Találatok a következő kifejezésre: A most személyi (89 db)

A most születettek személyi száma miért 3assal kezdődik?

Legjobb válasz: Mert valószínû hogy még élnek az 1908-ban születettek közül. Az én lányomnak 4essel kezdõdik a személyi száma.

Mert valószínû hogy még élnek az 1908-ban születettek közül. Az én lányomnak 4essel kezdõdik a személyi száma.
A kérdező hozzászólása: Köszi! 4es? A régi személyiszámokban az 1 nem a fiút, a 2 pedig a lányt jelentette?
De igen. A 3-as most a fiú és a 4-es a lány.
A kérdező hozzászólása: Áhá :OO)) Köszi! :o))
Az én lányomé is 4-es. Amikor megláttuk vissza akartam zavarni a páromat az irodába, hogy itt valami hiba van-javítsák ki gyorsan:) Szerencse, hogy nem ment vissza.

Hol van most a legkedvezőbb személyi kölcsön?

500 ezer-1 millió közötti összeget szeretnék felvenni. Kihez érdemes fordulni, melyik bankhoz?

Hány forintos illetékbélyeg kell most 2010 végén a lejárt személyi cseréjéhez?

Legjobb válasz: Már nincsen illetékbélyeg, csekket adnak és elszalajtanak befizetni. Asszem olyan 3000 förül lehet.

Már nincsen illetékbélyeg, csekket adnak és elszalajtanak befizetni. Asszem olyan 3000 förül lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: Csak 1500, ha valakit érdekel. :)

Pasik, ha van barátnőtök, és ha megtetszik nagyon egy másik lány (most attól tetszhet, hogy van csajod), mit tesztek? Lehet esélye a 3. személynek?

Lányok válaszát is várom, hogy szerintük mi a helyzet. Most ha egy pasinak van barátn?je, de mellette megtetszik egy másik, akkor mi van? Nem lehet attól ismerkednie? Vagy ha szereti a barátn?jét, mindenképp kitart mellette, legyen a 3. személy akármilyen vonzó (bels?leg is)???

Legjobb válasz: akkor te bizony jó nagy, szemét, tetû ku.rva vagy :D

akkor te bizony jó nagy, szemét, tetû ku.rva vagy :D
...szánalmas
Nehéz kérdés. Helyzettõl függ. Ha szerelmes vagyok, akkor persze tetszhet egy egy lány, de sohasem jutott eszembe, hogy lehet több is, lehet ez azért van, mert nem értek fel, nem érintettek meg annyira, mint az aktuális szerelmem. Ahhoz hogy egy harmadik miatt otthagyd a szerelmedet, valami hatalmas vonzódás kell, és mindkét részrõl. Nincs annál rosszabb, minthogy otthagyod, aztán két szék közül a pad alá esel. Ha erõsebb bármelyik érzelmi szál a másiknál, akkor tudod mit kell tenned. De biztosnak lenni ebben a helyzetben elég nehéz.
Ja most látom koptatom itt a számat, a sok paraszt meg azzal tölti az idejét hogy értelmes válaszokat írnak...
Szarrá baszom a kis puncikáját.
A jelenlegi barátnõmmel elég nyílt a kapcsolatunk, tehát ha megtetszene egy lány, akkor lehetséges, hogy elkezdenék ismerkedni, DE az semmiképp nem tudna imponálni, ha egy lány elkezdené széttúrni a kapcsolatomat. Egy ilyen lány valószínûleg a kiszemelt pasijának az érzelmeit is kb annyiba veheti, mint a kiszemelt pasi barátnõje érzelmeit, ami nem túl bizalomgerjesztõ jövõképet fest. Bocs, de egy ilyen stílusú csajjal egy éjszakánál semmiféleképp nem tudnék hosszabb távra tervezni. Kaptál egy pofont az élettõl, megesik. Állj fel és viseld méltósággal. Ne taposs bele mások lelkivilágába csak azért, mert téged megbántottak egyszer... 20F
ha szerelmes vagyok és boldog, akkor nem tetszik más, nem találok mást vonzónak. Ha igen akkor ott valami nem ok.
15:07: én írtam a 14:59 -et, és az elsõ 3 válaszra értettem hogy szánalmas. Amúgy szerintem tedd meg.
15:01 Ha neked ez normális dolog és szimpátiából értelmes választ írsz, akkor te is elég paraszt farokfa.sz vagy...
A kérdező hozzászólása: elírtam, vegyetek le egy m betût
A kérdező hozzászólása: Értem, és tudom, hogy az vagyok, de megfogadtam, hogy amit szeretnék, legalább megpróbálom megszerezni, és ha nem sikerül, akkor megpróbáltam, és nem kell azon agyalnom, hogy mi lett volna, ha megteszem... Sokat néztük egymást, mosolygott rám, én is rám, de azóta nem jelentkezett... Nem lehet, hogy azt várja, hogy én próbálkozzam?
A kérdező hozzászólása: Ez most komoly? :D Akkor nem érdekel, ha van csajod, ha bejön a 3. személy? Én ebben a helyzetben vagyok, megõrülök egy pasiért, de van csaja... Lehet, hogy szívtelen vagyok, de megfogadtam (mióta megcsaltak), hogy ezentúl a saját érdekeim nézem, nem érdekel, hogy van csaja, és a csajnak rossz lest! Akkor próbálkozzam a pasinál??? :) ))))
azt teszem amit az elsõ
Nekem is van pasim, szeretem és õ is engem. mégis tetszik egy másik pasi... :D

Külföldre milyen papírok kellenek a kisfiamnak 3 hónapos most? Személyi vagy útlevél?

Legjobb válasz: szia!attól függ hova mentek.EUsba elég szig,máshova kell az útlevél.

szia!attól függ hova mentek.EUsba elég szig, máshova kell az útlevél.
A kérdező hozzászólása: Németbe. Nagybácsit látogatunk
oda elég a személyi, ráadásul neki ingyenes (2-3 hét viszont míg elkészül)
A kérdező hozzászólása: aahhh késésben vagyok :S Köszi
Ha nagyon sürgõs csináltass útlevelet sürgõsségi díjért, akkor 3 munkanap alatt elkészül.
Ja és sürgõsségivel az útlevél 18 év alatti személynek 5000 Ft.
Mi is csináltatunk útlevelet és egyszerre személyig. is a 3 évesemnek, egy hétmúlva itt volt mind a kettõ. Ez két hete volt.
Ha nincs sok igény akkor hamar elkészül, de lehet belõle 2-3 hét is. Nyáron általában többen igényelnek személyit és útlevelet is.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!

Nagy Britanniában élek, most költöznék haza Magyaro-ra de augusztus végén lejárt a személyim. Repülővel mennék haza. Hazajuthatok még így vele?

Még csak nemrég járt le a személyim ezzel még utazhatok? Ha nem, ide kintről mit tudok tenni az utazás érdekében?

Legjobb válasz: Nyilvanvaloan nem repulhetsz lejart szemelyivel. A kovetsegre tudsz elmenni Londonba es kerni ideiglenes utlevelet, vagy rendelni egy uj utlevelet. Szemelyit potolni ugy tudom nem tudjak kint.

Nyilvanvaloan nem repulhetsz lejart szemelyivel. A kovetsegre tudsz elmenni Londonba es kerni ideiglenes utlevelet, vagy rendelni egy uj utlevelet. Szemelyit potolni ugy tudom nem tudjak kint.
Konzulátusra kell menned. http://konzuliszolgalat.kormany.hu/utlevel 2. Ideiglenes magánútlevél  Ha külföldi tartózkodása során a magyar állampolgár útlevele, illetve személyazonosító igazolványa a személyazonosság megállapítására alkalmatlanná vált, megrongálódott, lejárt, elveszett vagy eltulajdonították, a konzul kérelemre hazatérés céljából legfeljebb hat hónapig érvényes ideiglenes magánútlevelet állít ki. Kivételes esetben, bizonyos feltételek mellett, lehetõség van a magyar állampolgár részére külföldön való további tartózkodásához, tovább- és hazautazásához legfeljebb egy évig érvényes ideiglenes magánútlevél kiállítására is. Az ideiglenes magánútlevél iránti eljárás illetékmentes, de a kérelem benyújtáskor a kérelmezõnek 30 EUR konzuli közremûködõi díjat kell megfizetni. A hazatérésre szolgáló ideiglenes magánútlevelet a konzuli tisztviselõ soron kívül állítja ki. Az ideiglenes magánútlevelet az állampolgár hazautazását követõen öt munkanapon belül köteles a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalánál, a körzetközponti jegyzõnél vagy a jegyzõnél leadni.

Most akkor Horvátországba menet kell útlevél vagy elég a személyi?

Legjobb válasz: Most már hivatalosan sem kell útlevél, lévén EU ország lett, azonban már eddig sem kellett útlevél, elég volt a személyi.

Most már hivatalosan sem kell útlevél, lévén EU ország lett, azonban már eddig sem kellett útlevél, elég volt a személyi.
A jogsi nem jó, személyi kell vagy útlevél. Egyébként, mint elõttem is írták már nagyon régóta elég a személyi, a mai EU belépés csak vámvizsgálat megszûnése és a gyorsabb ellenõrzés szempontjából jelent változást. Személyi eddig is elég volt, ezután is elég lesz, ebben nincs változás.
Vagy 10 éve(?) elég a személyi. Mától amúgy EU tagok.
Én voltam többször is és kell útlevél.
A kérdező hozzászólása: ha a személyit elfogadják akkor a jogsit is?
ma lépett be az EU-ba, így elég a személyi
"Most már hivatalosan sem kell útlevél" Mi van??? Eddig nem volt hivatalos hogy elfogadják vagy mi? :-) Ezt gondold át újra. Látványos változás csak annyi, hogy nincs vám ellenõrzés és csak egy helyen állítanak meg. Továbbra is ugyanúgy útlevél vagy személyi kell és ellenõrzik, ahogy eddig is.
Már nem kell! EU tag lett.
Eddig is személyivel mentem...

Hova lett az ESEMÉNYEK/EVENTS Mappa a facebook-profilokról? és miért nem működik a név mellé írt facebook.com/y. X. /events oldal sem ísmerős, sem ismeretlen személyek esetében? Ezt most akkor hol lehet megnézni? Köszönöm, ha írsz! :-)

Legjobb válasz: na most ez tényleg csak és kizárólag engem érdekel? :)) - hol lehet megnézni személyre lebontva, milyen eseményekre lett meghívva? - s ugyanez volna a kérdésem egy ismerõsöm konkrét ismerõse eseményeit illetõen. ami eddig látható volt, az most sehol se jelenik meg.

A kérdező hozzászólása: na most ez tényleg csak és kizárólag engem érdekel? :) ) - hol lehet megnézni személyre lebontva, milyen eseményekre lett meghívva? - s ugyanez volna a kérdésem egy ismerõsöm konkrét ismerõse eseményeit illetõen. ami eddig látható volt, az most sehol se jelenik meg.
A kérdező hozzászólása: a saját eseményeimet se látom http://www.facebook/x.y/events elérési útvonalon. és egyetlen simerõsömét sem.
Valószínûleg azért nincs válasz, mert nem szoktuk ezt a linket használni! :)

Elvesztettem a személyimet és a bankkártyámat. Most mi a teendő?

Hol kezdjem a bejelentéseket? Mennyi id? alatt tudok új dokumentumokhoz jutni?

Legjobb válasz: Elsõ a bankkártyád, tiltasd le. Aztán az okmányirodában a személyidet tudod intézni. Nekem 2 hét alatt jött meg az új személyi.

Elsõ a bankkártyád, tiltasd le. Aztán az okmányirodában a személyidet tudod intézni. Nekem 2 hét alatt jött meg az új személyi.
ha azonnal nem tiltod le a kártyát simán leveszik a pénzt kód nélkül.volt rajta?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!