Találatok a következő kifejezésre: A more tablettát (7 db)

Hogyan kell szedni az urtica urens 5 ch tablettát? Hatásos? Eddig a more milk tablettát szettem, csak az jóval drágább. Van olyan hatása mint a more milk tablettának?

Legjobb válasz: Nem tudom,csak annyit tudok az urtica-rõl,hogy egy hétnél tovább nem szabad szedni,mert akkor ellentétes lesz a hatása.Ismerõsömnek pl csak 3 napig szabad,mert õ már a negyediken észreveszi,hogy ellentétesre fordul.Ugyanakkor segít neki.Próbáld ki,veszteni nem veszthetsz sokat.

Nem tudom, csak annyit tudok az urtica-rõl, hogy egy hétnél tovább nem szabad szedni, mert akkor ellentétes lesz a hatása.Ismerõsömnek pl csak 3 napig szabad, mert õ már a negyediken észreveszi, hogy ellentétesre fordul.Ugyanakkor segít neki.Próbáld ki, veszteni nem veszthetsz sokat.
Nekem a more milk hatásosabb volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azt viszont nem tudom, hogy hogyan, milyen adagokban kell szedni?
2*5-ot. De nekem nem hat.

Tegnap kezdtem szedni a more milk tablettát. Lehet tőle zöldes a kisfiam széklete?

Ma délben kakilt kicsit zöldeset, most este még1x az meg már igazi zöld volt. :( Ezen kívül csak lecsót ettem egy csomó zöldséggel, nem hiszem, hogy az bekavar. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: A nõvérem szed ilyen tablettát. Egyszer volt zöld a kaki, de akkor anyuka salátát evett. Gondold végig nem-e ettél te is valami zöldet. Szerintem akkor kell csak aggódni, ha ez rendszeres. A tablettától nem lehet, legalábbis õ nekem nem mondta.

A nõvérem szed ilyen tablettát. Egyszer volt zöld a kaki, de akkor anyuka salátát evett. Gondold végig nem-e ettél te is valami zöldet. Szerintem akkor kell csak aggódni, ha ez rendszeres. A tablettától nem lehet, legalábbis õ nekem nem mondta.
nem lehet, hogy kicsit "állt" a kaki mire észrevetted? az én babám alatt akkor zöldül a pelus:) de simán lehet a lecsó is. ha nem büdös, akkor semmi baj!
Én már fél éve szedem a More Milket, de nem volt tõle zöldes a kisfiam kakija.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mára már egy kicsit kisárgult, de még mindig zöld. Lehet, hogy a zöldpaprika akkor a lecsóból :)


A more milk tabletta akkor jó ha már nincs tejem?

Szeretném, hogy legyen. Alig - alig volt, napi 60 ml kb...

Legjobb válasz: Nekem a hipp natal tejszaporítótea segít de nagyon,de tartsd be az utasítást ne spórolj a filterrel!ömlik belõlem ha iszogatom!dmben gyógyszertárban schlekkerben tudsz venni..700ft körül van

Nekem a hipp natal tejszaporítótea segít de nagyon, de tartsd be az utasítást ne spórolj a filterrel!ömlik belõlem ha iszogatom!dmben gyógyszertárban schlekkerben tudsz venni..700ft körül van
A More Milk nagyon jó, nekem nagyon sokat segít, szívbõl ajánlom.

A more milk tablettát csak addig kell szedni amíg megindul a tej vagy szedjem be az egész 1 dobozt?

Fontos!!! Az urticaval meg a ricinussal jártam ugy h kezdetben d?lt a tejem és kevesebb lett aztán ezeket kezdtem szedni ami jó is volt de nem tudtam h tartosan nem lehet szedni és el kezdett elapadni a tejem. (hiába tartottam utánna szünetete és keztem ujra szedni 1-1napig apaszto hatása volt) Abbahagytam a szedését és sok cicizéssel annyira vissza tudtam hozni h csak az esti evés 1/3a tápszer jobban nem ment. Kiprobálom a moremilket h esetleg az visszahozza teljessen de nem akarok poruljárni...!!!

Legjobb válasz: 2 honapos a babám szoval jó lenne még sokáig szopizni...

A kérdező hozzászólása: 2 honapos a babám szoval jó lenne még sokáig szopizni...
Szia, én abbahagytam 2 nap múlva, mert nagyon sok lett a tejem, és utána sem csökkent le:) )) http://www.boldogmama.hu-n keress rá, rajta van az alkalmazás. Ez nem homeopatás gyógyszer, hanem tejserkentõ növényi olajok nagyon magas koncentrációja. Ezért túllépni sem szabad a maximális adagot, mert allergiás reakció léphet fel, nálad és a babónál is. Sok sikert!
Én is szedtem az urtikát, de a gyógyszertárban senki sem mondta hogy nem szabad tartósan szedni!Lehetséges hogy ezért kezdett nekem is apadni???? 2, 5 hónapig dõlt a tejem, onnantól kezdve csak apadt, pedig fejtem állandóan a szoptatás mellett.Mégis 3 hónapos korában már csak reggel és este tudtam szoptatni. Vajon azért mert tovább szedtem az Urticát? Ricinust nem szedtem, a Moremilket meg nem ismertem.
A kérdező hozzászólása: a 2. válaszolonak: tartosan nem szabad szedni és nekem se mondták ugyhogy folyamatossan szedtem és kezdetben növelte a tejmennyiséget aztán elkezte apasztani mert ha sokat vagy sokáig szeded elapasztja a tejet és nekem ezt csak most mondták:( hozzáteszem én is fejtem de semmi annyi h rengeteg cicizéssel sikerült visszahozni szinte teljessen de most ugy vok vele h pont elég a babámnak most már csak a milk more-ba reménykedem azt mondják jó...
Egy cipõben járunk szó szerint!! Én most itt Tõled tudtam meg, h miért is csökkenhetet a tejünk!! Köszi az infót!!!!! Én is szedem már a moremilket, de még a tejem nem ömlik, olyan 60-80at fejek csak, így én sztem benyomom az összeset és mellette iszom rengeteget....azt viszont én is hallottam, h akinek hirtelen rengeteg teje lett, az abbahagyta es maradt mégis a jó sok tejecske! Sok sikert nekünk! :O))))

Tényleg hat a more milk tabletta? 6 hete szültem, már szinte semmi tejem.

Kezdett?l fogva kevés tejem volt.Mindent megpróbáltam, amit csak lehet, de ez van. Sajnos nem tudok anyatejet adni a babámnak. Van értelme mégis elkezdeni szedni a more milket? Még nem adom fel.

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló vagyok. Én elhiszem, hogy mindent kipróbáltál, mert ha nem, akkor most nem foglalkoznál a témával. A nõk egy pár százaléka tényleg nem tud szoptatni, lehet, hogy Te pont abba a pár százalékba tartozol. Tény, hogy a legjobb az anyatej, de ha nincs, akkor ezt kell elfogadni. Szerencsére én sokáig tudtam/tudok szoptatni, de ismerek tápszeres gyerekeket is, de nem látok különbséget... (Szoptatós anyukák, ne kövezzetek meg!) Mindenkinek boldog babázást!

Az elsõ válaszoló vagyok. Én elhiszem, hogy mindent kipróbáltál, mert ha nem, akkor most nem foglalkoznál a témával. A nõk egy pár százaléka tényleg nem tud szoptatni, lehet, hogy Te pont abba a pár százalékba tartozol. Tény, hogy a legjobb az anyatej, de ha nincs, akkor ezt kell elfogadni. Szerencsére én sokáig tudtam/tudok szoptatni, de ismerek tápszeres gyerekeket is, de nem látok különbséget... (Szoptatós anyukák, ne kövezzetek meg!) Mindenkinek boldog babázást!
Nekem nagyon bevállt.Kb. 6000 ft. Egy próbát megér! Remélem sikerül!!! De ha kipróbálod, akkor sokszor kell mellretenni a babót, mert a more milk, csak "elindítja" a tejet, a többit a babának kell megoldania:)
El ne keseredj! Szoptass minél többet , nekem volt hogy egy szopi alatt kétszer indult meg a tejem.Szopizott, aztán már nem volt mit akkor csak cumizott rajta, aztán egyszer csak újra jött az a feszítõ érzés és szopizott boldogan tovább.Igyál annyi folyadékot amennyit csak bírsz, kipróbálhatod a laktoherb teát az is sokaknak segít!
A kérdező hozzászólása: Higgyétek el, mindent kipróbáltam. Rengeteget volt cicin a babám, ittam teákat, ettem rendesen, nem voltam ideges, pihentem, de a genetika ellen nem tehetek semmit....

More milk tabletta használ? 2 hónapos a babám és hiába fejek 3 óránként, kezd kevés lenni a tejem. Napi 3 litert iszom, közte egy liter alkoholmentes sört, de semmi nem használ.

A gyógyteáktól - 3 félét próbáltam - sajnos iszonyú hányingerem lesz, de bármilyen tablettát beszednék a cél érdekében. De melyik hatásos?

Legjobb válasz: Én is az ára miatt dilemmázom, de még mindig olcsóbb, mintha át kell állni a tápszerre és nagyon szeretem szopiztatni a babámat, túl azon, hogy ez a legjobb neki.

A kérdező hozzászólása: Én is az ára miatt dilemmázom, de még mindig olcsóbb, mintha át kell állni a tápszerre és nagyon szeretem szopiztatni a babámat, túl azon, hogy ez a legjobb neki.
Nekem jó volt a More milk kapszula.....jól bedurrantotta a ciciket, viszont abba kellett hagynom, mert attól fájt a Kislányom hasa. Vagyis nem pont ettõl, hanem az összetevõktõl. Ha köményes levest, teát, vagy bármi ilyen tejszaporítós cuccot ettem/ittam, akkor volt nagy sírás. A gyerekorvos kezdett erre gyanakodni, és igaza lett. Érdekes, mert sok hasfájós babával meg épphogy a köményt itatják.
Én is csupa jót hallottam róla! Bár nekem nem fért bele anyagilag, pedig nagyon szerettem volna használni.
Van most a herbáriának (de nem 100%) milk&love nevezetû terméke. Ugyanazokat tartalmazza mint a more milk, de fele annyiba kerül. Megpróbálhatod külön a görögszénamag teát (mindkét bogyónak ez a fõ hatóanyaga). Nagyon jó még az alkoholmentes sör (ha lehet barna), vagy a karamalz ital. Maláta nagyon jó tejelválasztás fokozó. Ha ezeket nem szereted a maci kvban is ez van. Egy próbát megér.
Elõzõ vagyok, az nem 100%, hogy herbária. Az biztos hogy a neve milk&love:) Nekem használ.
Biztos, hogy kevés a tejed? Mert 2 hónapos kor körül van egy "ugrás", vagyis a baba elkezd hirtelen jóval többet enni, mint elõtte és ezért úgy tûnik, hogy kevesebb a tej. Pedig nincs semmi gond. Én is úgy éreztem, amikor a babám 2 hónapos volt, hogy megy el a tejem. Aztán most is simán szoptatom, pedig lassan egy éves lesz. Remélem minél elõbb rendbe lesz minden Nálatok!
A kérdező hozzászólása: Abból veszem észre, hogy kevesebb a tejci, hogy többször éhes marad a baba. És nem a szopi technikájával van gond, mert fejni sem tudok már a cicmbõl szoptatás után, 10 ml-t se nagyon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!