egyáltalán?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!