Találatok a következő kifejezésre: A more nem árt (3 db)

Eladnám 20 hektár termőföldemet Kelet-Magyarországon. Van aki azt mondja, várjak 2011-ig, a moratórium végéig, mert magasabb lesz az ár. Van aki azt mondja, ne várjunk változásra, mert a nyugatiaknak nem igazán kell K-Mo-i termőföld. Vélemény?

Legjobb válasz: 20 hektár csak hobbinak jó. Ha nem egybefüggõ(gondolom biztos nem az). Csak egy helyi nagygazdának éri meg megvenni. Meg kell a helyi gazdákat versenyeztetni és akkor jobb ár jön ki.

20 hektár csak hobbinak jó. Ha nem egybefüggõ(gondolom biztos nem az). Csak egy helyi nagygazdának éri meg megvenni. Meg kell a helyi gazdákat versenyeztetni és akkor jobb ár jön ki.
Na, nem elég, hogy a gyárainkat eladtuk idegeneknek, most kezdjük a földünkkel, gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Tisztelt kritizáló!Majd megnézném, ha neked egy ilyen területeden kívül más tulajdonod nem lenne, és közben munkanélküliként kellene végignéz, ahogy ráddõl a ház...A föld egyébként egy tagban van, és abszolút nem az a célom, hogy külföldinek adjam el, csak az, hogy minél jobb áron.
Kérdezõ azonnal írj privit érdekelne.
hol van helyileg az a terület?? érdekelne!!!!!!

A more milk nem árt a babának?

Elkezdtem szedni, mert max 50 g tejem van, és már 4 hetesek leszünk, de a gyerekorvos, aki mondjuk nem ismeri, azt mondta, hogy inkább ne szedjem, ki tudja mit csinál a babával. Mit tanácsoltok, negatív tapasztalat vele? El vagyok keseredve!

Legjobb válasz: Én szedtem és nekem nagyon bevállt. Nem hiszem, hogy ártana a babának, tekintve, hogy nagyon sok helyen tanácsolják a használatát. Negatív tapasztalatról ilyen téren még nem hallottam, nem olvastam.

Én szedtem és nekem nagyon bevállt. Nem hiszem, hogy ártana a babának, tekintve, hogy nagyon sok helyen tanácsolják a használatát. Negatív tapasztalatról ilyen téren még nem hallottam, nem olvastam.
Szia ! Én is szedem . Nekem nagyon bevált. Szeintem szedheted nyugodtan. ( mi 3, 5 hónaposak vagyunk és 6 hetes kora óta szedem).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!