Találatok a következő kifejezésre: A mosógépemmel a (1065 db)

Hogyan kell bekapcsolni a mosógépen a mosógépen a wifi-t, hogy tudjak rajta facebookozni?

Legjobb válasz: Biztos lesz egy pihent agyú gyártó, aki pár éven belül piacra dob egy ilyet. Addig sajna be kell érned a sima mosással is.

Biztos lesz egy pihent agyú gyártó, aki pár éven belül piacra dob egy ilyet. Addig sajna be kell érned a sima mosással is.
Nos sok mindent láttam már háztartási ex közöket amiben van wifi de mosógépben még nem de miután már van wifis sütõ is nem lépõdnék meg ha tényleg lenne
Neked is annyi eszed van, amennyi kilátszik a hajad alól! ;*
tegyel mososzert az adagoloba es kapcsold a mosogepet 40 fokosra utanna ra rakod a laptopodat es kesz is csak a centri funkciot hagyd ki mert ugy eleg razos wifizni. szivesen....
wifis sütõ? :D wtf? xdd
azt csak akkor lehetsz, ha közben fejre állva énekled a Jingle Bells-t, miközben a lábadon tartasz egy tányért.

Miért nem engedi a mosógép a vízet?

ha elindítom a mosást akkor csak szárazan forgatja a ruhákat de vizet nem engedd. Amikor engedné a vizet akkor olyan érdekes búgós hangot add ki majd most tovább víz nélkül viszont a mosás végén kiír egy F24 hibakódot és világít pirosan az a szerviz lámpa. A mosógép típusa AWO/D 45135 Szerintetek mi lehet a baja?

Legjobb válasz: az nem írtam oda hogy Whirlpool mosógép és azóta csinálja ezt amióta a víz több óráíg(kb 10-11 óráig) elvolt zárva.

A kérdező hozzászólása: az nem írtam oda hogy Whirlpool mosógép és azóta csinálja ezt amióta a víz több óráíg(kb 10-11 óráig) elvolt zárva.
esetleg nem felejtetted el kinyitni a mosógép csapját? Vagy már tönkrement a víz szivattyú.
A kérdező hozzászólása: ki volt nyítva, az egész házba lett elzárva mert a szennyvízt kötötték az utcai hálózatra és pont akkor zárták el az egész vizet amikor a mosógép még ment. Ez megzavarhatta?
A kérdező hozzászólása: de folyamatosan spriccel bele a víz, ha ki van kapcsolva akkor is. Nem engedi bele csak lehet hallani hogy a víz állandóan spriccel bele a mosógépbe. és így állandóan van benne víz hiába engedem le.
Jól írták: Túltöltés. Zárd el a vizet a mosógéprõl. Hívj szerelõt.
Meghibásodott a vízbeeresztõ mágnesszelep és hiába érzékeli hogy túltöltött nem zár el-vagy épp nem nyit ki és szárazon megy. Esetleg a víztöltet érzékelõje ment ki de a leírásodból szerintem az elõbbi lesz.
Szia! Lehet, hogy a víz újbóli megnyitása után kosz került a gép beeresztõ csövébe. Nézzétek meg, ha kell pucoljátok ki azt, illetve annak a szûrõit. Vagy tönkrement a programkapcsoló. Ha megnézi a szerelõ, megmondja neked, az-e a gond. Ha igen kiszereli elviszi, és másnap egy újraprogramozás után visszateszi. Majd mehet a mosás. :) Sok sikert!

Beleesett az ecetes üveg kupakja a mosógépbe a dob és a mosógép fala közé! Hogy lehet kiszedni?

Legjobb válasz: A dob simán forog körbe, lehetne akár így használni?

A kérdező hozzászólása: A dob simán forog körbe, lehetne akár így használni?
Ha felültöltõs, akkor alul kell legyen egy leszedhetõ mûanyag. Meg kell forgatni a dobot, hogy az alja legyen fönt. Van egy kis pöcök amit be kell nyomni, és el kell csúsztatni a mûanyagot, ami így beleesek a dobba. Ha megfordítod, a lyukon keresztül kiszedheted (elvileg odakerült a kupak).


Ti jártatok már így? Szódabikarbónával fehér ruhákat mostam. Az ingnyaknál, ujja végénél még egy kicsit meg is dörzsöltem ezzel, és úgy tettem be a mosógépbe. A ruhák halvány barnás-rózsaszínes foltosak lettek.

Mit szúrhattam el? Vagy a vezetékes vízben lévő fémionokat (Fe3+, Mn2+) csapattam ki?

Legjobb válasz: sztem a mosógépben lerakódott szerek jöttek elõ és hagytak foltot a ruhán. önmagában nem biztos, hogy olyan jó mosásra a szódabikarbóna, mert a mosószereknél az adalékoknak is van szerepük, így pl megtartják a koszt maguknál, és egy -egy vízhõfok sokk hatására sem engedik el. mindig használj valamennyi normál mosószert is, fele részét simán tudod mással helyettesíteni

sztem a mosógépben lerakódott szerek jöttek elõ és hagytak foltot a ruhán. önmagában nem biztos, hogy olyan jó mosásra a szódabikarbóna, mert a mosószereknél az adalékoknak is van szerepük, így pl megtartják a koszt maguknál, és egy -egy vízhõfok sokk hatására sem engedik el. mindig használj valamennyi normál mosószert is, fele részét simán tudod mással helyettesíteni
A kérdező hozzászólása: Rendszerint használok kevés mosószert is, most nem használtam. A ruhákat a szokásos mosószerben újra kimostam, de a foltok nem halványultak. Most ecetes vízzel (is) próbálkozom.

Miért nem szivattyúzza ki a mosógépünk a vizet?

1,5 éve vettük, elöltölt?s LG mosógép. 1 hétig nem használtuk, mert felújítottuk a fürd? padlóját, de csak 5 méterrel odébb vittük a szomszéd szobába, tehát nem lehetett baja a cipelést?l.

Legjobb válasz: csavard ki a szûrõét és próbáld meg kézzel megforgatni a szivatyú lapátot és tedd a kádra a csövet és kezdj mosni ha így is szar akkor szar az én lg moségépem re 2 év garanciát kaptam utána rá kb 2 honapra beszart a szivattyúm megcsináltattam utána rá fél évre a programkapcsolóm úgy hogy igazság szerint amíglejár a garanciaidejük addig elketyegnek utána beszarnak soha többet nem veszek lg t semmibõl a porszívóm is elfüstölt úgy hogy ennyit errõl!!!az új mosógépem whirlpool és szuper jó!!!mindenki szidja pedig a családtagjaimnak és a barátaimnak is whirlpool van és mindenkié jó!!!!

csavard ki a szûrõét és próbáld meg kézzel megforgatni a szivatyú lapátot és tedd a kádra a csövet és kezdj mosni ha így is szar akkor szar az én lg moségépem re 2 év garanciát kaptam utána rá kb 2 honapra beszart a szivattyúm megcsináltattam utána rá fél évre a programkapcsolóm úgy hogy igazság szerint amíglejár a garanciaidejük addig elketyegnek utána beszarnak soha többet nem veszek lg t semmibõl a porszívóm is elfüstölt úgy hogy ennyit errõl!!!az új mosógépem whirlpool és szuper jó!!!mindenki szidja pedig a családtagjaimnak és a barátaimnak is whirlpool van és mindenkié jó!!!!
Nálunk a lefojó tele volt hajjal, az volt a gond.
A mosógép nem szívja a vízet be hanem a szelepen engedi be. Mosás után szívja a szívattyú de ha búg akkor ott meghibásodás van.Meghibásodott a szintkapcsoló és oda is víz került ahova nem kellett volna.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolónak: félreértettél, mert nem a befelé jövõ vízzel van a baj, hanem kifelé nem szivattyúz!
A kérdező hozzászólása: azért LG-t vettünk, mert elõtte is ennek a márkának egy kisebb méretû korábbi típusát használtuk, az 5 éve tökéletesen mûködik, pedig már 2szer költözött.
Amikor nekünk ilyen problémánk volt, csak el volt dugulva a csõ. De lehet szivattyú probléma is. Tuti nincs nagy baja.

Ki lehet mosni a mosógépben a tornacipőt?

Van egy pink tornacipőm és érdekelne hogy, szerintetek ki lehet mosni és hány fokon mossam?

Legjobb válasz: Én 30 fokon szoktam. Még egyik sport vagy tornacipõmnek sem lett így baja.

Én 30 fokon szoktam. Még egyik sport vagy tornacipõmnek sem lett így baja.
de ha mosógépben mosod akkor elõbb leválik..szerintem inkább keféld ki
külön-külön tedd be õket kispárnahuzatba és úgy tedd be a mosógépbe

Penészes a mosógépemben a dob fölötti gumi. Mit tehetek ellene?

Elindítottam egy ecetes üres programot, de nem ért semmit. Más ötlet ?

Legjobb válasz: Hypóval spricceld át, és azzal indíts mosást. Vehetsz szavót is, az is hypó, csak eleve spriccelõs flakonban van.

Hypóval spricceld át, és azzal indíts mosást. Vehetsz szavót is, az is hypó, csak eleve spriccelõs flakonban van.
Én is hypoval sikáltam le, meg elindítottam egymás után két mosást is 2 liter ecettel.Most tûrhetõen néz ki a gép, a ruhák is egy fokkal illatosabbak:)
Én ezt a gumit havonta-kéthavonta egyszer alaposan át szoktam törölgetni Domestos-os ronggyal. Felül is, a hajlatokban is, és finoman a gumi alá nyúlva is. Aztán hagyom hatni pár percig, majd tiszta vizes ronggyal megint áttörlöm. Az enyém tiszta amióta megvan. Szerintem próbáld meg ezt. Mosás után pedig mindig nyitva hagyom a tetejét egy napra, de legalább egy éjszakára, hogy ki tudjon száradni.
Fél flakon Domestost beleburítasz, és elindítasz egy 90 fokos hosszú programot. Ez ugyebár felültöltõs gép, így a mosóporos- és öblítõs rekeszbe is érdemes még pluszban Domestost önteni, mert ezeken a gépeken ott is szokott penész lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat ! Kipróbáltam a hypós bespriccelést, és egy üres programot, a gumi mintha új lenne ! Állandóan nyitva van a gép, mikor nem mosok, de ez úgy látszik nem volt elég. Ezentúl rendszeresen fogom ezt a módszert alkalmazni, csak eddig féltettem a hypótól a gépet.

Poratka piszok allergiára gyanakodtam, ezért 60 fokon kimostam a mosógépben a tollpárnákat, most pedig bepenészedtek milyen bélésű párnákat vegyek?

Segítsetek, az atkára és az atka piszokra is allergiás vagyok, eddig tollpárnáink voltak, most kimostam ?ket 60 fokon, majd kitettük ?ket a napra száradni, de mégis bepenészedtek, most mitév? legyek, mit tudok velük kezdeni, hogy elt?njön a penész vagy milyet vegyek, mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Allergiásoknak nem szabad tollpárnát használni, vegyél mûanyag bélésût, amin rajta van, hogy antiallergén.

Allergiásoknak nem szabad tollpárnát használni, vegyél mûanyag bélésût, amin rajta van, hogy antiallergén.
Antiallergén párnát, paplant kell beszerezned. http://www.argep.hu/trend/ANTI/Antiallergen-parna.html
Vidd el vegytisztítóba.

Hölgyeim! Hova kell tenni a mosógépbe a M. port öblítőt? Egy amatőr pasi. Lent.

http://kephost.hu/image-8935_4D26563D.jpg

Legjobb válasz: bal:öblítő közép:hipo jobb:mosószer tuti!

Ja, meg már egyszer felmostam a konyhát(22 év alatt), de le lettem tiltva a tevékenységrõl, mert: -állítólag elõtte seperni kell -nem lehet egy rongy mártással felmosni, mert akkor a vödörben nem piszkos a víz...
bal:öblítő közép:hipo jobb:mosószer tuti!
Nekem ezekbõl a képekbõl nem teljesen egyértelmû.. Szerintem a típus alapján keresd meg a használati útmutatóját a neten. Szinte minden típusnak fent van a leírása. :)
Doboszoli ezen jót nevettem, ne haragudj :) Szívesen megnézném, ahogy felmosol. :)
Szerintem: 1. Öblítõ 2. Fehérítõ helye vagy ide is lehet mosóport tenni ha elõmosást is csinál a gép 3. Mosópor helye
Kérdezõ, megértem a pánikodat. Szoktam volt mondani feleségemnek, hogy ha egyszer rá lennék utalva, azt sem tudnám hogy kell beindítani, nem hogy mit meddig, mivel mosni. Mondom ezt úgy, hogy a konyhában jól elboldogulok, tudok mosogatni, porszívózni(ha minden kötél szakad), de mosógép és vasaló még nem volt a kezemben. Ez van, senki sem tökéletes.
Ahol a kék bigyó van: öblítõ A másik kettõ: mosópor ( ide tehetsz fehérítõt is, ha fehér ruhát mosol) Ugyan ilyen a gépünk.
Még annyi - nekem nõként ez rengeteget segített -, hogy a mosógép márkája és típusa ismeretében le tudod tölteni a manualt a netrõl. Abban tuti, hogy minden kérdésedre választ találsz :)
04:00-nak Elõmosás+fõmosás+öblítés programot csak extrém esetekben szoktunk használni, nagyon erõsen szennyezett holmiknál (pl. munkaruha, pelenka)... Én például még soha nem használtam! De az igaz, hogy azért van 3 rekesz a mosóportartóban.
Most elvileg ez úgy lenne, hogy elõmosás, fõmosás, öblítés.De ennél lehet hogy az elsõbe kell az öblítõt rakni, másodikba meg a mosóport:)
Humornak is szántam, de színigaz. Ne a felmosást nézted volna meg, hanem a feleségem arcát, mikor meglátta a vödörben az ivóvíz minõségû "felmosóvizet."

Múltkor tettem fel egy kérdést, hogy szaktalanítsam a mosógépemet. A ruhát áztassam ecetbe?

Írtam azt is, hogy az új munkásruha mosása után lett büdös a gépem. Ecettel elég jól elvettem a szagát. Most megint mosom a munkásruhát (1 használat után) és megint érezem azt a büdös szagot. (gondolom ruhafesték vagy valami más) Vagy jobb ha kidobom a ruhát? Ennek nem fog elmúlni a szaga?

Legjobb válasz: Milyen szaga van (azon belül, hogy büdös): ruhafesték, vagy olaj, vagy valami más?

Milyen szaga van (azon belül, hogy büdös): ruhafesték, vagy olaj, vagy valami más?
A kérdező hozzászólása: szagtalanítsam, bocs elírtam, csak már dühös vagyok
Csinálj két üres mosást: 60 fokon trisóval, majd 40 fokon hipóval. A bolti öblítõt dobd ki az ablakon, egy csomó trutyi van miatta a mosógépedben, és öblítõ helyett használj minden alkalommal ecetet.
A kérdező hozzászólása: De a ruha a büdös, a mosógép az ecetes mosás után nem volt az. Csak most lett megint az, hogy újra a munkásruhát mosom. A többi ruhánál már nem volt büdös. Tehát a munkásruhával mit csináljak, mert az a fõ bûnös?
A ruhát is ecetes vízben mosd, az elveszi a szagát:)
A kérdező hozzászólása: Oké, megpróbálom. Remélem az beválik.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ruhafesték. Még nem is volt viselve amikor elõször kimostam és már akkor ilyen szaga volt. Csak ruhafestékre tudok gondolni, mi más lehetne? Nem kínais. Szárazon nem érzõdött csak amikor a meleg víz érte.
Épp kérdezni akartam, volt e mosva? Ha új, jó néhányszor ki kell mosnod, mire elmegy az a jellegzetes szaga, a ruhafestéktõl van. Ha lehet, mosd ki 90 fokban. Ha nem, próbáld meg, hogy mosás elõtt külön beáztatod.
A kérdező hozzászólása: Most beáztattam ecetes vízbe és újra kimostam úgy, hogy a gépbe öntöttem még ecetet, plusz még az öblítõ helyére is. Így most jó lett, nem érzem a ruhán a szagot és a mosógépben sem. Köszi mindenkinek a segítséget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!