Találatok a következő kifejezésre: A most személyi (98 db)

A most születettek személyi száma miért 3assal kezdődik?

Legjobb válasz: Mert valószínû hogy még élnek az 1908-ban születettek közül. Az én lányomnak 4essel kezdõdik a személyi száma.

Mert valószínû hogy még élnek az 1908-ban születettek közül. Az én lányomnak 4essel kezdõdik a személyi száma.
A kérdező hozzászólása: Köszi! 4es? A régi személyiszámokban az 1 nem a fiút, a 2 pedig a lányt jelentette?
De igen. A 3-as most a fiú és a 4-es a lány.
A kérdező hozzászólása: Áhá :OO)) Köszi! :o))
Az én lányomé is 4-es. Amikor megláttuk vissza akartam zavarni a páromat az irodába, hogy itt valami hiba van-javítsák ki gyorsan:) Szerencse, hogy nem ment vissza.

Most pénteken édes hármasban lesz részem (hármas szex ), szerintetek nagymértékben megváltozhat a résztvevõ személyek közt a kapcsolat, vagyis az egymáshoz való viszonyulás? (részletek lent)

6 hónapja állok szexuális kapcsolatban egy sráccal, nincs köztünk semmi csak tényleg szex maximum haveroknak, mondanám magunkat. A hétvégén beszélgetünk hogy mikor kéne legközelebb „akciózni” és felvetõdõt hogy valami kis extrát is kéne bele csempészni , viccbõl felvetette a hármas szexet (2 lány egy fiú) amire én komolyan azt mondtam hogy én benne lennék, õ meglepõdõt aztán nagyon megörült …szinte még akkor találtunk is egy személyt ,aki az én legjobb barátnõm …

Legjobb válasz: "félek attól h ha egy harmadik személy is részt vesz benne az a bizonyos varázs elfog szállni és vele is megszûnne az a „jó viszony”" Ezt nagyon jól gondolod.

"félek attól h ha egy harmadik személy is részt vesz benne az a bizonyos varázs elfog szállni és vele is megszûnne az a „jó viszony”" Ezt nagyon jól gondolod.
Lehet, hogy a barátnõddel lesz majd szexkapcsolata utána.
Ha egyszer belemesz, akkor ujra es ujra akarni fogja. Vagy esetleg a hatad mogott a baratnodet ujra megfekteti, csak ugy ismetleskeppen. Es meg nem is haragudhatnal ra, mert nincs koztetek semmi, csak szex, nem kotelezi a huseg.
Ezt elõbb kellett volna átgondolni. Ha már beigérted neki, most már nem szerencsés viszakozni... Nem törvényszerû, hogy változik a kapcsolat, de van rá szép esély, mint ahogy oly sokszor ez már megtörtént.
Akkor nem ha bevesztek engem is :)
komolyan, hogy lehetnek ilyen gusztustalan, korcs emberek hogy barátaikkal akarnak dugni -.-
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném, hogy ha a barátnõmmel vagy a sráccal meg változna a kapcsolatom… azt szeretném, hogy ha õk is úgy fognák fel ezt, mint egy érzik kitérõt a mi kis szexuális életünkben, de ennyi, jó érezzük magunkat egy pár órácskára de, nem képzelünk bele többet, nem gondoljuk túl , mikor vége lesz minden, ugyan úgy megy tovább, mint eddig , csak lesz egy közös élményünk amin tudunk majd mosolyogni De úgy látom hogy véleményetek szerint sokat változtatna, rossz irányban..:/
Lehet, hogy ha belementek, olyan jó lesz, hogy meg is akarjátok majd ismételni:D:D:D
inkább egy lovat vegyetek be
Ez egy kiszámíthatatlan dolog....nem tudhatod hogyan fog elsülni, és mennyire jelent valós veszélyt a kettõtök kapcsolatára, de benne van a pakliban :)
Ezt nagyon jól végig vezetted, megválaszoltad a saját kérdésed.
ez pont olyan mint az "elég idõs vagyok a sexhez" ha kérdezni kell akkor nem. itt is ha valamiféle kétséged van a dologgal kapcsolatban akkor hanyagolni kéne. és az a bizonyos +:mi van ha pasi bele szeret a másik lányba? azon kivül, hogy te hoppon maradsz(vagy szeretõ leszel).

Hol van most a legkedvezőbb személyi kölcsön?

500 ezer-1 millió közötti összeget szeretnék felvenni. Kihez érdemes fordulni, melyik bankhoz?

Hány forintos illetékbélyeg kell most 2010 végén a lejárt személyi cseréjéhez?

Legjobb válasz: Már nincsen illetékbélyeg, csekket adnak és elszalajtanak befizetni. Asszem olyan 3000 förül lehet.

Már nincsen illetékbélyeg, csekket adnak és elszalajtanak befizetni. Asszem olyan 3000 förül lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: Csak 1500, ha valakit érdekel. :)

Pasik, ha van barátnőtök, és ha megtetszik nagyon egy másik lány (most attól tetszhet, hogy van csajod), mit tesztek? Lehet esélye a 3. személynek?

Lányok válaszát is várom, hogy szerintük mi a helyzet. Most ha egy pasinak van barátn?je, de mellette megtetszik egy másik, akkor mi van? Nem lehet attól ismerkednie? Vagy ha szereti a barátn?jét, mindenképp kitart mellette, legyen a 3. személy akármilyen vonzó (bels?leg is)???

Legjobb válasz: akkor te bizony jó nagy, szemét, tetû ku.rva vagy :D

akkor te bizony jó nagy, szemét, tetû ku.rva vagy :D
...szánalmas
Nehéz kérdés. Helyzettõl függ. Ha szerelmes vagyok, akkor persze tetszhet egy egy lány, de sohasem jutott eszembe, hogy lehet több is, lehet ez azért van, mert nem értek fel, nem érintettek meg annyira, mint az aktuális szerelmem. Ahhoz hogy egy harmadik miatt otthagyd a szerelmedet, valami hatalmas vonzódás kell, és mindkét részrõl. Nincs annál rosszabb, minthogy otthagyod, aztán két szék közül a pad alá esel. Ha erõsebb bármelyik érzelmi szál a másiknál, akkor tudod mit kell tenned. De biztosnak lenni ebben a helyzetben elég nehéz.
Ja most látom koptatom itt a számat, a sok paraszt meg azzal tölti az idejét hogy értelmes válaszokat írnak...
Szarrá baszom a kis puncikáját.
A jelenlegi barátnõmmel elég nyílt a kapcsolatunk, tehát ha megtetszene egy lány, akkor lehetséges, hogy elkezdenék ismerkedni, DE az semmiképp nem tudna imponálni, ha egy lány elkezdené széttúrni a kapcsolatomat. Egy ilyen lány valószínûleg a kiszemelt pasijának az érzelmeit is kb annyiba veheti, mint a kiszemelt pasi barátnõje érzelmeit, ami nem túl bizalomgerjesztõ jövõképet fest. Bocs, de egy ilyen stílusú csajjal egy éjszakánál semmiféleképp nem tudnék hosszabb távra tervezni. Kaptál egy pofont az élettõl, megesik. Állj fel és viseld méltósággal. Ne taposs bele mások lelkivilágába csak azért, mert téged megbántottak egyszer... 20F
ha szerelmes vagyok és boldog, akkor nem tetszik más, nem találok mást vonzónak. Ha igen akkor ott valami nem ok.
15:07: én írtam a 14:59 -et, és az elsõ 3 válaszra értettem hogy szánalmas. Amúgy szerintem tedd meg.
15:01 Ha neked ez normális dolog és szimpátiából értelmes választ írsz, akkor te is elég paraszt farokfa.sz vagy...
A kérdező hozzászólása: elírtam, vegyetek le egy m betût
A kérdező hozzászólása: Értem, és tudom, hogy az vagyok, de megfogadtam, hogy amit szeretnék, legalább megpróbálom megszerezni, és ha nem sikerül, akkor megpróbáltam, és nem kell azon agyalnom, hogy mi lett volna, ha megteszem... Sokat néztük egymást, mosolygott rám, én is rám, de azóta nem jelentkezett... Nem lehet, hogy azt várja, hogy én próbálkozzam?
A kérdező hozzászólása: Ez most komoly? :D Akkor nem érdekel, ha van csajod, ha bejön a 3. személy? Én ebben a helyzetben vagyok, megõrülök egy pasiért, de van csaja... Lehet, hogy szívtelen vagyok, de megfogadtam (mióta megcsaltak), hogy ezentúl a saját érdekeim nézem, nem érdekel, hogy van csaja, és a csajnak rossz lest! Akkor próbálkozzam a pasinál??? :) ))))
azt teszem amit az elsõ
Nekem is van pasim, szeretem és õ is engem. mégis tetszik egy másik pasi... :D

Külföldre milyen papírok kellenek a kisfiamnak 3 hónapos most? Személyi vagy útlevél?

Legjobb válasz: szia!attól függ hova mentek.EUsba elég szig,máshova kell az útlevél.

szia!attól függ hova mentek.EUsba elég szig, máshova kell az útlevél.
A kérdező hozzászólása: Németbe. Nagybácsit látogatunk
oda elég a személyi, ráadásul neki ingyenes (2-3 hét viszont míg elkészül)
A kérdező hozzászólása: aahhh késésben vagyok :S Köszi
Ha nagyon sürgõs csináltass útlevelet sürgõsségi díjért, akkor 3 munkanap alatt elkészül.
Ja és sürgõsségivel az útlevél 18 év alatti személynek 5000 Ft.
Mi is csináltatunk útlevelet és egyszerre személyig. is a 3 évesemnek, egy hétmúlva itt volt mind a kettõ. Ez két hete volt.
Ha nincs sok igény akkor hamar elkészül, de lehet belõle 2-3 hét is. Nyáron általában többen igényelnek személyit és útlevelet is.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!

A most zajló banki visszafizetéseknél mik a feltételek, kik kapnak vissza? Csak a devizahitelesek, vagy forint alapú, személyi kölcsönre is vonatkozik ez?

Legjobb válasz: Tekintettel arra, hogy a megalkotott törvény -elvi- célja a devizahitelesek megsegítése, értelemszerûen ezeket a hiteleket érintik a kifizetések. Mivel a kúria ítélete szerint a bankok jogszerûtlenül alkalmazták az árfolyamrést. Árfolyamrés forinthiteleknél nem keletkezhet, révén, forint a hivatalos fizetõeszköz nálunk. Futó devizahitelek esetében a tõkerészt fogják csökkenteni, amely vagy a havi törlesztõrészletek összegét, vagy a futamidõt fogja csökkenteni. 5 éven belül kifutott devizahitelek esetében pedig -elvileg- visszautalják a különbözetet.

Tekintettel arra, hogy a megalkotott törvény -elvi- célja a devizahitelesek megsegítése, értelemszerûen ezeket a hiteleket érintik a kifizetések. Mivel a kúria ítélete szerint a bankok jogszerûtlenül alkalmazták az árfolyamrést. Árfolyamrés forinthiteleknél nem keletkezhet, révén, forint a hivatalos fizetõeszköz nálunk. Futó devizahitelek esetében a tõkerészt fogják csökkenteni, amely vagy a havi törlesztõrészletek összegét, vagy a futamidõt fogja csökkenteni. 5 éven belül kifutott devizahitelek esetében pedig -elvileg- visszautalják a különbözetet.
Irányadó a 2009. évi CLXII. törvény a fogyasztónak nyújtott hitelrõl 16. § Régebbi kölcsönöknél a régi Hpt. 210. § és 213. § Valamint a 2/2012 (XII. 10.) PK vélemény a fogyasztói kölcsönszerzõdésben pénzügyi intézmény által alkalmazott általános szerzõdési feltételekben szereplõ egyoldalú szerzõdésmódosítási jog tisztességtelenségérõl Irány a bíróság. Ha legalább 5000 forinthiteles is pert indít, akkor a kormány is lépni fog. Minta: [link]
Nem hiszem, hogy lépni fog, nem is lenne jogos.

Nagy Britanniában élek, most költöznék haza Magyaro-ra de augusztus végén lejárt a személyim. Repülővel mennék haza. Hazajuthatok még így vele?

Még csak nemrég járt le a személyim ezzel még utazhatok? Ha nem, ide kintről mit tudok tenni az utazás érdekében?

Legjobb válasz: Nyilvanvaloan nem repulhetsz lejart szemelyivel. A kovetsegre tudsz elmenni Londonba es kerni ideiglenes utlevelet, vagy rendelni egy uj utlevelet. Szemelyit potolni ugy tudom nem tudjak kint.

Nyilvanvaloan nem repulhetsz lejart szemelyivel. A kovetsegre tudsz elmenni Londonba es kerni ideiglenes utlevelet, vagy rendelni egy uj utlevelet. Szemelyit potolni ugy tudom nem tudjak kint.
Konzulátusra kell menned. http://konzuliszolgalat.kormany.hu/utlevel 2. Ideiglenes magánútlevél  Ha külföldi tartózkodása során a magyar állampolgár útlevele, illetve személyazonosító igazolványa a személyazonosság megállapítására alkalmatlanná vált, megrongálódott, lejárt, elveszett vagy eltulajdonították, a konzul kérelemre hazatérés céljából legfeljebb hat hónapig érvényes ideiglenes magánútlevelet állít ki. Kivételes esetben, bizonyos feltételek mellett, lehetõség van a magyar állampolgár részére külföldön való további tartózkodásához, tovább- és hazautazásához legfeljebb egy évig érvényes ideiglenes magánútlevél kiállítására is. Az ideiglenes magánútlevél iránti eljárás illetékmentes, de a kérelem benyújtáskor a kérelmezõnek 30 EUR konzuli közremûködõi díjat kell megfizetni. A hazatérésre szolgáló ideiglenes magánútlevelet a konzuli tisztviselõ soron kívül állítja ki. Az ideiglenes magánútlevelet az állampolgár hazautazását követõen öt munkanapon belül köteles a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalánál, a körzetközponti jegyzõnél vagy a jegyzõnél leadni.

Most akkor Horvátországba menet kell útlevél vagy elég a személyi?

Legjobb válasz: Most már hivatalosan sem kell útlevél, lévén EU ország lett, azonban már eddig sem kellett útlevél, elég volt a személyi.

Most már hivatalosan sem kell útlevél, lévén EU ország lett, azonban már eddig sem kellett útlevél, elég volt a személyi.
A jogsi nem jó, személyi kell vagy útlevél. Egyébként, mint elõttem is írták már nagyon régóta elég a személyi, a mai EU belépés csak vámvizsgálat megszûnése és a gyorsabb ellenõrzés szempontjából jelent változást. Személyi eddig is elég volt, ezután is elég lesz, ebben nincs változás.
Vagy 10 éve(?) elég a személyi. Mától amúgy EU tagok.
Én voltam többször is és kell útlevél.
A kérdező hozzászólása: ha a személyit elfogadják akkor a jogsit is?
ma lépett be az EU-ba, így elég a személyi
"Most már hivatalosan sem kell útlevél" Mi van??? Eddig nem volt hivatalos hogy elfogadják vagy mi? :-) Ezt gondold át újra. Látványos változás csak annyi, hogy nincs vám ellenõrzés és csak egy helyen állítanak meg. Továbbra is ugyanúgy útlevél vagy személyi kell és ellenõrzik, ahogy eddig is.
Már nem kell! EU tag lett.
Eddig is személyivel mentem...

Hova lett az ESEMÉNYEK/EVENTS Mappa a facebook-profilokról? és miért nem működik a név mellé írt facebook.com/y. X. /events oldal sem ísmerős, sem ismeretlen személyek esetében? Ezt most akkor hol lehet megnézni? Köszönöm, ha írsz! :-)

Legjobb válasz: na most ez tényleg csak és kizárólag engem érdekel? :)) - hol lehet megnézni személyre lebontva, milyen eseményekre lett meghívva? - s ugyanez volna a kérdésem egy ismerõsöm konkrét ismerõse eseményeit illetõen. ami eddig látható volt, az most sehol se jelenik meg.

A kérdező hozzászólása: na most ez tényleg csak és kizárólag engem érdekel? :) ) - hol lehet megnézni személyre lebontva, milyen eseményekre lett meghívva? - s ugyanez volna a kérdésem egy ismerõsöm konkrét ismerõse eseményeit illetõen. ami eddig látható volt, az most sehol se jelenik meg.
A kérdező hozzászólása: a saját eseményeimet se látom http://www.facebook/x.y/events elérési útvonalon. és egyetlen simerõsömét sem.
Valószínûleg azért nincs válasz, mert nem szoktuk ezt a linket használni! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!