Találatok a következő kifejezésre: A mostani most fekszem (2 db)

bízzál magadban és figyelj a reakcióira. Akkor nem lesz gond.
Háát nem mondom azt h nem ábrándul ki de azt sem h igen..szerintem nézeges valami oldalt és szerezz tapasztalatot..
Figyu, ha kiábrándul belõled, akkor nem is szeret, én azt mondom! Én nõ vagyok és amikor férjemmel összejöttünk fordított volt a helyzet (én voltam a tapasztalatlanabb) Semmi gond nem volt, pedig az elsõ pár alkalommal behatolás nem is volt. Most meg már házastársak vagyunk és megvan a baba is. Szerintem segítene, ha errõl beszélgetnétek, és õszintén megmondanád, hogy nem vagy túl tapasztalt. Talán még segíteni is fog.
Ha szeret, akkor nem lesz gáz. Csak figyeld mi jó neki, kérdezd meg és csináld úgy, de ne görcsölj rá. Az embereknek szex terén is össze kell szokniuk, meg kell ismerni mit és hogy szeret a másik, szóval ez késõbb is így lesz, hisz mindenki más, mások az igények, csak nyugi.

Mostanában a lovam rászokott arra, hogy a karámba fekszik.4 éve van nálunk de csak most kezdte el, amióta jó idő van. Szerintetek?

Az egyetlen változás az, hogy kapott maga mellé egy társat. Arra gondoltam, hogy így már biztonságban érzi magát és el mer feküdni, mert van aki vigyázzon rá. Vagy lehet valami baja? Amúgy semmit nem látok rajta, hogy baja lenne.

Legjobb válasz: Nálunk is vannak lovak, akik szeretnek feküdni:D Az egyik napitöbb órát is képes feküdni, és alszik is. Kijött a jóidõ, nem jeges a föld, sütteti magát a napon:D Nálunk a kukoricacsutát szétfötrik, és abba döglenek bele.

Nálunk is vannak lovak, akik szeretnek feküdni:D Az egyik napitöbb órát is képes feküdni, és alszik is. Kijött a jóidõ, nem jeges a föld, sütteti magát a napon:D Nálunk a kukoricacsutát szétfötrik, és abba döglenek bele.
Jól érzi magát a lovad, örülj neki! :-)
A mieink is fekszenek a karámba. :) Csak jól esik nekik a meleg végre.
Egy ismerõsömnek van 5 lova abból 4 délben kaja után lefekszik aludni. :D Ami nem az meg 2 hónapja van még csak nála.. Úgyhogy nem gáz. :)
Hehe, a mieink is olyanokat szundítanak a napon, hogy öröm nézni! :) Teljesen normális, a lovad abszolút jól, biztonságban és komfortban érzi magát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Csak kicsit fura volt, hogy most szokott rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!