Találatok a következő kifejezésre: A most személyi száma (5 db)

A most születettek személyi száma miért 3assal kezdődik?

Legjobb válasz: Mert valószínû hogy még élnek az 1908-ban születettek közül. Az én lányomnak 4essel kezdõdik a személyi száma.

Mert valószínû hogy még élnek az 1908-ban születettek közül. Az én lányomnak 4essel kezdõdik a személyi száma.
A kérdező hozzászólása: Köszi! 4es? A régi személyiszámokban az 1 nem a fiút, a 2 pedig a lányt jelentette?
De igen. A 3-as most a fiú és a 4-es a lány.
A kérdező hozzászólása: Áhá :OO)) Köszi! :o))
Az én lányomé is 4-es. Amikor megláttuk vissza akartam zavarni a páromat az irodába, hogy itt valami hiba van-javítsák ki gyorsan:) Szerencse, hogy nem ment vissza.

Most éppen gondolok egy számra! Azok a személyek, akik képesek az ilyen dolgokat megérezni, meg tudják nekem mondani, hogy melyik volt az a szám?

Nem akarok senkit sem megsérteni, kíváncsiság!:)

Legjobb válasz: 5318008??? Mert ezt beírva a számológépbe fejjel lefelé azt kapjuk, hogy BOOBIES = CSÖCSÖK! :D

5318008??? Mert ezt beírva a számológépbe fejjel lefelé azt kapjuk, hogy BOOBIES = CSÖCSÖK! :D
6, 9 vagy 16... Ezeket tippelem. Egyébként azt nem írtad le, hogy 0-10-ig gondoltál egy számra vagy 0-100ig stb...?
Ha lehet, tudjuk már meg, hogy melyik volt az a szám...
A kérdező hozzászólása: A 27-es volt. :)
Biztos vagy benne, hogy a 27-esre gondoltál. Mit nyertem? :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok, egy valódi tehetség mutatkozott meg... :) Mit nyertél? Ezzel a nyerõ mondattal egyike lettél azon szerencsés kiválasztottaknak, akiknek esélyük van egy varázslatos utazást nyerni a... Mindehhez csak annyit kell tenned, hogy ... :)
927!!!
óóó, most látom már lelõtted a "poént":S csak 900al tévedtem!:D
Ezzel csak az a baj, hogy azt mondasz, amit akarsz... Végig olvasod a válaszokat, és mondasz egy olyan számot, ami nincs köztük.
A kérdező hozzászólása: Kedves 18:39-es! Eszembe sem jutott volna ilyesmi, mivel teljesen felesleges lett volna így tennem. A kérdést kíváncsiságból tettem fel, nem azért, hogy bárkinek bármit is bizonyítsak, KIZÁRÓLAG azért, hogy ÉN választ kapjak egy kérdésemre, egy röpke gondolatomra. A kérdésem alatt, mint ahogy azt te is olvashattad, világosan és érthetõen feltüntettem, hogy senkit nem akarok megsérteni. Ezt a lojalitást a válaszolóktól is elvártam volna, és nagy részüknek hálistennek sikerült is ehhez tartania magát. Ezúton szeretném megköszönni a buta gyanúsítgatásodat, ami teljesen értelmetlen, hiszen nem engem írtál le ezzel, csupán magadat. Tudod, rossz az, aki rosszra gondol. Egyébként köszönöm szépen a válaszokat, ha huszonhetemet nem is kaptam meg, azért szerintem jó móka volt! További szép napot! :)
14, 3, vagy 33, 13 ?
42 nem? de!
A kérdező hozzászólása: Gondolkoztam, hogy odaírom, de aztán arra gondoltam, hogy ha valaki tényleg megérzi, annak nincs szüksége intervallumra. :) Nem talált.
3 v. 5
22
Én nem érzek ilyesmiket, de szerintem aki érez, csak akkor tudná érezni, ha ott lennél vele egy légtérben, vagy legalább... tudná, ki vagy, vagy ilyesmi... Csak így a nagy semmibõl ezt nem hinném, hogy meg lehet érezni... o.O Bár ki tudja, én nem vagyok médium.
A kérdező hozzászólása: Azért gondoltam, hogy megkérdezem, mivel a TV-ben is vannak ezek a "jósok", akik több ezer km-re a személytõl, ismeretlenbe, egy születési dátummal képesek megjósolni a jövõt, ráérezni az adott ember sorsára. Ha olyan van, ilyen is lehet. Bár már elnézést kérek, az szerintem hatalmas átverés. De ha valaki tényleg fogná és leírná nekem ide, úgy hogy utánaírná, hogy biztos benne... akkor esküszöm, hinnék ezekben. :)
53 vagy 8. Valószínûleg, szerintem...
A jósok nem számra gondolnak. Azok a mentalisták. A jósok általában a jövõt vizsgálják a jelennel összefüggésben. A mentaláisták csak a jelent, valamint a közeljövõt. A jósok általában "csak" homályosan látnak, és fontos célokat mondanak, amiért tenni kell, valamint jótékony berögzõdéseket "csinálnak" az embereknek. A mentalisták fõleg csak mutogatják magukat, többnyire hisznek nekik a szkeptikusok is, bizonyítani tudnak, logikával teszik mindezt. A jósok nem logika alapján teszik.
39
Kár, hogy csak most olvastam el a kérdésedet, de még nem láttam kiírva a válaszod és a 25 vagy a 27-et akartam volna írni... csak aztán megtaláltam, hogy már lelõtted a poént...

Ha most voltam megújjítani a személyimet, akkor annak a száma fog változni, vagy marad ugyanúgy?

Az el?zött kilyukasztották és még beletelik pár napba mire megjön postán, és ugye nekem meg majd kellene a sulihoz.

Legjobb válasz: Új lesz.

Új lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Akkor addig nem fogok semmit se kitölteni, míg meg nem lesz az új.


Ha egész évben amíg találkoztam egy fiúval úgy gondoltam hogy "belezúgtam" de eltelt a nyár fele és most jöttem rá hogy szinte nem is gondoltam az említett személyre akkor az nem is jelentett számomra semmit?

Ez az els? az életem során hogy egyáltalán ilyesmit érzek 14 éves létemre. Kérlek titeket komolyan válaszoljatok, segítsetek!

Legjobb válasz: A kérdésre abban a pillanatban megkapod a választ mikor újra látod.

A kérdésre abban a pillanatban megkapod a választ mikor újra látod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!